|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del
14.2.2011 16:33:52   
Roži_

IZVIRNO SPOROČILO: sonya1

Jaz sem tudi razmišljala, če bi šla malo kupovati za malega, pa ti po pravici povem, da ne vem, kako naj se lotim in kje naj začnem. Če bom tako nadaljevala, bom moje ubogo dete prinesla domov v kakšni podarjeni plenici in ga doma v brisačo  zavila user posted image

user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , temu sem se tako nasmejala, ampak da ti povem smo si podobne v temuser posted image , kupovala še ne bom, se mi zdi še prezgodajuser posted image user posted image

Če kaj dobim bo oki doki, če ne pa bo to še malo počakalo, drugače samo gledam po netu kaj je lepegauser posted image

Lana70
, sej veš, pestke močno močno držim, vidimo se pa itak spet kmalu ne?user posted image

Gigi, ma pridna ti meni, jaz bi tudi tako dobro papcala, ampak sem prav lena zadnje čase za kuhatuser posted image Drugače pa res uživam v kuhanju, no danes sem se lotila peči suhe piškote za svojega dragega v obliki srčkauser posted image , čist iziuser posted image

Mikla, kako je kaj s teboj, javi se kej, ko boš imela časuser posted image

Zarja, superca, držim pesti zate, vidim da greš v nov postopek marcauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nič grem do pečice da se mi kaj ne zapaliuser posted image

Pozdrav vsemuser posted image

Sinček nama je polepšal življenje(2011) in drugi/a se nama bo kmali pridružil/a(2015)

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 801
14.2.2011 16:39:29   
gigi1
Zarči si pridna?

Neodkrita jp ta bolečina v žlički zna biti res rana. Jaz od otroštva naprej HB ne bruham. Nekaj jo je moralo sprovocirati. Stres, hrana.. user posted image
A za dragega pa niso nič ugotovili? Hmmm...ta nasvet glede sv. mesa..je bolj tko-tko.
A še vedno nisi osvojila copy-paste? Deluje user posted image . Viš kakšne megalomanske poste jaz pišem, pa lepo skopiram...in ko mi reče sorry se mu samo nasmehnem in lepo spejstam user posted image

Sonya user posted image  za bolečine. Sedaj res ne morejo nič narediti user posted image . Če bi bila kakšna Kronova bolezen (zožanje tenkega črevesa - baje boli k user posted image ) jo zdravijo z agresivnimi antibiotiki, ki sedaj ne pridejo v poštev user posted image . Probaj tole: olivno olje nekaj požirkov zjutraj na tešče in nobenega junk food (vem, da nosečnicam paše user posted image , vendar je to možen vzrok za težave) in čimveč vode, da zmehčaš blato.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 802
14.2.2011 16:40:46   
gigi1
Roži user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 803
15.2.2011 7:01:51   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Jutrčka user posted image

Sej ne vem, če mi je uspelo vse števce zavrtet user posted image . Upam, da nisem kakšnega preveč user posted image
Hermič hvala user posted image . Kako si mi ti? Še pridno športaš?

Mojga boš morala aprila zavrtet user posted image , ni treba prehtevat.
Športam še vedno pridno, le ta teden bo baje vreme mal bol slabo, pa ne bo tolk za sprehode. Mogoče uspem še mojga spravit na pilates, pa bova enkrat na teden hodila skup user posted image !

Sonya šit glede bolečin , to je ta nelušten del, ko se ne da zdej ukrepat. Upam, da vseen mine. Metuljčki pa pridejo kmal

In ja, maja gremo čisto zares po Blažko,...bolana sem bila, dokler se nisem odločila kaj in kako.

Lana70  , da boste kmalu bolje!

Neodkrita, res je jajc, če se ne ve, kaj zdravit. Mogoče maš pa rano zarad sekiranja zanjga. In kot Žižka reče, najhujši je stres. Glede hrane pa verjetno tud vsakemu mal drugačna štalo dela. Naj bo čimprej boljš!!

