|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
8.2.2011 21:00:43   
marta82
IZVIRNO SPOROČILO: *x*y*z*

o kake  lepe torte, pa še  lepši otročički user posted image

mi pa smo imeli domačo torto, jo dela ena iz vasi, meni ta bujši torta in sama riše, ma tisto klasično z barvami in naš mali si je zaželel žabo, vam bom prpopala kako slikico.

je pa za roj.dan dobil kolo poganjalca od kettlerja in ga obvlada v nulo. gremo mi pohajat in jaz moram z vozičkom prav laufat za njim. sem mislna da bo šele poleti tako obvladal

Tud T je takega poganjalca dobil.user posted image  

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 4776
8.2.2011 21:09:43   
sonček33
Vidim, da so letos fantje dobili poganjalce za rd. Tudi L. Bejbe ga že obvladajo, kajne krtekxx? BB je carica. Moj je zdaj Lovra naučil da reče free ride (pli rajd :) in dvigne dva prsta. Nisem šla na kolo, ker nisem imela varstva, smo pa šli na Sv. LOvrenca (super izlet) in moj je šel s kolesom na Grofijo. Si že šla kdaj?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 4777
8.2.2011 21:28:41   
*x*y*z*
slikica je v albumu

< Sporočilo je popravil *x*y*z* -- 8.2.2011 21:29:15 >

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4778
8.2.2011 22:54:19   
VRTNICA84
Kiara ; čestitam!!

Vse ste imele zelo lepe tortice!!!!!

Mi smo meli pikapolonico!!!! V soboto pa nas čaka praznovanje z najmlajšimi!!!! Enega pa smo že dali skozi!!!

Kaki fajn topli dnevi so pri nas, ga čim bolj izkoristimo za preživljanje na prostem kolikor se da!!!!

Ko se otrok rodi, si ne moremo kaj, da ga ne bi ljubili in skrbeli zanj.
Epictetus

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 4779
9.2.2011 7:06:58   
krtekxx
Jancci, to si pa dobro razložila.
Sonček, na kateri Sv. Lovrenc ste šli? Mi imamo v bližini tudi enega namreč. Grofije ne poznam oz. še nisem bila, vem pa kje je. Trenutno so biciklistične razmere odlično - suho kot poper. Mogoče ponekod malo preveč listja za moj okus, sploh na strmih odsekih meni to povzroča preglavice. Mi2 običajno narediva tako, da en gre zjutraj, drugi popoldan. jaz ponavadi že zvečer ali pa zjutraj pripravim kosilo in grem zjutraj, mož pa ko gre BB spat. Potem, po spanju BB pa še vsi skupaj nekam. Se pa skoraj vedno ne premaknemo iz radija 3 km okoli hiše.
Poganjalec, BB ga je ravno včeraj spet zagledala in se z njim vozila. Se pa še ne poganja ampak samo hodi. Je pa res, da mi nimamo praktično nič asfalta in podobnih površin - sam makedam in je verjetno malo težje.

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 4780
9.2.2011 9:41:23   
*x*y*z*
ojoj sem pozabila kiara čestitke, pa veliko lepega vsem širim user posted image

pa Najki čisto drugače sem se te predstavljala user posted image

poganjalec ga bom malega danes posnela pa vam dam gor da vidiste

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4781
9.2.2011 9:58:57   
Najki
Jancci moji so sli z avtodomom v Turcijo in so bili zelo navduseni. Ideja je bila pa moja in sem nameravala it zraven, pa sem zanosila in mi je bilo stalno slabo in vroce, tako da ne bi prezivela voznje user posted image . Letos smo sli pa po Franciji, pa je problem avtosedez fiksirat not, 2 pa sploh... Pa smo imeli avtodom za 6.

So jim poganjalci ze prav? Na jesen sem jih nekaj probavala, pa so mu bili se par prstov preveliki in mu ni bilo vsec, da ni stabilen. Sam je kar nekaj zrasel od takrat.

**** to pa je torta user posted image

Meni je letos super z malim kam it, ker je toliko dojemljiv, da mu vtisi ostanejo. Lani je bil sicer tudi, samo ga je veliko manj vse zanimalo. Sem rekla mojemu, naj zastavi ciljne lokacije, termin se bo ze nasel. Ce imas pa cas, pa nimas lokacije, se ti pa hitro ne da it user posted image .

V ponedeljek smo bili v ZOOju, vceraj pa v Lipici. Smo naleteli celo na prost vstop, cisto nevede user posted image . Mali si je pa najbolj zapomnil kako konji kakajo user posted image .

user posted image
user posted image
user posted image

"Na svetu je samo en najlepši otrok in vsaka mama ga ima."

