|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: gorenjske mamice
1.2.2011 18:14:38   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: antoninap
Mamice, ki dojite ... sama mal sestavljam jedilnik, da bo moj user posted image v prvih dneh vedel, kaj pripravit ali vsaj nakupit, pa sem izločila čebulo, fižol in ostala živila, ki napenjajo, svežo zelenjavo in sadje, mleko (v surovem stanju ga tako ali tako ne prenesem, pijem/jem pa vse mlečne izdelke). Ima katera še kakšen nasvet, česa se je treba pazit, vsaj na začetku? user posted image

vse to in še veliko tekočine je tudi moj plan user posted image

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,
da nam ne bo treba čokoladnega keksa.

:D

(odgovor članu antoninap)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
1.2.2011 22:35:23   
archie
jaz sem kakšen teden po prihodu iz P jedla tisto, kar smo dobili v P. Potem sem pa počasi začela vse dodajat. Po kakšnih 3 tednih nisem več gledala na hrano. to pomeni, da sem tudi pojedla po 1/2 kg mandarin ali pomaranč. Ali pa kakijev. Ampak poudarjam pa, da na Tejo moja hrana ni vplivala. Tudi kavo sem lahko normalno pila. 

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
2.2.2011 7:14:56   
Urša08
antoninap jaz po večini kar vse jem razen svinjine, jedi ki napenjajo (fižol, zelje), oreščkov, ki so alergeni in z njim povezanih jedi (npr. nutela), pa agrumov se izogibam oz. ne jem. Veliko tekočine pijem najraje vodo in čaj za dojenje aja pa mleko mi ful paše. 

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
2.2.2011 7:16:22   
Urša08
Nina33 čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
2.2.2011 7:19:47   
Urša08
jutro

Pijem kavico, moji user posted image user posted image user posted image pa še spijo. mi prav pašejo tele minute tišine. Danes imam z Evo še kontrolni pregled na infekcijski potem pa upam, da ne vidim zdravnikov do posvetovalnice. Nejca in Žiga imam ta mesec še doma, z marcem naj bi šla pa v vrtec. Mislim da že vsi komi čakamo. Je pa Eva zelo pridna ponoči, zvečer jo nesem spat okol 21 in se prvič zbudi med 3 in 5 zjutraj. Ma špicauser posted image .

Pa ostale? Ste zdravi?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
2.2.2011 12:49:43   
Peli
Nina33 - še tukaj čestitke! user posted image user posted image user posted image user posted image

Urša - srečno na pregledu! Glede na to - da je vsak tvoj otrok bolj priden - nebi mela še enga user posted image ?

Aljaž je šel danes po dooooolgem času spet v vrtec, ampak je reku da bi bil rajš doma user posted image , jest sm si pa prvošla mal lenarjenja. Drugače mene še vedno prehlad daje, čeprav vročine nimam, sem jo imela le v pon.. Včeraj smo šli z malimadvema že mal vn, na sprehod, no onadva s kolesom, jest sm pa zadaj sopihala.
Bote v ponedeljek imele otroke doma, k je v torek praznik?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
5.2.2011 12:44:16   
Izabelina
gorenjska se kopa v sončku user posted image user posted image zato tle ni nobene!!

pr nas je vse ok, s tamičkeno skoz neki nakupujeva se furava okol... dans mamo pa pralno-pospraulalni dan!!

Zdej pa hitr akcija naprej!!

user posted image

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
7.2.2011 0:09:58   
pikapolona2
Peli pri nas smo jutri vsi doma........si je M vzel dopust in imamo podaljšan vikend.

Urša....kdaj kdaj bom jaz takle kos spanja ujela...pri nas je vsak dan bolj grozno....spi po 1 uro skupaj potem pa cmevka, joče...tud dojenje ne pomaga...kr nekaj???? najbrž bo konec, ko bomo ukinali dojenje....ampak to še najbrž ne bo kmalu

Mi smo danes šli malo na primorsko pogledat...na en špancir ob morju. Ni bilo prav toplo.....ampak sonce je že fino močno, ker imata obe punci kar rdeča lička. Kombinacija mraza in soncauser posted image user posted image . kako so Koper uštimali v zadnjih 7 letih....noro...kakšna promenada ob morju in kar tri otroška igrišča na kupu.

