|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 III.del
2.2.2011 18:59:34   
valek
Meta čestitke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image no pa si le spravla skozi porod...upam da ni bilo prehudo glede na dokaj veliko mero in težo....user posted image

Jane.....tudi mene tišči v rebrih,kot da mi jih narazen rine...ko se potipam po koži pod prsmi kot da imam vse rahlo boleče in zelo napeto....pa tudi trebuh je že tako napet ,da res ni več prostora za rast.....upam da bo kmal kaka akcija.....kr nebi rada čakala do roka.....pa še dve majhni strijici sem dobila....user posted image user posted image

(odgovor članu Jane77)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
2.2.2011 19:05:29   
MoSoNi
IsabellaLana čestitke za malo princesko!! user posted image user posted image

Meta čestitke za korenjaka!! user posted image user posted image Upam da ni bilo prehudo... user posted image user posted image

Zdej pa veselo cartat user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
2.2.2011 19:08:16   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: little*miss

Meta sporoča:

Danes se je Lovru pridružil Bine (4330g, 54cm). Vsi smo ok. Meta in Gregor

Iskrene čestitke še tukaj user posted image

KONCNO! user posted image cestitkeeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu little*miss)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
2.2.2011 19:09:40   
Urša
Čestitke, Meta! Bine pa je korenjak in pol! user posted image user posted image user posted image  

user posted image

< Sporočilo je popravil Urša -- 2.2.2011 19:14:18 >

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
2.2.2011 19:11:37   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: Jane77

Ojla, punce

še ena februarka, ki čaka na dan D! Včeraj imela CTG, ki je bil oK, mi je pa G rekel, da naslednji teden naj grem pa na pregled kar v porodnišnico. Malo ga skrbi moj krvni tlak, ki je vedno povišan, ko sem pri dohtarjihuser posted image ...tako, da mi je rekel, naj si ga doma merim 2x na dan in zapisujem...pa še malo težav s ščitnico imam..tako, da je rekel naj me kar tam spremljajo , da me bojo mogoče obdržali...user posted image No,jst upam, da me ne bojo in da ne bojo kar sprožili poroda...rok imam 16.2. Otroček je pa tkooo živahen, da me včasih že kr boli user posted image , me žoka z nogicami v rebra, pa z glavo dol tišči, da me kar zbada na momente...ima katera podobno izkušnjo? Drgač me pa že vse malo boli dol, pritiska, nimam pa nič otrdevanja trebuha al pa kakih krčev še... Bomo videli...Vidim, da punce kar pridno rojevajouser posted image Čestitke vsem novopečenim mamicam!!!! Lepo ce crkljajte!

Ostale pa poročajte!!

Papa

oo dobrodosla v klubu s "povisanim pritiskom" - no jaz ga imam sicer samo ko pridem do zdravnikov in ZDjev ampak ok.. si tudi merim vsak dan po 4x pa ne duha ne sluha o kakem povisanem pritisku..

iz kerga konca pa si? ce si iz LJ pa bos mela pritisk ob sprejemu 150/90 + te bodo ziher obdrzali..

(odgovor članu Jane77)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
2.2.2011 19:13:44   
Urša
Tiste, ki imate preglede v P, ali se je treba na prvega naročit? Pokličeš in prineseš napotnico, ko ti določijo termin ali kar uletiš? user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
2.2.2011 19:16:27   
Teyla
Odvisno al je napotnica pod nujno ali za patološko nosečnost.user posted image Smejem se zato, ker so to skoz mene spraševali. Če si dobila napotnico od G za dodate teste, je najbolje da kar pokličeš G pa vprašaš, ali pa pokličeš v ambulanto za patološko nosečnost (če si tja namenjena, seveda) ali pa v sprejemno. Včasih je z vseh strani premalo podatkov ali pa se tak razlikujejo, da laufaš okol kot nor, ker te samo okol pošiljajo. user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
2.2.2011 19:16:27   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Tiste, ki imate preglede v P, ali se je treba na prvega naročit? Pokličeš in prineseš napotnico, ko ti določijo termin ali kar uletiš? user posted image

na prvi pregled se vedno narocis in prineses napotnico od g. Vsaj v LJ je tak. Naj ti pa na napotnico napisejo, da je veckratna..
No jaz najprej nisem imela za patolosko pa sem mogla nest, potem pa itaq te prenarocajo..

