khurde
|
za torte, otročki so pa itak x-y-z, men se zdi, da so drugi vedno "večji". meni se tudi zdijo bolj odrasli, večji in vse to M pa obvlada, super je ploha, a veš, da mi tut še nismo praznovali. sva šli z I sicer po torte v slaščičarno (kose) in smo imeli privat slavje na njen rd, za sorodnike pa še nismo imeli. razlog je v tem, da so vsi neki bolni, prehlajeni itd., pa nočem zarad A. verjetno naslednji vikend bo torta zanje, samo zdej smo pa skenslali, pa tut mi vsi smo imeli virozo tisti čas. pa še tko je. vsak reče, da ni bolan (to se mi je zadnje čase parkrat zgodilo), pol pa pride in začne govort, kako že tri tedne kašlja, ga tišči v pljučih, da je prehlajen že cel teden... matr, sej je res, da to ni neka jaka bolezen za odraslega, A pa lah kaj resnega zarad tega dobi in tist bronhiolitis se je ravno po enem takem obisku zgodil, ko je bila oseba "čist zdrava", samo kašljala in se slabo počutila in pol sodelavcev je bilo na bolniški zarad tega in valda... to reče pol, k tamalega že mal manj kot oslini, pa čeprav sem na začetku rekla, da če je prehlajena, naj ne sili vanj. ampak ne, ni prehlajena in ni bolna katere poganjalce imate še druge? jaz sem gledala še enega drugega od kettlerja, ki ima napihljive gume, sam je težak - 6'5 kg.