Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 2.2.2011 18:59:34
|
|
|
|
valek
|
Meta čestitke!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no pa si le spravla skozi porod...upam da ni bilo prehudo glede na dokaj veliko mero in težo.... Jane.....tudi mene tišči v rebrih,kot da mi jih narazen rine...ko se potipam po koži pod prsmi kot da imam vse rahlo boleče in zelo napeto....pa tudi trebuh je že tako napet ,da res ni več prostora za rast.....upam da bo kmal kaka akcija.....kr nebi rada čakala do roka.....pa še dve majhni strijici sem dobila....
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 2.2.2011 19:05:29
|
|
|
|
MoSoNi
|
IsabellaLana čestitke za malo princesko!! Meta čestitke za korenjaka!! Upam da ni bilo prehudo... Zdej pa veselo cartat
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 2.2.2011 19:08:16
|
|
|
|
Patrisha
|
IZVIRNO SPOROČILO: little*miss Meta sporoča: Danes se je Lovru pridružil Bine (4330g, 54cm). Vsi smo ok. Meta in Gregor Iskrene čestitke še tukaj KONCNO! cestitkeeeeeeee
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 2.2.2011 19:09:40
|
|
|
|
Urša
|
Čestitke, Meta! Bine pa je korenjak in pol!
< Sporočilo je popravil Urša -- 2.2.2011 19:14:18 >
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 2.2.2011 19:11:37
|
|
|
|
Patrisha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jane77 Ojla, punce še ena februarka, ki čaka na dan D! Včeraj imela CTG, ki je bil oK, mi je pa G rekel, da naslednji teden naj grem pa na pregled kar v porodnišnico. Malo ga skrbi moj krvni tlak, ki je vedno povišan, ko sem pri dohtarjih ...tako, da mi je rekel, naj si ga doma merim 2x na dan in zapisujem...pa še malo težav s ščitnico imam..tako, da je rekel naj me kar tam spremljajo , da me bojo mogoče obdržali... No,jst upam, da me ne bojo in da ne bojo kar sprožili poroda...rok imam 16.2. Otroček je pa tkooo živahen, da me včasih že kr boli , me žoka z nogicami v rebra, pa z glavo dol tišči, da me kar zbada na momente...ima katera podobno izkušnjo? Drgač me pa že vse malo boli dol, pritiska, nimam pa nič otrdevanja trebuha al pa kakih krčev še... Bomo videli...Vidim, da punce kar pridno rojevajo Čestitke vsem novopečenim mamicam!!!! Lepo ce crkljajte! Ostale pa poročajte!! Papa oo dobrodosla v klubu s "povisanim pritiskom" - no jaz ga imam sicer samo ko pridem do zdravnikov in ZDjev ampak ok.. si tudi merim vsak dan po 4x pa ne duha ne sluha o kakem povisanem pritisku.. iz kerga konca pa si? ce si iz LJ pa bos mela pritisk ob sprejemu 150/90 + te bodo ziher obdrzali..
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 2.2.2011 19:13:44
|
|
|
|
Urša
|
Tiste, ki imate preglede v P, ali se je treba na prvega naročit? Pokličeš in prineseš napotnico, ko ti določijo termin ali kar uletiš?
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 2.2.2011 19:16:27
|
|
|
|
Teyla
|
Odvisno al je napotnica pod nujno ali za patološko nosečnost. Smejem se zato, ker so to skoz mene spraševali. Če si dobila napotnico od G za dodate teste, je najbolje da kar pokličeš G pa vprašaš, ali pa pokličeš v ambulanto za patološko nosečnost (če si tja namenjena, seveda) ali pa v sprejemno. Včasih je z vseh strani premalo podatkov ali pa se tak razlikujejo, da laufaš okol kot nor, ker te samo okol pošiljajo.
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 2.2.2011 19:16:27
|
|
|
|
Patrisha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Tiste, ki imate preglede v P, ali se je treba na prvega naročit? Pokličeš in prineseš napotnico, ko ti določijo termin ali kar uletiš? na prvi pregled se vedno narocis in prineses napotnico od g. Vsaj v LJ je tak. Naj ti pa na napotnico napisejo, da je veckratna.. No jaz najprej nisem imela za patolosko pa sem mogla nest, potem pa itaq te prenarocajo..
< Sporočilo je popravil Patrisha -- 2.2.2011 19:17:38 >
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 2.2.2011 19:16:37
|
|
|
|
samsara04
|
Meta, čestitke!!! Pa si končno dočakala . Čimhitrejše okrevanje ti želim in veliko cartanja
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 2.2.2011 19:17:14
|
|
|
|
Teyla
|
Aja, če so pregledi "navadni" potem se pa obvezno moraš naročit.
