|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del
22.1.2011 21:07:42   
nellika
cukica - čestitke za sinčka Nejca, pravi cukerček je user posted image

FoxyLady - tudi tebi čestitke ob rojstvu hčerkice Tanaje!

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
24.1.2011 8:38:22   
pikachu
Pozdravljene!
Kako ste kaj preživele vikend? Pri nas je bilo kar pestro dragi je zbolel in je bil skoz nad wc školkouser posted image . No je bilo včeraj že bolše in je danes že v službi. Jaz pa sem pripravila vse cotike za našo punčko.

Mam pa eno vprašanje za tiste ki ste bile celo nosečnost v bolniški. z porodniško začnem 2.2. bolniško pa imam zaenkrat odobreno do 31.01.  ali moram zdaj za ta dva dneva dati ponovno vlogo za bolniško ali mi lahko zdravnik sam odobri? Kako ste ve reševale to če vam je mankal dokonca samo kak dan?

Lep pozdrav vsem in nosečke božajte svoje trebuščke in mamice dojenčke.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
22.02.2011 smo postali družina, saj sma v naročje dobila najin dolgo pričakovan zakladek

(odgovor članu nellika)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
24.1.2011 9:33:10   
Urshy78
IZVIRNO SPOROČILO: cukica

Evo še slikica našega Nejca.

user posted image

cukica, iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image Nejc je pa res luškan user posted image user posted image user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
24.1.2011 9:34:08   
Urshy78
foxylady, tudi tebi iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image si dala pa punčki čudovito ime, tako sem jaz hotela dati svojemu otročku, če bi bila punčka user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 4054
24.1.2011 9:51:25   
FoxyLady
Jutro!

NAJPREJ HVALA VSEM ZA ČESTITKE!!!!

Tako,zdaj vam pa povem še mojo porodno izkušnjo!

19.1. zjutraj sem se morala javit v P Lj ob 7.30. da sem sploh prišla na vrsto v triaži sm čakala debele 3 ure. No potem sem prišla v porodno,kjer sem bila klistitrana in 12.15 sva bila z mojim že v porodni sobi.Ob 12.30 so mi predrli mehur in me pustili eno uro čakati ,če bi se slučajno razvili moji popadki.Ker se niso so mi ob 13.30. dali umetne popadke in tako se je začelo in končalo ob 18.30. ko se je rodila naša princeska Tanaja.
Zanimiv del poroda je bil zadnji del torej porod sam,babica je prišla v sobo in nama razlagala da pol ure še pol bo šlo pa zares. Meni je celo rekla da naj vsak 3 popadek pritisnem ker je glavica še dokaj visoko ,dva popadka pa prediham. In jaz seveda ubogam,ampak ko sm pritisnala sm čutla že glavico med nogami ,glih hočem rečt možeku naj fre po babico ker čutim glavco ,ko je prišla nazaj not in vidi kakšno je stanje je rekla joj gospa kr na hrbet rodili bomo. Pritisnala sem še 2krat in Tanaja je bila zunaj. Sm se pa kr grdo raztrgala tako,da imam 6 šivov,ki pa me ne bolijo prevč le pečejo me ko grem na WC.

V glavnem moja izkušnja je super,babice v porodni enkratne,prijazne.Res sem bila zelo zelo vesela ,saj so mi pomagale koker se je le dalo.
Tudi moj možek se je izkazal,in zato je vse ostalo v najlepšem spominu.
Po porodu sem šla pa ležat na oddelek D,kjer pa nisem bila tako zadovoljna. Sestre ,posebej starejše so tako arogantne,mlajše so enkratne ,največja pohvala gre pa "bratecu" Mateju Vegi. Pred njemu pa lahko da marsikatera sestra kapo dol.

Tako,toliko za zdej. če pa katero še kej zanima pa kr vprašite bom odgovorila.

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 4055
24.1.2011 9:52:49   
FoxyLady
user posted image

EVOpa še slikca naše lepotičke!

