Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 11.2.2011 17:34:05
|
|
|
|
valek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana IZVIRNO SPOROČILO: valek IZVIRNO SPOROČILO: Registirana Valek, pridna si, pridna! Lahko tudi jaz pridem jutri na obisk k vam? lahko ni problema...kak košček bi že prišparala zate.... a tale slikica v profilu pa je prispodoba za dihanje ....?? No za dihanje glih ni! Neki me meče dans... tud taki dnevi morjo bit mene pa v kakem drugem smislu...nikak ne morm biti primiru.... samo migam...prejle ko sm ležala je pa mali imel take ritne in noćne gibe, da je trebuh ves čas spreminjal obliko...in je moj zraven komentiral...:))))"Kevin ne jeziti mamice....mamico boli....." js se pa smejim ko opica zraven....ko mi je tak hecno
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 11.2.2011 18:06:25
|
|
|
|
valek
|
Evo ...samo še počakam da se ohladi...in prelijem z sokom zmešanim z tortnim prelivom... in uala....v hladilnik....
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 11.2.2011 18:34:27
|
|
|
|
Patrisha
|
ekola z mojim spanjem ni blo nic! obisk prletel.. kolegica prnesla kosaro za tamalo kr topim se ko jo gledam... komaj cakam da bo tamala noter pocivala uhuhu
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 11.2.2011 18:40:50
|
|
|
|
aktak
|
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana Aktak, za CTG pa pestke, da se boste kmalu cartali! Hvala enako soimenjakinja
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.2.2011 19:03:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.2.2011 19:05:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.2.2011 19:12:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 11.2.2011 19:19:12
|
|
|
|
Tisia
|
IZVIRNO SPOROČILO: valek a tale slikica v profilu pa je prispodoba za dihanje ....?? si mi vzela besede berem poste pa sedaj vidim da je končno ena komentirala avatar od registrirane
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 11.2.2011 19:20:18
|
|
|
|
Tigrica86
|
IZVIRNO SPOROČILO: prvičmami Hey! Nahranli smo se kolkertolk zdj grem pa počasi brat zamujeno. Se opravičujem, v mojem postu se je znašel tiskarski škrat - Tjaša je bla težka 2430g HB vsaj tolk no, tak se pa že lepše bere... me je prej kr stisnalo, k sm prebrala 1 kg manj.
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 11.2.2011 19:21:43
|
|
|
|
Tigrica86
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla IZVIRNO SPOROČILO: Tigrica86 IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Tigrica86 a mene pa ni nobena nč pogrešala Kaj nisi bla včeraj zvečer še tukaj? Seveda smo te pogrešale .... včeraj sm cel dan tu gor visela Potem pa nam nisi niti šanse dala, da bi te lahko pogrešali. ja sj me celo dopoldne ni blo ponavad takrat najbolj čvekam
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 11.2.2011 19:22:24
|
|
|
|
Tisia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tigrica86 IZVIRNO SPOROČILO: prvičmami Hey! Nahranli smo se kolkertolk zdj grem pa počasi brat zamujeno. Se opravičujem, v mojem postu se je znašel tiskarski škrat - Tjaša je bla težka 2430g HB vsaj tolk no, tak se pa že lepše bere... me je prej kr stisnalo, k sm prebrala 1 kg manj. ja mene tudi ...sem že mislila kako so te spustili domov z tako težo ...no sam da ste super
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 11.2.2011 19:23:37
|
|
|
|
Tisia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tigrica86 IZVIRNO SPOROČILO: Teyla IZVIRNO SPOROČILO: Tigrica86 IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Tigrica86 a mene pa ni nobena nč pogrešala Kaj nisi bla včeraj zvečer še tukaj? Seveda smo te pogrešale .... včeraj sm cel dan tu gor visela Potem pa nam nisi niti šanse dala, da bi te lahko pogrešali. ja sj me celo dopoldne ni blo ponavad takrat najbolj čvekam ponavadi šele zvečer pogruntamo da katere ni, pa še to je vprašanje k nas grabi teyla sindrom
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 11.2.2011 19:25:38
|
|
|
|
Tigrica86
|
IZVIRNO SPOROČILO: tamy82 A danes pa res nobena noče rodit, ko je pa tak lep datum Za danes sem jaz planirala, pa se nekako ni najboljše izšlo Ah, je že prav tako patrisha držim pesti, da ti uspe še danes, al kako? Drži se! ja men je zlo všeč današnji datum, ampak zgleda da moji ni tk zlo pri srcu
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 11.2.2011 19:27:47
|
|
|
|
Tigrica86
|
IZVIRNO SPOROČILO: biljana l ponavadi šele zvečer pogruntamo da katere ni, pa še to je vprašanje k nas grabi teyla sindrom no, pol se pa jutr zanalašč cel dan ne javim, da vidim če me bo katera res pogrešala brez skrbi, sj ne bom zdržala pa še upanje mam, da če bom velik čvekala tule, da bom prej šla rodit