Roži in Mismis, jest sem tud mislila, da bo naše dete nago, ker se nihče ni ponudil, da kaj posodi,...ko sem pa že veliko sama nabavila, so pa začel ponujat user posted image . Tko, da vseen ni treba hitet...enim sam mal kasneje pride user posted image !

Bodte vse pridne, pošiljam lubčke in kavico v mislih (poslat je še ne znam user posted image ) morem se it zrihtat in na potep za ves dan!!

Kot sončni žarek nas vsak dan razveseljuješ!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 804
15.2.2011 7:30:59   
mausikaa
dobro jutro,
Hermy bravo za Blažko/Blaža, maj bo hitro tukaj...
evo, eni že delamo...je treba za brikete in žemljo zaslužiti

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 805
15.2.2011 7:55:54   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1
Zarči si pridna?

vedno....user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 806
15.2.2011 8:10:54   
gigi1
Jutrčk user posted image

Nas je kar nekaj pridnih danes user posted image

Evo kavice, da se bo lažje spopasti z oblačnim vremenom user posted image
user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 807
15.2.2011 10:02:31   
mismis
Dober dan,

Hermy, saj nisva toliko hitela z oblekicami, bolj sva kupovala flaške, dudice in take zadeve, ki ti jih nihče ne da naprej, ampak raje stran vrže. Ti pa v mesecu ljubezni po Blaža/Blaža, super ma ima da rata.

Žižek, sta se včeraj lepo imela

Sonya, če želiš mi lahko pošlješ na z.s. tvoj mejl, ti bom poslala seznam potrebnih stvari, ki ga je delala ena julijka. Mogoče ti pa prav pride, pa super za selitev, pa manj super za bolečine.

pa ostale, ste lepo praznovale valentinčka

Mi imamo pa danes točno 19. tednov user posted image

< Sporočilo je popravil mismis -- 15.2.2011 10:05:32 >

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 808
15.2.2011 11:41:04   
hedviga

Miši, pridna siuser posted image . Sploh si pa ravno naredila izpit in ti po defoltu pripada mal dopusta.
Jaz sem tudi razmišljala, če bi šla malo kupovati za malega, pa ti po pravici povem, da ne vem, kako naj se lotim in kje naj začnem. Če bom tako nadaljevala, bom moje ubogo dete prinesla domov v kakšni podarjeni plenici in ga doma v brisačo  zavila user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Punčke, kaj pa če bi ve malo povprašale pri vaših najljubših dvojnih mamicah? A? Mislim, da je najbrž še kakšna taka, ki ne bo šla po še en par dvojčkov in so oblekice na voljo....

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 809
15.2.2011 11:44:35   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga

Miši, pridna siuser posted image . Sploh si pa ravno naredila izpit in ti po defoltu pripada mal dopusta.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Punčke, kaj pa če bi ve malo povprašale pri vaših najljubših dvojnih mamicah? A? Mislim, da je najbrž še kakšna taka, ki ne bo šla po še en par dvojčkov in so oblekice na voljo....

čarovnica, kaj se pa ponujaš, saj si se že meni obljubila user posted image user posted image user posted image
ostale mamice bom pa drug teden prašala user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 810
15.2.2011 11:48:17   
gigi1
Miši jaaa user posted image . Pa vi?

Hedi kako ste?

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 811
15.2.2011 11:58:29   
mismis
eh, saj veš, da naš ni R od romantičen, sicer nas je zjutraj objel in rekel, da nas ima rad, to je bilo pa tudi vse. Ampak se ne pritožujem, je pa za ostale stvari toliko boljš user posted image

< Sporočilo je popravil mismis -- 15.2.2011 11:59:04 >

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 812
15.2.2011 12:22:37   
hedviga
Miši, jaz ponujam še od ostalih user posted image user posted image user posted image
Na moje sem že zastavico zapičila zate user posted image  

