Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 7.2.2011 8:50:42
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 tortica vav .....lepa bravo mami tamika....jutro ....pri nas pa Hana v svetu Nodija,mami pa kavica
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 7.2.2011 11:41:32
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 tortica vav .....lepa bravo mami tamika....jutro ....pri nas pa Hana v svetu Nodija,mami pa kavica ma je res lepaaaaaaaaaaaaa....bravo ursa
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 7.2.2011 11:45:38
|
|
|
|
petrušk_
|
jutro punceee...men se je res sam za zmešat še.....mala spet bolana....se neki za ušesa grabi....smo mel do petka AB glih za ušesa....sta 3 dni z očiem uživala zunej, no dons ponoč paspet zakuhala na 38 in govori da jo ušeska bolijo.....pojma nimam kaj nej,,,,je to sploh možno da neki tko slabga seva nad eno familijo??? nimam več moči se javim ko bom boljš volje, zdaj nočem trosit nejevolje.......
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 7.2.2011 12:02:52
|
|
|
|
Urša08
|
Petrušk najprej en milijon objemčkov samo zate jaz točno vem kako se počutiš, ko nimaš več moči, ko greš iz ene bolezni v drugo, ... Zjokaj se, ven daj vso bolečino ampak verjemi DA BO BOLJŠE. Boš vidla da se bo tudi pri vas počasi končalo tole s.r.a.n.j.e res ne drži v sebi če ti je hudo zato smo tuki. Za evico pa ma upam da ni ušesek. Kaj pa če bi probala samo s calpolom, da ne bi šla po atb? Sem neki brala da v bistvu zdravniki prevečkrat dajo atb pri ušeskih, da ni vedno potreben. Pa če se ne motim je Ajvy imela eno tako izkušnjo glede ušesk - ti mogoče lahko svetuje. Joj res mi je hudo za vas . Kako si pa ti? Si že kaj boljša?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 7.2.2011 12:04:09
|
|
|
|
Urša08
|
čebela in petrušk hvala za pohvale ma tud če ni bila tok lepa okusna je bila pa res Grem Žiga spančkat dat, da se naspi in bomo šli potem lahko še na kak sprehodek .
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 7.2.2011 12:37:33
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ jutro punceee...men se je res sam za zmešat še.....mala spet bolana....se neki za ušesa grabi....smo mel do petka AB glih za ušesa....sta 3 dni z očiem uživala zunej, no dons ponoč paspet zakuhala na 38 in govori da jo ušeska bolijo.....pojma nimam kaj nej,,,,je to sploh možno da neki tko slabga seva nad eno familijo??? nimam več moči se javim ko bom boljš volje, zdaj nočem trosit nejevolje....... dej ven iz sebe ....res mi je hudo,da se tole sploh ne konča,ampak slej ko prej SE BO!..... za vaše zdravje.....za pogovor,pa veš kje nas najdeš
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 7.2.2011 12:39:42
|
|
|
|
Čebel@
|
Hana me je ob 11.30 sama prosila,da bi šla ajat-jo je zmanjkalo v trenutku....ati ima danes v službi norišnico,ker so jutr trgovine zaprte......kosilo:tašča se je ponudila,da nam naredi paniranga osliča in okisan krompir ....po kosilu pa na sonček
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.2.2011 15:26:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 7.2.2011 18:40:42
|
|
|
|
sjmm
|
dan! dans pri nas še bol pester dan k ponavadi...zjutri smo z mulčki glih plan nardili kako bomo dal juhco kuhat in pol vn uživat, pa pšride oči...d se mu je neki na popoldne prestavl in smo mogl vse plane opustit..pa na juriš u štacuno....no, je šeu sam majki bol na silo zravn, ostali pa so bli kr mau užaljeni...k smo hotl še ene piškotke spečt no, pol sva z majkijem zamudla uro za spanje, pa je skor 1 uro trajal d je mrknu....sem sam na brzake juhco zakuhala...d je oči jedu, preden je šeu...pol k je majki vstal pa smo jo popihali vn skor za 2 uri...zdej smo pa kr pice spekli, pa en ogromen krožnik sadja smo pohamsali, da se nas ognejo bacili VSE POTREBNIM ZDRAVJA POŠILJAMO.... ŠE POSEBEJ EN VELIK KOŠ K PETRUŠK IN KOLUMBO PA SEVEDA VSE NAJBOLJŠE IN NAJLEŠPE SLAVLJENCEM, POLNO ZDRAVJA IN SMEHA!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 7.2.2011 19:53:59
|
|
|
|
petrušk_
|