< Sporočilo je popravil FoxyLady -- 24.1.2011 9:53:49 >

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 4056
24.1.2011 11:55:30   
Roži_
Cukica in FoxyLady, prekrasna otročka imata, uživajte maksimalnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Prav se stopiš ko vidiš tako mikeno bitjeceuser posted image

Sinček nama je polepšal življenje(2011) in drugi/a se nama bo kmali pridružil/a(2015)

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 4057
24.1.2011 12:57:23   
tinas
punce, jaz sem se prišla poslovit od vas user posted image

moje nosečnosti je konec, na srečo, bi lahko rekla, saj se je izkazala za izvenmaternično...je pa sama propadla, tako, da na srečo ni bil potreben noben poseg.
naslednji torej imam kontrolo in bom vprašala za pingvinčke (imamo 3).

upam, da se vam pridružim v kratkem user posted image

čestitke novim mamicam in srečno vsem skupaj in vsaki posebej!

pa-pa
t

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 4058
   [Brisano sporočilo]
24.1.2011 13:16:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tinas)
  Neposredna povezava do sporočila: 4059
   [Brisano sporočilo]
24.1.2011 13:17:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4060
   [Brisano sporočilo]
24.1.2011 13:23:44   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4061
24.1.2011 13:38:46   
HANYBANY
Pozdravljene user posted image

Da se še jaz malo javim, najprej pa čestitke cukici in FoxyLady za zakladke user posted image
tinas tebi pa veliko veliko objemčkov in moči za nove boje user posted image

Jaz sem imela v četrtek pregled, z enim vse ok, drugi se še vedno čisti, počasi se bo, me je pa G potolažil, da ne bo nč vplival na "tadober" plodek, zdaj hodim še k internistki zaradi povišanega krvnega tlaka 1x na teden, naslednji pregled pri G pa imam 3.2., je rekel da dokler se "tamali" ne sčisti bomo kar na 14 dni preverjal stanje. Zračunal pa so mi tud PDP in je 18.8 user posted image na nuhalno se še nisem naročila, se bom 3., ko imam pregled zmenla z mojim G, da bom šla k njemu v zasebno ordinacijo.
Lep dan vsem user posted image pa tudi novopečenim mamicam user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4062
24.1.2011 14:52:37   
miklarom
za seznam ,če mi popravite NS imam sedaj prestavljen na 16.2.

Reby - kako je bilo na UZ-ju danes

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 4063
24.1.2011 15:19:07   
Roži_
Tinasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Veliko moči za naprej ti želim in hitro v nove boje!!!

Mikla, heloooooouser posted image Kako si miuser posted image Uff zakaj nismo bližje, da bi počvekale ob kakšnem čajčku bol pogostouser posted image
Registrirana, še malo pa bomo dihaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Reby, kako je bilo na UZ?user posted image

Mateja_Goljev, jutri ti želim lep pogled nauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Za seznam: Morfologijo imam 15.03

Lepo se imejteuser posted image

Sinček nama je polepšal življenje(2011) in drugi/a se nama bo kmali pridružil/a(2015)

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4064
24.1.2011 17:12:10   
Reby
Dan user posted image
Foxy lady - čestitke za malo lepotičko user posted image
cukica - Nejc je res pravi cuker user posted image
tinas - žal mi je. Je pa dobro, da se je tako končalo, tele izvenmaternične znajo bit kr hude. Objemček.
roži, miklca - helou. Roži - morfologija že 15.3. Ojej, kako hitro to gre...
hanybany - superca za pregled.
pikachu - kaj pa če bi ti za tista 2 dni v službi dal dopust?

Mi imamo enga luštnega otročka s srčkom user posted image  Rok ostaja 7.9. Ata je rekel, poglejte kako je velik, kako mu srček bije, prekrasno. In če ata to reče, potem seveda drži. Nuhalno imam 28.2.

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 4065
25.1.2011 18:07:43   
mateja_goljev
ojla punce.
Danes imeli pregled in mala dva rasteta, sta enako velika in eden je "len" je skoz spal, smo ga mogli prou drezat - ta je po tati....., drugi je pravi "akrobat", verjetno po mami.....

