|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del
10.2.2011 9:53:31   
gigi1
Aquič user posted image  user posted image  user posted image  za izpit.
Morfo bo pa že kmalu user posted image .
IIIiiiii brcike user posted image user posted image user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 751
10.2.2011 12:10:25   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1
Zarči user posted image  user posted image  user posted image  dobro se bere ta piknik. Kako si mi srce? Kaj manj zagužvano?

Ljubica moja jaz sem super. Delam, uživam, malo sekiram sebe in druge........user posted image  Čist kot ponavadi.
Pa ti? Kaj berem Beograd plan pa to?user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 752
10.2.2011 13:51:56   
gigi1
Zarči a v Bg na čevape? Tud to bo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 753
10.2.2011 14:32:34   
mismis
ahoj, evo mene....

Zarja, super za piknik, komaj čakam poletje user posted image
Akvič, lepo da ti faks in delanje izpitov laufa, pa čim več jih naredi pred porodom. Videla na julijkah sliko vozka, je cortik, aja pa super za brcike user posted image user posted image user posted image

Sonya, jaz mislim da sta vidva z Oskarjem iz ta hudega ven, če bi bilo karkoli narobe bi te sigurno že klicali. Kako napreduje projekt selitve
Lana08, dobro piši, pa super za žurke user posted image user posted image user posted image

Biba, mislim da pri tebi ni govora o hydrosalpixu, ali pregradi, ti imaš morda samo probleme z endometrijem. Daj piši Pušenjaku na MON-u, če se njemu kaj sanja zakaj ne reagiraš na estrofem in ostale arcnije oz. kaj bi on predlagal glede te zadeve. Drugače pa ja samoplačniški UZ, ampak če si se prevekslala v MB, te itak ne bodo dali v noben postopek preden bi te na UZ pregledali

Loremi, jaz te tudi pogrešam user posted image user posted image  pa Lano70, Kruceta, alpog, Fidi,... ma da ne naštevam

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 754
10.2.2011 15:07:00   
gigi1
Miši mene pa nič ne pogrešaš?

user posted image  user posted image  user posted image . Jaooo kolk men dans sam neumnosti po glavi hodjo...pa dela čez glavo user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 755
10.2.2011 16:10:18   
mismis
iatk da te user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 756
11.2.2011 0:10:21   
Tanja_Jes
Ja sej, vse brcike sem zamudila.
Zdej sem se spomnila ene stare vraže (oz. ne vem kako se temu reče), ki mi jo je povedala naša mami. Rekla mi je, da moram paziti v katero osebo bom pogledala, ko bom prvič začutila otroka, ker bo otrok podoben tisti osebi. Jest sem se tega ob prvi brciki spomnila in sem zanalašč pogledala moža user posted image . Pa je res S podobna njemu...ne vem ali je naključje, ali ne. Sem pa vprašala mami, koga je ona pogledala, ko je mene začutila, pa je rekla, da enga fest sodelavcauser posted image user posted image user posted image Pa res nisem nobenmu u familiji podobna... user posted image user posted image user posted image user posted image Ja, ja...
Tko da....nosečke...gledat se v špeguuser posted image user posted image

Punce, grem spat...bodite pridne user posted image

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 757
11.2.2011 7:37:56   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Zarči a v Bg na čevape? Tud to bo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

opica....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 758
11.2.2011 8:57:24   
zarja1
Dobro jutro, pa res je dobro. Petek pa še moja user posted image  točna kot urica.......Že kličem.user posted image  Držite pesti, da v ambulanti že delajo laboratoriji.......

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 759
11.2.2011 9:06:27   
neodkrita
Dobro jutro! Včeraj sem lutala po Celju in vam povem, če nebi imela garmina ne vem kak bi najdla zgradbo, ki sem jo iskala. Ma jaz pa mesta bože sačuvaj. Sem bila popoldne tak zmatrana od iskanja in tega, huje kot da bi garala.

