Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 2.2.2011 12:06:32
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika Dobro jutro! Danes sem prve tri ure fraj Se spomnite, ko sem rekla kako Maruša v spanju ful govori.... no, danes ponoči jo je pa očitno Nodi preganjal se je zdrla: maaaamiiica, noni...ampak se je zdrla tako da sn mela srce v hlačah.... pol je blo neki časa mir, potem pa spet slišim: neee, juja, žica (prevod: juha, žlica)...očitno je malicala pa keks in žoga sem tudi slišala danes, ampak je blo to bolj umirjeno Al pa ji je Nodi htel malico pojest
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 2.2.2011 12:07:32
|
|
|
|
KOKICA32
|
Najaa- super, da sta boljši. A da komplicira? Moj se ne vmešava v to, kak jaz rečem je ponavadi. Seveda, kadar sem jaz njim doma, ko pa ima on bolniško pa si naj sam porihta kak misli, da je prav. Zdrava pamet pa smo zmagali, ne? Morala bi pospraviti kopalnico, pa mi seveda ni...a se bom morala spraviti, dokler V. še spi. Se je že nekaj budil in jamral pa sem mu dala malo operila in je zaspal naprej. Kako pogoste ve uporabljate operil in/ ali podobne stvari? Meni je P rekla, da lahko 3x na dan po dva vpiha in največ 5 dni.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 2.2.2011 12:08:10
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Pa halo, to bi si lahko že zdavnaj naredila. Jaz mam tak že neki časa. Vsaka Micka pa tud ne bo brala mojega zidu a ne? A tisto dotično gospodično si blokirala? Da Ampak vseeno sem dala da ena ne vidi mojih objav in ne more komentirat, pa mi je vseeno pokomentirala?? Tasa, tasa, si me razočarala.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 2.2.2011 12:08:23
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: trezika Dobro jutro! Danes sem prve tri ure fraj Se spomnite, ko sem rekla kako Maruša v spanju ful govori.... no, danes ponoči jo je pa očitno Nodi preganjal se je zdrla: maaaamiiica, noni...ampak se je zdrla tako da sn mela srce v hlačah.... pol je blo neki časa mir, potem pa spet slišim: neee, juja, žica (prevod: juha, žlica)...očitno je malicala pa keks in žoga sem tudi slišala danes, ampak je blo to bolj umirjeno Al pa ji je Nodi htel malico pojest
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 2.2.2011 12:09:02
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Se pa učiva barve in po njegovo je vse rdeče barve. Se čudim, da ni roza. Pr nam pa ko vidi rdečo barvo reče: Nan je deč (Žan je rdeč-ima rdeče drese in je navijala na tekmi). tak da rdečo bo poznala
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 2.2.2011 12:10:08
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tasa, tasa, si me razočarala. Ampak nisem ničkaj gor veš. Nimam cajta, sem na RR Če pa se tu ni nič dogajalo pa mi je šlo na živce, pogrešala čvek in se priklučla mojim marčevkam. Zdaj ni one afne afnaste
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 2.2.2011 12:11:23
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kako pogoste ve uporabljate operil in/ ali podobne stvari? Meni je P rekla, da lahko 3x na dan po dva vpiha in največ 5 dni. Jaz ga uporabljam takrat ko je ful prehlajena. Glih včeraj sem a šla kupit. Piše da se lahko max 7.dni uporablja
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 2.2.2011 12:14:53
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tasa, tasa, si me razočarala. Ampak nisem ničkaj gor veš. Nimam cajta, sem na RR Če pa se tu ni nič dogajalo pa mi je šlo na živce, pogrešala čvek in se priklučla mojim marčevkam. Zdaj ni one afne afnaste Okej, okej..naj ti bo. Kak je ni, če si pa rekla, da si je ena vseeno komentirala, ko si ji dala na off!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 2.2.2011 12:15:15
