|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mlade mamice
1.2.2011 15:20:24   
Izabelina

user posted image

user posted image Tincy90, (**20 let**) - ALISA (19.12.2009), (PDP:16.4.2011 user posted image )
user posted image biba88, (**21 let**) - IRIS (27.5.2010)
user posted image Aninchy, (**21 let**) - MARTIN (11.6.2010)
user posted image egleria, (**21 let**) - PATRIK (12.1.2010)
user posted image ninkica, (**20 let**) - LEJA (15.6.2010)
user posted image tix, (**22 let**) - JAKOB (29.6.2010)
user posted image naja7, (**21 let**) - PIA (6.8.2010)
user posted image zvezdici, (**21 let**) - TIJA (26.3.2010)
user posted image honey*, (**21 let**) - BRINA (22.6.2010))
user posted image donna, (**24 let**) - ZALA (2.7.2009)
user posted image 00PoLoNa00, (**23 let**) - GAL (8.7.2010)
user posted image Izabelina, (**25 let**) - EVA (21.9.2010), Škofja Loka

Otročički user posted image :  user posted image - 4   user posted image - 8          Bodoči  user posted image :  1user posted image

user posted image

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
1.2.2011 15:20:54   
Izabelina
aja še neki: a to na seznamu mamo zdejšnja leta al leta, ko smo rodile otročke?

kot mu je usojeno!

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
1.2.2011 15:25:37   
Tincy90
Js mislm d so punce pisale sedanja leta ne...

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

Neposredna povezava do sporočila: 2603
1.2.2011 15:34:58   
Tincy90

user posted image

user posted image Tincy90, (**20 let**, Mirna) - ALISA (19.12.2009), (PDP:16.4.2011 user posted image )
user posted image Aninchy, (**21 let**, Žalec) - MARTIN (11.6.2010)
user posted image egleria, (**21 let**, Velenje) - PATRIK (12.1.2010)
user posted image ninkica, (**20 let**) - LEJA (15.6.2010)
user posted image zvezdici, (**21 let**, Ljubljana) - TIJA (26.3.2010)
user posted image Izabelina, (**25 let**, Škofja Loka) - EVA (21.9.2010)

Otročički user posted image :  user posted image - 4   user posted image - 8          Bodoči  user posted image :  1user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2604
1.2.2011 16:06:08   
ninkica
jst sem iz NM-jauser posted image

Očkov in mamin največji zakladek:
Leja 15.6.2010

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
1.2.2011 18:06:27   
Tincy90

user posted image

user posted image Tincy90, (**20 let**, Mirna) - ALISA (19.12.2009), (PDP:16.4.2011 user posted image )
user posted image Aninchy, (**21 let**, Žalec) - MARTIN (11.6.2010)
user posted image egleria, (**21 let**, Velenje) - PATRIK (12.1.2010)
user posted image ninkica, (**20 let**, Novo mesto) - LEJA (15.6.2010)
user posted image zvezdici, (**21 let**, Ljubljana) - TIJA (26.3.2010)
user posted image Izabelina, (**25 let**, Škofja Loka) - EVA (21.9.2010)

user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
1.2.2011 18:31:10   
egleria
helou

nič me ne pogrešate????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jaz zdaj delam tak da ni več toliko časa za forumuser posted image
avtosedež: mi mamo mc sps in je superuser posted image
no zdej me pa mali priganja.. dijoooouser posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
1.2.2011 20:29:57   
Tincy90
Egleria seveda, da te pogrešamo, pa ostale tud kse bolj redko javljajo, da kej novga povejo.user posted image user posted image a ti pa kr delaš? Kje je pa Patrik v varstvu?user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
1.2.2011 20:52:30   
Aninchy
ielou!

user posted image user posted image user posted image me veseli za tistga malega navihančka, da je tok močen, morm priznat, da sem mislila, da ne bo dolgo med namiuser posted image Upam, da bo tudi v prihodnosti vse bp z njim!user posted image user posted image

egleria - bravo, pridna! mene je pa kr strah kok bo enkrat na šiht it, k sm čist ven s kondicijo pa to... jao, sploh ne vem kok se bom vstajala, bom prvi mesec mnde k zombiuser posted image

na leta me pa le ne spominjite!!user posted image se še spomnem, k sm težila, da je treba eno leto več napisat, zj je pa spet eno leto večuser posted image user posted image user posted image jaooo sej sm še mlada, ampak vem, da "dvajset_a" čist prehitro grejo... k si pa enkrat 30 si pa že "stara baba"user posted image

mah morm it zdej, mnde bom spet mela čvek-najtuser posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
1.2.2011 22:10:00   
naja7
a mene tut kaj pogrešateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bi rekla da bol ne, mi smo donc dobli 3 pikico mamo 8100g in 67cm
je pa zadnje 3 dni tolk sitna zvečer, da jojmene sploh noče zaspat ko pa zaspi se pa na 1 urco zbuja in sem spet mumija.... a mislite da bodo zobki???? sam mima nč kakih bulic al pa kej rdečih dlesni tko da ne vem....
zdej pa šibam u horizontalo doklor mam še neki časa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
1.2.2011 22:22:27   
donna22

IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina

Tamal je tak razgrajač, ma neke cevke (ne vem za kaj so točno) in si jih skoz hoče stran dat. Tok že miga z rokicami pa nogicami-nam je mamica pokazala dva posnetka in sm tooook vesela, da je vse ok in zlo lepo napreduje kolkr je pršov prezgodi na svet.

user posted image user posted image takrt sm tut našim septembrkam razlagala o tem dojenčku... supr, da je vse uredu z njim... sm držala pesti takrat!!!