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 4782
   [Brisano sporočilo]
9.2.2011 10:26:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Najki)
  Neposredna povezava do sporočila: 4783
9.2.2011 13:21:56   
farfala
Kakšno sonceuser posted image , lepo vreme, a bo pomlad?user posted image

najki
fajn slike, ste pa res leteči, sem kar fauš, mi smo že 3. teden kar doma, malo na sprehod in to je to. Bo že boljše

Samo malo še kašlja, je pa zato včeraj še Asej dobil vročino pa malo tud kašlja, tako, da smo vsi trije lepo doma.

Kje ste kupile poganjalce in kako visoke sploh izbrat???

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4784
9.2.2011 13:33:35   
*x*y*z*
Mi smo dobili tegale, kupiljen pa v Muellerju, je edini 10'' kar sem zasledila, ima pa sedež prav dol spuščen in s čevlji lepo tika tli, vaši ga bojo sigurno, ker so itak vsi večji kot M

http://www.igrarija.com/vozila/poganjalci/dvo-kolesni-poganjalci/poganjalec-speedy-10-kettler.html

bom zdej naložila video

Velikost otroka a veste, da naj bi otrok zrastel še enkrat toliko kolikor je visok pri dveh letih

< Sporočilo je popravil *x*y*z* -- 9.2.2011 13:39:31 >

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 4785
9.2.2011 13:49:20   
farfala

Mi smo dobili tegale, kupiljen pa v Muellerju, je edini 10'' kar sem zasledila, ima pa sedež prav dol spuščen in s čevlji lepo tika tli, vaši ga bojo sigurno, ker so itak vsi večji kot M

koliko pa  meri  sedaj M?

http://www.igrarija.com/vozila/poganjalci/dvo-kolesni-poganjalci/poganjalec-speedy-10-kettler.html

bom zdej naložila video

to me pa res zanimauser posted image

Velikost otroka a veste, da naj bi otrok zrastel še enkrat toliko kolikor je visok pri dveh letih

nisem vedela

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 4786
9.2.2011 13:54:52   
*x*y*z*
fafrala 89cm

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 4787
9.2.2011 13:55:59   
*x*y*z*
upamda dela

http://www.mojvideo.com/video-poganjalec/ed9ab6b779b5123c1515

< Sporočilo je popravil *x*y*z* -- 9.2.2011 13:56:28 >

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 4788
9.2.2011 14:01:49   
farfala

upamda dela

o kako je že spretenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa nič ga (oz. tebe) ni bilo strah, da bi padel ??? Bravo!
Pa se mi zdi večji od S. , ki jih ima 92 cm

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 4789
9.2.2011 14:19:37   
*x*y*z*
Padu je parkrat, ma v bistvu ko je na mestu, ne med vožnjo. Ma mu morem vseeno nabavit čelado.

Meni se tudi zdijo vsi tolko večji in bolj odrasli od našega, verjetno je to tako.

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 4790
9.2.2011 17:25:58   
khurde
user posted image user posted image user posted image  za torte, otročki so pa itak user posted image user posted image

x-y-z, men se zdi, da so drugi vedno "večji". meni se tudi zdijo bolj odrasli, večji in vse to user posted image  M pa obvlada, super je user posted image

ploha, a veš, da mi tut še nismo praznovali. sva šli z I sicer po torte v slaščičarno (kose) in smo imeli privat slavje na njen rd, za sorodnike pa še nismo imeli. razlog je v tem, da so vsi neki bolni, prehlajeni itd., pa nočem zarad A. verjetno naslednji vikend bo torta zanje, samo zdej smo pa skenslali, pa tut mi vsi smo imeli virozo tisti čas. pa še tko je. vsak reče, da ni bolan (to se mi je zadnje čase parkrat zgodilo), pol pa pride in začne govort, kako že tri tedne kašlja, ga tišči v pljučih, da je prehlajen že cel teden... matr, sej je res, da to ni neka jaka bolezen za odraslega, A pa lah kaj resnega zarad tega dobi user posted image user posted image user posted image  in tist bronhiolitis se je ravno po enem takem obisku zgodil, ko je bila oseba "čist zdrava", samo kašljala in se slabo počutila in pol sodelavcev je bilo na bolniški zarad tega user posted image  in valda... to reče pol, k tamalega že mal manj kot oslini, pa čeprav sem na začetku rekla, da če je prehlajena, naj ne sili vanj. ampak ne, ni prehlajena in ni bolna user posted image

katere poganjalce imate še druge? jaz sem gledala še enega drugega od kettlerja, ki ima napihljive gume, sam je težak - 6'5 kg.

