|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del
30.1.2011 20:03:23   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: Tira

Še to: A je katera dala malega cepit proti klopnemu meningitisu? Malo razmišljam, da bi ga dala.

Mi smo ga dali, ja.

26.05.2009 ob 23.56 sva postala ponosna starša malemu Mateju
23.10.2011 ob 02.25 pa je Matej dobil sestrico Mašo

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
30.1.2011 23:26:06   
bjondi
Pa je šel vikend mimo ,jasn da čist prehitro...včeraj sta našedva se prav tastar pa hči dilcala na krvavcu so imeli smučanje z gasilci...karin je bila prvič v tej sezoni na smučkah in jo je fotr dal kar na tekmo -gasilsko,je mogla vmes še ročnik( del cevi) ,ko je vozila pobrat in ga naprej zapeljat in ga položt v čeber in odsmučat naprej...je bila 11-sta ,seveda ko je prišla v cilj ni šlo brez solz ,ker je falila čeber user posted image ...čustvena rakica...vrjetn se je pa kljub plug -smukaškemu stilu vseeno vidla na stopničkah user posted image ...ampak je bila vseeno zadovoljna ...ja itak a ne user posted image ...Drug vikend gresta pa na Soriško-moj brat ima tam namreč že ne vem kero leto zapored en velik  Sorški ŽUR...

Dans smo bli pa pr moji mamici na rojstem dnevu-jeee ni blo treba kuhat user posted image ...

No če se keri da kliknt pa tole
http://www.youtube.com/watch?v=tn6TUKu6V0s

http://www.youtube.com/watch?v=ZhHVvpBU1eE

Pa lep preostanek večera,jutri pa lep dan vsem a n...

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
31.1.2011 7:09:05   
bačko
Bjondi kako sem se nasmejala.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
31.1.2011 8:05:38   
mini86
bjondi-iii kok je dobr..škoda da mi ne delajo kr na enkrat zvočniki..se nubenmu ne sanja zakaj..

sj vem..tole štampiljkanje si dala gor da vidmo kok se ti parket sija..user posted image

drgač pa sm opazla da je žiga dau vn jezik ko je hotu odpret štampiljko..nš isto dela skoooos..

a še ker od vaših skos jezička vn moli k se kej sprav delatuser posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4404
31.1.2011 9:16:08   
bačko
Mini naši obe ven držita jezik ko kaj delata.Sta prav smešni.user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4405
31.1.2011 9:56:34   
10ka
pozdravljene, za naim je še nea bolezen (vsaj za mano) in zdaj smo v nizkem štartu pripravljeni na nove izzive.

tecka - sem ti poslala fotkice na email. upam, da imam še pravega, če si ga kakorkoli spremenila, mi sporoči.

bjondi - bom doma pogledala filmčke, tukaj mi žal ne delajo. se pa že veselim.

klopni meningocefalitis - jap, v planu je, da se cepimo vsi štirje. bom pa vseeno počakala, da gre mimo redno cepljenje, pa tele bolezni (upam, da se v kakšnem mesecu situacija umiri). imamo čist preveč klopov na vrtu poleti.

http://liliputi.blogspot.com/

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4406
31.1.2011 10:02:37   
manna
živjo
mini user posted image

Tudi mi smo fasali virozo in sicer trebušno. Najprej Manči (klicali iz vrtca v sredo da ima drisko), nato jaz, nato moj dragi, nato moja mama... In smo bili sreda, četrtek, petek večinoma na wc-ju.. Še dobro da je šlo hitro mimo, ker je bilo grozno. Manči je cel dan cvilila, sploh nevem kaj točno jo je bolelo..  Pri meni je bil bolj želodec. Mislim da še nisem tolikokrat bruhala v življenju.  Niti čaja nisem mogla obdržat v sebi. In v četrtek sem imela nuhalno, pa sem mislila da mi ne bo ratalo it, ker niti vstat nisem mogla, kaj šele da bi tam "spodobno" zgledala. Pa sem se seveda prisilila in šla. No in..nuhalna v redu, tveganje nizko, še kri sem dala za dht (a ste ve delale ta dht?) Kar se tiče spola pa - meni se je ful zdelo da je fantek, dr. pa se ni zjasnil, češ da ni dobro videt ker menda spolovilo otročka v začetku pač pri obeh tako izgleda...user posted image   Tko da za bolj sigurno bo treba še počakat.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4407
31.1.2011 11:24:53   
dreamhorse
Dobro jutro drage moje.

