|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2.del
2.2.2011 12:06:32   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Dobro jutro!
Danes sem prve tri ure fraj user posted image
Se spomnite, ko sem rekla kako Maruša v spanju ful govori.... no, danes ponoči  jo je pa očitno Nodi preganjal user posted image user posted image user posted image se je zdrla: maaaamiiica, noni...ampak se je zdrla tako da sn mela srce v hlačah.... pol je blo neki časa mir, potem pa spet slišim: neee, juja, žica (prevod: juha, žlica)...očitno je malicalauser posted image user posted image pa keks in žoga sem tudi slišala danes, ampak je blo to bolj umirjeno user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Al pa ji je Nodi htel malico pojest user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
2.2.2011 12:07:32   
KOKICA32
Najaa- super, da sta boljši. A da komplicira? Moj se ne vmešava v to, kak jaz rečem je ponavadi. Seveda, kadar sem jaz njim doma, ko pa ima on bolniško pa si naj sam porihta kak misli, da je prav. Zdrava pamet pa smo zmagali, ne?

Morala bi pospraviti kopalnico, pa mi seveda ni...a se bom morala spraviti, dokler V. še spi. Se je že nekaj budil in jamral pa sem mu dala malo operila in je zaspal naprej.

Kako pogoste ve uporabljate operil in/ ali podobne stvari? Meni je P rekla, da lahko 3x na dan po dva vpiha in največ 5 dni.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
2.2.2011 12:08:10   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Pa halo, to bi si lahko že zdavnaj naredila. user posted image Jaz mam tak že neki časa. Vsaka Micka pa tud ne bo brala mojega zidu a ne? user posted image A tisto dotično gospodično si blokirala?

Da user posted image
Ampak vseeno sem dala da ena ne vidi mojih objav in ne more komentirat, pa mi je vseeno pokomentirala?? user posted image

Tasa, tasa, si me razočarala.user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
2.2.2011 12:08:23   
KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Dobro jutro!
Danes sem prve tri ure fraj user posted image
Se spomnite, ko sem rekla kako Maruša v spanju ful govori.... no, danes ponoči  jo je pa očitno Nodi preganjal user posted image user posted image user posted image se je zdrla: maaaamiiica, noni...ampak se je zdrla tako da sn mela srce v hlačah.... pol je blo neki časa mir, potem pa spet slišim: neee, juja, žica (prevod: juha, žlica)...očitno je malicalauser posted image user posted image pa keks in žoga sem tudi slišala danes, ampak je blo to bolj umirjeno user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Al pa ji je Nodi htel malico pojest user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
2.2.2011 12:09:02   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Se pa učiva barve in po njegovo je vse rdeče barve. Se čudim, da ni roza.user posted image
user posted image user posted image user posted image
Pr nam pa ko vidi rdečo barvo reče: Nan je deč (Žan je rdeč-ima rdeče drese in je navijala na tekmi). tak da rdečo bo poznala user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
2.2.2011 12:10:08   
tasa_m

Ampak nisem ničkaj gor veš. Nimam cajta, sem na RR user posted image user posted image
Če pa se tu ni nič dogajalo pa mi je šlo na živce, pogrešala čvek in se priklučla mojim marčevkam. Zdaj ni one afne afnaste user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
2.2.2011 12:11:23   
tasa_m
Kako pogoste ve uporabljate operil in/ ali podobne stvari? Meni je P rekla, da lahko 3x na dan po dva vpiha in največ 5 dni.

Jaz ga uporabljam takrat ko je ful prehlajena. Glih včeraj sem a šla kupit.
Piše da se lahko  max 7.dni uporablja user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4432
2.2.2011 12:14:53   
KOKICA32

Ampak nisem ničkaj gor veš. Nimam cajta, sem na RR user posted image user posted image
Če pa se tu ni nič dogajalo pa mi je šlo na živce, pogrešala čvek in se priklučla mojim marčevkam. Zdaj ni one afne afnaste user posted image

Okej, okej..naj ti bo. user posted image

Kak je ni, če si pa rekla, da si je ena vseeno komentirala, ko si ji dala na off!!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4433
2.2.2011 12:15:15   
KOKICA32

Kaj Lija je tudi bolana?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4434
2.2.2011 12:34:57   
Najaa

Pa halo, to bi si lahko že zdavnaj naredila. user posted image Jaz mam tak že neki časa. Vsaka Micka pa tud ne bo brala mojega zidu a ne? user posted image A tisto dotično gospodično si blokirala?

user posted image
Ampak vseeno sem dala da ena ne vidi mojih objav in ne more komentirat, pa mi je vseeno pokomentirala?? user posted image

Res? Preveri nastavitve. Jaz imam vse lepo po skupinah (dveh, da vidijo in da ne vidijo) in se obnese. Vsake tolko koga tud spremenim, ko nočem da vidi in tako.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4435
2.2.2011 12:35:40   
Najaa

Najaa- super, da sta boljši. A da komplicira? Moj se ne vmešava v to, kak jaz rečem je ponavadi. Seveda, kadar sem jaz njim doma, ko pa ima on bolniško pa si naj sam porihta kak misli, da je prav. Zdrava pamet pa smo zmagali, ne?