Žižek, trenutno smo zdravi (če odmislim noske in kašeljčke).
Hodita v vrtec, nagajata 100/h, rasteta kot konoplja, spita še zmeri obupno, trmarita, divjata, se smejita in skratka sta taprava dvoletnika.
No, tele so od konca januarja. user posted image

user posted image

user posted image

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 813
15.2.2011 12:36:35   
gigi1
Miši...saj je veliko že to, da reče, da vas ima rad user posted image . Moj tudi ni nek romantik, je pa res, da mi za vse take praznike prinese rožice ali čokolatinčke user posted image

Hedi kako sta zrasla user posted image . Pa kjutkana  user posted image  user posted image . A spat pa še vedno ne? Eh..čakaj..v puberteti ju pa ne boš mogla zbudit za v šolo user posted image

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 814
15.2.2011 13:10:27   
mismis
Hedi, kolk sta že zrastla. Pa M. zgleda že prav odrasel na tej fotki, Š. je pa itak princeska user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 815
15.2.2011 13:32:56   
sonya1
Živjo punce !

Evo mene ravno s kosila, sem jedla pečen krompoirček in dunajcauser posted image . Sem do sedaj tako pazila kaj jem, glede na moje težave s prebavo, pa ni nič pomagalo. Če me vedno boli, naj vsaj malo uživam pred temuser posted image
Gigi, ne nikoli nisem jedla džank hrane, to mi je še ostalo iz časov, ko sem še trpela za žolčnimi kamni. prav fanatično sem srkbela za zdravo prehrano, seveda pa je bil žolčni kamen tako velik, da je bilo edino, kar je vsaj malo pomagalo, totalni post. Ni čudno, da sem bila tako suha, sem se komaj še upala kaj jesti. Pomagalo pa je, ko nisme jedla, sem bila kot rožica. Zdaj je enako, le s to razliko, da sem sedaj noseča in si ne morem privoščiti, da cele dneve ne bi jedlauser posted image
Roži, ja, meni so že nekaj obljubljali opremo za malega, pa ne vem, kdaj bo kaj user posted image . Ja, Miši, sem tudi jaz gledala seznamčke med julijkami, ti bom pa posla mail, da pošlješ, če se teboi zdi kaj uporabnega. Jaz se namreč popolnoma nič ne znajdemuser posted image
Miši, tebi smo vse malo fovš za Miškolina, tako da je to, da vas ima rad več kot dovoljuser posted image
Hedi, ja tamali so carji, sta pa res že taprava človečka. Joj, kako rastejouser posted image , čisto prehitro user posted image

Evo, pri  meni sedaj teče 20. teden, še malo pa bom na polovici. Rezultatov AC še ni, sem brala na Julijkaj, da je ena, ko je imela pregled isti dan kot jaz, rezultate dobila že včeraj. Saj sem prepričana, da je vse v redu, bi pa le rada videla še črno  na belem.

Evo, v Ljubljani spet sneži, kul user posted image

Grem bejbe, spet malo delat.

Lep se imejteuser posted image

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 816
16.2.2011 7:26:16   
mismis
a sem prvi?

Prvi sem user posted image user posted image user posted image

Dobro jutro vsem skupaj... ena da boste lahko zakurblale mašine user posted image

user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 817
16.2.2011 8:50:36   
zarja1
že kurblam mašino, pa user posted image  ne vžge....user posted image user posted image user posted image user posted image
Nič se mi ne da dans.....user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 16.2.2011 8:51:13 >

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 818
16.2.2011 8:57:44   
gigi1
Jutrčka

Miši hvala za kavico user posted image

Sonya nisem mislila, da si prej jedla junk..samo omenila sem, da nosečnicam ponavadi diši user posted image
Glede AC - dalj časa, ko ne dobiš izvida, bolj je sigurno, da je vse OK user posted image  user posted image  user posted image . Kar Lano70 vprašaj...pri njej je full trajalo, da so ji poslali izvide. In nič ne skrbi, če so jih druge dobile. Tam imajo nek čuden sistem in vse traaaaaaja...

Kako ste srčice in srček?

Lep dan vsem

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 819
16.2.2011 9:29:13   
sonya1
Dobro jutro, bejbike !