Medve z Žano sva danes doma in verjetno bo tako cel teden. Včeraj je imela vročino, danes pa tudi, čeprav samo tam okrog 37,5... Malenkost kašlja. Je pa prejšnji teden bilo polno otrok bolnih v njenem zbirniku, zdaj pa v njeni skupini. Tako da, jutri se naročit k zdravnici in verjetno pobrat še tam kak virus... Prav nič ne rada hodim k dr. zdaj, ko je povsod polno virusov.

user posted image user posted image za vse bolančke...

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 4408
31.1.2011 11:37:38   
bačko
Pri nas je Žana imela v soboto vročino.Včeraj pa nič.Tako da je danes lepo šla v vrtec.No kašlja in nos ima zamešan ampak upam da ne bo kaj hujšega.
Za bubane user posted image user posted image user posted image user posted image .Nič grem v službo.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 4409
31.1.2011 12:02:07   
dreamhorse
Jaz sem tudi mislila, da bo danes ok, pa je ob 5 30 imela 37,3 vročine, tako da je potem sploh nisem več budila, ko bi morala v vstat. Je skoraj celo dopoldan preležala na kavču, apetita pa tudi nima pravega.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4410
31.1.2011 12:50:56   
mini86
naj se bolančkani hitr pozdravjo..

marcel gre jutri kr v vrtec, v sredo je pa itak pogreb..žal na žalah..bljaki..ampak kaj čmo če tm k bi si mi želeli ni placa..tast in tašča greta tud na pogreb, potem pa ko se vse konča gresta po tamauga v vrtec, midva pa naprej v gostilno..tko da nam rabla nč kolegic za varstvo..

sva bla pa dons na tržnci..mislm da po skor 10 letih..sm tm kupila zelje in repo, tko da bodo dons za kosilo kr pečenice, krompr in zelje..

pol smo šli pa venc naročit...maaaatr sm mla čist drgačne predstave glede cen..se mi pa zdi oz bo kr držal da so teli venci bl stran metanje denarja..tko da raj sveče pol kupm..

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 4411
31.1.2011 14:05:22   
Mala_princeska
Za bubane user posted image user posted image user posted image user posted image
pikepok na kvadrat,

da boste vsi brez vročine, driske,....in vseh tegob.

Na hitrco: smo od dr. z Manco; v četrtek bruhanje; v petek driska oz. kašasto blato, v soboto sem še jst bruhala user posted image , no in nič hujšega: viroza - itak standard, brez pregleda krvi in vode, dehidrirana ni....edino kašlja user posted image  pa malo vročince sem ter tja.
tko da klasika: pitje, čiščenje noska, mamičina tolažba, crkljanje,...

mi je pa dr. rekla da vročina se naj ne zbija, če ni nad 38? ker se mora otrok mal prekuhat.

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 31.1.2011 14:08:01 >

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4412
31.1.2011 14:11:14   
Mala_princeska
mini venci so res dragi, kupite kakšnega manjšega in potem raje kakega angelčka prilepite na ploščo od nagrobnika na tla (če jih ne kradejo), al pa kake večne lučke.
rožce ovenijo, spomin na drage ostane user posted image user posted image user posted image user posted image
drži se, vem da ti ni prijetno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 4413
31.1.2011 14:15:37   
Mala_princeska
klopi: glede na to da smo blizu gozda in da je manči že imela klopa, ne bi blo slabo o tem razmisliti...

bjondi....žigi je car user posted image user posted image user posted image
parket pa sijajen user posted image  kero loščilo imaš to ti? user posted image
aja pa za wc uporabljaj kaj brez belil - jaz v dm-u kupim vonj limone oz. brez klora, sem tud čist alergična na vonje od čistil
teta pravi, da za pranje kristalno sodo namesto praška uporablja in za pucanje tal, tud čist domača čistila - sama dela.
pa za lesene omarce prebrisat - z olivnim oljem in se vse sije in ohrani lesk.....čak bjondi da ga nis ti za parket uporabila? user posted image

grem kaj naredit, moj ima danes dopust da ne bo reku da sem sam RR-ju zavezana ;-)
tamala pa pri tašči.....je blo kosilo in itak.....

