|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del
28.1.2011 20:21:06   
womanpolice
Živjo, punce...

spet bom kratka... :-)

Registrirana... še malo... še malo.... pa boš dobila v naročje svojo štručko...

Punce - hvala za popravek PDP (nism čist zasledila, ktera mi ga je popravila)

NASLEDNJI PREGLED IMAM 14.2.2011 (na Valentinovo :-), moj pa na ta dan v šolo za starše v LJ :-)  )

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
29.1.2011 8:40:02   
miklarom
dobro jutrouser posted image
user posted image

user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
29.1.2011 8:57:40   
womanpolice
Dobro jutro!

OOOO, kako lepa kavica... Hvala Miklica....

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4103
29.1.2011 15:26:26   
Teta M
Ojla moje bivše souser posted image !

Jaz vas še kar naprej berem,napišem bolj malo in ugotavljam da je Regisitirana naslednja,ki naj bi rodila, če jo seveda katera ne prehiti...
Držim pesti za vse vas še naprej,da uspešno pripeljete nosečnost do konca in čimprej stisnete svoje zakladke k sebi...

Neposredna povezava do sporočila: 4104
30.1.2011 7:38:33   
miklarom

user posted image

user posted image  

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 4105
31.1.2011 8:25:18   
HANYBANY
Da malo dvignem temo user posted image   DOBRO JUTRO!!!!user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4106
31.1.2011 8:35:54   
mismis
hanybany, kje pa je kava?? user posted image user posted image  kako naj vstanem in funkcioniram brez kafeta

user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 4107
31.1.2011 9:00:28   
HANYBANY
aaaaaammmmmuser posted image oprosti mi, izvoli eno mini user posted image
ena mala obrazložitev: jst pa računalnik oz. internet nisva lih najbolj prjatla pa se ne poznava dobr user posted image tok da tud teh slikic ne znam lepit na forum... hja vem, kaj čemo...
u u u, znam pa račune pisat v wordu, he he user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4108
31.1.2011 9:13:02   
nana7
Dobro jutro! Se pridružujem kofetkanju. Mismis, tale kava je pa močna, je tud mene zbudilauser posted image .

Kako ste nosečke, počutje? In tiste, "tadvojne". Jaz grem v 12teden in se zelo dobro počutim, izcedki so kdaj pa kdaj še vedno prisotni, ampak je vse tako kot je treba. Tudi slabosti ni več.
Ve, ki ste že nekaj časa na tem forumu sprašujem, če veste, kakšne so bile nosečniške in porodne izkušnje nosečnic z dvojčki. Bolj, ko prebiram dr. Pušenjaka bolj me skrbi. Ali je res toliko prezgodnjih porodov in s tem tudi kakšne posledice?
Itak, da vse pozitivno mislimo in bo vse ok, pa me vseeno  zanima kakšne izkušnje so imele bivše nosečke?

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4109
   [Brisano sporočilo]
31.1.2011 9:19:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nana7)
  Neposredna povezava do sporočila: 4110
31.1.2011 12:23:33   
hedviga
IZVIRNO SPOROČILO: nana7

Dobro jutro! Se pridružujem kofetkanju. Mismis, tale kava je pa močna, je tud mene zbudilauser posted image .

Kako ste nosečke, počutje? In tiste, "tadvojne". Jaz grem v 12teden in se zelo dobro počutim, izcedki so kdaj pa kdaj še vedno prisotni, ampak je vse tako kot je treba. Tudi slabosti ni več.
Ve, ki ste že nekaj časa na tem forumu sprašujem, če veste, kakšne so bile nosečniške in porodne izkušnje nosečnic z dvojčki. Bolj, ko prebiram dr. Pušenjaka bolj me skrbi. Ali je res toliko prezgodnjih porodov in s tem tudi kakšne posledice?
Itak, da vse pozitivno mislimo in bo vse ok, pa me vseeno  zanima kakšne izkušnje so imele bivše nosečke?

NAna, manj beri take srhljive zgodbe. Seveda se večkrat zgodi prezgodnji porod, če pričakuješ dvojče, ampak še veliko več je pa lepih porodnih zgodb.Večinoma se dvojčki rodijo nekoliko prej, vendar pa tudi dozorijo nekoliko prej in je vse ok. Rodijo se nekoliko manjši in lažji, ampak nadoknadijo da rečeš keks user posted image
Skratka, lahko se seveda tudi zaplete, ampak naj te tolaži dejstvo da je to redkeje, da sodobna medicina dela skoraj čudeže..
Predvsem pa misli pozitivno!!!
Torej tudi mene je skrbelo do zadnjega, ves čas je bila nekje v ozadju skrb, ampak več kot paziti ne moreš, veliko pozitivne enregije pa ti bo samo koristilo.
Moja porodna zgodba v enem stavku pa je takale: v 37 tednu sta se z induciranem porodu v dveh urah in pol vaginalno rodila Špela (2170) in Miha (2700), brez težav in zdrava. Danes sta dve leti stara in velika nagajivca. Miha je "nadoknadil" svojo težo na dobrih 15 kg, Špela pa na slabih 11.
Vse bo v redu! user posted image