hej... res RES sm vesela da vas mam, pa sj to sm vam že taužntkrat povedala, ampak nkol ni preveč.... sta šla eva pa moj k dohtarju, sam ni blo P, smo dobil spet AB, ker naj bi nekej slišala na pljučkih pa še grlo ma mal gnojno...ušeska so kao ok?!?!?!?!?!?! ne vem no...dobil spet isti AB sam mal večji odmerek...mam ful filing, da nam ta hiconcil glih ne dela tko kt bi mogu? ma kera tako izkušnjo da ker AB ni prijel? je možno, da ma kljub AB še vedno malček povečano vročino? men k je dala amoksiklav sm bla po taaprvi tableti ful boljš in brez vročine...ma kera kako izkušnjo??? hvala še 1x za vse spodbudne besede....sj sm vedla na koga morm računat...tenx še enkrat
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 7.2.2011 19:55:06
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Dan kompjuter ekspresno popucan in na novo antiviroziran .........mi smo cele dneve zunej od 11h do 16h in je neprecenljivo ....sm pa ke še kdo uleti, da neham pucat, a ne čebela .......razmišlam d jih še neki cajta nebi dala v vrtec....sej je obdobje k bi mi čist pasal, ampak d smo zdravi in da smo lahko zunaj in da potem spimo ceeeloooo noč je pa tut ful velik vreden.... PETRUŠK TI SAM PIŠ, VSE POVEJ, VSE DEJ VN, K ČE NE TE BO ŠE BL TIŠAL......tle nas je kr neki k nam je čist jasn kako to zgleda k bi najrajš kričal in preklel vse viruse, bacile, letne čase ( Majkl je mel sredi poletja virusno angino in potem je na Šimetov RD mogu na infekcijski ležat 3 dni, jst pa v 7. mesecu nosečnosti.....) ...pa še vedno nč ne nuca......SAMO ČAS IN RR CELI RANE . še vedno vam dolgujem nekaj slikic...se bom potrudila čim prej.....zdele kuham župo, vmes kličm dohtarco, ker Šime kašla k nor , vse ga boli in samo molim d nima kej v zvezi s pljučnico....no evo pa smo spet tm...v nedelo pa krst.... lepo se mejte tenx bejba
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 7.2.2011 19:56:23
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Petrušk najprej en milijon objemčkov samo zate jaz točno vem kako se počutiš, ko nimaš več moči, ko greš iz ene bolezni v drugo, ... Zjokaj se, ven daj vso bolečino ampak verjemi DA BO BOLJŠE. Boš vidla da se bo tudi pri vas počasi končalo tole s.r.a.n.j.e res ne drži v sebi če ti je hudo zato smo tuki. Za evico pa ma upam da ni ušesek. Kaj pa če bi probala samo s calpolom, da ne bi šla po atb? Sem neki brala da v bistvu zdravniki prevečkrat dajo atb pri ušeskih, da ni vedno potreben. Pa če se ne motim je Ajvy imela eno tako izkušnjo glede ušesk - ti mogoče lahko svetuje. Joj res mi je hudo za vas . Kako si pa ti? Si že kaj boljša? urša hvala še enkrat za tele besede
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 7.2.2011 19:56:26
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ jutro punceee...men se je res sam za zmešat še.....mala spet bolana....se neki za ušesa grabi....smo mel do petka AB glih za ušesa....sta 3 dni z očiem uživala zunej, no dons ponoč paspet zakuhala na 38 in govori da jo ušeska bolijo.....pojma nimam kaj nej,,,,je to sploh možno da neki tko slabga seva nad eno familijo??? nimam več moči se javim ko bom boljš volje, zdaj nočem trosit nejevolje....... dej ven iz sebe ....res mi je hudo,da se tole sploh ne konča,ampak slej ko prej SE BO!..... za vaše zdravje.....za pogovor,pa veš kje nas najdeš tenkju
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 7.2.2011 20:29:45
|
|
|
|
Pikica_82
|
Dan. HVALA VSEM ZA ČESTITKE!!! Praznovali bomo jutri, z družino. Danes smo šli v Avstrijo, po par daril, je mali čist navdušen nad poganjalčkom Petrušk milijon pikapok za vas!!! Ja, je možno, da ji kak AB ne prime ok. Upam upam, da vas bolezni čimprej zapustijo!!! Urša super lepa tortica!! Tole pa je naša za jutri, če ga katera ne prepozna-to je Nodi Malo jo moram še očedit sladkorja v prahu Vsem ostalim slavljenčkom, ki praznujete te dni - VSE NAJBOLJŠEEEEEEE!!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.2.2011 21:43:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 7.2.2011 22:42:48
|
|
|
|
sjmm
|
