|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 III.del
1.2.2011 19:48:45   
meta21
Vidim, da imate kar podobne izkušnje glede daril. Ja, jaz sem tudi za darilne bone-fajn prav pridejo pri kakšnem večjem nakupu, npr. avtosedež. No jaz sem prvič v telegramih dobila kar uporabne igrače-zdaj je pol manj izbireuser posted image , maso za odtis rokic in nogic, orhideje, brisačke fehn ... doma pa večinoma oblačila večjih številk in bone. Zdaj bom res rekla, da naj prinesejo velike številke. Jaz nisem ravno tipična ženska nakupovalka tak da mi je čisto ok, če mi že vse domov prinesejouser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
1.2.2011 19:48:47   
hayabusa
IZVIRNO SPOROČILO: little*miss

hayabusa..sem videla da se na FB nekaj za JUSTOVO kozmetiko pogovarjaš. Še lahko za mene vzameš kremo materina dušica? Bi jo rada sprobala, če jo že vsi tako hvalijo user posted image

Sem napisala, javim kako bo
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana

Temperatura v kopalnici pri kopanju mora pa biti kar visoka, tam okrog 26 stopinj. V stanovanju pa normalna, prav tako v prostoru, kjer spi, pretoplo ni dobro.

Otroci bi naj spali na 20, 21 stopinj. Mi smo imeli tako temp ko je bila dojenček, zdaj ko je večja pa smo na začetku zime imeli več, sem ugotovila da ne spi v rdu in ji zvečer začela radiator zapirat, zadaj ko ima cca 20 stopinj pa bolje spi.

IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha
kaj pa dojenje? nam so pravli pred kopanjem da ni ok.

cca 1/2 ure mora minit odkar je nazadnje jedel, da se lahko gre pol kopat. A se ne spomnite, da so nam mame govoril, da se s polnim trebuhom ne smemo kopat???

(odgovor članu little*miss)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
1.2.2011 19:51:40   
meta21
PilotGirl mi je poslala sms, da se zgleda nekaj dogaja. Odluščil se ji je čep pa voda ji je začela odtekat. Ko bo kaj novega, sporočim!

Go, go, go! Mislim, da je čas, da se stvari začnejo reševat oz. da se obrnejo na bolje ...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
1.2.2011 20:09:50   
Tisia
glede daril jaz bi bila vesela ,če bi me sploh kdo vprašal kaj prinesejo oz.kaj potrebujemuser posted image .boni bi bili zakon!!...tako da pri prvih dveh sem dobila vse možno od prevelikih do premajhnih stvari,tudi kakšne dvojne....ali pa čist mimo kakšnega ukusa..pa nisem izbirčna osebauser posted image ...tak da se ne zanesem da bo tokrat kaj drugačeuser posted image ,sicer moji najbližji me vprašajo in mi res prinesejo tisto kar rabimuser posted image
je pa pri nas pravoslavcih ta navada, da se otroku da denar ko ga prvič vidiš...to je kot nek običaj..in je tudi v pomoč staršem pri rojstvu,tako da v bistvu je kupovanje daril samo še dodaten strošek za obiske.
no evo še pilotgirl gre v akcijo ...a že dihauser posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
1.2.2011 20:13:18   
Tisia
IZVIRNO SPOROČILO: sisi8

Evo kaj sem našla:http://visfeminea.blogspot.com/2010/12/naravni-pospesevalci-inali-sprozilci.html

probavamo pa očitno še nismo pripravljeni za odhod v rimuser posted image user posted image  ,razen ricinusovega olja ..to pa ne grem pituser posted image

(odgovor članu sisi8)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
1.2.2011 20:18:41   
Jo@n
Ojla,

dolgujem vam še poročilo z včerajšnjega pregleda v PDC. Bila sem že zjutraj tam, seveda na tešče, potem zvem, da bom ves dan na preiskavah samevala, ker razen mene niso imeli za pripravo na CR nobene naročene... OK, CTG ni kazal nič, utrip user posted image je bil končno ok, pogovorila sem se z anesteziologinjo, na koncu sva z dr. določili še datum za CR (no, sem si ga izbrala), tako da če ne prej, gremo 16.2. rodit. user posted image Če se bo začelo kaj samo od sebe odvijat po idealnem scenariju, pa lahko že prej, brez CR, naravno.

