|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 III.del
6.2.2011 18:19:27   
Patrisha
o mi2 sma danes tudi malo odpeketala ven.. so mi rekli da naj dooooooooosti hodim, ce hocem da se prej konca.. no in sem bila res pridna, vsak dan urco, edino vceraj nisem, ker sem cel dal barvala une risbice  in so me noge ze ko pes bolele in sem prespricala vcerajsni soncek.. sma pa danes odberglala malo... bomo vidli, ce kaj pomaga tota hoja.. kdaj mas ti rok? ne da se mi seznama it iskat..

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
6.2.2011 18:21:54   
Patrisha
no morem pa povedat da nisem kaj extra ziucna?? al pa se pride ponoci al pa zjutraj na vrsto.. ma si pravim, ene 2 kolegici sta pred kratkim rodili.. meter 20 vlki, z postlo skupaj 40 kg vglavnem nic skupaj... ne pa jaz OMARA user posted image .. sicer nic ni mus da gre kaj pr meni lazje, sam ze v bokih sem za 3 njih eheheheh user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
6.2.2011 18:26:09   
Teyla
Mene je pa v križ uščipnilo in to že od prvega dne v porodnišnici dalje. Komaj hodim na levo nogo, ker težko dam težo gor, saj me takoj špikne zadaj in kar klecnem. Zadnjič sem se skoraj po štengah zložila. Hodim pa tudi počasi, ker z levo nogo ne morem narest normalnega koraka tak da sem tudi jaz kot Herr Flick. A to je zarad relaksina al kako? Zdaj je že teden mimo, pa je vsak dan isto, če ne huje. Še patronažna je rekla, da me je fajn uščipnilo, ko je vidla, da težko hodim. Zdaj niti ne vem, če to spada k splošnemu zdravniku al G. user posted image   Morda se pa samo staram. user posted image

Aja, punce še eno vprašanje, če katera ve. Jaz sem vlogo za starševski dodatek na CSD oddala decembra. A zdaj mi jih ni treba obveščat, da se je otrok rodil in denar nakažejo sami, al moram slučajno kopijo rojstnega lista pošiljat? user posted image Kdaj sploh prejmeš rojstni list? To pošljejo na dom al kako? Sem čist zmedena s temi papirji, pa da ne bom kakšnega roka zamudla, raje tu vprašam. user posted image

patrisha, če te je tolko v bokih, bo pa lažji porod. user posted image Vse je za nekaj dobro. user posted image

< Sporočilo je popravil Teyla -- 6.2.2011 18:28:41 >

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
6.2.2011 18:29:31   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

Mene je pa v križ uščipnilo in to že od prvega dne v porodnišnici dalje. Komaj hodim na levo nogo, ker težko dam težo gor, saj me takoj špikne zadaj in kar klecnem. Zadnjič sem se skoraj po štengah zložila. Hodim pa tudi počasi, ker z levo nogo ne morem narest normalnega koraka tak da sem tudi jaz kot Herr Flick. A to je zarad relaksina al kako? Zdaj je že teden mimo, pa je vsak dan isto, če ne huje. Še patronažna je rekla, da me je fajn uščipnilo, ko je vidla, da težko hodim. Zdaj niti ne vem, če to spada k splošnemu zdravniku al G. user posted image   Morda se pa samo staram. user posted image

Aja, punce še eno vprašanje, če katera ve. Jaz sem vlogo za starševski dodatek na CSD oddala decembra. A zdaj mi jih ni treba obveščat, da se je otrok rodil in denar nakažejo sami, al moram slučajno kopijo rojstnega lista pošiljat? user posted image Kdaj sploh prejmeš rojstni list? To pošljejo na dom al kako? Sem čist zmedena s temi papirji, pa da ne bom kakšnega roka zamudla, raje tu vprašam. user posted image

al ga dobis v P al pa priporoceno domov - samo glede na to da je taka guzva pomoje bos kr domov dobila, samo cudno, da se nisi.. Kopijo pa pomoje mors net na CSD - al je overjena al pa ne, pa sem tut jaz pozabla.. je soseda nekaj razlagala zadnic, pa sem glih misla jaz to tut vprasat, da bo se moj znajdo, ampak opazam, da to traja kr nekaj casa ocitno..

rokov vrjetno nekih ni, samo je tut pomembno za ocetovski dopust ali? pac ko das, dobis ti nakazano.. ziher pa se nena med sabo obvescajo vsaj za CSD vem da se ne.. ker mores vsak jeb.. papir jim tja nest!