Morala bi pospraviti kopalnico, pa mi seveda ni...a se bom morala spraviti, dokler V. še spi. Se je že nekaj budil in jamral pa sem mu dala malo operila in je zaspal naprej.

Ja ja, pri nas je moj šefe kar se zdravja tiče. user posted image Pa sej je velik z njima doma, sploh pa zdej ko ne dela in men ni treba bolniške jemat. Če pa kam mora it, se pa zmenima, kdaj imam jaz kaj in za enkrat laufa.
Operil... ja odvisno veš. Če ima otrok take probleme, kot jih je mela moja Tija, pol izveš na ORL, da Operil ni noben bav bav in smo lahko dajal 3 kapljice po 3x na dan, sam ne vem kolk dni. Zdej ga dajem že ene 5 dni, ampak sam zvečer, da lažje zaspita. Podnevi niti ni potrebe.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4436
2.2.2011 12:35:52   
Najaa

tasa sej veš, da obstaja rešitev za to. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4437
2.2.2011 13:13:47   
mama_milchy
buuuuuuuu

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4438
2.2.2011 13:20:08   
tasa_m

Okej, okej..naj ti bo. user posted image

Kak je ni, če si pa rekla, da si je ena vseeno komentirala, ko si ji dala na off!!user posted image

Koki moja, to je bla že ena druga, ne naša marčevka

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4439
2.2.2011 13:20:38   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

buuuuuuuu
a prav vidim? Mama milchy si nas prišla pogledat??
Kako si?

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4440
2.2.2011 13:22:12   
tasa_m

Kaj Lija je tudi bolana?

Trkam!
Ne, samo iz noska ji teče pa sem ji dala da lažje spi. Dajem ji sam zvečer

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4441
2.2.2011 13:22:57   
tasa_m

ja, jaz jo bom zbrisala in bo za vedno rešena. HAHAHA, samo kaj ko pa ji bo pol vse jasno user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4442
2.2.2011 13:27:34   
mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

buuuuuuuu
a prav vidim? Mama milchy si nas prišla pogledat??
Kako si?

seveda; sej pokukam sm pa tam samo pol zmanka časa al me kej zmoti in tako...
ma kako sem? sitna, štufa teh zidov:....če pa ta moja dva kr kuhata; Lea je sicer ok, jo pa kašelj ubija, sem ji danes kr berodual dala, da lahko vsaj spi....Žiga pa sračka in bruha in se ne ustavlja, no vročina je padla.....

ti, kako si?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4443
2.2.2011 13:29:38   
mama_milchy

ja, jaz jo bom zbrisala in bo za vedno rešena. HAHAHA, samo kaj ko pa ji bo pol vse jasno user posted image

tasa, ne obremenjuj se po nepotrebnem; pač ljudje uživajo v tem ko druge špikajo in dražijo
jaz sem te pogrešala.....user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4444
2.2.2011 14:29:45   
Najaa

In se sekiraš zarad tega?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4445
2.2.2011 15:10:24   
Tulipan12

Se pa učiva barve in po njegovo je vse rdeče barve. Se čudim, da ni roza.user posted image
user posted image user posted image user posted image
Pr nam pa ko vidi rdečo barvo reče: Nan je deč (Žan je rdeč-ima rdeče drese in je navijala na tekmi). tak da rdečo bo poznala user posted image user posted image

Lii je vse rdeče, rumeno ali modro... Nodijeve barveuser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4446
2.2.2011 15:12:30   
Tulipan12

Jaz sem ga nekje novembra kupila in ga še nisem uporabila. Ne znam pomagat.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4447
2.2.2011 15:16:11   
Tulipan12
Ima katera avtosedež (ta drugi, ki pride po jajčki) od Peg Perega? Tašča je obljubila, da kupi avtosedež Luki, pa sem rekla, da hočem Maxi Cosi Tobi, istega, ki ga ima Lia, pa je včeraj prišla in rekla, da je videla tega od PP in se ji zdi boljši.user posted image  Nisem ga še videla v živo, samo na slikah, pa me zanima, če ima katera kako izkušnjo. Meni je Tobi zakon, ker imamo vse stvari od MC in sem res navdušena, ampak če ni nekih pretiranih razlik, ne bom trmarila.

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 4448
2.2.2011 15:17:46   
Tulipan12

In se sekiraš zarad tega?

Jaz še zdaj ne vem, za kaj gre. Mogoče pa sem jaz tisti skriti gostuser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4449
2.2.2011 17:43:20   
Najaa
user posted image user posted image user posted image Tulipan si me nasmejala... Če bi to bila ti, tasa ne bi več na rr hodila, se mi zdi. user posted image

< Sporočilo je popravil Najaa -- 2.2.2011 17:49:38 >

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?