Tincy90
|
Čist na hitrco k se neki salbo počutm dans...upam, da ne bom šla že rodit. Učer bla v nabavi (mogoče je to krivo za moje počutje dans ) v BC, zapravla še pa još, z vsemi popusti pršla na mal manj kot tisoč evrčkov, ma se je splačalo, nismo neki za BV kupoval. Zic smo vzel Romerja King Plus, dal smo še enkrat več od Maxija, ampak bomo vidl kako se bo obnesu, tamala je že uživala v njem. kupil smo še voz, kr je tašča vztrajala, da jo bo pa ona vozila in da ona mora met svoj voz, ker ga bo meu tud tamal, lol. pa košaro za PP sm kupla, pa cote pa neko pametno kahlico (btw:kdaj se začne kej otročka dajat na kahlo? ), pa kostum za maškare, bo letos prvič šla mal fehtart pa bo čebelica. naročila sm še posteljco in jo dobim nekje konc marca, pol sm zavila še u DM po kozmetiko in razne prčkarije, pol pa še po nove uhančke za tamalo v Karat-a pa me je oči mau razkuru kr je šov kr sam jih kupt, čeprov sm bla tok navdušena d bom šla še js zravn ne. so pa taki lepi zlati in v obliki rozastih mini srčkov. zdj pa ne vem ne, k je šov sam, se mi mogoče obeta kaka snubitev kmal, lahk d je še kak zaročni prstan kupu kr ga že od novga leta zejbavam, da hočm d me zaroči, da bi se drug let pa poročila. zdj al si sm domišlam al bo pa res kej. Tolk zaenkrat, grem ležat me boli trebuh... Ajaaa, biba, supeeer za selitev! Zdj pa na pouno uživajte in se kregajte, če je potrebno, bo potem po kregu bolš.