< Sporočilo je popravil Patrisha -- 6.2.2011 18:34:41 >

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
6.2.2011 18:32:30   
Patrisha

patrisha, če te je tolko v bokih, bo pa lažji porod. user posted image Vse je za nekaj dobro. user posted image

UPAM! user posted image da mi bo vsaj pri necem koristlo eheheh

aja, daj tvojemu reci, naj te malo pomasira.. ker mene tut scipne, ampak v desnem.. in potem mam eno kremo F23 - za misice in sklepe.. in zmasiras in bo mogoce kaj bolse... je pa ziher zaradi lezanja in tega se jaz najbolj bojim.. cist zatrokiram ce predolgo lenarim... ze ce po jutru malo polezim, sem kr lesena.. tak da ne vem kak bo tole pocivanje po porodou .. user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
6.2.2011 18:48:33   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha

al ga dobis v P al pa priporoceno domov - samo glede na to da je taka guzva pomoje bos kr domov dobila, samo cudno, da se nisi.. Kopijo pa pomoje mors net na CSD - al je overjena al pa ne, pa sem tut jaz pozabla.. je soseda nekaj razlagala zadnic, pa sem glih misla jaz to tut vprasat, da bo se moj znajdo, ampak opazam, da to traja kr nekaj casa ocitno..

rokov vrjetno nekih ni, samo je tut pomembno za ocetovski dopust ali? pac ko das, dobis ti nakazano.. ziher pa se nena med sabo obvescajo vsaj za CSD vem da se ne.. ker mores vsak jeb.. papir jim tja nest!

Težko bi ga dobila v P, saj smo šele tam izpolnili papirje za vpis v matično knjigo. A bi mogla oddat zapisnik o očetovstvu zraven? Ker jaz ga nisem pa upam, da ne bom prejela rojstnega lsita kjer bo prazno namesto imena mojega. user posted image

Pediatra sem že poklicala, pa je tudi rekla, da ko prejmemo rojstni list, ga nesemo v službo in potem dobimo na dom zdr.kartico. Upam, da jo prejmem do prvega pregleda. Komaj čakam, da vidim, kako bo to zgledalo. Tiste ki ste že mamice, ste šle na prvi pregled k pediatru oba al je šel samo eden od vaju? Jaz ne bi rada delala gužve, ampak težko bi rekla, da naj gre samo eden od naju tja.

Patrisha, ja bom rekla mojemu za eno masažico, se bo prav prilegla. user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
6.2.2011 18:49:34   
Tisia
IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha

no morem pa povedat da nisem kaj extra ziucna?? al pa se pride ponoci al pa zjutraj na vrsto.. ma si pravim, ene 2 kolegici sta pred kratkim rodili.. meter 20 vlki, z postlo skupaj 40 kg vglavnem nic skupaj... ne pa jaz OMARA user posted image .. sicer nic ni mus da gre kaj pr meni lazje, sam ze v bokih sem za 3 njih eheheheh user posted image

user posted image  enako ...zadnjič je ena v čakalnici imela čist majhen buši jst sem imala tak v 3 mesecu..pa je rekla da bo sedaj feb. rodila...kje imauser posted image ...sicer ji blagor k ne rabi tolikno težo nosituser posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
6.2.2011 18:50:07   
Tisia
ogromna sem komaj čakam da grem v rimuser posted image user posted image

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
6.2.2011 18:59:56   
Tisia
če bom še čez rok prenesla ne bo fajnuser posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil biljana l -- 6.2.2011 19:00:18 >

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
6.2.2011 19:01:48   
little*miss
teyla, midva sma vedno šla skupaj. Do zdaj sem enkrat šla sama s Tio k P. Ne glej na to da boš gužvo delala, če hočeta it oba idita, btk user posted image Jaz se pa res nikoli nisem ozirala na to. Pa še lažje mi je bilo, ker je moj recimo Tio oblekel za ven, medtem ko sem jaz čakala napotnice/kartico in te stvari.