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kako pogoste ve uporabljate operil in/ ali podobne stvari? Meni je P rekla, da lahko 3x na dan po dva vpiha in največ 5 dni. Jaz ga uporabljam takrat ko je ful prehlajena. Glih včeraj sem a šla kupit. Piše da se lahko max 7.dni uporablja Kaj Lija je tudi bolana?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 2.2.2011 12:34:57
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Pa halo, to bi si lahko že zdavnaj naredila. Jaz mam tak že neki časa. Vsaka Micka pa tud ne bo brala mojega zidu a ne? A tisto dotično gospodično si blokirala? Ampak vseeno sem dala da ena ne vidi mojih objav in ne more komentirat, pa mi je vseeno pokomentirala?? Res? Preveri nastavitve. Jaz imam vse lepo po skupinah (dveh, da vidijo in da ne vidijo) in se obnese. Vsake tolko koga tud spremenim, ko nočem da vidi in tako.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 2.2.2011 12:35:40
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Najaa- super, da sta boljši. A da komplicira? Moj se ne vmešava v to, kak jaz rečem je ponavadi. Seveda, kadar sem jaz njim doma, ko pa ima on bolniško pa si naj sam porihta kak misli, da je prav. Zdrava pamet pa smo zmagali, ne? Morala bi pospraviti kopalnico, pa mi seveda ni...a se bom morala spraviti, dokler V. še spi. Se je že nekaj budil in jamral pa sem mu dala malo operila in je zaspal naprej. Kako pogoste ve uporabljate operil in/ ali podobne stvari? Meni je P rekla, da lahko 3x na dan po dva vpiha in največ 5 dni. Ja ja, pri nas je moj šefe kar se zdravja tiče. Pa sej je velik z njima doma, sploh pa zdej ko ne dela in men ni treba bolniške jemat. Če pa kam mora it, se pa zmenima, kdaj imam jaz kaj in za enkrat laufa. Operil... ja odvisno veš. Če ima otrok take probleme, kot jih je mela moja Tija, pol izveš na ORL, da Operil ni noben bav bav in smo lahko dajal 3 kapljice po 3x na dan, sam ne vem kolk dni. Zdej ga dajem že ene 5 dni, ampak sam zvečer, da lažje zaspita. Podnevi niti ni potrebe.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 2.2.2011 12:35:52
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tasa, tasa, si me razočarala. Ampak nisem ničkaj gor veš. Nimam cajta, sem na RR Če pa se tu ni nič dogajalo pa mi je šlo na živce, pogrešala čvek in se priklučla mojim marčevkam. Zdaj ni one afne afnaste tasa sej veš, da obstaja rešitev za to.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 2.2.2011 13:13:47
|
|
|
|
mama_milchy
|
buuuuuuuu
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 2.2.2011 13:20:08
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Okej, okej..naj ti bo. Kak je ni, če si pa rekla, da si je ena vseeno komentirala, ko si ji dala na off!! Koki moja, to je bla že ena druga, ne naša marčevka
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 2.2.2011 13:20:38
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy buuuuuuuu a prav vidim? Mama milchy si nas prišla pogledat?? Kako si?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 2.2.2011 13:22:12
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kaj Lija je tudi bolana? Trkam! Ne, samo iz noska ji teče pa sem ji dala da lažje spi. Dajem ji sam zvečer
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 2.2.2011 13:22:57
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tasa, tasa, si me razočarala. Ampak nisem ničkaj gor veš. Nimam cajta, sem na RR Če pa se tu ni nič dogajalo pa mi je šlo na živce, pogrešala čvek in se priklučla mojim marčevkam. Zdaj ni one afne afnaste tasa sej veš, da obstaja rešitev za to. ja, jaz jo bom zbrisala in bo za vedno rešena. HAHAHA, samo kaj ko pa ji bo pol vse jasno
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 2.2.2011 13:27:34