Boste kulturno aktivne na 8 februar? Mi bomo najbrž šli pogleadat malo v KR.......da tavečja vidi kako so bili nekoč oblečeni pa malo pofirbcat.

Bolani smo bili pa tudi pri nas.....je bila Brina cel teden doma, čeprav ni imela neke vročine ji je samo teklo iz nosa in kihala ter kašljala je občasno. Zdej je pa to prešlo še na Ajdo in ona vsake toliko tako kihne, da šmrklji kar čez brado visijouser posted image user posted image

Uživajte v soncu....moj pravi (gleda neke 10dnevne napovedi) da bo čez en teden sneguser posted image user posted image

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
7.2.2011 13:40:19   
Urša08
Za nami malce naporen vikend , smo včeraj v ožjem krogu samo z babi in dediji praznovali žigov roj. dan. Danes sem pa mal na off in mi pašeuser posted image user posted image user posted image . Doma imam samo Žiga in Evo in je taka milina, se vidi da je naš turbo na počitnicah pri mojih do jutri.

Peli hahaha ne ne ne mi bomo kar pri treh ostali, je prav luštnouser posted image

Pikapolona ojej maš pa res smolo s spanjem, držim pesti da se kmalu poštima. A na začetku je lepo spala? Dej mi povej a si ti sedaj začela po 4 mesecu že uvajat gosto hrano?

no eto sem mislila kolk bom napisala pa me Eva kliče - je lakota očitno user posted image user posted image user posted image

lep sončen dan vam želim

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
7.2.2011 15:38:01   
archie
Urša08, midva sva ji dala prvič GH pri 4 mesecih in nekaj dneh, pa ji ne paše žlica... Potem sva še nekajkrat probala, pa ji še vedno ne ustreza. Tako da sedaj čakam, da bo znala požirat. 16.2. bo stara 5 mesecev.

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
7.2.2011 17:26:45   
Peli

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08
Peli hahaha ne ne ne mi bomo kar pri treh ostali, je prav luštnouser posted image

Pametno, drgač bo treba spet avto menjat .user posted image user posted image user posted image

Pr nas je imel zdej Urban 2 dni vročino, dons je pa dobr. Sončka sva z Aljažem izkoristla za sprehod, Urban pa je bil s staro mamo "na bolniški", jutr pa gremo vsi vn, če bo dober.

Sm opazla da se zdej uvaja GH pr 4.mesecih, krneki, a prej pa še pr pol leta bolš da je nebi...user posted image

Pikapolona - sm ravno danes poslušala tale napovednik za jutr v KR, bi blo fino it mal pogledat, sploh pa že 100let nism bla v mestu.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
7.2.2011 17:54:52   
trsica
Tudi mi bomo jutri najbrž šli malo pogledat v KR.user posted image

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
7.2.2011 18:01:54   
pikapolona2
jaz sem hotela klasika uvajat hrano po 6 mesecu ampak Ajda ni hotela odpret ust...kej takega sploh nisem pričakovala je tako zapirala usta, da je poleg še sapo zadrževalauser posted image user posted image . No pri 8,5 je pa blagovolila odpret te svoje žnable in od takrat veselo je....sedaj že skoraj vse.

Tole spanje je pa pri nas nalezljivo, saj tudi Brina ni hotela spat in se je zbujala....izboljšalo se je šele po 10 mesecu , ko sva se nehali dojit in se je nato zbujala še samo 2-3x na noč. No Ajda se nima še namena odklopit, ta je pa pravi sesalec user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
7.2.2011 18:03:19   
pikapolona2
pol nas bo pa jutri veliko.....pa lepo vreme je napovedano....ajaj bo gužvauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3214
7.2.2011 22:08:31   
BabyKitty
Madonca pa nas bo ju3 res veliko v mestu user posted image

Jst sm pa z gosto hrano še malo v dilemi ali začnemo pri 4 mesecih ali počakamo do 6 pa pol ko pridemo z morja user posted image sej vem da je še zgodi o tem razmišljat, samo se mi zdi enostavneje dojiti kot pa miksati hrano po hotelih user posted image kakšne so vaše izkušnje?

