|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 18. del
3.2.2011 9:44:53   
Arwenko
IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Imam en kveščn:
s čem (ime+kje kupiš) čistite wc, umivalnik, kopalnico,
ker jaz spucam, ampak čez 3 dni je, sploh v wc-ju,
kamen že nazaj, prav črta (rob) se naredi tam ko pač
voda stoji ? ? ?

Z Brefom čistimo.

Pa dan drugače , sem mislila da sanjam danes, ko sem sonček zagledala zunaj, tak da šibamo veeeennnn malo kasneje

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
3.2.2011 9:47:55   
sami0804

user posted image  Mitja, saj ne rabi taaak dooolgooo spat. user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
3.2.2011 9:50:31   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca

Edino fajn je,da si sama doma al pa da ni nobenega blizu kopalnice pa,da je okno v kopalnici odprtouser posted image Ker jaz nisem sla z mesanico naspricat tus in vse ampak kar s samim alkoholnim kisom in mi je kar nos odprlo -sem imela zamasenegauser posted image user posted image user posted image

No,to pa zna bit problem-nimam okna v kopalniciuser posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
3.2.2011 9:53:15   
arabela*
Morning...
včeraj me sploh ni zvečer gor spustilo in sem šla bratuser posted image

Malo lenarim danes....včeraj sem imela zagovor...seminarske,hvalabogu sem se predčasno rešila, drugače bi morala v petekuser posted image ...

A še vedno doma....vročina sicer malo pada, ampak sem jo raje doma pustila, iz preventive....kašlja še...ampak panatus ji je full pomagal...

Zdaj se igratauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
3.2.2011 9:53:34   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

Edino fajn je,da si sama doma al pa da ni nobenega blizu kopalnice pa,da je okno v kopalnici odprtouser posted image Ker jaz nisem sla z mesanico naspricat tus in vse ampak kar s samim alkoholnim kisom in mi je kar nos odprlo -sem imela zamasenegauser posted image user posted image user posted image

mi tud ne....je pa zračnik....

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
3.2.2011 9:53:48   
sami0804
Pa še tak imamo oba wc-ja,
da če pri vratih stojiš, fajn v školjko vidiš, hmmm, ko bi
to prej študirala. 

Hvala enakouser posted image
Vhodna vrata in wc-eno poleg drugega-vem za naprej,če bom kdaj bajto zidala,kak NE BO zgledalouser posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
3.2.2011 9:55:30   
Sacherca
No,ce nimate okna potem je pac fajn,da ste same doma , da lahko fajn spreluftate vse user posted image
Zdaj , tudi ze perem redno z mesanico tekoci pralni prasek+alk.kis....

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
3.2.2011 9:55:35   
arabela*
Jaz trenutno pucam z rumenim cifom.....razen tega da lepo diši...vodni kamen ostane...še fajn da so pipe menjali, da sem vsaj tega rešenauser posted image user posted image ...
WC školjko tud z cifom.....ali pa račko...nevem kako tisto rjavo ko se naredi spodaj v školjki spravit stran???????(ni dost, ampak mene to full moti)...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
3.2.2011 9:56:06   
arabela*

Pa še tak imamo oba wc-ja,
da če pri vratih stojiš, fajn v školjko vidiš, hmmm, ko bi
to prej študirala. 

Hvala enakouser posted image
Vhodna vrata in wc-eno poleg drugega-vem za naprej,če bom kdaj bajto zidala,kak NE BO zgledalouser posted image

pa saj imaš pokrit wcuser posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
3.2.2011 9:59:14   
sami0804

Jaz pa nisem samo skrivaj jokala,
ampak kuj tam, če pa so mi solze
tekle ko ... nisem mogla zadržat,
te pa me je blo že kar sram, samo
kaj češ - saj pravim - cmera na 2.

Nik ni videl, ga je vse drugo zanimalo.

Mater...sem zdaj zajeb....mati izpadla,samo se nisem pri nobenem jokala...res pa je da sta šla bolj pozno v vrtecuser posted image
...imam pa na vseh predstavah steklene oke,če to kaj šteje?user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
3.2.2011 10:02:36   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

mi tud ne....je pa zračnik....

Saj za običajno zračenje je ok...pri kakih bolj agresivnih vonjavah pa je problem,če nimaš okna-npr.pri pucanju s kisomuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
3.2.2011 10:05:39   
sami0804

Zdaj , tudi ze perem redno z mesanico tekoci pralni prasek+alk.kis....

in ????? Poročaj,kak je?user posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
3.2.2011 10:14:09   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Pa dan drugače , sem mislila da sanjam danes, ko sem sonček zagledala zunaj, tak da šibamo veeeennnn malo kasneje

Pa res paše sonček po dolgem časuuser posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
3.2.2011 10:25:38   
majakla

Kaj k vam je tud našel? user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
3.2.2011 10:37:32   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_

Hvala, samo ni mi nič lažje, če mi poveš, da si jokala pol. Meni je že danes šlo na jok, te veš kaj me še čaka!