Glede starševskega dodatka jaz nisem ničesar rabla javljat, so vse sami rešili. Rojstni list sem dobila teden dni po porodu na dom, starševski dodatek pa sem dobila potem 21. ko ga izplačujejo. Vmes sem edino še odločbo dobila domov kdaj sem začela s starševskim dodatkom.

meta dobrodošla nazaj user posted image bomo spet imele kaj za brat user posted image

biljana lepa nosečka si user posted image

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
6.2.2011 19:04:59   
maurica
ojla,

meta; welcome back user posted image

delfinka; super, da ste končno vsi skupaj doma user posted image

teyla; rojstni list dobiš po pošti. nato v službi urediš zavarovanje, pol ti pa še zdravstveno pošljejo po pošti. glede otroškega dodatka pa ne vem čisto točno kako to gre
pri pediatru še nismo bili, gremo konec februarja

glede mojega mastitisa je precej boljše, sem skoraj že čisto ok user posted image . se mi pa zdi, da sem precej utrujena, me je kar malo strah kako bo, ko bo šel moj v službo user posted image . upam, da bova z Anžetom čim prej ujela ritem

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
6.2.2011 19:07:28   
Jo@n

Težko bi ga dobila v P, saj smo šele tam izpolnili papirje za vpis v matično knjigo. A bi mogla oddat zapisnik o očetovstvu zraven? Ker jaz ga nisem pa upam, da ne bom prejela rojstnega lsita kjer bo prazno namesto imena mojega.

Teyla, pri prvem smo ga najprej dobili brez vpisanega očija, kljub temu, da sem matičarki v P pokazala zapisnik o priznanju, pa si je zabeležila, kje je bil podpisan. Potem smo pa poklicali na CSD in sporočili, v kateri UE je otrok rojen, pa so oni sami poskrbeli za pošiljanje zapisnika tja in nov, pravilen rojstni list smo nato čez par dni dobili domov.

Pediatra sem že poklicala, pa je tudi rekla, da ko prejmemo rojstni list, ga nesemo v službo in potem dobimo na dom zdr.kartico. Upam, da jo prejmem do prvega pregleda.

Ja, drugače dobiš pa prej neko potrdilo da je otroček zavarovan, pa greš s tistim na prvi pregled pri 1M, baje se da pa tudi s tvojo zdravstveno zrihtat prvi pregled.

Midva sva šla oba, pardon vsi trije na prvi pregled. Mi je bilo logistično lažje...user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
6.2.2011 19:17:01   
Teyla
Hvala vsem za info. No, jaz matičarke sploh nisem videla, ker sem bila pod tušem, tako da sem samo papirje skupaj s cimrama izpolnila. Upam, da ga kmalu prejmem na dom.

Na pregled bom pa kot kaže šla sama, ker ima moj takrat službo, pa bi rad šel. user posted image  
maurica mastitis si dobila? Boga, to pa ziher ni blo fajn. Pa nič ne skrbi, mene je tudi strah dneva, ko bo šel moj v službo, ampak upam, da se do takrat že unesemo. Moj je vzel dopust po dnevih, kakšen da gre delat pa ne za dolgo, največ ga ni za kake 3 ure. Jaz samo upam, da me vse neha bolet do takrat, ker mi je prav mučno vstajat s postelje, ko me križ tak boli in mam cel luksuz, ko mi moj malo ponoči prinese v posteljo da jo podojim, potem pa še čaka, da ji kupček podre. Res je zlat, ga morem pohvalit. user posted image

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
6.2.2011 19:20:54   
Jo@n
Teyla, kar dogovori se za eno masažo, pa user posted image da te bolečine čimprej spustijo.

Jaz grem jutri spet v P na pregled v PDC, da mi pogledajo kri in jetrne teste in se potem odločijo, ali naredimo deložacijo ta ali prihodnji teden. Kar verjet ne morem, da grem še max. 10x spat, pa bomo že štirje. user posted image user posted image user posted image

Patrisha, dobro opravi, če bo čas, se nama pa morda le uspe dobit za user posted image . Jaz bom pred sprejemno ob 7.30, če me kje ugledaš, me kar pocukaj za rokav. user posted image Potem pa šibam v 4. štuk.... in bom celo dopoldne tam...