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu nana7)
Neposredna povezava do sporočila: 4111
31.1.2011 13:07:01   
nana7
Ja, saj vem, preveč berem o teh stvareh. Skušam take stvari odmislit in razmišljat pozitivno, ampak kot nalašč naletiš na kakšen članek in potem se spet postavljajo vprašanja. Pa na splošno sploh  nisem tak panik..no tole je pa čisto drugače.
Hedviga, lepo je slišat lepe izkušnje od tistih, ki ste to že dale skozi. Lepa zgodba, ki ti ti da še več energije in poguma. Super in hvala!

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 4112
31.1.2011 13:10:20   
lina10
Saj meni bodo tudi inducirali porod v 37.tednu , čeprav bo CR sem se nekako že sprijaznila s tem ,da bo vse o.k., da že vedo kaj je prav samo da bo z bebicam vse v redu ostalo bodo pa že nadoknadili ko bodo zunaj ob meni.user posted image

(odgovor članu nana7)
Neposredna povezava do sporočila: 4113
31.1.2011 14:49:43   
hedviga
Pridna Lina user posted image   Meni je rekel moj G da je nekje po 32 vse bolj ali manj ok, mogoče kaka topla posteljica ali kaj podobnega nekoliko daljši stalež v P amapak načeloma nič hujšega.
naša dva bi se pri 37 tednu še kar "valjala" notri, ampak je rekel prim. Cerar, da kaj prida več ne bi pridobila pri teži, poveča se možnost kakega zapleta. In ker se v zadnejm tednu nista nič kaj prida zredila- sta bila deložirana user posted image  
Oh kaki mali drbižki so to, ampak kako noooro hitro to mine in drobižki zrastejo, ah... user posted image
Punce, večina zgodb je takih, dobrih. Pridite na Dvojčke pogledat, na začetku vsake teme (2008,2009, 2010...) je en kup luštnih porodnih zgodb user posted image
Takole, zdaj vam pa ne bom več smetila po temi. Pri nas smo pomoje zaključili, vrnili licenco user posted image user posted image

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu lina10)
Neposredna povezava do sporočila: 4114
31.1.2011 15:16:17   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga

Takole, zdaj vam pa ne bom več smetila po temi. Pri nas smo pomoje zaključili, vrnili licenco user posted image user posted image

Saj veš, Hedviga, kako je s tem: zarečenega kruha se največ poje user posted image user posted image user posted image !!

Kot sončni žarek nas vsak dan razveseljuješ!

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 4115
   [Brisano sporočilo]
1.2.2011 5:52:02   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4116
1.2.2011 9:25:05   
Urshy78
meni sta ostali dve tubi gela Dianatal, eno je porabila prijateljica. ga prodam po ugodni ceni. če katero zanima, naj mi pošlje ZS.

TIAN 05.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 4117
1.2.2011 16:56:01   
pikachu
Pozdravljene!
Danes pa je kar tiho tukaj. Kje ste vse?

registrirana fajn opravi jutri pa poročaj kako je bilo.

Mene pa tudi jutri čaka ctg in pregled že komaj čakam da vidim kaj bojo rekli.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
22.02.2011 smo postali družina, saj sma v naročje dobila najin dolgo pričakovan zakladek

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 4118
   [Brisano sporočilo]
1.2.2011 17:12:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pikachu)
  Neposredna povezava do sporočila: 4119
1.2.2011 22:36:08   
womanpolice
Hedvika... zdej ne vem če sem prav razumela tvoj post, ko si 31.1. napisala, da sta tvoja otročka "danes" stara dve leti... če sem prav razumela, jima želim vse najboljše za rojstni dan (z majhno zamudo). Lp.

Neposredna povezava do sporočila: 4120
2.2.2011 10:44:14   
miklarom
user posted image

dober dan zaspankeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4121
2.2.2011 13:29:23   
womanpolice
Mikla.. ti pa res vsak dan lepo poskrbiš za nas... tele kave z umetniškim pridihom se res priležejo... :-D  Pa kako si mi drugače? Vse pod kontrolo?

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4122
   [Brisano sporočilo]
3.2.2011 6:47:51   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4123
3.2.2011 8:39:32   
mismis
dobro jutro vsem skupaj

a ste za kavo? user posted image

user posted image

vidim, da sem pozabila napisati, da imamo 23.2. morfo, komaj čakam user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

Neposredna povezava do sporočila: 4124
   [Brisano sporočilo]
3.2.2011 8:46:26   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......