Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 5.2.2011 10:16:54
|
|
|
|
petrušk_
|
hej po 2 dneh hudičevih muk uspela za minuto prilezt za računalnik....evin r.d. porazen, mami v postelji nezmožna niti skrbet za pikico kaj šele praznovati z njo....me je oči sam napokal v avto in k dohtarju - diagnoza pljučnica, amoksiklav za 10 dni....počutim se kot bi mi en na pljučih sedel pa vse me boli, cela koža pa vse dol do konca reber....evo tolk da veste zakaj izostanek zj pa šibam nazaj v pojstlo ker se še vedno počutim čist zanič...to je pa res grozno ko si tako bolan da niti za svojega otroka ne moreš skrbet....... vsem ki v teh dneh praznujete ali ste že praznovali pa res iz srca vse naj naj!!!!!!! urša...hvala k si naju pogrešila se javim čez kak dan.....
|
|
[Brisano sporočilo] 5.2.2011 11:40:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 5.2.2011 16:01:03
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 boma... VSE NABOLJŠE
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 5.2.2011 16:27:01
|
|
|
|
petrušk_
|
kolumbo....tud od nas vse naj naj tvojemu sonćku in ogromen šopek rožic za mamico....
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 5.2.2011 16:57:30
|
|
|
|
sjmm
|
kolumbo....uživejte, bodite zdravi in hitr pocajtajte tud kompjuter!!!!!!!!!!!!!! petrušk...ja revca, no, hitro se poceli!!!!!!!!!
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 5.2.2011 17:00:07
|
|
|
|
sjmm
|
no, tko mulčki z očijem ta druga runda na luftanju!!! smo imeli tko mau podaljšano kosilo, smo še mau kofetkal pol, pa tko...tak d me zdej čaka še ta druga runda posode sem pa dopoldne hitr zaključila bolniško...mi je sonček ful nafilau baterije in sm zglancala stanvanje u nulo, sam kopalnica je ostala, ker je zaenkrat še preobremenjena s kupi cunj.....sam sušilc dela u nulo in se kupčki hitr manjšajo nč, bejbe, ..lepa praznovanja in uživejte!!!!
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 6.2.2011 9:24:32
|
|
|
|
Ajvy
|
u..na 2.strani smo...tega pa nisem navajena....
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 6.2.2011 10:15:33
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro/dan včeraj smo končno šli spat brez vročine in spali celo noč od 19.00-7.30 ....jaz sem tudi bolje,malo me še v grlu špika.....ati kašlja in smrka....me je pa pustil spati,prinesel kavico v posteljo in naredil zajterk včeraj popoldan smo šli za 1 uro na sonce-nas je vse nafilal z energijo baje bo cel teden lepo-kot bi bila pomlad tudi lepo priden celo nočko....sem bila pa zdele pri tašči je in je veselo brcal,tko da sta še tašča in tasta vidla premikanje trebuha,tašča ga je celo pobožala
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 6.2.2011 12:02:44
|
|
|
|
sjmm
|
dan! fuuuul lepi dnevi, sam jz sm pa neki zanič dons....smo imel neki akrobatsko noč zdej skuham kosilo do konca, potem pa so se mulčki odločili da pičimo proti Portorožu, sicer meni ideja ful fajn, pa se bojim d bom glih dobila še en pozdrav od tetke tak ta hud
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 6.2.2011 12:37:29
|
|
|
|
brkn83
|
Pozdravček. Naše praznovanje včeraj uspelo v nulo. Nik je spet poln igrač in je tolk navdušen nad njimi, da je včeraj šel spat ob pol enajstih. Danes vstal ob sedmih, potem se igral in smo šli ke enim prijateljem na kavo, ob dvanajstih prišli domov, nik je po poti zaspal in zdej spi v spalnici kr naprej Js pa delam kosilo: pohan piščanec, pečen krompir, zelena solata s fižolom, aja pa juha z rezanci. rok in uroš -. vse naj naj.
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 6.2.2011 19:25:53
|
|
|
|
sjmm
|
evo nas!! smo se pasli na obali...kok je blo lušno..no, pa tud gužva...smo šli sam na sladoled, ker ni blo kam parkirat 6 guzic Majki fuuul priden, smo ga čist poslikal, pa je pojedu svoj sladoled u nulo zdej pa mau na kavč, joj, men je še tetka mir dala z bolečinam, tak d smo res imeli lep dan...družinski dan...zdej so pa milčki itak 2 dni doma...so že splaniral kaj se bomo igrali, kaj bomo skuhali, pa spekli...oči pa bo doma v torek...jutri je treba delat kje ste, kaj počenjate...neki je zamrlo čebljanje...upam, da se kej oglasite!!! brkn....super za lepo praznovanje in nove igrače.... petrušk...pošiljamo en mau da čimhitreje ozdraviš!!!!