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy buuuuuuuu a prav vidim? Mama milchy si nas prišla pogledat?? Kako si? seveda; sej pokukam sm pa tam samo pol zmanka časa al me kej zmoti in tako... ma kako sem? sitna, štufa teh zidov:....če pa ta moja dva kr kuhata; Lea je sicer ok, jo pa kašelj ubija, sem ji danes kr berodual dala, da lahko vsaj spi....Žiga pa sračka in bruha in se ne ustavlja, no vročina je padla..... ti, kako si?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 2.2.2011 13:29:38
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tasa, tasa, si me razočarala. Ampak nisem ničkaj gor veš. Nimam cajta, sem na RR Če pa se tu ni nič dogajalo pa mi je šlo na živce, pogrešala čvek in se priklučla mojim marčevkam. Zdaj ni one afne afnaste tasa sej veš, da obstaja rešitev za to. ja, jaz jo bom zbrisala in bo za vedno rešena. HAHAHA, samo kaj ko pa ji bo pol vse jasno tasa, ne obremenjuj se po nepotrebnem; pač ljudje uživajo v tem ko druge špikajo in dražijo jaz sem te pogrešala.....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 2.2.2011 14:29:45
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tasa, tasa, si me razočarala. Ampak nisem ničkaj gor veš. Nimam cajta, sem na RR Če pa se tu ni nič dogajalo pa mi je šlo na živce, pogrešala čvek in se priklučla mojim marčevkam. Zdaj ni one afne afnaste tasa sej veš, da obstaja rešitev za to. ja, jaz jo bom zbrisala in bo za vedno rešena. HAHAHA, samo kaj ko pa ji bo pol vse jasno In se sekiraš zarad tega?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 2.2.2011 15:10:24
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Se pa učiva barve in po njegovo je vse rdeče barve. Se čudim, da ni roza. Pr nam pa ko vidi rdečo barvo reče: Nan je deč (Žan je rdeč-ima rdeče drese in je navijala na tekmi). tak da rdečo bo poznala Lii je vse rdeče, rumeno ali modro... Nodijeve barve
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 2.2.2011 15:12:30
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kako pogoste ve uporabljate operil in/ ali podobne stvari? Meni je P rekla, da lahko 3x na dan po dva vpiha in največ 5 dni. Jaz ga uporabljam takrat ko je ful prehlajena. Glih včeraj sem a šla kupit. Piše da se lahko max 7.dni uporablja Jaz sem ga nekje novembra kupila in ga še nisem uporabila. Ne znam pomagat.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 2.2.2011 15:16:11
|
|
|
|
Tulipan12
|
Ima katera avtosedež (ta drugi, ki pride po jajčki) od Peg Perega? Tašča je obljubila, da kupi avtosedež Luki, pa sem rekla, da hočem Maxi Cosi Tobi, istega, ki ga ima Lia, pa je včeraj prišla in rekla, da je videla tega od PP in se ji zdi boljši. Nisem ga še videla v živo, samo na slikah, pa me zanima, če ima katera kako izkušnjo. Meni je Tobi zakon, ker imamo vse stvari od MC in sem res navdušena, ampak če ni nekih pretiranih razlik, ne bom trmarila.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 2.2.2011 15:17:46
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tasa, tasa, si me razočarala. Ampak nisem ničkaj gor veš. Nimam cajta, sem na RR Če pa se tu ni nič dogajalo pa mi je šlo na živce, pogrešala čvek in se priklučla mojim marčevkam. Zdaj ni one afne afnaste tasa sej veš, da obstaja rešitev za to. ja, jaz jo bom zbrisala in bo za vedno rešena. HAHAHA, samo kaj ko pa ji bo pol vse jasno In se sekiraš zarad tega? Jaz še zdaj ne vem, za kaj gre. Mogoče pa sem jaz tisti skriti gost
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 2.2.2011 17:43:20
|
|
|
|
Najaa
|
Tulipan si me nasmejala... Če bi to bila ti, tasa ne bi več na rr hodila, se mi zdi.
< Sporočilo je popravil Najaa -- 2.2.2011 17:49:38 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Teden otroka®: Otrok – nepopisan listOb letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?