|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/V.del
5.2.2011 10:16:54   
petrušk_
hej

po 2 dneh hudičevih muk uspela za minuto prilezt za računalnik....evin r.d. porazen, mami v postelji nezmožna niti skrbet za pikico kaj šele praznovati z njo....me je oči sam napokal v avto in k dohtarju - diagnoza pljučnica, amoksiklav za 10 dni....počutim se kot bi mi en na pljučih sedel user posted image user posted image user posted image user posted image pa vse me boli, cela koža pa vse dol do konca reber....evo tolk da veste zakaj izostanek zj pa šibam nazaj v pojstlo ker se še vedno počutim čist zanič...to je pa res grozno ko si tako bolan da niti za svojega otroka ne moreš skrbet.......

vsem ki v teh dneh praznujete ali ste že praznovali pa res iz srca vse naj naj!!!!!!!

urša...hvala k si naju pogrešila

se javim čez kak dan.....

petrušk_

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4701
   [Brisano sporočilo]
5.2.2011 11:40:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu petrušk_)
  Neposredna povezava do sporočila: 4702
5.2.2011 16:00:52   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

user posted image

DANAŠNJA SLAVLJENCA ROK IN UROŠ
PREJMITA ISKRENE ČESTITKE OB VAJINEM PRAZNIKU!!
ŽELIMO VAMA BREZSKRBNO OTROŠTVO, POLNO SMEHA, ZABAVE, IGRE, PRIJATELJČKOV,
PREDVSEM PA ZDRAVJA!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LEPO PRAZNUJTE!!

user posted image

čestitkeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4703
5.2.2011 16:00:58   
Ajvy

ZA MAMICI VELIK ŠOPEK

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4704
5.2.2011 16:01:03   
Ajvy

boma... VSE NABOLJŠE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4705
5.2.2011 16:27:01   
petrušk_
kolumbo....tud od nas vse naj naj tvojemu sonćku in ogromen šopek rožic za mamico....

petrušk_

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4706
5.2.2011 16:57:30   
sjmm
kolumbo....uživejte, bodite zdravi in hitr pocajtajte tud kompjuter!!!!!!!!!!!!!!

petrušk...ja revca, no, hitro se poceli!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 4707
5.2.2011 17:00:07   
sjmm
no, tko mulčki z očijem ta druga runda na luftanju!!!

smo imeli tko mau podaljšano kosilo, smo še mau kofetkal pol, pa tko...tak d me zdej čaka še ta druga runda posode

sem pa dopoldne hitr zaključila bolniško...mi je sonček ful nafilau baterije in sm zglancala stanvanje u nulo, sam kopalnica je ostala, ker je zaenkrat še preobremenjena s kupi cunj.....sam sušilc dela u nulo in se kupčki hitr manjšajouser posted image user posted image user posted image

nč, bejbe, ..lepa praznovanja in uživejte!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4708
6.2.2011 9:24:32   
Ajvy
u..na 2.strani smo...tega pa nisem navajena....

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 4709
6.2.2011 10:15:33   
Čebel@
jutro/danuser posted image

včeraj smo končno šli spat brez vročine in spali celo nočuser posted image user posted image user posted image od 19.00-7.30user posted image user posted image user posted image ....jaz sem tudi bolje,malo me še v grlu špika.....ati kašlja in smrka....me je pa user posted image  pustil spati,prinesel kavico v posteljo in naredil zajterkuser posted image user posted image user posted image user posted image

včeraj popoldan smo šli za 1 uro na sonce-nas je vse nafilal z energijouser posted image user posted image user posted image

baje bo cel teden lepo-kot bi bila pomladuser posted image user posted image user posted image

user posted image  tudi lepo priden celo nočko....sem bila pa zdele pri tašči je in je veselo brcal,tko da sta še tašča in tasta vidla premikanje trebuha,tašča ga je celo pobožalauser posted image

user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4710
6.2.2011 12:02:44   
sjmm
dan!

fuuuul lepi dnevi, sam jz sm pa neki zanič dons....smo imel neki akrobatsko noč

zdej skuham kosilo do konca, potem pa so se mulčki odločili da pičimo proti Portorožu, sicer meni ideja ful fajn, pa se bojim d bom glih dobila še en pozdrav od tetke tak ta huduser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4711
6.2.2011 12:37:29   
brkn83
Pozdravček.