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
6.2.2011 19:23:45   
valek
Biljana, lepa nosečnica si...tudi jaz imam trebuh nekaj takega trenutno-imam še 2 tedna do roka....
Patrisha.....držim pesti za jutri....fajn opravi....to da pa nisi nič nervozna in te ni strah, pa veliko šteje...user posted image

Js sm pa takoooo lena da se mi nič ne ljubi....sem imela dopoldan malo čistilne akcije spet....zdaj sm pa čisto adijo....user posted image

Hm...js si pa nikakor ne morem predstavljati, kako bo tam spodaj šel otrok ven...če pa se mi zdi da je vse tako ozko in malo....

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
6.2.2011 19:36:44   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n

Teyla, kar dogovori se za eno masažo, pa user posted image da te bolečine čimprej spustijo.

Jaz grem jutri spet v P na pregled v PDC, da mi pogledajo kri in jetrne teste in se potem odločijo, ali naredimo deložacijo ta ali prihodnji teden. Kar verjet ne morem, da grem še max. 10_x_ spat, pa bomo že štirje. user posted image user posted image user posted image

Patrisha, dobro opravi, če bo čas, se nama pa morda le uspe dobit za user posted image . Jaz bom pred sprejemno ob 7.30, če me kje ugledaš, me kar pocukaj za rokav. user posted image Potem pa šibam v 4. štuk.... in bom celo dopoldne tam...

tnx user posted image jaz sem okrog pomoje 8ih tam, mislim, da se morem na ctg, potem pa mam pregled in potem bom vidla kam picim al 4 al 1 user posted image user posted image

hvala za lepe zelje user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da cimprej mine, pa pomoznosti ju3 user posted image user posted image

ti upam, da boma cimre ce ne druga user posted image user posted image user posted image no se vidima.. !
pa dobro opravi!! user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Patrisha -- 6.2.2011 19:42:18 >

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
6.2.2011 19:48:10   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n

Težko bi ga dobila v P, saj smo šele tam izpolnili papirje za vpis v matično knjigo. A bi mogla oddat zapisnik o očetovstvu zraven? Ker jaz ga nisem pa upam, da ne bom prejela rojstnega lsita kjer bo prazno namesto imena mojega.

Teyla, pri prvem smo ga najprej dobili brez vpisanega očija, kljub temu, da sem matičarki v P pokazala zapisnik o priznanju, pa si je zabeležila, kje je bil podpisan. Potem smo pa poklicali na CSD in sporočili, v kateri UE je otrok rojen, pa so oni sami poskrbeli za pošiljanje zapisnika tja in nov, pravilen rojstni list smo nato čez par dni dobili domov.

Pediatra sem že poklicala, pa je tudi rekla, da ko prejmemo rojstni list, ga nesemo v službo in potem dobimo na dom zdr.kartico. Upam, da jo prejmem do prvega pregleda.

Ja, drugače dobiš pa prej neko potrdilo da je otroček zavarovan, pa greš s tistim na prvi pregled pri 1M, baje se da pa tudi s tvojo zdravstveno zrihtat prvi pregled.

Midva sva šla oba, pardon vsi trije na prvi pregled. Mi je bilo logistično lažje...user posted image

pajaci, meni je posebej narocla naj prnesem  list na CSD.. bom enga kl kepe enkrat.. c c c

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
6.2.2011 19:50:01   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: valek

Biljana, lepa nosečnica si...tudi jaz imam trebuh nekaj takega trenutno-imam še 2 tedna do roka....
Patrisha.....držim pesti za jutri....fajn opravi....to da pa nisi nič nervozna in te ni strah, pa veliko šteje...user posted image

Js sm pa takoooo lena da se mi nič ne ljubi....sem imela dopoldan malo čistilne akcije spet....zdaj sm pa čisto adijo....user posted image

Hm...js si pa nikakor ne morem predstavljati, kako bo tam spodaj šel otrok ven...če pa se mi zdi da je vse tako ozko in malo....

