Teyla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha IZVIRNO SPOROČILO: Teyla Mene je pa v križ uščipnilo in to že od prvega dne v porodnišnici dalje. Komaj hodim na levo nogo, ker težko dam težo gor, saj me takoj špikne zadaj in kar klecnem. Zadnjič sem se skoraj po štengah zložila. Hodim pa tudi počasi, ker z levo nogo ne morem narest normalnega koraka tak da sem tudi jaz kot Herr Flick. A to je zarad relaksina al kako? Zdaj je že teden mimo, pa je vsak dan isto, če ne huje. Še patronažna je rekla, da me je fajn uščipnilo, ko je vidla, da težko hodim. Zdaj niti ne vem, če to spada k splošnemu zdravniku al G. Morda se pa samo staram. Aja, punce še eno vprašanje, če katera ve. Jaz sem vlogo za starševski dodatek na CSD oddala decembra. A zdaj mi jih ni treba obveščat, da se je otrok rodil in denar nakažejo sami, al moram slučajno kopijo rojstnega lista pošiljat? Kdaj sploh prejmeš rojstni list? To pošljejo na dom al kako? Sem čist zmedena s temi papirji, pa da ne bom kakšnega roka zamudla, raje tu vprašam. al ga dobis v P al pa priporoceno domov - samo glede na to da je taka guzva pomoje bos kr domov dobila, samo cudno, da se nisi.. Kopijo pa pomoje mors net na CSD - al je overjena al pa ne, pa sem tut jaz pozabla.. je soseda nekaj razlagala zadnic, pa sem glih misla jaz to tut vprasat, da bo se moj znajdo, ampak opazam, da to traja kr nekaj casa ocitno.. rokov vrjetno nekih ni, samo je tut pomembno za ocetovski dopust ali? pac ko das, dobis ti nakazano.. ziher pa se nena med sabo obvescajo vsaj za CSD vem da se ne.. ker mores vsak jeb.. papir jim tja nest! Težko bi ga dobila v P, saj smo šele tam izpolnili papirje za vpis v matično knjigo. A bi mogla oddat zapisnik o očetovstvu zraven? Ker jaz ga nisem pa upam, da ne bom prejela rojstnega lsita kjer bo prazno namesto imena mojega. Pediatra sem že poklicala, pa je tudi rekla, da ko prejmemo rojstni list, ga nesemo v službo in potem dobimo na dom zdr.kartico. Upam, da jo prejmem do prvega pregleda. Komaj čakam, da vidim, kako bo to zgledalo. Tiste ki ste že mamice, ste šle na prvi pregled k pediatru oba al je šel samo eden od vaju? Jaz ne bi rada delala gužve, ampak težko bi rekla, da naj gre samo eden od naju tja. Patrisha, ja bom rekla mojemu za eno masažico, se bo prav prilegla.
|