Neposredna povezava do sporočila: 3215
8.2.2011 8:28:35   
Izabelina
IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty

Madonca pa nas bo ju3 res veliko v mestu user posted image

Jst sm pa z gosto hrano še malo v dilemi ali začnemo pri 4 mesecih ali počakamo do 6 pa pol ko pridemo z morja user posted image sej vem da je še zgodi o tem razmišljat, samo se mi zdi enostavneje dojiti kot pa miksati hrano po hotelih user posted image kakšne so vaše izkušnje?

da če vama gre dojenje pa mali lepo napreduje ne hitet pa ga pust, da še mal uživa user posted image

Lepo se mejte dans na Prešernovo user posted image

Grob kopljejo, da zadnji mrlič bo vanga djan,
obraz bledga mladenča prikaže se na dan,
kopači ostrmijo, da z ust njih sape ni
manj vstrašeni pogrebci vanj vpirajo oči...

Neiztrohnjeno srce (Dr. Fr. Pr.) user posted image

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
10.2.2011 11:51:26   
BabyKitty
Izabelina mene skrbi da če ga bom še naprej toliko dojila da bi imela kmalu 10 kil user posted image zdej pri 2 mesecih jih ima 6,3 user posted image nosimo pa številko 68 user posted image

Punce jaz sem se danes prijavila na plavanje za dojenčke, če še slučajno katero zanima... Sem preučila zadeve user posted image in v Kranju se plava s Fredovim obročem, v Atlantisu tudi z enimi obroči pa še daleč je user posted image v Škofji Loki se plava pa brez obročev in to naj bi bilo najbolj naravno in priporočljivo... vlgavnem odločila sem se za Šk. Loko user posted image se pa skupine ful hitro polnijo tko da je menda treba pohitet... jaz sem se naročila za tečaj nekje konec aprila (datum začetka še ni točno določen) bo pa 2x na teden in ne 1x kot je običajno user posted image vglavnem če katero kaj glede tega zanima zdej že obvladam zadeve user posted image

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
10.2.2011 12:40:49   
Urša08
Kakšne lepe sončne dneve imamo user posted image user posted image user posted image

Jaz mislim z uvajanjem goste hrane počakat do petega meseca tako kot pri ostalih dveh. Se je potem kar super poklapalo.

BabyKItty uvau kake mere user posted image user posted image user posted image Eva je mela pri dveh mesecih malce manj kot 5 kiluser posted image user posted image user posted image

Pikapolona dej mi še to povej a se res skutk in jogurtov naj ne bi dajalo pred dopolnjenim 1 letom? A je to kej novga?

Mi smo imeli danes za kosilo juhico in palačinke. Sedaj mi pa dva od treh spita tko da mam pavzo in moj čajček. Ko se pa Žiga zbudi šibamo pa vn na sončka, da lovimo žarke, pa seveda da tamaledva zlavfamuser posted image

Kdaj vam hodijo otroci spat zvečer?

