Tulipan12
|
Jaz sem si danes malo sončka privoščila s svojim sinom! Res je super videt sonček po dolgem času, čeprav neke hice ni , ampak se je treba fajn oblečt in akcija. Kokica za tvoja moška, upam, da do vikenda mine, ker je napovedano 14C Ma saj jaz tut ne šmekam ta PP, tak kot si rekla, že vozički niso moj stil, bo že morala taščica še 30evrov zraven dat, ker je Tobi za toliko dražji. Meni je pri Tobiju super, ker je fajn dvignjen in otrok lepo vidi ven, čeprav imamo en avto fajn visok, v malem golfu pa res to prav pride, ker drugače je kot v bunkerju in ne vidi nič. Pa MC so mi zakon, ker imajo tako vozički kot sedeži full konkretne ojačitve ob glavici, medtem ko sem gledala pri enih lahko glava kar zdrsne, če npr. spi. Midva pa greva jutri smučat za 2 urci (čeprav ne vem še kaj si bom oblekla, ker imam smučarske hlače 36 številko in NO WAY, da jih spravim gor-nisem se še opogumila probat, da si ne pokvarim dneva ), babi in dedi pa bosta šetala z deco pod Pohorjem! Drugega pa nič novega, komaj čakam, da pride T. domov, danes smo kot vojaki vstali ob 5.30, Luka bi joško, Lia kakav, mamice pa ni nihče vprašal, če rabi kako kavo preden zalaufa na polno dan! Potem previjanja, pa preoblačenja, Luka se bi nosil, Lia se bi igrala... mamica pa 2 roki Sem komaj čakala, da pride tašča in me malo reši, sem bila ob 9h že taka kot da je 21h No, pa je Lia šla malo služit k njim, midva pa na powersleep, potem pa ven! Valentinovo praznujete, prezirate, obožujete? Jaz ga ne šmirglam, mi pa dragi vedno nekaj prinese, pa se potrudim s kako boljšo večerjico, letos pa imam na V. poporodni pregled in dobim zeleno luč za in že imam popolno darilo za oba! Eh, bluzim, komaj čakam, da se mi juha skuha, saj veste, lačen si full drugačen!
|