Že navsezgodaj bluzim tukaj naokroguser posted image . Zebe me in utrujena za umret. Kje je le tista energija, ki nosečnice preplavi v drugem trimesečjuuser posted image , pri meni je ni videti. Najraje bi šla že ob dvanajstih spat nazaj.Včeraj sem bila okoli tetje ure popldne tako utrujena, da sem brala nek dokument, pa so se mi kar pikice pojavljale in črke plesale. Kaj takega pa še neuser posted image .
Gigi, po pravici povedano bi sedaj pa kar šla malo na bolniško, ker sem res čist adijo, pa se mi malo dozdeva, da greš pri Volgerju lahko bolniško ko si na pol mrtev. Saj sploh ne vem, kaj naj mu rečem. A da sem utrujena ? Nisem dobila vtisa, da bi me sploh poslušal. V tej situaciji bi pares rada imela drugega G, da bi lahko malo pojamrala in se kaj zmenila. Pri njem to pač ne gre. Pa hvala ti za lepe želje glede AC. Saj sem skoraj prepričana, da je vse v redu, glede na to, da se ne javijo, včasih pa le pomislim; kaj pa če ravno pri meni niuser posted image
Saj junk food imam jaz zelo rada, samo tako sem navajena, da je ne jem, da se sploh ne spomnim. tako kot se sploh ne spomnim kupovat kakšnih konzerv, salam in podobnega... Še če sem šla samo po kaj takega v trgovino, sem na koncu točno to pozabilauser posted image
Gigi, nič ne poveš, kako kaj plan K ? Še razmišljaš, kaj delaš na tem ? Bi bilo super, ko bi navijali skupaj zate in za Zarči ali zate in za Hermy.
Če bi pa rada imela pozornost samo zase, pa tudi lahko. Joj, kako bi bilo lepo, da se še tebi zgodi en takle mali buško.
Kaj pa kaj hišica,  o kateri si pred časom pisala ? Si opustila idejo ali ne najdeš ni primernega ?
Loremi, pogrešamo teuser posted image Upam, da si v redu, punca, pa vsaj čez vikend se kaj javi
Miši, uživata z Miškolinom ? Če pomislim, kakšen trebušček imam že jaz, si lahko mislim, da imaš ti že večjo žogico user posted image   Potem imate že pripravljeno sobico za poikice ? Kar dobro vam greuser posted image Še vedno hodite na take dolge sprehode ? Pridna si. Pa hvala za seznamček. Bo uporabenuser posted image
Mikli, vse v redu ? Javi se kajuser posted image  

Zarči je delovna, obe s Hermy pa v nizkem štartuuser posted image
 Hedvika, tvoja sta pa tak cukra, da bi ju čovek kar pojedel. Naš Oskar bo tudi tako lep in pameten, tako, da vešuser posted image
Pozdravčke še Aquici in Roži. Pa naši Mausiki seveda. Mausi, kakšni sozdaj plani ? Kdaj gremo v akcijo ?
Pa Kruce ? Še vedno samo delaš ? Nekaj zanemarjaš nas zadnje časeuser posted image
Pa Tanja, pa Lana, pa Neodkrita, pa naša Fidika, pa Naska, pa Tassi.  
Še za naši Vitachi user posted image Mislim nate user posted image

Lepo se imejte moje bejbe, kljub temu, da je vreme skrajno usrano

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 820
16.2.2011 10:48:45   
lana08
Po dolgem času se oglašam na raport. Vse mi gre narobe, mali zbolel za 5.boleznijo, jaz na testiranjih v lj, bolniška zaključena, ja kot da bi šla lahko delat. Sploh ne vem kaj naj, ampak očitno strokovnjaki na ZZZS-ju vedo več kot moj ginek in seveda jaz sama. Jao K. je v varstvu ker ga ne morem dvigovat in se že tako počutim za en user posted image , pote pa mi še napišejo da sem sposobna za delat user posted image user posted image . Ah dosti jamranja.