manna držte se in pazi nase, pa držim pesti da bo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4414
31.1.2011 14:16:00   
Goldy
Roj pikepok za vse bubane.

mini - viš naši pa vedno ven teče in smo stalni gostje na ORL. Bomo pa videli kako naprej, a bi dali cepit, al žrelnica...ne vem. Zaenkrat je doma, da se še imunsko okrepi, ker sem pač jaz doma na bolniški, je to izvedljivo, drugače itak ne bi bilo. Pa iskreno sožalje!! Glede vencev - mi damo vedno sveče, razen za čisto ožje družinske člane, ker se mi to ne zdi smiselno.

manna- jaz bom dala kri tudi za DHT, samo šele čez 14 dni. Upam, da ste zdaj vsi ok?

bjondi - lepa videa!

cepljenje proti klopnem meningitisu - še ne vemo, moram malo P povprašat za mnenje.

Pa smo 4!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4415
31.1.2011 14:17:04   
Mala_princeska
ja sem šla mimo vrtca po ruzak, ko sem N v šolo peljala in menda so trenutno v vrtcu samo ene 3 komadi v skupini od 14. Tko da pri nas viroze orng na pohodu

Neposredna povezava do sporočila: 4416
31.1.2011 14:29:00   
mini86
mi je pa dr. rekla da vročina se naj ne zbija, če ni nad 38? ker se mora otrok mal prekuhat.

pa to vsi skos govorijo..sam js se tega ne držim, ker je pač največja nevarnost vročinskih krček ko temp narašča..če ma temp nad 37.5 js dam calpol..sj kaj pa mislš da bo drgač če se bo prekuhala..joooj kok je men to kr neki..glih tko bo ozdravela in naslednič ko ji bo nameneno da zboli bo zbolela..user posted image

je mami naročila venc in še ns podpisala gor, tko da bova midva samo sveče..
mi je pa zlooo lepo k si napisala da rože ovenejo, spomin pa ostane

goldy-ja razuem to za vence oz da jih daš ožjem družinskem članu-no ona je moj ožji družinski član

Neposredna povezava do sporočila: 4417
31.1.2011 14:40:55   
Goldy
mini - ja, saj vem, da je teta tvoj ožji družinski član.user posted image user posted image Ste pa fino rešil zadevo - mama in ti, venec in sveče.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4418
31.1.2011 19:24:16   
tecka
10ka, hvala za fotke. Jih moram shranit za potem, ko bo velik. Sploh če ne bo hotel kuhati (10ka je slikala Srečka v igralnici ko se igra s kuhinjo).

IZVIRNO SPOROČILO: mini86

pa to vsi skos govorijo..sam js se tega ne držim, ker je pač največja nevarnost vročinskih krček ko temp narašča..če ma temp nad 37.5 js dam calpol..sj kaj pa mislš da bo drgač če se bo prekuhala..joooj kok je men to kr neki..glih tko bo ozdravela in naslednič ko ji bo nameneno da zboli bo zbolela..user posted image

Mini - tole si pa malo mimo brcnila. Vročino ima človek z namenom in ne zato, da bo za vsako figo jedel calpol (pa nisem neka nasprotnica calpola, ravno obratno).
http://www.zzzs.si/zzzs/info/egradiva.nsf/0/527c766781502cc6c1257280003c14bc/$FILE/Moj%20otrok%20ima%20vrocino_december%202009.pdf

Just - dobili izdelke, med drugim kopel materine dušice, ki vodo obarva na roza. In naš Srečko - v soboto ni hotel v vodouser posted image Ubogi otrok prestrašeni. No, danes, ni hotel niti v čisto vodo. Sva šla skupaj v banjo, potem pa sem mu za hrbet kanila par kapljic kopeli, toliko da je zadišalo. Pomagalo pa verjetno ne bo nič.

Dohodnina - letos doplačava oba in mi ni jasno, kako ne morejo v naši službi bolj natančno odmerjat čez leto.

