Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 5.2.2011 19:31:23
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša misliš, da si bo še to privoščila, ker potem zaradi dojenja ne bi mogla? Veš kaj, jaz bi na njenem mestu mislila tudi na porod in take in drugačne dogodke v porodni sobi, ne bi se najbolj s fižolom in koruzo šopala Ta je dobra! Pa res sem se s fižolom in koruzo šopala, haha! V P so mi naredili CTG, ni zaznal nobenih popadkov, 1 cm sem več odprta kot včeraj, torej 3, ampak so me vseeno domov poslali. Na Franceta moram nazaj. Sva pa tako iskala porodnišnico v Celju, tako da še dobro, da ni bilo panike! Ti si šele danes iskala porodnišnico v kateri boš rodila??? Ti si še hujša, kot jaz, ko nisem imela torbe zrihtane Srečno, če se bo kaj začelo dogajati, drugače pa mirno noč...naspi se zdaj na zalogo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 5.2.2011 19:44:35
|
|
|
|
Urša
|
Jah, nisem domačinka! Saj vedela sva približno kje je, ampak to je tako ogromen kompleks bolnic, da res iščeš, če si prvič tam. No, zdaj vem za naslednjič. Naspat se pa res moram na zalogo!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 5.2.2011 19:56:34
|
|
|
|
NinaŠ
|
Ti si šele danes iskala porodnišnico v kateri boš rodila??? Ti si še hujša, kot jaz, ko nisem imela torbe zrihtane ja sam res
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 5.2.2011 20:03:05
|
|
|
|
NinaŠ
|
No ja Urša kakorkoli... ...dihanje bomo pač ponovili , samo zdaj pa res lahko malo bolj resno namigneš kdaj . Z Anžetom sva danes smučala, medtem ko je bila Tina na treningu , pa služil gratis ure pri smučarskem klubu s pomočjo pri organizaciji ene tekme , popoldne pa smo obiskali mojo staro mamo, tako da je dan ful hitro minil. Jutri dopoldne imata oba otroka treninga, popoldne pa sem Anžetu obljubila da gremo (končno) drsat . Jaaaa pa navijat boste mogle spet - naslednjo nedeljo oba, Tina in Anže, tekmujeta na Cicibančkovem veleslalomu
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 5.2.2011 20:52:15
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Ti si šele danes iskala porodnišnico v kateri boš rodila??? Ti si še hujša, kot jaz, ko nisem imela torbe zrihtane ja sam res
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 6.2.2011 0:31:00
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Anžetom sva danes smučala, medtem ko je bila Tina na treningu , pa služil gratis ure pri smučarskem klubu s pomočjo pri organizaciji ene tekme , popoldne pa smo obiskali mojo staro mamo, tako da je dan ful hitro minil. Jutri dopoldne imata oba otroka treninga, popoldne pa sem Anžetu obljubila da gremo (končno) drsat . Jaaaa pa navijat boste mogle spet - naslednjo nedeljo oba, Tina in Anže, tekmujeta na Cicibančkovem veleslalomu Sliši se lep dan...sploh v primerjavi z našim ....zunaj tak sonček, da je veselje, mi pa vsi notri ....zvečer spet vročina ...kar nam podaljša bivanje notri še na vsaj jutri . Drugače pa....veš, da bomo navijali....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 6.2.2011 7:40:28
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro Petarda saj bo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 6.2.2011 7:56:29
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Z Anžetom sva danes smučala, medtem ko je bila Tina na treningu , pa služil gratis ure pri smučarskem klubu s pomočjo pri organizaciji ene tekme , popoldne pa smo obiskali mojo staro mamo, tako da je dan ful hitro minil. ja, moj je tudi ekspresno minil.... do pol 6 zvečer sploh nisem utegnila iti lulat.....