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 6.2.2011 21:47:03
|
|
|
|
brkn83
|
čer. Še zadnjiobisk ta vikend uspel. Midv sva si zdej mal sauune privoščla, in greva počasi spat. Nik je že ob osmih šel spat, je ful utrujen. Še dober, da je v torek praznik, da bo doma in se bo lahko v miru naspal. Šibam pod kovter. Lahko noč
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 7.2.2011 7:11:54
|
|
|
|
Urša08
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 7.2.2011 7:14:58
|
|
|
|
Urša08
|
Malce z zamudo ampak iz srca čestitam Roku in Urošu za dve leti. Zdravo, veselo, brezskrbno in razposajeno otroštvo.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 7.2.2011 7:17:13
|
|
|
|
Urša08
|
Danes pa praznuje Aleks. Vse najboljše, veliko zdravja, veselja ter srečnih otroških dni. Lepo praznujte
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 7.2.2011 7:18:42
|
|
|
|
Urša08
|
Za mamice kolumbo, rebeko in pikico.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 7.2.2011 7:26:19
|
|
|
|
Urša08
|
helov Pri nas pester vikend tako da mi tud do računalnika ni zneslo. V soboto sva šli s prijateljico na en čvekec in kavico. Je res pasalo. Popoldan sem pa pripravljala za nedeljo, mal pospravljanja, juhico sem skuhala in torto delala. Včeraj smo malce praznovali v ožjem krogu z babi in dediji. Sem kar oboje povabila na kosilo in tortico. Je bilo zelo luštno. Ob 11 sem pa vse tri kar ven napokala sta šla z očijem in dedijem ker je bil tak fantastičen sonček. Tortica je bila zelo okusna, so jo čisto vsi pohvalili. Sem pa za spremembo sadno naredila iz jagod in banan. Zvčer je šel pa Nejc z mojima v LJ in bo do torka tam. Sedaj pa šibam Evo zrihtat potem vas pa preberem, saj dopoldan je še dolg
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 7.2.2011 8:04:01
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro vidm da smo po večini vse imele lep vikend včeraj zvečer smo šli že drugo noč spati brez vročine ....tudi čez dan je nazaj na svoj ritem prišla .....zdele še spi oz. vsake toliko časa jo popade suh kašelj-bova danes inhalirali......a je sirup iz smrekovih vršičkov kej bolši kot slezov včeraj smo šli na Zbilje....gužva in blat....no smo vseeno uspeli enga laboda fejst nafutrat .....pa še k Kolumbo smo šli .....smo bili zunaj na soncu....Maj in Rok full cajra-se s poganjalci vozita po bregu navzdol ........Jure spal....ko se je zbudil,je pa naša Hana ga kar hotla odnest ...tavelikedva sploh nista bila več zanimiva,samo še dojenček danes in jutri ni vrtca,jaz pa itak gruntam,da bi jo imela še kakšen dan doma,da pride čisto k sebi .....kaj mislite jutri smo povabljeni k sestri,ker nečak praznuje 3 leta.....pa glede na to,da je bil mlajši nečak pred 14 dnevi v bolnici in da so jim priporočali izoliranost(tamala kljub temu dela fešto ),gruntam,da bi šla sama za tisto eno uro,da ne bomo mi ker krivi če se mali česa oz. koga kej naleze drugače pa za že vse oprane in v predalih ....čaka me še posteljnina,lupinica,blazina za dojenje....pa po nastavke moram it in par stvari v lekarno...pol pa še torbo naštimam in smo zmagali.....ampak lepo počasi lep sončen dan vam želim
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 7.2.2011 8:13:24
|
|
|
|
Čebel@
|
Aleksu (od pikice ) in Meti (od plohe ) VSEEEEEEEE NAJBOLJŠE!!!želim vama predvsem veliko zravja in da ostaneta taka še naprej
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 7.2.2011 8:16:48
|
|
|
|
TAMIKA3
|
jutro ati v službi, vsi pokonci, mami pa in RR v soboto popoldan smo šli na sončka ... uuuuuu kako paše, prav čutiš kako se ti baterije napolnijo ... zvečer smo dobili obisk in žurali do 23 ... Tristana smo vmes dali nedelja: Marin, Tian in mami so šli k 9 maši, ker so naši prvoobhajenci sodelovali pri maši ... doma se je kuhala juhica in peklo meso v pečici ... ati je pa olupil krompir ... pred kosilom smo šli na sonček in tekmo ... pojedli kosilo in šli počivat ... popoldan smo pa dobili obisk sestrične Line z mamico in atijem je vikend minil tik tak danes se spet kaže sonček
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 7.2.2011 8:37:48
|
|
|
|
Urša08
|
sem že nazaj Eva spančka, Žiga je pa tudi sit in zadovoljen. Je med svojimi vlakci . čebela super vikend ste imeli pa super da je Hana brez vročine če imaš možnost jo imej kak dan več doma. Aja Žiga je od naju dobil od bruderja tovornjak hruško, od mojih poganjalca in en komplet proge za vlakca tomažka take and play, od tašče in tasta pa lego delo na cesti. Tamika tudi vi ste se naužili sončka Ja res paše tole vreme .
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 7.2.2011 8:40:17
|
|
|
|
Urša08
|
tortica
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.