O, superuser posted image user posted image user posted image , kdo bi si mislil, da bo tak lepo šlo, ker so mu sigurno najprej pripisali malo možnosti. Bravo, mali borecuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2611
1.2.2011 22:24:00   
donna22

IZVIRNO SPOROČILO: ManUr

Evo mene...
sem se raje hitro javla. hehe user posted image
Javlala se vam bom redno, koliko bo to le mogoce ob mesec in pol stari pupi. najvec casa imam zvecer, ko malecka in ati zaspita :).
Vas vecina se obiskuje fakse?
Glede bonov studentke: ste uveljavl tisto, 2 bona na enkrat po rojstvu?
Iz kot ste?

lp

Mi to koristimo, gremo tu in tam jest in se na 2 bona vsi trije najemouser posted image user posted image
Na ŠOUM nesi rojstni list otroka, da ti to odobrijo, potem pa koristiuser posted image Na Ptuju je sicer bolj malo ponudbe na bone (2 kitajski, pa Pomaranča, pa ne vem, če še kaj), ampak vem, da itak greš večkrat v Mb.

(odgovor članu ManUr)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
2.2.2011 9:32:38   
emibu
Lepo lepo lepo bi vas prosila za lajke na fb-ju katera ga ima.

1.Klikni UŠEČ MI JE na naslednji link
http://www.facebook.com/LittleItaly?v=app_4949752878#!/LittleItaly?v=wall
2. Poišči fotografijo na zidu nad katero je moje ime (ema bukovinski) in stisni LAJK

NAjlepša hvala useeem**

Lep pozdrav Emibu!

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
2.2.2011 11:17:55   
ninkica
Hojla
Leja spi jaz sem pa na hitr javlam..
naja user posted image za pikico in uspešen pregled

Jaz imam tudi od včeraj FBuser posted image sem si ga nardila,me je moj bratec prepriču kok je dobr met FBuser posted image

Leja 15.6.2010

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
2.2.2011 11:38:52   
Aninchy
user posted image js pa nimam več FB, k sma se z mojim spričkala, k je reku da sm obsedena z računalnikomuser posted image to pa že ni res!!user posted image user posted image No, k sm mogla zbirat med forumi in FBjem, sm se rajš drugemu odpovedla, k tk ni nč pametnga gor, edin igrce sm špilalauser posted image user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu ninkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
2.2.2011 11:42:29   
ninkica
Aninichy sem te iskala pa te nisem najdla goruser posted image
user posted image

Leja 15.6.2010

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
2.2.2011 14:43:09   
Aninchy
sem se ti skrilaaauser posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu ninkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
2.2.2011 15:04:14   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy

user posted image js pa nimam več FB, k sma se z mojim spričkala, k je reku da sm obsedena z računalnikomuser posted image to pa že ni res!!user posted image user posted image No, k sm mogla zbirat med forumi in FBjem, sm se rajš drugemu odpovedla, k tk ni nč pametnga gor, edin igrce sm špilalauser posted image user posted image user posted image

Pridna!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
2.2.2011 20:19:10   
biba88
hey bejbe!!!!
jest vas vse  pogrešam egleriauser posted image in tut tebe najauser posted image

u glavnem mi smo rešl stanovanjski9 problem!!!!! zdaj je odločeno gremo k namuser posted image user posted image user posted image user posted image jupiiii se ful veselim me je pa tut strah ker naša družina je bolj vročekrvna ampak vseno dobra po dušiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se mamo tok radi da se velik kregamouser posted image user posted image sam itak bomo za sebe našedva nam bosta odstopla stanovanjeuser posted image user posted image user posted image onadva pa gresta v spodnji štuk k atu in stari mami user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
2.2.2011 21:55:52   
ninkica
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Leja 15.6.2010

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
3.2.2011 11:16:11   
Aninchy
ooooo biba user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu ninkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
4.2.2011 9:03:46   
Izabelina
jutro!

biba user posted image user posted image supr za rešitev stanovanja, to je res uredu ja, če si nekje kjer ti je kul pa, če so odnosi uredu!!!

Eva se pridno navaja na gosto hrano, čeprou nimam pojma kako nej bi to zgledal... js ne vem kok ona poje, pa itak s tistim jezičkom svojim use bol vn porine kokr dol pogoutne... kakšne so ble vaše izkušnje?

drgač mava dans ful opravkov: na pošto, na občino, na banko user posted image sama birokracija, bleeeeek!!

ej še neki: Eva je pauc začela cuzat... kaj nej? usakič ji ga vn potegnem sam ga kr hitr nazaj da... dudo pa sovraž, kr histerična rata, če ji jo tlačm v usta... user posted image

kot mu je usojeno!