Vsem nosečkam, nenosečkam in čakajočim na nosečnost želim lep zanimiv dan.

Aja Gigi, hvala za nasvet, bom probala pobrskat

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 760
11.2.2011 9:11:26   
loremi
Juuttrrrčččeeeeekkk!

Aja, al pa že dober dan user posted image

dejte se mal posladkat namest mene user posted image

user posted image

Jst še kr držim na tem.

Hope hvala, ja pomagajo tvoji recepti, mal jih pa prirejam user posted image .

Gigi hvalaaa user posted image , ti odgovorim, sem bla res zdej toooolk mal za računalnikom user posted image , mam že poln obveznosti za nazaj in za naprej.

Zarja akcija? Navijal bomoooo user posted image !

Ej punce hvala vam! Tud jaz vas pogrešam, res! Mi manjka tole, upam da za vikend utegnem kaj napisat in naslednji teden. user posted image user posted image

Lupčke! Naj sonček boža lička user posted image

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 761
11.2.2011 10:13:29   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1
Dobro jutro, pa res je dobro. Petek pa še moja user posted image  točna kot urica.......Že kličem.user posted image  Držite pesti, da v ambulanti že delajo laboratoriji.......

Jutro tud od naju.
Zarčki, midve že navijava in drživa pesti!!!

Vas na hitro preberem, da ne bom kaj pomembnega zamudila...sicer pa "športava", da bo mami v res najboljši kondiciji za maj. Mala je pa tako sonček in v eno samo veselje...pridna, zdrava (trkam!!!user posted image )

Loremi, lepo, da se vsaj malček javiš.
Gigi, to s čevapi v Bg je pa tud men všeč user posted image user posted image user posted image !!!  SIcer pa RD moje uspel, si je nardila tko dobro tortico!!
Aqvica, kva se boste važli user posted image , super za brcike!
Tamal, S pridna? Za mamico tko vem, da je user posted image ! Kaj zobkov??
user posted image pošiljam lubčke na buške!!

Kot sončni žarek nas vsak dan razveseljuješ!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 762
11.2.2011 10:25:31   
miklarom
Hermy - pridna si ko tako lepo športaš, pa da je mala zdrava, in verjamem da je pravi sonček, vsi ti mali so tako lepi sončkiuser posted image

aqua - čestitke za izpit in za prve brcike, je lep občutek a ne, mi še moremo pa mal počakat da jih bomo začutili, pa tudi to bo prišlo in takrat bom čist v oblakihuser posted image

mismis - a ti že tudi čutiš kaj brcik

Gigi - kako si mi danes, ko je spet tako lep sonček zunajuser posted image

zarja - super za user posted image  da je prišla , zdaj pa akcija, že zdaj navijam zate, mislim pa da naj bi laboratoriji delali nemoteno, saj tako je moj nazadje slišal ko sma bla tam in so se menli, pa sporoči kaj se boš zmenla

neodkrita - a ti se pa po Celju šetaš, pa bi lahk povedla in bi se k men oglasla v savinjsko nisem daleč od celjauser posted image , pa bi mene vprašala kaj iščeš in bi ti tudi brez navigacije povedalauser posted image

loremi - hvala za zajtrk, tale mi je pa pasal danes, kako si mi ? A ti si na dieti al kako?

tanja - ste pridni in zdravi , ste velik na sončeku?

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 763
11.2.2011 10:30:57   
gigi1
Daan

Miši se mi je zdelo, da me user posted image

Tanja sem se prav nasmejala, ko sem pomislila, koga je takrat naša Miši po vsej verjetnosti pogledala user posted image . Torej Mišja zalega bo lepa, velika, prijazna in... kosmata user posted image . Miši še hvaležni ti bodo otroci (sploh, če bo kakšen fant), ker tudi v poznih letih ne bodo imeli težav s plešavostjo user posted image  user posted image  user posted image .
OK šalo na stran - jaz pač nisem vraževerna in meni bodo Mišini  in vsi naši otroci vedno najlepši na svetu user posted image user posted image user posted image

Zarči si klicala? Pestke, da lab že dela user posted image user posted image user posted image user posted image

Neodkrita...sem še nekaj razmišljala..rada kuhaš. Mogoče kakšna ketering firma potrebuje pomoč?