Naslednji pregled imam 15.2

Vsem puncam, ki ste že stisnile k sebi drobcena bitja čestitam, nam ki komaj čakamo na ta trenutek pa ... saj bo kmalu ..... uživajmo v nosečnosti, čeprav nam je včasih slabo.... hahahaha

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4066
26.1.2011 11:32:59   
lina10
Lep pozdrav glih iz pregleda, naslednji teden imam pregled na PDC v Ljubljani,da se zmenim za CR,ki bo po vsej verjetnosti 17.2. bolj točen datum izvem v sredo po vseh preiskavah
obe lepo rasteta,samo primanjkuje jima prostora pa bo že določen CR zato ker je ena medenično ena pa se je postavila prečno, pa še spodaj imam že zrelo placento tako, da se pri meni lahko kaj kmalu začne še prej kot v treh tednih,treba bo čimbolj počivat,da zdržim do 37.tedna,sedaj sem polnih 34.tednov.
lp

(odgovor članu mateja_goljev)
Neposredna povezava do sporočila: 4067
26.1.2011 11:33:24   
tinas
punce,

tiste, ki ste šle po pingvinčke v LJ: kako vse skupaj poteka? koliko časa ste čakale na 'postopek'? kako vedo, ali ej zarodek preživel odmrznitev in kdaj ti to povejo (ko si že tam in čakaš na transfer?)

hvala
lp
t

(odgovor članu mateja_goljev)
Neposredna povezava do sporočila: 4068
26.1.2011 12:28:37   
jona klara

Lep pozdrav glih iz pregleda, naslednji teden imam pregled na PDC v Ljubljani,da se zmenim za CR,ki bo po vsej verjetnosti 17.2. bolj točen datum izvem v sredo po vseh preiskavah
obe lepo rasteta,samo primanjkuje jima prostora pa bo že določen CR zato ker je ena medenično ena pa se je postavila prečno, pa še spodaj imam že zrelo placento tako, da se pri meni lahko kaj kmalu začne še prej kot v treh tednih,treba bo čimbolj počivat,da zdržim do 37.tedna,sedaj sem polnih 34.tednov.
lp

držim pesti za vas 3

< Sporočilo je popravil jona klara -- 26.1.2011 12:29:07 >

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu lina10)
Neposredna povezava do sporočila: 4069
26.1.2011 22:14:46   
pikachu
Pozdravljene!
lina10 ja še malo pa boš cartala kar dve bebici, zdaj pa le počivaj da bojo še malo pri tebi ostale.

In tudi jaz danes s pregleda, imela prvi ctg in je vse ok. Naslednji teden2.2. ponovno ctg tudi jaz upam da še kakšne tri tedne ostanem 2v1. čeprav me kar že vse boli od tega velikega trebuščka in intenzivnih brcik.

22.02.2011 smo postali družina, saj sma v naročje dobila najin dolgo pričakovan zakladek

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 4070
27.1.2011 6:28:38   
miklarom
dobro jutrouser posted image

user posted image  

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 4071
27.1.2011 9:03:39   
nana7
ojoj miklarom, tele tvoje kavice pa zgledajo pregrešno dobre. njam. A je to tvoj izdelekuser posted image ?

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4072
27.1.2011 9:40:31   
miklarom
nana7 - ni to moj izedelek, pa tud ne vem če bi mi kaj takega ratalo ustvarituser posted image

in kako ste kaj danes nosečke

pikachu - lepo da je še vse vredu in kar počakaj še malo 2v1, da bom lažje dihala s tabo, k zdej mi je še full slabo in če bi že zdej mogla dihat, bi mi še želodec ven vrglouser posted image user posted image

Roži - vredu sem pa ti? Ja res bi blo fajn ko bi ble bolj blizu, pa saj boma pa poleti bomo vsi trije dol k vam prišli pa bomo čvekali in pili kake koktelče na našo srečouser posted image

(odgovor članu nana7)
Neposredna povezava do sporočila: 4073
27.1.2011 10:06:17   
pikachu
Pozdravljene!
Ja miklarom saj bom še malo počakala, ampak že res komaj čakam da dobim princesko v naročje. A tebi pa je še kar slabo? Jaz moram povedat da v celi nosečnosti nisem niti enkrat bruhala, no razen prejšni teden ko sem neko virozo staknila. In kako se drugače počutiš?

In kako ste kaj ostale nosečke? Mene sedaj čaka pospravljanje stanovanja pa kuhanje, mam sesalec že pripravljen od sedmih zjutraj pa se še zdaj nisem zraven spravlauser posted image .

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4074
   [Brisano sporočilo]
27.1.2011 10:54:10   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......