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
4.2.2011 10:38:41   
Aninchy
ja zgleda, da bo pri vas prstek zakonuser posted image sej kaj čš nardit, dokler ne bo vedla za kaj se gre, si ga bo čist nagonsko v usta porivala.... pač ven ji ga potegni pa reči ne al pa blek al pa neki pač, sčasoma se bo že navadla... no, nekaterim pa čist nič ne pomaga, pač enkrat kasneje sami nehajo....
Pri nas je pa duda zakon!user posted image Sploh zdej, ko si jo sam zna dat v usta in jo tak suče in premetava po rokah, da si jo prav vtakneuser posted image jooj, kok je posrečen ko se tak zaštudira v tisto dudouser posted image user posted image

GH - naš je tud začel s štirimi meseci, jst sm mu že mal pri treh tiščala, pa je kr ven pljuval, tak da sem pol še par tednov počakala, pol je pa kuj zagrabuuser posted image je čist nor na hrano, bi kr naprej jedu, najbolj zakon so pa itak skutice in jogurtiuser posted image pa zelenjavo ma rajš k sadje, gresa pa sploh ne marauser posted image kak čudn otrokuser posted image
sej boš vidla, več in več bo pojedla, samo nekaj vaje rabi, da se nauči lepo goltat dol in v ustih obdržat. Ne delaj ji preveč redko, kr nej bo dobra gostota, če ne so kasneje lahko problemi ker hočejo vse miksano met. No, Martin obožuje koščke že od začetka, tak grize ko bi mel že vse zobeuser posted image Je pa res, da ne sme bit skupi redko in koščki - npr. v juhi - more bit enaka gostota, drgač če mu dam juho z npr. koščkom korenčka v usta, bo začel korenček grizt, juha pa se mu bo kr ven zlilauser posted image če je pa sama juha jo pa lepo "posreba"user posted image mah krneki sm zdej zatežila ne?

bol mal kave je blo dons, no to me spomni, da jo še vam privoščimuser posted image

zdej pa šiblemuser posted image lep danuser posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

Neposredna povezava do sporočila: 2623
4.2.2011 12:30:35   
egleria
tincy Patrik je v varstvu pri moji mami.
aninchy sej se navadiš vstajat. jaz sem danes ko sem fraj se vseeno ful zgodaj zbudila. ko bi lahk spalauser posted image a ko je treba na šiht pa komi zlezem iz postelje user posted image pri GH je pa tak da večinoma vsi najprej raje jejo zelenjavo kot sadje. Patrik je isti.. sej se bo še prehitro obrnalo user posted image user posted image user posted image user posted image
biba super da ste rešili zadevo.user posted image user posted image user posted image user posted image a veš se je bolš skregat kot pa v sebi držat, tak da naj te nič ne skrbi. svojim lahk vsaj poveš v obraz kaj te moti in se bote mogoče skregali, potem bo pa vse vredu.

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
4.2.2011 13:39:12   
Tincy90
Čist na hitrco k se neki salbo počutm dans...upam, da ne bom šla že rodit.user posted image user posted image user posted image

Učer bla v nabavi (mogoče je to krivo za moje počutje dansuser posted image ) v BC, zapravla še pa još, z vsemi popusti pršla na mal manj kot tisoč evrčkov, ma se je splačalo, nismo neki za BV kupoval. Zic smo vzel Romerja King Plus, dal smo še enkrat več od Maxija, ampak bomo vidl kako se bo obnesu, tamala je že uživala v njem.user posted image kupil smo še voz, kr je tašča vztrajala, da jo bo pa ona vozila in da ona mora met svoj voz, ker ga bo meu tud tamal, lol.user posted image pa košaro za PP sm kupla, pa cote pa neko pametno kahlico (btw:kdaj se začne kej otročka dajat na kahlo?user posted image ), pa kostum za maškare, bo letos prvič šla mal fehtartuser posted image pa bo čebelica.user posted image naročila sm še posteljco in jo dobim nekje konc marca, pol sm zavila še u DM po kozmetiko in razne prčkarije, pol pa še po nove uhančke za tamalo v Karat-a pa me je oči mau razkuru kr je šov kr sam jih kupt, čeprov sm bla tok navdušena d bom šla še js zravn ne.user posted image so pa taki lepi zlati in v obliki rozastih mini srčkov.user posted image zdj pa ne vem ne, k je šov sam, se mi mogoče obeta kaka snubitev kmal, lahk d je še kak zaročni prstan kupu kr ga že od novga leta zejbavam, da hočm d me zaroči, da bi se drug let pa poročila.user posted image user posted image zdj al si sm domišlam al bo pa res kej.user posted image user posted image

Tolk zaenkrat, grem ležat me boli trebuh...user posted image

Ajaaa, biba, supeeer za selitev! Zdj pa na pouno uživajte in se kregajte, če je potrebno, bo potem po kregu bolš.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.