Loremi malenkost user posted image . Javi se ko boš lahko user posted image

Hermič user posted image  user posted image  user posted image  za športanje. Mogoče pa lahko kakšen skupinski izlet na čevape nardimo user posted image

Miklič sonček je sicer res fajn..a kaj ko nimam trenutno nič od njega user posted image . Sem skoz not pa delam...edino, ko grem na dišečo palčko ga kaj vidim user posted image
Kako si mi ti? Dragi? Ga je nehalo boleti?

Lupčke vsem

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 764
11.2.2011 10:46:53   
zarja1
ok, lab začne z marcem, moja naslednja user posted image  naj bo točna, pa bo. Ne dobim pa nič femodena prej ali česarkoli drugegauser posted image . Gremo z naravnim ciklusom z minimalno stimulacijo, ki jo bomo določili na 2. dan cikla na UZ.
Že to me veseli....nekaj čist novega.user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 765
11.2.2011 10:59:33   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

ok, lab začne z marcem, moja naslednja user posted image  naj bo točna, pa bo. Ne dobim pa nič femodena prej ali česarkoli drugegauser posted image . Gremo z naravnim ciklusom z minimalno stimulacijo, ki jo bomo določili na 2. dan cikla na UZ.
Že to me veseli....nekaj čist novega.user posted image user posted image user posted image

Ma šit...za lab user posted image

Ampak gremo pa naslednji mesec in tokrat bo ZMAAAAGA user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 766
11.2.2011 13:45:01   
mismis
Dober dan,

evo mene s kofeta... sem si ga privoščila skupaj z Pikovit in Reby user posted image

Loremi, lepo da se javiš user posted image user posted image user posted image

Miklarom, mi že cca 4 tedne čutimo brcike, včeraj jih je pa prvič začutil tudi bodoči očka. Ko sem čutila, da se malo kobaca, sem mu vzela roko in jo položila na buškota, pa jih je čutil, se je prec zarisal nasmeh na njegovem obrazu, pa je rekel, da je res čutiti kot kakšne mehurčke.

Žiži, kaj pa vem koga sem takrat gledala, namreč ko sem začutila prve brcike je bilo pozno zvečer, sva se z našim že spravila spat. Kaj je bilo pa v mislih, pa naj tam tudi ostane user posted image user posted image user posted image

Tamalu, potem praviš takle, da bi morala skoz v dedca gledati, da bi bile otroce podobne njemu user posted image user posted image user posted image

Hermy, me veseli, da je B. pridna, saj maj bo pa tik tak tukaj

Zarja, a tak protokol boste imeli, brez Femodena, pa akcija. Pri nas doma se že stiska 8 rok in 4 tačke zate user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 767
11.2.2011 14:21:53   
sonya1
Petek je, dan za metekuser posted image
No, ja, za nekatere. Midva z Oskarjem sva uspešno prestala 3. teden po amniocentezi. Ta teden naj bi namreč po telefonu sporočali slabe novice. No, nam jih nisouser posted image . Sem se kar precej oddahnila.
Drgač pa bejbe, kaže, da bo tudi vikend lep in čimbolj uživajte:)
Miši, Aqua, meni se pa v trebuhu razen vetrov nič ne premika user posted image