No, seveda vse ne bi bilo idealno, me je potem dr. poklicala nazaj, ker je šele dobro pogledala krvne teste in jetrni testi niso ok. Do to nosečnosti sploh nisem vedela, da tudi kaj takega obstaja, sedaj pa kar nekaj februarskih nosečk s tem user posted image ??? Skratka, testi so lahko napačni zaradi prebolele viroze, vnetja in antibiotika, lahko pa kažejo na kaj drugega in v tem primeru bo treba deložacijo izpeljat prej. Ja, v ponedeljek me čaka "ponovi vajo" na PDCju, pa še tasladka zdravnica pride z dopusta in mi bo lahko dala vsa potrebna navodila.

Skrtaka, dogaja se še nič ne, rodili bomo takrat,k ko bojo rekli (dr al pa user posted image ), še nobeden ni not ostal... Mi je pa čudno, po eni strani vem, da je lahko zdaj, zdaj, pa se mi po drugi strani zdi da imam še fuuuul časa, oz. da se čist preveč hitr odvija vse skup.

Ah, krneki nkol nam ni prov...

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
1.2.2011 20:21:37   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

IZVIRNO SPOROČILO: trsica

mi smo pravkar ugotovili, da davidu milupa ne paše in bomo sprobali s hipp. nadji pa je vseeno. in sem en dan davida samo dojila, nadjo pa samo na flašo.

Nadja je punca, me smo itak hitr zadovoljne, sam da je za jestuser posted image  

user posted image user posted image user posted image Midva z možem pa praviva, da zato, ker že zdaj hoče biti atijeva ljubljenka (ker je na flaši in jo hrani amo on). david bo pa moj drugi zlati zaklad (ker se pri meni stiska). user posted image

in jaz, zlobna mama, ju bom spet spravila na 1/2 dojenje, 1/2 dodatek. user posted image

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,
da nam ne bo treba čokoladnega keksa.

:D

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
1.2.2011 20:24:20   
trsica

PilotGirl mi je poslala sms, da se zgleda nekaj dogaja. Odluščil se ji je čep pa voda ji je začela odtekat. Ko bo kaj novega, sporočim!

Go, go, go! Mislim, da je čas, da se stvari začnejo reševat oz. da se obrnejo na bolje ...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,
da nam ne bo treba čokoladnega keksa.

:D

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
1.2.2011 20:32:38   
meta21
Jaz hočem it rodit!!!!!!!user posted image  (mi je nekam znano... sem že omenla to kdajuser posted image user posted image user posted image )

Grem otroka skopat, mogoče bo pomagalo. Atiju sva dala fraj, da bo sosedova punca za ziher zdravauser posted image . Sicer je obljubil, da bo max. 2 uri ampak, bomo vidli kolk bo to kaj držalo.

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
1.2.2011 20:43:56   
Patrisha
zaradi prebolele viroze, vnetja in antibiotika, lahko pa kažejo na kaj drugega in v tem primeru bo treba deložacijo izpeljat prej. Ja, v ponedeljek me čaka "ponovi vajo" na PDCju, pa še tasladka zdravnica pride z
IZVIRNO SPOROČILO: trsica

user posted image user posted image user posted image user posted image

a ze??? hudo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image drzi se punca!!

jo@n pa se da si spet bla v P pa nisi nic povedala user posted image , no v pondelk jaz tudi pridem user posted image me caka arest no napovedan user posted image user posted image

ahaha to je to ko berem, pa si barvam sproti in pol se kopira user posted image

< Sporočilo je popravil Patrisha -- 1.2.2011 20:44:42 >

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
1.2.2011 20:48:53   
Patrisha

Jaz hočem it rodit!!!!!!!user posted image  (mi je nekam znano... sem že omenla to kdajuser posted image user posted image user posted image )