Sonya za kakšen teden bolniške ne rabiš Voglerja, predpiše ti jo tvoj osebni dr. Vogler je na vrsti po 30 dneh, tako da ti kar pokliči in povej kako se počutiš in boš dobila bolniško. Če je le možno ne hodi v ambulanto da ne dobiš kakšnih virusov.

Ostale samo lepo pozdravljam, sploh nimam volje do pisanja user posted image .
RVM.

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 821
16.2.2011 11:02:20   
hermy1
Lana08, na to odločbo se pritoži. Samo na ZZZS napišeš, da se z njihovo odločitvijo ne strinjaš...lahko navedeš tudi zakaj,...ni pa potrebno. Meni so jo na koncu koncev odobrili. Moraš pa to storit ti osebno. In traja zeeelo dolgo, da dobiš novo odločbo, tako, da naj te ne skrbi.
V tem času pa naj ti osebni dr. odpre bolniško z novo diagnozo...najlažje so kakšne bolečine v križu al kolku user posted image !!

Kot sončni žarek nas vsak dan razveseljuješ!

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 822
16.2.2011 11:04:52   
gigi1
Sonya ti je že Lana08 napisala in naredi tako. Glede plana K pa še sama ne vem kaj se dogaja user posted image . Pridno papcam vitaminčke..vendar sem sedaj že tretjič dobila user posted image  na tak dan, da bi morala testirati hormone čez vikend in...ker lab ne dela ne vem kaj se dogaja user posted image . Glede kakšnih bolj orto planov sem pa še v fazi razmišljanja (pravzaprav tudi ne razmišljam veliko, ker imam polno glavo drugih stvari).

Lana08 user posted image user posted image  in user posted image user posted image user posted image user posted image  K. Ne vem, če je sploh izvedljivo pa vseeno...sedaj ti verjetno lahko P napiše bolniško za K? Potem pa do osebnega ali G, da ti da odpre novo bolniško...pa spet mine nekaj časa do komisije? V vsakem primeru pazi, da si sledijo...v nasprotnem (če si en dan v službi ali na dopustu) gre spet 30 delovnih dni na breme delodajalca. Verjetno je tudi tako izvedljivo..vsakih 30 delovnih dni podaljševati, vendar bo delodajalec nasrkal in ne vem, če bo ravno vesel tega user posted image
Komisija pa...ja...samo, da država ne plačuje. Rabijo denar za bolj pomembne stvari user posted image

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 823
16.2.2011 11:06:03   
mismis
Evo nas spet, je naš imel trial run z novim kaminom, pa me je nagonil v spalnico, ker se je morala še barva zapeči in je full smrdelo in bilo zadušljivo. Uglavnom danes peljem še mojo kosmato ljubico po pikico (steklina), tako da se drživa bolj notri, mi revež smrči zraven kavča. Res je naporno tole pasje življenje user posted image

Zarja, a je ratalo?  zakurblati namreč, meni se tudi čisto nič ne da, bo najbrž povezano s tem, da sem že skorak 5. mesecev doma.

Žižek, kaj smo še na bizi

Lana08, uf ti revček, a takle maste, ti revica, kar delati so te poslali.

Sonya, sobice še nimava zrihtane, zdele te dni jo bo moj poštrihal, potem bova pa počakala nekje do 28. tedna in jo bova naročila. V bistvu se nam toliko ne mudi, ker eno posteljico že imamo in bosta itak na začetku oba v isti posteljici, ker so dvojčki itak navajeni biti skupaj in jih je strah, če jih daš na začetku same v veliko posteljo. No to pravijo tudi za ostale dojenčke, zato je dobro imeti zibelko ali košek, če pa kupiš voziček z globoko košaro, lahko spi na začetku  tudi v tem. Trebuh pa še ni tako velik, so mi ravno zadnjič ženske rekle, da sploh nimam velikega buškota

zdej moram iti, grem našemu narediti tople sendivče, ima spet delo od doma user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 824
16.2.2011 11:06:08   
gigi1
Evo Hermič iz prakse ve kako user posted image  user posted image  user posted image . Jaz sem preveč zakomplicirala user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?