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 11.2.2011 19:31:14
|
|
|
|
Tigrica86
|
sisi, super porodna zgodba še ena, ki ima pozitivno izkušnjo upam da bom js tud lahk se s tako izkušnjo hvalila
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 11.2.2011 19:31:54
|
|
|
|
Tigrica86
|
no, evo, prispevam za dojenčke na polno
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 11.2.2011 19:33:34
|
|
|
|
Tisia
|
no če me pa sedaj nič ne zagrabi pa ne vem kaj bo pomagalo ... dve uri mučim "mučim " svojega z tako da me vse boli boljše kot aerobika,a ne ja moramo nadoknadit za naprej ja za kosilo sem pizzo spekla in sem se res najedla, sedaj bi pa kakšen piškot pekla pa nimam sestavin..bom jutri spekla ledeni veter njami...to je tako dober piškot sam nekaj dela je z njim glede suhe kože pri jaz sem pri obeh pupah uporabljala ribje mazilo,sedaj sem pa tudi kupila zalogo zelo je bilo fajn mazat z mazilom,ker so bile prenošene in se jim je koža luščila na veliko
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 11.2.2011 19:34:25
|
|
|
|
Tisia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tigrica86 IZVIRNO SPOROČILO: biljana l ponavadi šele zvečer pogruntamo da katere ni, pa še to je vprašanje k nas grabi teyla sindrom no, pol se pa jutr zanalašč cel dan ne javim, da vidim če me bo katera res pogrešala brez skrbi, sj ne bom zdržala pa še upanje mam, da če bom velik čvekala tule, da bom prej šla rodit ja itak
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 11.2.2011 19:42:22
|
|
|
|
valek
|
IZVIRNO SPOROČILO: biljana l IZVIRNO SPOROČILO: valek a tale slikica v profilu pa je prispodoba za dihanje ....?? si mi vzela besede berem poste pa sedaj vidim da je končno ena komentirala avatar od registrirane
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 11.2.2011 19:45:06
|
|
|
|
DIANE
|
Čer, jaz sm še kr v enem kosu hehe no zej pa počasi je lahko kej akcije ker sm upedenana tut. Sem danes še šla k frizerju in na brazilsko depilacijo tako da imam urejene frizurce zgorej in spodej Sm se pa zle tok najedla najprej sm skuhala kurjo juhco z zelenjavo za povrh pa še panakoto, da me zej kr vse tišči in svede mi je slabo upam da mi ne bo treba letet spet školko objemat. Zle pa še naš štrudlček tak telovadi v bušiju da me vse boli pa še sita sm. Valek melancani kej vplivali? Hm upam da drug tedn pa mamo akcijo v P.
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 11.2.2011 19:45:32
|
|
|
|
Tisia
|
IZVIRNO SPOROČILO: valek IZVIRNO SPOROČILO: biljana l IZVIRNO SPOROČILO: valek a tale slikica v profilu pa je prispodoba za dihanje ....?? si mi vzela besede berem poste pa sedaj vidim da je končno ena komentirala avatar od registrirane no če bo šla danes rodit vemo kater avatar si jutri popamo na profil
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 11.2.2011 19:47:01
|
|
|
|
Patrisha
|
IZVIRNO SPOROČILO: DIANE Čer, jaz sm še kr v enem kosu hehe no zej pa počasi je lahko kej akcije ker sm upedenana tut. Sem danes še šla k frizerju in na brazilsko depilacijo tako da imam urejene frizurce zgorej in spodej Sm se pa zle tok najedla najprej sm skuhala kurjo juhco z zelenjavo za povrh pa še panakoto, da me zej kr vse tišči in svede mi je slabo upam da mi ne bo treba letet spet školko objemat. Zle pa še naš štrudlček tak telovadi v bušiju da me vse boli pa še sita sm. Valek melancani kej vplivali? Hm upam da drug tedn pa mamo akcijo v P. evo jaz sem jih tut ucere jedla, in poglej ga zlomka, ocitno se je cep zacel luscit hihi
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 11.2.2011 19:50:56
|
|
|
|
DIANE
|
U potem nekaj je na tem! Pa te že kaj zvija?? mogoče bo pa že danes akcija.
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 11.2.2011 19:51:33
|
|
|
|
Patrisha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha ekola z mojim spanjem ni blo nic! obisk prletel.. kolegica prnesla kosaro za tamalo kr topim se ko jo gledam... komaj cakam da bo tamala noter pocivala uhuhu Iiiii, Bravo za kolegico! poslikam ju3 ko vse lepo sperem.. no ce docakam ju3 doma hehe mnja sliko pa mas hudo ni kaj , sicer me na nekaj druga spominja, ampak ne bom na glas komentirala, ker bo se katera rekla da sem pokvarjena
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 11.2.2011 19:53:02
|
|
|
|
Patrisha
|
IZVIRNO SPOROČILO: DIANE U potem nekaj je na tem! Pa te že kaj zvija?? mogoče bo pa že danes akcija. vceraj me je zvijalo urco pa cetrt ja, danes je blo sicer enih 10 ornk popadkov, ampak nic tak resnega.. sicer sem rekla, dokler ne cutim skoraj glave odzunaj ne grem nikamor , no razn v pondelk ko morem v P
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?