Grem otroka skopat, mogoče bo pomagalo. Atiju sva dala fraj, da bo sosedova punca za ziher zdravauser posted image . Sicer je obljubil, da bo max. 2 uri ampak, bomo vidli kolk bo to kaj držalo.

nvem kaj cakas user posted image
sicer pa mene tak zvija da joj user posted image upam, da se se nebo kaj zgodilo ker razen resilca taxija nimam.. ma sej niti ne morem it, kdo pa bo za mojga skrbet ko je napol nepokretn?? user posted image sem ze doma nafehtala, ce pride bruder na krajsi dopust user posted image , upam, da bo dopust dobo.. ce ne bo se zabavno

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
1.2.2011 20:52:33   
maurica
hvala za lepe besede user posted image

registrirana; moje sožalje user posted image

darila; meni so s telegrami poslali kar praktične zadeve; igračko, ki ima vrvico z uspavanko (sem jo pol že v P uporabljala), copatke, nogavičke, knjigico ... svakinja je prinesla plenice, moji so prispevali za hrambo matičnih celic, od moža pa za prenosno posteljico. nekateri smo mi poslali čestitko in kakšno darilce tudi po pošti user posted image . obiskov prijateljev pa še ne sprejemava

pilotegirl; drži se, držim pesti, da gre čim prej mimo in da boš kmalu zibala user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
1.2.2011 21:03:08   
Tisia

user posted image user posted image user posted image  ja dej no časa imaš še tri ure...potem smo že 2.2.user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
1.2.2011 21:04:17   
Teyla
Živjo punce, samo da se na hitro javim.
Mi smo že včeraj prišli iz porodnišnice in se že navajamo na življenje doma. user posted image

Prebrat vas ne uspem(itak ane user posted image ), tako da samo na hitrico (ampak v romanu) povem kaj se dogaja z nami:

Imam nekaj težav, mene predvsem daje psiha in verjetno so tudi jokavi dnevi, ker jokcam za vsako malenkost, pa mala me je danes čisto iztirila, ker je nikakor nisem mogla umirit oz podret kupčka, njo je pa tako šraufalo. V glavnem se preveč sekiram, mi tudi moj pravi, ampak me je večera prav strah, ker prihaja z njim neprespana noč. Ponoči se pa tresem pod odejo zarad psihe, ker me je smao strah, kdaj bo mala zajokala in sem čisto napeta. Mala pa spi največ uro, uro pa pol. No, mislim in srčno upam, da bo danes bolje, ker me je obiskala patronažna in povedala marsikaj. user posted image predvsem to, da jih je treba nonstop dregat med dojenjem, če zaspijo, ker so malce leni. Se je to že videlo pri moji, ker je nonstop na dojki visela pa gor zaspala, tako da jaz tam nisem imela miru (pa moje cimre tudi ne ). Zdaj nama je s tem sistemom že dvakrat uspelo, da je spala več kot dve uri. Sem zelo happy, psiha me pa vseeno daje, sedajle se že tresem.
Patronažna je ugotovila tudi, da imam zelo napete dojke  in da si moram obvezno danes iz obeh enkrat popolnoma iztisniti mleko. Eno sva skupaj, ko sem tamalo podojila, ona jo je dregala, jaz sem pa masirala in sproščala vozle. Je šlo skoraj vse ven, ostalo sem si izbrizgala nad lijakom. Mi je pa bilo potem veliko lažje, vendar zdaj pred naslednjim obrokom je bila ta desna dojka še bolj napeta kot prej. Tak da ne vem, če ni ti izbrizgavanje povečalo "povpraševanje". user posted image