Jokala ja, samo je tudi kratko trajalo, ko sem vidla da rad hodi in da se je tudi hitro navadil...user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
3.2.2011 10:40:39   
sami0804

Kaj k vam je tud našel? user posted image

Jap...ne moreš da verjamešuser posted image
Se vidi,da ga nismo navajeni,se morala v dnevni žaluzije dol spustit,ker našo malo kraljično sonce motiuser posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
3.2.2011 10:44:59   
botrca
Danuser posted image ,

končno sonček user posted image user posted image user posted image ...kuham za jutri sladko zelje...danes sva z Janom sama pol pa itak gre v varstvo jaz pa na tečaj.

Za vse bolančke user posted image user posted image user posted image .

Majakla: wc čistim z račko iz Mullerja in ti povem, da je bolj čisto kot pa ko sem kupovala v sparu čistila. Za kopalnico pa mister muscolo, bref, ajax...kaj mi pač pride pod roko...aja pa astonish in mi je ful fajn...user posted image .

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
3.2.2011 10:47:08   
rina22
dan user posted image

jao, pa kaj je to v zraku? user posted image za vse bolančke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
včeraj je bil neki čuden dan, smo vsi bli neki nataknjeni, danes pa me glava boli za znoret user posted image

fajn je, da je sonček user posted image user posted image samo je veni še vedno full mrzlo user posted image

mi lahko katera prosim pove, kak je s tem, če otroka sprejmejo v vrtec? kak te obvestijo - te pokličejo ali po pošti dobiš kako obvestilo? glede na to, da sem jaz nosila vlogo "sredi" šol. leta, pa sem rekla, da bi rabla varstvo od februarja ali marca, je pametno mogoče, da grem kaj tja ali da pokličem, če lahko upam na kako prosto mesto? ne bi rada gnjavla, pa vseeno bi mi varstvo prišlo zeeeelo prav..

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
3.2.2011 10:47:26   
botrca
Danuser posted image  user posted image  user posted image ...jeeeeeeeeee sonček je...user posted image

Majakla wc čistim z wc račko iz mullerja, ostalo pa ajax, mister muscolo, astonish...kar mi pač pride pod rokouser posted image .

Za vse bolančke user posted image user posted image user posted image .

Kuham za jutri sladko zelje, pol pa mali v varstvo jaz pa na tečaj.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
3.2.2011 10:48:45   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: rina22

včeraj je bil neki čuden dan, smo vsi bli neki nataknjeni, danes pa me glava boli za znoret user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
3.2.2011 10:50:10   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: rina22

mi lahko katera prosim pove, kak je s tem, če otroka sprejmejo v vrtec? kak te obvestijo - te pokličejo ali po pošti dobiš kako obvestilo? glede na to, da sem jaz nosila vlogo "sredi" šol. leta, pa sem rekla, da bi rabla varstvo od februarja ali marca, je pametno mogoče, da grem kaj tja ali da pokličem, če lahko upam na kako prosto mesto? ne bi rada gnjavla, pa vseeno bi mi varstvo prišlo zeeeelo prav..

mislim, da te obvestijo po pošti nisem pa sigurna...sem pozabila...bi bilo pa fajn poklicat ali pa tja it (če ti je blizu) kjer si jo vpisala, da vidiš kak pa kaj...user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
3.2.2011 10:51:02   
botrca
Grem po hiši še par stvari narest pa nalogo iz nemščine...user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
3.2.2011 10:51:26   
Arwenko
Eno vprašanje...kak funkcionira to s prijavami v MB vrtce? Jaz razmišljam namreč, da bi mojega dala v MB v vrtec, če bi mi le uspelo, drugače pa MB privat, tam imam že kontakt. A se da dobit vrtec sploh, če nisi iz MB občine?

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
3.2.2011 11:02:50   
rina22
hvala, botrca user posted image
zdaj pa res upam, da bom dobla VSAJ enkrat pred septembrom vrtec. čeprav vem, da mi bo hudo.. ampak nimam druge izbire user posted image mah, mogoče pa bo firma, kjer dela moj šla prej k user posted image in se bomo selili in te bom ziher takoj dobla plac v vrtcu user posted image - vse je za nekaj dobro, ne?

arwenko, nič ti ne upam rečt, ker še sama ne vem, kak bo. tudi jaz še trenutno nisem stalno prijavljena v mb, se pa gleda nekak po točkah. in ker sma midva oba študenta, nama nekaj točk nanese zraven. najbolje, da pogledaš na spletno stran vrtca, kamor želiš Alex vpisat in ziher kaj piše. Jaz sem tam vse našla ali pa tja pokličeš, pa ti vse povejo. Uradni vpisi oz. vloge se dajo nekje marca ali aprila (za september), lahko pa tudi daš vlogo med letom - če se motim, naj me katera popravi, ker sem zaj tak ali tak tak zabluzla, da sama sebe ne bi razumela, kaj sem hotla povedat.. user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
3.2.2011 12:11:35   
Arwenko
Ja, po točkah sva midva na nuli, prvi otrok,nisva v mb prijavljena, nisva študenta, in tamala bi šla v vrtec šele decembra oziroma januarja...jaz res mislim da bo privat bolj pametno, naju nebo nič kaj več prišlo se mi zdi. 

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?