Naše praznovanje včeraj uspelo v nulo. Nik je spet poln igrač in je tolk navdušen nad njimi, da je včeraj šel spat ob pol enajstih. Danes vstal ob sedmih, potem se igral in smo šli ke enim prijateljem na kavo, ob dvanajstih prišli domov, nik je po poti zaspal in zdej spi v spalnici kr naprej

Js pa delam kosilo: pohan piščanec, pečen krompir, zelena solata s fižolom, aja pa juha z rezanci.

rok in uroš -. vse naj naj.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4712
6.2.2011 19:25:53   
sjmm
evo nas!!

smo se pasli na obali...kok je blo lušno..no, pa tud gužva...smo šli sam na sladoled, ker ni blo kam parkirat 6 guzicuser posted image user posted image

Majki fuuul priden, smo ga čist poslikal, pa je pojedu svoj sladoled u nulo

zdej pa mau na kavč, joj, men je še tetka mir dala z bolečinam, tak d smo res imeli lep dan...družinski dan...zdej so pa milčki itak 2 dni doma...so že splaniral kaj se bomo igrali, kaj bomo skuhali, pa spekli...oči pa bo doma v torek...jutri je treba delat

kje ste, kaj počenjate...neki je zamrlo čebljanje...upam, da se kej oglasite!!!

brkn....super za lepo praznovanje in nove igrače....user posted image user posted image user posted image

petrušk...pošiljamo en mau user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da čimhitreje ozdraviš!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4713
6.2.2011 21:47:03   
brkn83
čer.

Še zadnjiobisk ta vikend uspel. Midv sva si zdej mal sauune privoščla, in greva počasi spat. Nik je že ob osmih šel spat, je ful utrujen. Še dober, da je v torek praznik, da bo doma in se bo lahko v miru naspal.

Šibam pod kovter.
Lahko noč

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4714
7.2.2011 7:11:54   
Urša08
user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4715
7.2.2011 7:14:58   
Urša08
Malce z zamudo ampak iz srca čestitam Roku in Urošu za dve leti. Zdravo, veselo, brezskrbno in razposajeno otroštvo.
user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4716
7.2.2011 7:17:13   
Urša08
Danes pa praznuje Aleks. Vse najboljše, veliko zdravja, veselja ter srečnih otroških dni. Lepo praznujteuser posted image
user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4717
7.2.2011 7:18:42   
Urša08
Za mamice kolumbo, rebeko in pikico.
user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4718
7.2.2011 7:26:19   
Urša08
helov

Pri nas pester vikend tako da mi tud do računalnika ni zneslo. V soboto sva šli s prijateljico na en čvekec in kavico. Je res pasalo. Popoldan sem pa pripravljala za nedeljo, mal pospravljanja, juhico sem skuhala in torto delala. Včeraj smo malce praznovali v ožjem krogu z babi in dediji. Sem kar oboje povabila na kosilo in tortico. Je bilo zelo luštno. Ob 11 sem pa vse tri kar ven napokala sta šla z očijem in dedijem ker je bil tak fantastičen sonček. Tortica je bila zelo okusna, so jo čisto vsi pohvalili. Sem pa za spremembo sadno naredila iz jagod in banan. Zvčer je šel pa Nejc z mojima v LJ in bo do torka tam. Sedaj pa šibam Evo zrihtat potem vas pa preberem, saj dopoldan je še dolg