Še moja porodna zgodba:
Z mojim sva prišla v P ob kake 8h zjutraj. Sem šla najprej na ctg, potem pa so me poklicali v triažno, kjer mi je moja zdravnica z oddelka razložila, da imajo ful gužvo s temi porodnicami, ki imajo za sprožit porod. Da me bo sicer pregledala ena druga zdravnica in če sem dovolj odprta, grem rodit, če ne pa ni problema in lahko počakam do ponedeljka. No, na pregledu se je izkazalo, da sem odprta 3-4cm in so me pač poslali v porodno. Zdravnica na pregledu mi je hkrati še pomasirala mat.vrat, da bo šlo lažje in bi se morda kak popadek že naravno začel, ker je bila čisto navdušena nad mehkostjo mat.vratu (punce malinov čaj pomaga, vam rečem user posted image ). kakorkoli, mojega so zrihtali, sva šla kar gor v pripravo. On je počakal v drugi sobi, medtem ko sem jaz dobila klistir in tuširanje. Kmalu so naju odpeljali v porodno sobo (ena ful prijazna mlada babica, ime sem pozabila-tipično user posted image ). kakorkoli, šla sem na posteljo in se nisem premaknila z nje do konca (kak sprehod ne bi škodil). So me priklopili na ctg, ki je pokazal rahle popadke, meni so se zdeli kot menstrualni krči, ampak še ne močni. Ob ene 12h mi je zdravnik predrl mehur, vendar ker je bilo malo plodovnice ni bil ziher, če mu je uspelo, pa je čez eno uro probal spet. Seveda so ugotovili, da je bilo že v prvo vse narejeno. Popadki so se medtem povečal in bili so pogostejši. Vseeno so me dali na umetne (ne vem kam se jim je tako mudilo), ampak samo ene 5 kapljic na uro. No prišla je izmena ob 13:30 in druga babica (tudi prijazna, imena seveda ne vem user posted image ), ki je pojačala umetne popadke, kljub temu da sem razločno slišala, ko ji je prejšnja babica rekla, da imam pogoste popadke, celo prepogoste. Bili so res na 3 min, potem pa tudi na 2 min in minuto. Dobila sem masko in "ta fino zadevščino" user posted image v žilo, od katere sem bila čisto zadeta. Je hitreje minilo, pol stvari se sploh ne spomnim, popadke je bilo pa lažje prenašati. No, potem so se začeli tisti popadki, ko se je mala začela pomikati navzdol in me je že sililo pritiskanje. 5 popadkov na enem in 5 popadkov na drugem boku, nakar sem šla na hrbet. Potisnila sem menda (kar se jaz spomnim ene 7x), nakar je rekla "še en mali pritisk da se porodi nosek" in "še enega za bradico". Meni pa ni bilo jasno od kje tak hitro vse to. user posted image user posted image
glavico sem lahko  pobožala, nakar me je čakal še en potisk in mala je bila zunaj. Meni je bilo vse tak nadrealistično, (no, saj je eš vedno), pa tak hitro, da sploh nisem dojela in sem samo mojemu rekla "lubi, otroka mava", pa so se vsi začel smejat. presredka mi niso rezal (čeprav sem mislila, da so mi ga, ko me je enkrat tako peklensko zapeklo), sem se pa malo raztrgala znotraj, ampak samo za dva šiva, so rekli, da ni nobene panike.
Očka je prerezal popkovino (čeprav je izreco govoril, da je ne bo user posted image ), meni so jo pa položili na trebuh, da sva se malo pocartali. Dragi je skočil še v trgovino iskat nekaj zame in zase za pojest (ker naj bi falila večerjo, vendar me je vseeno počakala na oddelku), kupil pa je tudi nekaj malega za kolektiv, ker so bili res ok. Porod je trajal 4h, tamala je pa rojena ob 15.55 z 51cm, 3270g in obsegom glavice 35cm (ima neko čudno aerodinamično obliko user posted image ).

To je to, zdaj pa moram šibat Tejo podojit, ker je že cajt. user posted image Upam, da se bo akteri dalo brati ta roman. Se oglasim, takoj ko bom lahko, zdaj se še skupaj spravljam, ker ne spimo veliko. user posted image

lahko noč vsem skupaj user posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
1.2.2011 21:09:01   
Tisia

sicer pa mene tak zvija da joj user posted image upam, da se se nebo kaj zgodilo ker razen resilca taxija nimam.. ma sej niti ne morem it, kdo pa bo za mojga skrbet ko je napol nepokretn?? user posted image sem ze doma nafehtala, ce pride bruder na krajsi dopust user posted image , upam, da bo dopust dobo.. ce ne bo se zabavno