Pozdravčke vsem, se bom čez vikend kaj bolj obširno razpisalauser posted image

< Sporočilo je popravil sonya1 -- 11.2.2011 14:22:16 >

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 768
11.2.2011 18:59:04   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: mismis
Kaj je bilo pa v mislih, pa naj tam tudi ostane user posted image user posted image user posted image

iiiiiiiiiii, me je kr stisnilo pri srcu......Hvala še za vse rokce, prstke, tačke......user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 769
12.2.2011 8:38:27   
mismis
Dobro jutro zaspanke,

a sem prvi user posted image

user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 770
12.2.2011 10:55:23   
mausikaa
dobro jutro oz. sej je že dober dan babuške moje...
evo tedna je konec, je kar hitro minil, če bi bil vsak tak bi blo pa še boljše user posted image  sva bila z mojim včeraj na informativnem dnevu, zvedela v bistvu nič novega, moti me to, da bi se morala za vsaj dva predmeta voziti v Celje, in pa seveda to, da me vsak petek in vsako soboto čakajo predavanja...če pa ostanem na tem faksu kjer sem sedaj je pa itak študij na daljavo in ne rabim (no razen redkih izjem) hoditi na faks sploh...mi je pa prva smer malo bolj simatična, čeprav tudi druga ni slaba...jah, dileme, dileme, dileme...
no da ne bom samo o magisteriju...

kako ste kaj ve žabe babe? pa seveda žabon? ta se itak bolj malo javlja - upam, da cele dneve v službi in da bo imel kaj časa za paradižnike...btw. Kruce jaz bi kakšno flanco unega tvojega črnega, če boš seveda imel kaj viška...

Miša a medija pa že tko brcata? a ni to fajn občutek...pobožaj buhija še zame...
Roži kako pa tvoji piščančki? so tudi pridni? sem prejšni dan gledala slikice - sta se pa dobro pozicionirala...
Miklica držim pestke za nuhalno, se ti javim na ZS da se zmenimo za sredo, fajn bi se bilo videti
Sonči super za Oskarja, zdaj pa uživat
Zarči držim pestke že zdaj
Aqvica zdaj se boš počasi začela spraševati če bo fuzbaler/fuzbalerka...nič bat, ti samo nemško državano žensko nogometno ekipo poglej, pa boš videla da smo tudi babe super nogometašice, samo govori se bolj malo o njih...
Lana kako kaj Lizika?
Hermy pišuka kako gre hitro čas, maj bo ena-dva-tri tukaj
Gigi ti si pa itak naša carica, 
tko, zdaj me pa čaka pospravljanje in pranje in kuhanje in kaj te vem kaj še vse...
Loremi, kako nov način prehranjevanja? upam, da ti ne povzroča preveč težav in da si se že navadila...
Grety in Neodkrita kje sta vi2, masta tudi kakšen plan ****?
e sem ktero pozabila je to samo zato, ker nas je tolko na tej temi, lupčka čisto vsem 

lep dan, ujemite sončke, baje je danes zadnji dan...

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 771
12.2.2011 19:46:53   
gigi1

user posted image   user posted image

user posted image

DŽOMBE IN MLAJŠE KONZERVE

(TER KONZERVANSI user posted image  user posted image  user posted image )

user posted image

user posted image  TREPETALKE user posted image

user posted image V POSTOPKU user posted image

Zarja (31)  user posted image               marca v nov boj  user posted image   

mausikaa (42)   user posted image         čakamo na datum v MB user posted image    

Loremi (33) user posted image    ? v nov bojuser posted image   

Srečica (42)user posted image   poskušamo natur user posted image     

Little Star (38) user posted image       poskušamo natur po laparo in histero
                                          septembra v postopek (? kako je sedaj) user posted image    

pika.po (36)user posted image   čakamo na odločitev o naslednji borbi user posted image  

Tassi (37)     Upamo, da se vse uredi  user posted image

user posted image    NOVI KROG user posted image

Pikica36 (39)     še malo pa v nove borbe

Vitachi upamo, da se postavljaš na noge user posted image

Kiwi (42)        nov postopek ?      