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 4791
9.2.2011 17:58:07   
sonček33
**** - wau, mali je faca

vsi otročki so user posted image , kaj če bi vsaka nalimala eno slikico???

khurde, čisto prav je, da zdaj ne pustiš ljudi preveč blizu

Tole je Ljev tigerček
user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4792
9.2.2011 18:01:41   
Ploha

bom zdej naložila video

to pa težko vrjamem, potem bo naša nekje blizu 190 cm user posted image če bi bla fant, super, ker je punca ne rabi bit ko ena žirafa...al pa ja, bo manekenka user posted image

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 4793
9.2.2011 18:03:20   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: farfala

upamda dela

o kako je že spretenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa nič ga (oz. tebe) ni bilo strah, da bi padel ??? Bravo!
Pa se mi zdi večji od S. , ki jih ima 92 cm

vauuu, tole mu pa laufa!

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 4794
9.2.2011 18:04:51   
Ploha
sonček: aaaa ful mi je všeč, a majo še kake druge živali??? Kje si naročila/kupila?

zdej pa lettiiiiim v štalo med moje Liske, Cike in Pike user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4795
9.2.2011 18:13:12   
sonček33
krtekxx, Lovrenc nad zabreznico, kaj pa vaš Lovrenc, je za it  z malim tja?
vidva fajn rešujeta situacijo, ker ti greš tudi sama, jaz pa sama nočem it na kolo

plohca pojma ninam, ker sta mu ga stric in tetka kupila

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4796
9.2.2011 19:32:08   
Hijacinta
Sonček kakšen luškan poganjalec.

Tudi naš fant je za RD dobil poganjalec. No dobil je denar za poganjalec user posted image . Bomo tudi mi verjetno kupili takega kot ga ima ****. Sem hotla par stvari vprašat glede njega, pa me je Farfala prehitela user posted image . Me zanima še če je v Milerju cenejši kot preko spleta?

Matija pa raztura user posted image user posted image user posted image . Čist noro. Razlog zakaj ga mi še nismo kupili je ravno v tem da mislim da še ne bi vedel kaj z njim počet. Sploh ne morm verjet da je toliko star kot E, ker se mi E zdi veliko bolj štorast.

Najki super slikce. Jaz sem drugače iz Trnovega.

Se pa tudi meni ostali otroci zdijo večji in starejši od mojega user posted image .

Ronja ZOO je sicer super ideja, ampak kasneje ko bo bolj toplo in bo tudi dalj časa odprt. Zdej je vstop samo do 4 ure, pa takrat je tudi že prehladno za dojit zunaj. Pa še kafič je zaprt do marca user posted image . Se mi zdi boljša lokacija Mothercare ali Kolosej.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4797
9.2.2011 19:56:10   
*x*y*z*

IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

sonček: aaaa ful mi je všeč, a majo še kake druge živali??? Kje si naročila/kupila?

zdej pa lettiiiiim v štalo med moje Liske, Cike in Pike user posted image

Kaj plohe ni več????

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4798
9.2.2011 20:06:50   
*x*y*z*

IZVIRNO SPOROČILO: Hijacinta

Sonček kakšen luškan poganjalec.

Tudi naš fant je za RD dobil poganjalec. No dobil je denar za poganjalec user posted image . Bomo tudi mi verjetno kupili takega kot ga ima ****. Sem hotla par stvari vprašat glede njega, pa me je Farfala prehitela user posted image . Me zanima še če je v Milerju cenejši kot preko spleta?

Matija pa raztura user posted image user posted image user posted image . Čist noro. Razlog zakaj ga mi še nismo kupili je ravno v tem da mislim da še ne bi vedel kaj z njim počet. Sploh ne morm verjet da je toliko star kot E, ker se mi E zdi veliko bolj štorast.

Najki super slikce. Jaz sem drugače iz Trnovega.

Se pa tudi meni ostali otroci zdijo večji in starejši od mojega user posted image .

Ronja ZOO je sicer super ideja, ampak kasneje ko bo bolj toplo in bo tudi dalj časa odprt. Zdej je vstop samo do 4 ure, pa takrat je tudi že prehladno za dojit zunaj. Pa še kafič je zaprt do marca user posted image . Se mi zdi boljša lokacija Mothercare ali Kolosej.

Ne vem kolko stane, bom vprašala jutri sestro, ki mu ga je kupila. Si pa tudi jaz na kraju pameti nisem mislna da bo tako ratural. Enkrat do poletja sem mislna da bo znal, ma ne tako. Zato kar provejte, lahko tudi vas presenetijo. Je pa res da je zgodej shodil in bil ful stabilen že od vedno.

(odgovor članu Hijacinta)
Neposredna povezava do sporočila: 4799
9.2.2011 20:12:10   
Zvezdica
Kako je psreten Matija :):):) bravouser posted image

Mi še nimamo poganjalca oz imami 2 avtomobila in oni plastični kolo (k je bil tako pocen pa full uporaben). Poganjalca bomo nabavili šele naslednje leto oziroma poleti. Se mi zdi še tako majhen, nepredvidljiv in tako divjiuser posted image

bi pa imela takega kot ga ima Lovro. Sonček,se boš pozanimala kje ga je teta kupila?

i belive i can fly....

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 4800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?