Lep sončen dan

Neposredna povezava do sporočila: 3218
10.2.2011 13:55:03   
Nina33
Helou!
En lep pozdrav vsem, sem malo v zaostanku klele (še Februark ne folgam več ) intut zdejle bom na hitrco:
Porodno zgodbo "častim", če vam je prav al ne (kar skopirano ker se mi ne da še enkrat pisat ):
V soboto (29.1.) sem še pridno okol špancirala in se klele gor hvalila, kako bom še žurke mela, ane , v nedeljo ob 6-ih, ko me je prestolonaslednik prišel zbudit, sem imela pa mal čudn občutek v trebuhu. Pa nisem vedla, al je "samo" poln mehur al sem od prejšnega dne zmatrana (verjetno je tut to, de sem šla pod kovterček v soboto ponoč mal pripomoglo, a ne ) - grem na WC in res kar odleže, pa pozabim mal na vse skup. Pa me okol sedmih, pol osmih spet neki čudno zvija, grem na Wc (ene 3x ke do pol devetih - naravni klistir zgleda) in si mislim "Presnete krvavice..." (ki sem jih jedla v soboto prav veselo ). Poj si lase umijem, zajtrk/malico naštimam... Pa me neki pika po trebuhu, grem na uro gledat - na 7, 8 minut, pa ne prav močno...Si mislim: "Zih so lažni..." al grem vseen še CDje in knjigo fliknt v torbo za v P. Ob 10:15 se odpravimo h kolegici na obisk, sem sinetu že več ko teden obljubljala, de bo konjičke božal, vržem torbo v ptljažnik, ker se je špikanje "zgostilo" in postalo rahko moteče pa sem si rekla, de se gremo pokazat, če ne bo nehalo... Opravimo obisk, tam me že ene parkrat mal bolj stisne, a ni krize. Pokličem mojadva, de bova Šimna dostavila, ker se greva mal pokazat . Pa se špikanje mal stopnjuje in zato greva kr do P, ko malega oddava (sem hotela še domov po polnilec za telefon - sem imela skor čist prazno baterijo). On 11:40 dobiva na rampi pr parkplacu pred P listek, se sparkirava, vazameva torbo in greva počas prot P. Vmes ene 2x mal počakam, ker me je fletno zvilo, tako de me na recepciji sprejme s stavkom. "O, a so popadki, sem vas vidla počakat !" Se ji posmejem, de mal jih je pa res, pa prav, de dokler se smejem še ni hudga . Se vsedeva dol, me pridejo iskat, Moj ne ve, a nej se naštima z v porodno al za it, pa lepo čaka... Mene dajo na CTG, odprta 6 cm, otrok lepo "postavljen" za ven, izpoljnujemo "obrazce", mi rečejo, de še kanilo vstavijo, poj pa mojga pokličejo. In mi pride kanilo vstavljat in išče žilo... Glih ko že hoče pičt začutim nov popadek - ga počakava. Proba drugič - še en popadek, spet počakava... Tretjič - isto, s tem, de je bil kar hud popadek , počepnem na mizi, se predre mehur, baje je bila že glavica vidna (HB je ena vmes šla po , drgač bi vse zamudu ), mi moj pomaga se mal uležt, de mi (končno) vstavi kanilo, grem v čepeč položaj ko pride nov popadek, ubogam babco, ki mi pravi, naj ne potiskam, samo diham (ta del mi je bil najtežji) in "dobimo" glavico ven, v naslednjem popadku pa Nandeta . Nisem dojemala, res . Pa moj ljubi je še dodatne pike dobil, ker je takoj, ko se je pobč rodil rekel babci, če mi ga da na trebuh (prva ga ni dala, ) - mu je razložila de čist kuj, samo usta in nos spuca (tut z rok ga ni dala ). In sem ga že imela na trebuhu, je nehal jokcat kot bi odrezal . No, poj sem mu pa še popkovino prerezala - moj ni za take . Pa čisto malo sem se strgala po stari brazgotini (za 1 al 2 šivčka). Pa vmes enkrat se je posteljica "porodila" - komi vedla,kdaj... Pa ko je bil "porihtan" in oblečen, se je takoj priklopil in se ga napil . In spal poj. In se nič drl... Ma, izredno nezahteven otrok, res...Bi lohka 10 takih - čeprav moj pravi, de ne ve, če bo še ker, ker neče, de mu v avtu rodim, ker ga bo kap .
Eko, spet en roman, de naute čist pozable .
Drgač smo pa dobro, presegel je mejo treh kil že , se polno doji, veliko spi, ponoči ga malo krči hecajo, a ni tako hudo . Starejši brat ga je pa tudi lepo sprejel .
Antoninap - si že v Rimu?
Ostale pokomentiram kasneje enkrat. Mogoče .