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 6.2.2011 8:11:29
|
|
|
|
Urša
|
Dobro jutro! Noč je minila mirno, sem se zgleda čisto sprostila. Bratec me je včeraj 3x klical, če je že kaj in me pošiljal hodit po štengah, ampak ni uspelo za njegov 30. RD, tega se planirat pač ne da. Ko bomo zreli, pa gremo! Moram prilepit še nekaj pikapok za Petardo in njene:
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 6.2.2011 8:17:20
|
|
|
|
amy26
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Dobro jutro dobro jutro, sem glih ob kavici, otroka pa gledata živ žav sem šla spat ob 3.30 smo bili na 40. RD, smo imeli nek novomeški ansambel, odličen da dol padeš ob 7.00 ni bilo druge kot vstati, je bil Aleks že nadležen in vztrajen da moram vstati Urša, še vztrajaš, ja tole na koncu je mene vedno živčno delalo vem pa ko se tebi začne bo itak express in bo hitro minilo bom v vsakem primeru mislila nate in navijala v mislim ko se začne Petarda, pošiljam vam veliko
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 6.2.2011 10:07:05
|
|
|
|
*bubi*
|
Ej, Urša, nedelja itak ni dan za take napore Pa ne pozabi, da je v torek tudi praznik, ko se ne spodobi delat. Jutrišnji dan si že noter spravila, torej imaš tudi fraj..... tak da kar do srede počakaj Evo, zdaj bo pa letela
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 6.2.2011 11:37:48
|
|
|
|
Urša
|
Prav Bubi, grem na dopust!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 6.2.2011 12:11:36
|
|
|
|
petarda
|
Amy kateri ansambel je pa bil? Pa kakšno musko so špilali? Urša ti kar še malo počivaj, pa na sonček...so prelepi dnevi za ležat v porodnišnici
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 6.2.2011 19:37:42
|
|
|
|
NinaŠ
|
No evo, zgleda, da se tudi zoc kdaj zmoti . Ja Urša, ti izkoristi tele sončne dneve, se pogrej na sončku in počij, vikend je pa spet grd napovedan, tako da bo idealen za ležat v P .
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 6.2.2011 19:39:25
|
|
|
|
NinaŠ
|
Tina je v petek (končno) dobila vabilo za vpis v šolo , ki ga ima 15. in/ali 16. februarja . Ful je ponosna na to in bi najraje videla, da bi bil že september
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 6.2.2011 21:02:56
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Tina je v petek (končno) dobila vabilo za vpis v šolo , ki ga ima 15. in/ali 16. februarja . Ful je ponosna na to in bi najraje videla, da bi bil že september Petardito se tudi že veseli šole..se mi zdi, da nebo noben problem, ko bo treba zakorakati v prvi razred
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 6.2.2011 21:05:22
|
|
|
|
petarda
|
Urša kako se počutiš? Jaz sem danes super v primerjavi z dnevi, ki so za mano. Junior ima še orng vročino, petardito pa mejno....še en dan doma jutri...ampak OK....bolje doma, kot v bolnišnici, ne? Je treba na svet vedno pogledat še z druge plati
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 6.2.2011 21:33:59
|
|
|
|
Urša
|
Urša kako se počutiš? Vredu! Danes sva šla malo na obisk k otrokoma, sta bila takooooooo vesela! Sva ju vseeno pri mojih pustila do torka, če slučaaaaaajno kaj vmes pride. Samo doma pa tak mir, pa vse pospravljeno, pa nič se ne razmeče, nobenih igrač nikjer, vse po škatlah, nobenih papirčkov, škarij, barvic...kar preveč pusto!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 6.2.2011 21:34:37
|
|
|
|
Urša
|
Mi pa vabila za vpis še nismo dobili, samo za roditeljski sestanek.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 6.2.2011 21:42:15
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Urša kako se počutiš? Vredu! Danes sva šla malo na obisk k otrokoma, sta bila takooooooo vesela! Sva ju vseeno pri mojih pustila do torka, če slučaaaaaajno kaj vmes pride. Samo doma pa tak mir, pa vse pospravljeno, pa nič se ne razmeče, nobenih igrač nikjer, vse po škatlah, nobenih papirčkov, škarij, barvic...kar preveč pusto! Hvala bogu za take babice in dedke! ...vidva kar čimveč uživajta zdaj v dvoje .... Ej...še malo pa bo tvoj PDP .... potem pa še malo...pa bo 11.02.2011
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 6.2.2011 21:44:55
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Mi pa vabila za vpis še nismo dobili, samo za roditeljski sestanek. mi pa še niti za roditeljski sestanek
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 6.2.2011 21:49:13
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: Urša Mi pa vabila za vpis še nismo dobili, samo za roditeljski sestanek. mi pa še niti za roditeljski sestanek Tudi mi ne...ne eno, ne drugo ... Smo pa dobili dovoljenje ravnateljice šole v katero želimo iti, da lahko pridemo malce pogledat (informativni dnevi so že bili) in nam bo vse razkazala .
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 6.2.2011 21:49:38
|
|
|
|
petarda
|
Ada--- domača naloga opravljena
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 6.2.2011 22:07:51
|
|
|
|
Urša
|
Pa ni že skoraj 4 tedne star, nooooo! A je možno???
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 6.2.2011 22:13:42
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Pa ni že skoraj 4 tedne star, nooooo! A je možno??? A veš, da sem bila še sama presenečena!!!! Sem šla prav na koledar gledat ... KDAJ je minilo???? Kot bi mignil bo konec porodniške
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanjaKazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......