Najki
|
Zmaaatraaana! Vceraj smo bili cel dan v Tolminu na RDju od pranone (92 let), danes pa na Pokljuki na sankanju. Nazajgrede sta oba malcka zadaj v avtu cebljala vsak neke svoje mantre, sta bila prav hecna . Zdejle bi ze spala, pa se je mulcek zbudil, ko se je naspal v avtu in zdej skace po bajti brez namena skocit v posteljo. Danes je imela Lien 3 mesece . Hvala za cestitke anju . V cetrtek je pa posvetovalnica in mogoce cepljenje, ce jo bo ocenil za zdravo 24 stopinj je bilo na soncku, tamala je bila cisto prevec oblecena. pa sem ji dala vreco samo cez nogice. Jaz sem pa itak bolj med vrocimi . anju spalke brez rokavov? jaz sem obrnila ful stacun, da sem eno z rokavi nasla . brez rokavov komot najdes v vseh baby stacunah pa tud ksnem intersparu, leclercu (imajo ene 5 modelov haha), potem pa sama zasijes odprtino pri rokicah. dej mu ksn predmet v rokice med uspavanjem, mogoce ne bo po dudi segal ah to glede spanja v posteljici sploh ni panike. jaz sem vecjega veckrat imela pri sebi, ko je bil oci par dni na konferencah al pa sva ga vzela k sebi, ce je bil bolan, pa ga ni bilo problem dat nazaj v posteljico po parih dneh skupnega spanja. in to od pol leta dalje do dveh let na vsake tolk casa. zdej se sicer kdaj ustuli k nama, se nekaj casa valja po postelji, malo pocarta, parkrat odloci zaspat, ma na koncu se odloci za svojo posteljico . zoja mi damo 1-2dl fizioloske v nos na eno pucanje. ima poln nosek ze 2 meseca in je tudi imela 1x vneto uho. s sprico ji spricamo not tolko casa, da neha sluz ven tect, potem pa se z babyvacom spraznimo nosek, ker ne zna se spihat. majabar midva sva tudi celo zibko podlozila pod nogo. Ker je old school zibka, sva jo dala na litrske flase od fizioloske, ker imajo utor in jih skupaj zvezala, normalno posteljico bi pa lahko s ksnim debelim kocem, na debelo zlozenim, da ne bi drselo, ker knjige bi najbrz spodrsnile. Bratec ima pa tako posteljico, da se lahko vsak vogal posebej dvigne po centimetrih. Zdej imata oba dvignjeni posteljici, ker imata ze dolgo polne noske in tako veliko lese spita. zinchy 7kil?? cel fitnes . Jutri me ful mika ZOO, ce bo lusn dan. Imamo vsi trije letne karte, za Lien je pa itak zastonj. Vprasanje samo, ce bo dragi imel dopust ali ne, se se sam ne spomni .