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
10.2.2011 13:57:20   
Nina33

user posted image

user posted image
user posted image  Zinchy, 10.2010user posted image
user posted image  Nina33, 10.2008user posted image in 1.2011   user posted image
user posted image BabyKitty, 12.2010 user posted image
user posted image Trsica, 1.2004 user posted image , 1.2011 user posted image   in user posted image , user posted image
user posted image Lija30, 10.2010 user posted image
user posted image Flik, 10.2008 user posted image   in 11.2010 user posted image

user posted image antoninap, PDP: 4.2.2011 user posted image

user posted image Nov2010, 11.2011 user posted image

user posted image

user posted image  DeVilla, 6.2004user posted image in  4.2006user posted image in  12.2010 user posted image
user posted image  Izabelina, 9.2010user posted image
user posted image Mišyka, 11.2007 user posted image   , PDP: 22.2.2011  user posted image

user posted image

user posted image  Peli,  2.2006user posted image in 4.2008user posted image , PDP: 15.4.2011 user posted image
user posted image Jassika, 2.2010  user posted image
user posted image pikapolona2, 10.2006 user posted image in  4.2010 user posted image

user posted image Urša08, 1.2007 user posted image   in 2.2009 user posted image   in 11.2010 user posted image

user posted image

user posted image archie, 9.2010 user posted image
user posted image nadinne, 11.2010 user posted image
user posted image teodora75, 9.2010 user posted image  

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
10.2.2011 18:08:39   
Peli
Nina33 - tole je blo pa čist preidealno, dobra spodbuda za naprej! user posted image user posted image

Urša - jest mojadva dajem spat okol 19h, če opoldan nič ne gresta spat tud ob 18h, če pa gresta popoldne bolj pozno spat in dlje časa spita, potem pa okrog 20h, če ne morta spat jima pa včasih še kšno risanko dam da jo v postelji pogledata.

Žigu vsenajboljše! user posted image user posted image

Nč, šibam otrokom naštimat večerjo, LP

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
10.2.2011 18:39:15   
nov2010
Hej gorenjkeuser posted image

Upam da tudi ve uživate na te m sončku. Midva z našim malim škratom ga res izkoristiva v nulo in sva res veliko zunaj.

Nina33 to je bil pa res en brzinski porod. upam da te se že ujeli in navadili eden na drugega in uživate na polno

BabyKitty ravno danes dopoldne sem tudi jaz napisala mejl za plavanje v Škofje loki, tako da ko mi odgovorijo če imajo prosto še za april bova midva z Rokom tudi 100% hodila. Ker mi je to že ena prijateljica priporočila k je hodila s svojo hčerko in sta res uživali. Pa še naš Rok tako v vodi uživa in mislim da se mu bo to res na polno dogajalao. Ti sporočim če bomo dobili v aprilu in se lahko že prej na kakšni kavici dobiva user posted image

No upajmo da bo jutri še kaj sončka da ga bomo lahko izkoristili

Uživejte in lepos se crklajte s svojimi malimi zakladki

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
11.2.2011 15:44:28   
BabyKitty
nov2010 si že dobila odgovor? A bomo skupaj čofotali user posted image

nina33 jst bi tud tko rojevala namest da se 5 ur pa pol mučm user posted image hehe... za naslednjega pa kr pred porodnišnico kampirat user posted image

Punce kdaj gremo pa kej na sprehod ali kavico zdej k je tooook lep sonček? A gremo preden ga zmanjka user posted image

(odgovor članu nov2010)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
11.2.2011 20:58:17   
trsica
Za kavico sem tudi jaz. user posted image Samo ne vem, če ne bo konec s soncem. Menda bo naslednji teden sneg. user posted image

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,

Neposredna povezava do sporočila: 3224
11.2.2011 21:20:00   
BabyKitty
trsica bodi optimistična user posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?