ti si pa res hecnauser posted image  kdo bo za tvojga skrbeluser posted image user posted image  si predstavljaš da ti on pomaga pri porodu ,to bi bila štorijauser posted image ...
vse nas očitno zvija dogaja pa nič...vsaj našim očem vidno ne..user posted image  zato pa čutimo na polnouser posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
1.2.2011 21:15:43   
Tisia
teyla lepa porodna zgodbauser posted image  upam da boš kmalu boljše,kar sigurno bo...samo da se navadite na ritem in bo okuser posted image user posted image  na začetku smo vsi malo zgubljeni in če temu dodaš utrujenost in nenaspanost je krizauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
1.2.2011 21:21:32   
aktak

IZVIRNO SPOROČILO: little*miss

Sem pa zdaj pojedla rižoto za kosilo, pospravla, dala malega spat zdaj sem si pa na kavč prinesla eno ogromno slastno kremšnito pol pa počivatuser posted image . Neprecenljivo!

tolko si me zrajcala, da sem mogla it kremšnite delat user posted image se že hladijo user posted image

Punce, ki imate manjše punčke - imam plašček iz Zare, št. 74, ki je naši premali user posted image mi ga je ful škoda, ker ga niti en mesec ni imela oblečenega, ker ga je prerastla (kar naenkrat se je spotegnila user posted image )

tak zgleda

user posted image

Če bi ga katera imela naj pove (ali pa če poznate koga, ki ima manjšo punčko povprašajte) Kupila sem ga za 40 €, pa bi ga za 20 prodala..Res je bil ful malo nošen, pa škoda mi ga je user posted image

Meni je ful všeč samo moram počakat, da vidim kaj bo iz tega našega kinder jajčka.user posted image Je še namreč presenečenje user posted image
Če bo pupika sem takoj za user posted image

(odgovor članu little*miss)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
1.2.2011 21:34:34   
Patrisha
user posted image ekola se ena je resena user posted image user posted image user posted image

Juxy
pravi iz FBja:
Svet je od včeraj ob pol dveh zjutraj čisto drugačen, saj se nama je rodil čudovit zaklad, najin sinček Niklas, težek 3400g in velik 53 cm :)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image cestitke!!

(odgovor članu aktak)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
1.2.2011 21:38:14   
aktak
PilotGirl dajmo punca držimo pesti zate user posted image user posted image user posted image user posted image
Teyla lepa porodna zgodba Pa še par user posted image user posted image user posted image da bo vse steklo doma

(odgovor članu aktak)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
1.2.2011 22:02:39   
meta21

nvem kaj cakas user posted image

Ne vem, kakšen popadek al pa cunami med nogamiuser posted image . Me prav zanima, kaj bodo stric G (đi) rekli jutri na prgledu.

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
1.2.2011 22:02:53   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

Upam, da se bo akteri dalo brati ta roman. Se oglasim, takoj ko bom lahko, zdaj se še skupaj spravljam, ker ne spimo veliko. user posted image

Jaz sem ga s solzami v očeh, me itak vse ganete do solz. Nekatre dele celo večkrat, ker tale tvoj sindrom še kar razsajauser posted image . Ti se kar pridi malo sem gor skašljat, je treba govorit, da nam jo psiha res ne zagode pa ne pozabi, da bo vsak dan lažje in boljše. Babica Gordana nam je v MŠ v LJ rekla, naj si prvih 14 dni doma delamo kljukice na koledar, ker bosta ta 2 tedna najhujša potem bo šlo pa kot po maslu in pri nas je v prvo res bilo nekako tako.

En user posted image zate in lupčka Teji!

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
1.2.2011 22:03:33   
meta21

user posted image ekola se ena je resena user posted image user posted image user posted image

Juxy
pravi iz FBja:
Svet je od včeraj ob pol dveh zjutraj čisto drugačen, saj se nama je rodil čudovit zaklad, najin sinček Niklas, težek 3400g in velik 53 cm :)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image cestitke!!