vse se bo razsirlo, ce nisi odprta 10 cm nimas se kaj sekirat.. pol pa se caka in caka, ce ne pa CR... mater sem hladna, ju3 zjutraj pa bom pickarla ( sori izrazu ) po celi P... user posted image

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
6.2.2011 20:33:02   
Teyla
Patrisha in Jo@n dobro opravita jutri. Bom držala pesti. user posted image

Ve jih pa prosim dajte zame, imam namreč krvne teste za jetra in srčno upam, da bodo zdaj ok, da je vse bilo samo posledica nosečnosti. Ker živet s tako dieto ne bi bilo ravno enostavno. Je pa res, da se človek vsega navadi. user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
6.2.2011 21:00:50   
Patrisha

Patrisha in Jo@n dobro opravita jutri. Bom držala pesti. user posted image

Ve jih pa prosim dajte zame, imam namreč krvne teste za jetra in srčno upam, da bodo zdaj ok, da je vse bilo samo posledica nosečnosti. Ker živet s tako dieto ne bi bilo ravno enostavno. Je pa res, da se človek vsega navadi. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image hvala, bom drzala! Ziher bodo zdaj ok.. bos vidla, samo vrjet in se prepricat pa bo!  jaz pa picim spat - no vsaj probat, zdaj se pade ena runda malinovca - caja mislim, zmasirala sem se.. zdaj pa akcija..

registrirana ce boma skup rodile, posli kaki sms, ce ne pa bom jaz prej eehehhe

punce drzte se! lejkou noucuser posted image user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
6.2.2011 21:02:10   
Nina33
Hoj!
Nisem prevzela nočne smene - berem pa (na hitca), de je Meta že nazaj - user posted image , sploh če ji rata smeno "prevzet" user posted image .
Naš Pobč je zelo priden, le ponoči ga malo črviči in me rabi zraven, tako de... Nočne odpadejo - lahko bi tkole, al moj dela ponavadi.
Zdejle me je spustil gor le zato, de sporočim:
Kiara24 sporoča:
Ker bila je prava lunca, se rodila nam je punca. S tem je pa Klara je postala sestrica. Dne 6.2.2011, težka 3740,dolga 53 in predvsem zdrava je nasa Zala na svet prijokala ob12:26. Klara& Igor &Mojca

Eko, enga že zvija... Letim.
Nimam pojma, kdaj pridem na tekoče klele, čveke!
Lepo, mirno noč vsem!

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
6.2.2011 21:16:26   
Tigrica86
Kiara - čestitam user posted image   velik cartanja!

po pravici povedano, sm ti kr mal fauš (in vsem ostalim mamicam), ker že stiskaš svojo štručko!

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
6.2.2011 21:28:27   
valek
Kiari čestitke za njeno malo princesko Zalo......želim vam veliko muckanja ...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tigrica86)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
6.2.2011 21:38:19   
Tisia
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

Hoj!
Nisem prevzela nočne smene - berem pa (na hitca), de je Meta že nazaj - user posted image , sploh če ji rata smeno "prevzet" user posted image .
Naš Pobč je zelo priden, le ponoči ga malo črviči in me rabi zraven, tako de... Nočne odpadejo - lahko bi tkole, al moj dela ponavadi.
Zdejle me je spustil gor le zato, de sporočim:
Kiara24 sporoča:
Ker bila je prava lunca, se rodila nam je punca. S tem je pa Klara je postala sestrica. Dne 6.2.2011, težka 3740,dolga 53 in predvsem zdrava je nasa Zala na svet prijokala ob12:26. Klara& Igor &Mojca

Eko, enga že zvija... Letim.
Nimam pojma, kdaj pridem na tekoče klele, čveke!
Lepo, mirno noč vsem!

ČESTITKE KIARI24 ZA ZALOuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
6.2.2011 21:44:30   
Urša
Čestitke Kiara! user posted image user posted image user posted image
user posted image

Patrisha, dobro opravi jutri! user posted image user posted image user posted image

Meni je G v porodnišnici rekel, da 3 cm ni nič takega za tretjerodko, da se je še en pošilja rodit, da pri prvorodki pa ja.

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?