čer! evo mene ....sm bla na zmenku z loverjem zdele ene 3 dobre ure, medtem oči uspaval majkija in sebe, ostali so tud že koma, tak d sm sama ...ŽURRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!! spijem še en Ego vital....ha,ha...sam po moje se na moji linijo to ne bo tko drastično poznal k u reklami...pol si pa prvošm turbo dolg orto tuš....k dons še u ta spodnem štuku ni nobenga, pa mi ne bo noben pridigal glede porabe vode pikica....lepo praznujte ...super tortica ...DEJ PLIS POVEJ KAJ NAMAŽEŠ POD MASO???????K SM POVSOD BRALA D MORE BIT ENA MASLENA KREMA??? petrušk......držim pesti, da se rešite hitro vseh mogočih AB-jev in bacilov, pa da dočakate pomlad in vašega princa k prave rožice
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 8.2.2011 0:34:29
|
|
|
|
tanci29
|
br večer still alive skratka vsem slavljenčkom želim vse najboljše in pošiljam en koš poljubčkov za vsakega posebaj in veliko Zdravja z veliko začetnico... vsem novorojenčkom želim wellcome ter čestitke mamicam za nove štručkice vsem nosečkam naj vam mirno mine do konca vsem bolančkom en bataljon zdravilčkov in vsem vam en gromozanski pozdravček drugače pa komaj diham...dejte mi še ene par tri pet ur na dan...šopingiramo pa nimamo kej kupit za na +40...otroci bodo zgleda šli bosi na krst erika smo useli oblečt za hano ni še nič...mami ma lepo oblekico brez šolnčkov ...daddy je pa tud tuto kompleto razn srajce...doma raztur...u službi bi rabla še dve roki...uf komaj čakam da se zicnem u avion in mal odklopim...če bojo otroci zdržal....ko pristanemo čez 30 ur pa že takoj na en rojstni dan...no uglavnem komaj diham
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 8.2.2011 8:06:01
|
|
|
|
baki
|
jutrooo....dones smo fraj .nik in katja gresta jutri vsak na svoje delovno mesto..dons gresta spat k moji mami,ker sva oba zjutraj........tisti ki so bolani pošiljam en kup ....tisti ki pa imate rojstne dneve pa en kup čestitk .
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 8.2.2011 8:09:06
|
|
|
|
baki
|
vsem želim en lep sončen praznik
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 8.2.2011 8:12:54
|
|
|
|
Urša08
|
Danes praznujejo Kristi, Larissa in Benjamin. Naj bodo otroška leta polna smeha, radovednosti, razposajenosti in crklanja, seveda pa zraven še zvrhan koš zdravja. za mamice pa rožica Lepo praznujte
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 8.2.2011 8:14:19
|
|
|
|
Urša08
|
jutro Danes je zopet napovedan čudovit sonček, ki nam daje energijo. Uživajte
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 8.2.2011 8:16:18
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Danes praznujejo Kristi, Larissa in Benjamin. Naj bodo otroška leta polna smeha, radovednosti, razposajenosti in crklanja, seveda pa zraven še zvrhan koš zdravja. za mamice pa rožica Lepo praznujte se kar podpišem
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 8.2.2011 8:19:29
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro Hana spala celo nočko sem jo zdele šla zbudit.....že z atijem gledata Nodija-še v pižami ......včeraj je kolegica rodila -rok je imela par dni pred mano ....moram resno začet pripravljat stvari,da nas tudi kaj ne prehiti .....popoldan grem pa jaz sama k nečaku na RD,Hana in ati se bosta pa po svoje potepala lep sončen dan vam želim
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 8.2.2011 8:20:02
|
|
|
|
Urša08
|
Tanci pri vas pa dogaja na polno upam, da vam rata vse najdt in seveda spočiojte se Petrušk mi smo nazadnje dobili Augmentin. Baki tudi vi uživajte danes na sončku Mi smo danes planirali da bi šli mal na Zbilje ampak bo pomoje taka gužva da ne vem če ne bomo kar kje v bližini kak sprehodek naredili, popoldan pa k mojim po Nejca. Nejc uživa 100 na uro, babi in dedi sta se mu čisto posvetila in seveda je mulček zadovoljen. . Jaz pa tudi kar ne morem verjeti kakšen miren dan je bil včeraj ko sem mela samo dva doma . Uživajte
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 8.2.2011 9:19:08
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Danes praznujejo Kristi, Larissa in Benjamin. Naj bodo otroška leta polna smeha, radovednosti, razposajenosti in crklanja, seveda pa zraven še zvrhan koš zdravja. za mamice pa rožica Lepo praznujte se pridružujemo čestitkam
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.