Naska (42)   upamo, da se vse uredi user posted image

gigi (44)  user posted image  plan K

Fidolina (43)  je undercover user posted image
Grethy (45)   user posted image        user posted image in user posted image
neodkrita (47)  user posted image    user posted image        in user posted image
BBpikica (43) user posted image       pavza 

Dajamaja (44)    user posted image       pavza 

user posted image

user posted image  NAŠE SREČKE NOSEČKE  user posted image   

Lana08 (??) 25T  user posted image    user posted image NS OK user posted image

Sonya1 (42) 20T   user posted image     user posted image   NS OK user posted image čakamo izvide ACuser posted image

Mišmiš (36) 19T    user posted image user posted image  user posted image   NS OK user posted image

Aqua 77(33) 18T user posted image user posted image NS OK user posted image

Roži_ (drobižek od let user posted image ) 17Tuser posted image  user posted image user posted image NS OK user posted image  

KT (39) user posted image   user posted image   NS OK user posted image

Miklarom (38) 13T   user posted image  user posted image  NS 16.02. user posted image  

user posted image  NAŠI ZAKLADKI user posted image

Kruce Fix (43)   user posted image    Karolina  user posted image  user posted image user posted image   

Bety11 (44)   user posted image   Damjan  user posted image  user posted image user posted image   

Reni70 (38)   user posted image     Aleksej   user posted image  user posted image  user posted image

omladinka Lana70 (40)   user posted image    Živa user posted image  user posted image  user posted image

Še ena T (39)   user posted image  Žana  user posted image  user posted image  user posted image

BarbiG (36) user posted image   user posted image   Ela in Eneja user posted image  user posted image  user posted image

kajsica (38)  user posted image Eneja user posted image  user posted image  user posted image

hermy1 (45)    user posted image     Brina user posted image  user posted image  user posted image

Tamalu Tanja_jes (32) user posted image      Staša user posted image  user posted image  user posted image   

NAŠE ZVESTE NAVIJAČICE in NAVIJAČ

user posted image  user posted image   user posted image    user posted image
user posted image barbara b , blanč , tasa_m, *flower*user posted image
user posted image   Skuštrana Suzy, Isabeaux, Goldy, Rebyuser posted image
user posted image  alpog, bambi75, spps, Bit,Marianauser posted image
user posted image ledenka, gajka, Pija76, nokesuser posted image
user posted image  Serendipity, biba007, lučka 25user posted image
user posted image  Glorija, Bumo, Pikovit, lana38user posted image
user posted image sonček33, LuNa73, Miška73, DaisyEuser posted image
user posted image  Mlinčka, pikicao, živa25, Zara user posted image
user posted image Hedviga, Zvezdica, Katka37, L & L  user posted image
user posted image Zofka7, Andreja2000, nmagk, hanna1user posted image
user posted image  user posted image   user posted image     user posted image

HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,

Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 12.2.2011 19:55:39 >

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 772
12.2.2011 19:53:09   
zarja1
oooooooooo seznam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 773
12.2.2011 20:00:48   
gigi1
Komi sem mal časa najdla user posted image
Pa itak, da sem slavljenkam pozabila števce okoli obrnit user posted image . Javite se, pa bom naenkrat uredila user posted image

Zarči srce kak si mi? Kakšna fešta danes? Kaj dobrega kuhaš?

Mausi helou srce user posted image

KT v katerem tednu si? Kako si se odločila glede AC?

Lupčke vsem

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 12.2.2011 20:03:03 >

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 774
12.2.2011 20:11:37   
mismis
Žižek je bil priden in je seznamček updejtal user posted image , jaz ti lahko povem za Littlestar, da je sedaj v postopku in se že špika s Suprefactom, na IVF sceni je napisala, da v nedeljo user posted image  začne z Menopurjem in da ima naslednji UZ 21.2.
Kaj pa ti počneš ta vikend, mismis je bil priden in je pospravil bajto (mal), pa včeraj zagonil celo premoženje v leclercu za otroške stvari

Zarja, srce moje, bi kakšen piknik, žur, čaga....anything ta vikend?

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?