Čestitke!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
1.2.2011 22:28:54   
meta21

user posted image
nick, starost, kraj, nosečnost po vrsti, št. malih hudičkov doma, št. otrok v trebuhu, spol, naslednji pregled

1.2.
user posted image meta21, 30, Grosuplje, 2. user posted image , user posted image ,user posted image , user posted image , P:
user posted image suzy29, 29, Laško, 4. user posted image , user posted image , user posted image , CTG: 1.2.

2.2.
user posted image bella, __, ______, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Oxer, 28, Velenje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image tanita, 20, Ljutomer, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image kiara24, 26, Kranj, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 2.2.

3.2.
user posted image sisi8, 32, Zgornja Savinjska dolina, 3. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image annai, __, _______, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image lina80, 30, Štajerska, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

4.2.
user posted image klara1, __, Novo mesto, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image sassy22, 28, Ljubljana, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image
, P: ___
user posted image antoninap, 29, Kranj, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image nova_tukaj,
__, _______, 2. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image alyiah, 25, Prlekija, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Ribi Bibi, 30, Ljubljana, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image MoSoNi, 29, Velenje, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image j6, 36, Ljubljana, 5. user posted image , user posted image user posted image user posted image user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

5.2.
user posted image tamina, 29, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image jekica, 32, Miklavž, 3. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Rea35, 35, ______, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

6.2.
user posted image vrtnica21, 33, Ljubljana, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image tincha21, 21, Maribor, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P:

7.2.
user posted image hayabusa, 31, _______, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image JAŠA, __, ________, 3.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

8.2.
user posted image Grozdek, 28, Maribor, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image mamasita, __, _______, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image little*miss, 20, Ptuj, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , CTG: ___

9.2.
user posted image Tigrica86, 24, Šoštanj, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

10.2.
user posted image Lola_J, 24, Brežice, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image marjetka, 28, ________, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image berti2, 34, ________, 2. user posted image ,user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

11.2.
user posted image Patrisha, 25, Domžale, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

12.2.
user posted image prvicmami, __, Velenje, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image ina5505, 40, Šentjur, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image iluzija, 27, Kranj, 2. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

13.2.
user posted image mija24, 24, Krško, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

14.2.
user posted image Tretjedete, 35, ______, 2. user posted image , user posted image user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image aktak, 31, Kobarid, 1.user posted image , user posted image , user posted image , CTG:
user posted image ciccina, 30, Piran, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

15.2.
user posted image hel32, 34, Lovrenc, 3. user posted image , user posted image user posted image , user posted image , user posted image , P:
user posted image šebela, 28, Slovenj Gradec, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

16.2.
user posted image Jane77, 32, Krško, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

17.2.
user posted image Barva, 33, Kamnik, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

18.2.
user posted image mateyci, 28, Novo mesto, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Jo@n, 34, Ljubljana, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 1.2.

19.2.

user posted image Registirana, 31, Štajerska, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P in CTG: 2.2.

20.2.
user posted image mica13, 29, Posavje, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

21.2.
user posted image DIANE, 29, Ljubljana, 3. user posted image , user posted image ,user posted image , P: ___
user posted image valek, 29, Ptuj, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image peti2, 30, ________, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

22.2.
user posted image PilotGirl7, 31, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 4. 2., CTG: 4. 2.
user posted image IsabellaLana, 26, Novo mesto, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Mišyka, 29, Škofja Loka, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

23.2.
user posted image vipercat, 32, Trebnje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , CTG: 2.2.

24.2.
user posted image samsara04 , 28, Piran, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 15.2.
user posted image biljana l, 33, Novo mesto, 4. user posted image , user posted image user posted image , user posted image , user posted image , CTG: 4.2.