< Sporočilo je popravil Patrisha -- 2.2.2011 19:17:38 >

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
2.2.2011 19:16:37   
samsara04
Meta, čestitke!!! Pa si končno dočakalauser posted image . Čimhitrejše okrevanje ti želim in veliko cartanja user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
2.2.2011 19:17:14   
Teyla
Aja, če so pregledi "navadni" potem se pa obvezno moraš naročit. user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
2.2.2011 19:19:09   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

Aja, če so pregledi "navadni" potem se pa obvezno moraš naročit. user posted image

mi2 sma ocitno tolko prelaufali tole P pa se pilotgirl, da bi lahko kaki prirocnik napisale ehehee

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
2.2.2011 19:19:50   
Urša
To je tista napotnica, ko smo dobili eno za porodnišnico, eno pa za rešilca?

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
2.2.2011 19:20:06   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha

IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

mi2 sma ocitno tolko prelaufali tole P pa se pilotgirl, da bi lahko kaki prirocnik napisale ehehee

Ja ja, bi še kaj zaslužila mimogrede. Ni vrag, da ne bi kak € prav prišel. user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
2.2.2011 19:20:24   
little*miss
Meta še je napisala zdaj da ima mali glavico 37, ona pa niti enega šiva, da je babica Betka super zrihtala. Sta se tudi že podojila, vleče kilam primerno. Vse vas pozdravlja

user posted image user posted image

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
2.2.2011 19:21:12   
Teyla

Eno je napotnica za rodit, ja,, druga pa za rešilca. Če napotnice za pregled nimaš in te tvoj G pošilja tja, potem bi ti jo moral napisat. Ker drugače ti vzamejo to za porod.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
2.2.2011 19:22:17   
Patrisha

ne, ce ti je G. povedal da moras v P na nadaljne preglede bi ti moral napisat posebej napotnico... edino ce je kaka fora. Ker ono za P das ko te sprejmejo in ce jo das enkrat, mores po novo ker je ona enkratna.. ce ne, pa poklici svojga g. pa povprasaj.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
2.2.2011 19:23:29   
Urša
37 cm??? U, dobro jo je odnesla! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
2.2.2011 19:24:28   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: little*miss

Meta še je napisala zdaj da ima mali glavico 37, ona pa niti enega šiva, da je babica Betka super zrihtala. Sta se tudi že podojila, vleče kilam primerno. Vse vas pozdravlja

user posted image user posted image

o hudo! Dobro je vaje delala, pa si jo masirala user posted image samo da micken vlece user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu little*miss)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
2.2.2011 19:24:51   
Urša
Aha, hvala za razlago, vidim, da se zelo spoznata na napotnice! user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
2.2.2011 19:26:33   
Patrisha

Aha, hvala za razlago, vidim, da se zelo spoznata na napotnice! user posted image user posted image user posted image  

ehehe mnja z Teylo sma ze skoraj stari inventar tam.. no ona je konc, mene pa se veselje caka

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
2.2.2011 19:40:36   
aktak
Meta čestitke za korenjaka Bineta user posted image user posted image user posted image Pa si le dočakala dan D user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
2.2.2011 19:56:16   
sisi8
Meta in IsabellaLana čestitke!user posted image user posted image

(odgovor članu aktak)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
2.2.2011 19:58:19   
sisi8
Me prav zanima kakšen maraton je imela Meta včeraj, da je danes tako hitr šlauser posted image

(odgovor članu sisi8)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
2.2.2011 20:02:25   
Jo@n
IZVIRNO SPOROČILO: sisi8

Me prav zanima kakšen maraton je imela Meta včeraj, da je danes tako hitr šlauser posted image

Samogovore, pa jezna je bila na dedca user posted image

< Sporočilo je popravil Jo@n -- 2.2.2011 20:03:55 >

(odgovor članu sisi8)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
2.2.2011 20:03:19   
Jo@n

Jaz sem se naročila v sprejemni, ko me je G predala v patološko ambulanto.

So pa sestre na PDC stuhtale, da napotnica, ki mi jo je dala G za spremljaje do poroda in porod, za porod ne velja, in mi napisale novo. Pa da rabim original izvid (tisti pregled za hepatitis pa še nekaj, narejeno pred pol leta), pa mi ga osebna G ne da v roke.... Ker ona izvidov ne daje. Uf, tole bo še pestro...

< Sporočilo je popravil Jo@n -- 2.2.2011 20:07:02 >

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?