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 2.2.2011 19:19:09
|
|
|
|
Patrisha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla Aja, če so pregledi "navadni" potem se pa obvezno moraš naročit. mi2 sma ocitno tolko prelaufali tole P pa se pilotgirl, da bi lahko kaki prirocnik napisale ehehee
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 2.2.2011 19:19:50
|
|
|
|
Urša
|
To je tista napotnica, ko smo dobili eno za porodnišnico, eno pa za rešilca?
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 2.2.2011 19:20:06
|
|
|
|
Teyla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha IZVIRNO SPOROČILO: Teyla Aja, če so pregledi "navadni" potem se pa obvezno moraš naročit. mi2 sma ocitno tolko prelaufali tole P pa se pilotgirl, da bi lahko kaki prirocnik napisale ehehee Ja ja, bi še kaj zaslužila mimogrede. Ni vrag, da ne bi kak € prav prišel.
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 2.2.2011 19:20:24
|
|
|
|
little*miss
|
Meta še je napisala zdaj da ima mali glavico 37, ona pa niti enega šiva, da je babica Betka super zrihtala. Sta se tudi že podojila, vleče kilam primerno. Vse vas pozdravlja
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 2.2.2011 19:21:12
|
|
|
|
Teyla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša To je tista napotnica, ko smo dobili eno za porodnišnico, eno pa za rešilca? Eno je napotnica za rodit, ja,, druga pa za rešilca. Če napotnice za pregled nimaš in te tvoj G pošilja tja, potem bi ti jo moral napisat. Ker drugače ti vzamejo to za porod.
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 2.2.2011 19:22:17
|
|
|
|
Patrisha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša To je tista napotnica, ko smo dobili eno za porodnišnico, eno pa za rešilca? ne, ce ti je G. povedal da moras v P na nadaljne preglede bi ti moral napisat posebej napotnico... edino ce je kaka fora. Ker ono za P das ko te sprejmejo in ce jo das enkrat, mores po novo ker je ona enkratna.. ce ne, pa poklici svojga g. pa povprasaj.
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 2.2.2011 19:23:29
|
|
|
|
Urša
|
37 cm??? U, dobro jo je odnesla!
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 2.2.2011 19:24:28
|
|
|
|
Patrisha
|
IZVIRNO SPOROČILO: little*miss Meta še je napisala zdaj da ima mali glavico 37, ona pa niti enega šiva, da je babica Betka super zrihtala. Sta se tudi že podojila, vleče kilam primerno. Vse vas pozdravlja o hudo! Dobro je vaje delala, pa si jo masirala samo da micken vlece
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 2.2.2011 19:24:51
|
|
|
|
Urša
|
Aha, hvala za razlago, vidim, da se zelo spoznata na napotnice!
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 2.2.2011 19:26:33
|
|
|
|
Patrisha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Aha, hvala za razlago, vidim, da se zelo spoznata na napotnice! ehehe mnja z Teylo sma ze skoraj stari inventar tam.. no ona je konc, mene pa se veselje caka
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 2.2.2011 19:40:36
|
|
|
|
aktak
|
Meta čestitke za korenjaka Bineta Pa si le dočakala dan D
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 2.2.2011 19:56:16
|
|
|
|
sisi8
|
Meta in IsabellaLana čestitke!
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 2.2.2011 19:58:19
|
|
|
|
sisi8
|
Me prav zanima kakšen maraton je imela Meta včeraj, da je danes tako hitr šla
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 2.2.2011 20:02:25
|
|
|
|
Jo@n
|
IZVIRNO SPOROČILO: sisi8 Me prav zanima kakšen maraton je imela Meta včeraj, da je danes tako hitr šla Samogovore, pa jezna je bila na dedca
< Sporočilo je popravil Jo@n -- 2.2.2011 20:03:55 >
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 2.2.2011 20:03:19
|
|
|
|
Jo@n
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Tiste, ki imate preglede v P, ali se je treba na prvega naročit? Pokličeš in prineseš napotnico, ko ti določijo termin ali kar uletiš? Jaz sem se naročila v sprejemni, ko me je G predala v patološko ambulanto. So pa sestre na PDC stuhtale, da napotnica, ki mi jo je dala G za spremljaje do poroda in porod, za porod ne velja, in mi napisale novo. Pa da rabim original izvid (tisti pregled za hepatitis pa še nekaj, narejeno pred pol leta), pa mi ga osebna G ne da v roke.... Ker ona izvidov ne daje. Uf, tole bo še pestro...
< Sporočilo je popravil Jo@n -- 2.2.2011 20:07:02 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?