25.2.
user posted image pinwheel , __, ______, 2. user posted image , user posted image ,user posted image , P: ___

26.2.
user posted image
muca5
, 31, Ptuj, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image lutika89, 21, Prebold, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

27.2.
user posted image babynitka, 25, ______, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image inia,30, _______, 2. user posted image , user posted image user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

28.2.
user posted image tarikata, 23, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image tanjusi,__ ,______ , 3. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image arca, 32, _______, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image kkb81, 29, okolica Ljubljane, 3.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image METULJ1, 30, Novo mesto, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Akilene, , Slovenj Gradec, 3.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

Skupaj nosečk: še 67 user posted image user posted image

user posted image : 18
user posted image : 16
user posted image : 35

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

14.12.2010
user posted image d3lfink4 (PDP 1.2.2011) user posted image user posted image Neža/Eva 1880g/2180g, 43cm/43cm

3.1.2011
user posted image lil_ (PDP 23.2.2011)user posted image user posted image Loti/Neli 1830g/1740g ,43cm/43cm

14.1.2011
user posted image maurica (PDP 1.2.2011) user posted image Anže 3140g, 50cm
user posted image ninchi9 (PDP 3.2.2011) user posted image Alex 3550g, 52cm

16.1.2011
user posted image HoneybeeMaja (PDP 6.2.2011)user posted image user posted image Zoja/Maj 3250g/2500g, 51cm/48cm

17.1.2011
user posted image cukica (PDP 5.2.2011) user posted image Nejc 3610g, 53cm

19.1.2011
user posted image foxylady (PDP 4.2.2011)
user posted image Tanaja 3460g, 50cm

user posted image urshy* (PDP 3.2.2011) user posted image Žana 3020g, 50cm

21.1.2011
user posted image Zasi (PDP 14.2.2011)
user posted image Julija 2680g, 47cm

23.1.2011
user posted image sara1986 (PDP 5.2.2011) user posted image Ervin 3630g, 53cm
user posted image rebeka84 (PDP 3.2.2011) user posted image Matej 3040g, 51cm

25.1.2011
user posted image d''''ori
(PDP 2.2.2011) user posted image Mark 3360g, 53cm

27.1.2011
user posted image trsica
(PDP 14.2.2011) user posted image user posted image Nadja/David 2850g/2900g, 47cm/47cm

28.1.2011
user posted image Teyla
(PDP 6.2.2011) user posted image Teja 3270g, 51cm

30.1.2011
user posted image Nina33 (PDP 13.2.2011) user posted image Nande 2770g, 51 cm

31.1.2011
user posted image Tamy82 (PDP 8.2.2011)user posted image Val 3140g, 52 cm
user posted image petrap
(PDP 10.2.2011) user posted image user posted image Maj/Nal 2960g/2570g, 46cm/51cm
user posted image  Juxy (PDP 7.2.2011) user posted image Niklas 3400g, 53 cm

user posted image = 10 in user posted image =13

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PA ŠE NEKAJ KORISTNIH INFORMACIJ :

user posted image Kaj vzeti s sabo v porodnišnico
user posted image 1. urejanje dokumentov pred porodniški dopustom:
user posted image 2. očetovski dopust:
user posted image 3. kako do pomoči ob rojstvu otroka:
user posted image 4. priznanje očetovstva:
user posted image 5. otroški dodatek:
user posted image 6. zdravstveno zavarovanje novorojenčka:

user posted image KEGLOVE VAJE, PUNCE!!! user posted image

< Sporočilo je popravil meta21 -- 1.2.2011 22:29:56 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
1.2.2011 23:03:25   
meta21
No, moj mož je doma, jaz pa definitivno ne smem it rodit do jutra, ker bo sosedova punčica vsekakor zdravauser posted image . Mislim pa kako se jim rata napit v tako kratkem času? No, saj ne da je koma ampak dovolj, da je imel ravnokar poglobljen pogovor z našim psomuser posted image . Mislim, da bom jutri mal hudauser posted image .

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
1.2.2011 23:07:01   
little*miss

No, moj mož je doma, jaz pa definitivno ne smem it rodit do jutra, ker bo sosedova punčica vsekakor zdravauser posted image . Mislim pa kako se jim rata napit v tako kratkem času? No, saj ne da je koma ampak dovolj, da je imel ravnokar poglobljen pogovor z našim psomuser posted image . Mislim, da bom jutri mal hudauser posted image .

Pa nesmeš bit no..če se je šlo za zdravje male punčke user posted image Saj ti bo sosed vrnil uslugo in bo Bineta zapil user posted image Pa dokler se pogovarja s psom še je ok. Moj svak se je enkrat pogovarjal s štokom od vrat user posted image user posted image

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?