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4719
7.2.2011 8:04:01   
Čebel@
jutrouser posted image

vidm da smo po večini vse imele lep vikenduser posted image user posted image user posted image

včeraj zvečer smo šli že drugo noč spati brez vročineuser posted image user posted image user posted image ....tudi čez dan je nazaj na svoj ritem prišlauser posted image user posted image user posted image .....zdele še spi oz. vsake toliko časa jo popade suh kašelj-bova danes inhalirali......a je sirup iz smrekovih vršičkov kej bolši kot slezovuser posted image user posted image user posted image

včeraj smo šli na Zbilje....gužva in blat....no smo vseeno uspeli enga laboda fejst nafutratuser posted image user posted image .....pa še k Kolumbo smo šliuser posted image user posted image user posted image .....smo bili zunaj na soncu....Maj in Rok full cajra-se s poganjalci vozita po bregu navzdoluser posted image user posted image ........Jure spal....ko se je zbudil,je pa naša Hana ga kar hotla odnestuser posted image ...tavelikedva sploh nista bila več zanimiva,samo še dojenčekuser posted image

danes in jutri ni vrtca,jaz pa itak gruntam,da bi jo imela še kakšen dan doma,da pride čisto k sebiuser posted image user posted image .....kaj misliteuser posted image user posted image user posted image

jutri smo povabljeni k sestri,ker nečak praznuje 3 leta.....pa glede na to,da je bil mlajši nečak pred 14 dnevi v bolnici in da so jim priporočali izoliranost(tamala kljub temu dela feštouser posted image ),gruntam,da bi šla sama za tisto eno uro,da ne bomo mi ker krivi če se mali česa oz. koga kej nalezeuser posted image

drugače pa za user posted image  že vse oprane in v predalihuser posted image ....čaka me še posteljnina,lupinica,blazina za dojenje....pa po nastavke moram it in par stvari v lekarno...pol pa še torbo naštimam in smo zmagali.....ampak lepo počasiuser posted image user posted image

lep sončen dan vam želimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 4720
7.2.2011 8:13:24   
Čebel@
Aleksu (od pikiceuser posted image ) in Meti (od ploheuser posted image ) VSEEEEEEEE NAJBOLJŠE!!!želim vama predvsem veliko zravja in da ostaneta taka user posted image user posted image  še naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4721
7.2.2011 8:16:48   
TAMIKA3
jutro user posted image
ati v službi, user posted image user posted image user posted image user posted image vsi pokonci, mami pa user posted image in RR user posted image
v soboto popoldan smo šli na sončka ... uuuuuu kako paše, prav čutiš kako se ti baterije napolnijo user posted image user posted image ... zvečer smo dobili obisk in žurali do 23 user posted image ... Tristana smo vmes dali user posted image
nedelja: Marin, Tian in mami so šli k 9 maši, ker so naši prvoobhajenci sodelovali pri maši ... doma se je kuhala juhica in peklo meso v pečici ... ati je pa olupil krompir user posted image user posted image ... pred kosilom smo šli na sonček in tekmo ... pojedli kosilo in šli počivat user posted image ... popoldan smo pa dobili obisk sestrične Line z mamico in atijem

je vikend minil tik tak user posted image

danes se spet kaže sonček user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4722
7.2.2011 8:20:34   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

Aleksu (od pikiceuser posted image ) in Meti (od ploheuser posted image ) VSEEEEEEEE NAJBOLJŠE!!!želim vama predvsem veliko zravja in da ostaneta taka user posted image user posted image  še naprejuser posted image user posted image user posted image

SE PRIDRUŽUJEMO ČESTITKAM

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil TAMIKA3 -- 7.2.2011 8:21:21 >

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4723
7.2.2011 8:37:48   
Urša08
sem že nazajuser posted image

Eva spančka, Žiga je pa tudi sit in zadovoljen. Je med svojimi vlakciuser posted image .

čebela super vikend ste imeli pa super da je Hana brez vročineuser posted image user posted image user posted image če imaš možnost jo imej kak dan več doma. Aja Žiga je od naju dobil od bruderja tovornjak hruško, od mojih poganjalca in en komplet proge za vlakca tomažka take and play, od tašče in tasta pa lego delo na cesti.

Tamika tudi vi ste se naužili sončka user posted image user posted image user posted image user posted image Ja res paše tole vreme user posted image .

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4724
7.2.2011 8:40:17   
Urša08
tortica
user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Počnite to, da se bo vsak vaš otrok počuti...
S temi preprostimi, a učinkovitimi načini boste zagotovili, da se bo vaš otrok (oziroma vsi vaši otroci) počutil nekaj p...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.