Zdravje - zaenkrat trkam na les. Je bil pa Srečko v soboto strašno slabe volje in sem že rekla pri sebi - evo, spet bo zbolel. Je zdrav - kot vedno ko je mraz - ampak še danes čisto jokav.
Sva pa z našim zmenjena, da gre ta teden na bolniško on zaradi razmer v moji službi.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4419
31.1.2011 20:08:00   
mini86
Mini - tole si pa malo mimo brcnila. Vročino ima človek z namenom in ne zato, da bo za vsako figo jedel calpol (pa nisem neka nasprotnica calpola, ravno obratno).
http://www.zzzs.si/zzzs/info/egradiva.nsf/0/527c766781502cc6c1257280003c14bc/$FILE/Moj%20otrok%20ima%20vrocino_december%202009.pdf

ja sigurno jo ima z namenom, samo če lahko pomagam, zakaj pa ne..m ima če ima vročino ima visoko, redko nekje umes..mu pa seveda dam calpol..tako kot jaz ko se slabo počutim ali pa imam vročino vzamem lekadol..
m dobi največkrat calpol zaradi zobkov..
in tudi tanč je rekla da ni popolnoma nič narobe če se da par večerov zapored calpol pred spanjem..

ne obsojam nikogar in vsak dela po svoje..vendar ko mene nekaj boli tudi vzamem tablet..kaj čm taka sem..zakaj bi trpela če si lahko pomagam..m mi žal ne zna povedati kaj ga boli in ko je nemiren-btw že cel teden je nemiren, jokav in stoka ponoči, mu dam calpol..no da naute misll da mu ga dajem cel teden..user posted image

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 4420
31.1.2011 20:11:15   
mini86
aja še tole..

strah me je teh vročinskih krčev zaradi tega ker moj sosed doma se je rodil "normalen", potem pa je imel vročinske krče in so mu žal pustile posledice..ni rečeno da bo imel m krče samo mislim da je zanga manjše tveganje če dobi tist calpol k ma rečmo 37,8 vročine kot pa če bi imel krče..tvegla žal ne bom, mam pa tistega fanta še sedaj pred sabo..
mogoče če ga nebi poznala osebno bi drugače gledala na te stvari, zdej pa gledam kokr gledam..

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4421
31.1.2011 22:38:35   
bjondi

pol smo šli pa venc naročit...maaaatr sm mla čist drgačne predstave glede cen..se mi pa zdi oz bo kr držal da so teli venci bl stran metanje denarja..tko da raj sveče pol kupm..

Stari programi iz časov ko....ja in še vedno so venci in bojo ostal za tiste ,ki ....tiste ki pa gremo naprej bodo ostali preteklost...enim ni stran metanje dnarja -sej veš kako je pol to ,kateri sosed bo večjega položil...pozabljamo pa da več pomeni zdrav razum kot pa dokazovanje nečesa za nekoga ,ki je šel na onstran...ampak to tako še dandanes je ...čez deset let pa bo tako kot si napisala v svojem stavku-stran metanje dnarja za tiste napredne kot si ti že sedaj...jutri naša femili položi samo izključno vsak po en tulipan z mašnco ,ki bo dan od srca in ne zgolj nekega dokazovanja kdo ima več user posted image ... 

Je pa tud tako da tud svečke meni ne potegnejo...si predstavljaš da  jih imaš celo klet in vsakič ko stopiš dol vidiš najprej goro svečk  in itak da misel najprej uide k tistemu ,ki je bil ob tebi in ga ni več...in spet misel in misel...in...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4422
31.1.2011 22:39:30   
bjondi

a še ker od vaših skos jezička vn moli k se kej sprav delatuser posted image

Jabolko ne pade daleč od drevesa user posted image ...je po fotru veš...zgleda da ravnotežje lovijo user posted image ...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4423
31.1.2011 22:51:44   
bjondi

sj vem..tole štampiljkanje si dala gor da vidmo kok se ti parket sija..user posted image

user posted image user posted image user posted image  prov še enkrat grem pogledat video da vidm kok se res kej svet...ampak ni blo zglancan user posted image  ...u bistvu vse nardi sesalc ,no ja voden je pod mojimi rokami user posted image ...kar pa pomotoma spustim pa otroc poglancajo ,pa včas ko ima mož fenomenalen dan še on prisostvuje kak preval ali dva zraven...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4424
1.2.2011 7:37:47   
bačko
Jutro.
No jaz pa imam obe doma.Lora je včraj imela 38.5 vročine in so klicali iz vrtca.Žana kašlja in iz nosa ji teče ampak vročine nima.Tako da imam kar veselo.Bom pa Žano danes  namazala z matrino dušico od justa.Kje jo namažen in koliko?

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?