|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del
28.1.2011 12:54:44   
tadejluka
Cepit ga pa še nis uspela če prov vem...Blaž je lani mel miljavžnkrat vneta ušesa...kot seveda že veste,...pa mu je vzela na ORL bris...pa ni bil pnevmokok,...pa sm ga vseen cepla, in letos ni mel še nikoli-trkam-vnetih ušes, ja smrkov je ampak na ušesa pa ne gre...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
28.1.2011 13:39:22   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

draga moja teta..

upam da ti je lepo kjer koli že si in da ne trpiš več..

rada te imam..user posted image user posted image user posted image

varuj nas..

Iskreno sožalje mini user posted image user posted image user posted image user posted image

26.05.2009 ob 23.56 sva postala ponosna starša malemu Mateju
23.10.2011 ob 02.25 pa je Matej dobil sestrico Mašo

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
28.1.2011 15:58:14   
Tira
Mini moje sožalje... drži se user posted image user posted image Tudi pri nas v družini na zelo krut način umira že drugi sorodnik user posted image  Na čase malo pozabiš, pa se spet spomnim. HB, da imamo male sončke, da nam ne dajo tolik mislit na te stvari.

Midva sva danes dopoldne prehodila peš celo mesto in je bil nazaj v avtu tkooo utrujen, da se je samo še cmeril, ko sva šla po stopnicah. No, sej sem ga mogla nest... sem mislila, da bom šla kr rodit vmes user posted image  Sem pa dobila nov telefon user posted image  Sicer sem imela ravno novo Nokio, ampak mi je skoz nagajala, pa še nisem se mogla navadit na touch screen.

Sedajle pa kuham zelenjavno juho... pri nas jo ima mali najraje in potem kar velikokrat to jemo.

Aja pa komaj čakam, da gremo popoldne po posteljico za M user posted image  Jo dobimo rabljeno od sestrične in nam bo ful prov prišla.

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 4378
28.1.2011 20:17:45   
mini86
IZVIRNO SPOROČILO: tadejluka

a veš da naju so pa lani vzel pod nujno...to je pomenil isti dan...! sam verjetno nima M nič izcedka iz ušeska...al se motim

nima gnojnega vnetja ne..ja takrat vzamejo pod nujno in tudi pumapajo, ane

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu tadejluka)
Neposredna povezava do sporočila: 4379
28.1.2011 20:20:58   
mk8
mini user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4380
28.1.2011 20:21:21   
mini86

Cepit ga pa še nis uspela če prov vem...Blaž je lani mel miljavžnkrat vneta ušesa...kot seveda že veste,...pa mu je vzela na ORL bris...pa ni bil pnevmokok,...pa sm ga vseen cepla, in letos ni mel še nikoli-trkam-vnetih ušes, ja smrkov je ampak na ušesa pa ne gre...

ne ni nam še ratalo ga cepit, bi imeli možnost v torek pa more bit od 4-6 tednov po noricah pa smo spet čez padl..
a ste imeli takoj po prvi dozi mir al je od prve doze do druge še kej fasu..mi imamo od 8.11 ko je prvič šel v vrtec zdele že 5ič vnetje..

a pa so mu na orl tud kej pregledal sluh pa to..ker ns je u bistvu zarad tega poslala..čeprav se men zdi da prou dobr sliš..

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

Neposredna povezava do sporočila: 4381
28.1.2011 20:28:02   
mini86
še enkrat hvala vsem za sožalje..

ta maljša je dokaj dobr sprejela, starejši se je pa jokal..pa tamala me je pol ene pou ure sprašvala ..zakaj je moja mami umrla, kako da je šla k angelčkom, a tm gleda al miži-k nazadnje ko jo je videla je imela zaprte oči, a je tvoja mami tud umrla..................................................

je pa ena zanimivost..učeri me je okol 9h ful stiskal pa špikal tko pr srcu..no umrla je ob 10h zvečer, pol mi pa stric pove da je učeri zvečer tamala že spala in da se je okol 11h zbudila in isto rekla da jo zlo špika in boli okol srčka..starejši je bil pa ponoč zlo nemiren..
vem da nas je pršla pogledat in da nas čuva..

zlo rada je brala lady tko da nj še tko čudn zgleda ji kupim lady in položim na grob ko ga bo imela..pa seveda njej namenjeno rožico in ježka..
joooj kr ne predstavlam si da je ni več, da nau več njenga smeha..prou spomnem se njenga smeha pa vsega..mi je zlo všeč da ko mislim o njej da razmišljam kako je rada imela tiramisu, rada je brala lady, kako se je smejala...ne razmišljam kakšna je bila ko sem jo videla nazadnje..

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4382
28.1.2011 20:47:17   
Mala_princeska
Mini iskreno sožalje ob izgubi drage osebe.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sem se prav bala našo temo odpret, sem imela kar neko čudno slutjo, daa bom kmalu prebrala žalostno novico.
prav je da se je spominjaš po dobrih stvareh.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4383
28.1.2011 20:49:16   
Mala_princeska
o nas.....manca včer prebruhala popoldne, jedla nič, samo pila, danes večkrat tekoče kakala, apetit tudi bolj na nuli user posted image user posted image user posted image user posted image
sem pa jezna na vvz ker nikjer opozorila da razsaja okužba - v skupini sta še dva fantka bruhala že dva dni prej,...pa šola in vrtec sta skupaj pa sošolci od nine tud bruhajo

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 4384
28.1.2011 20:50:18   
Mala_princeska
še meni je bilo včeraj in danes slabo, grlo boli, iz nosa mi lije, bom šla kmalu pod kovter se nazaj prekuhat

Neposredna povezava do sporočila: 4385
28.1.2011 20:51:26   
Mala_princeska
sem vse igrače, ki se dajo prat zbrala v vedro in pod vročo vodo, pa vse dekice preprala,....

Neposredna povezava do sporočila: 4386
28.1.2011 21:06:50   
tadejluka
Ja je pogledala, pa je rekla da fuuuuul redko zarad vnetij pride do slabšega sluha,...nama je takrat ornk nardila preiskave in je blo ok...ja že od 1. cepljenja dalje je mir...spet trkam

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4387
29.1.2011 8:54:29   
tecka
IZVIRNO SPOROČILO: mini86
joooj kr ne predstavlam si da je ni več, da nau več njenga smeha..prou spomnem se njenga smeha pa vsega..mi je zlo všeč da ko mislim o njej da razmišljam kako je rada imela tiramisu, rada je brala lady, kako se je smejala...ne razmišljam kakšna je bila ko sem jo videla nazadnje..

Ko je umrla moja mama, mi je bilo najhuje iti domov. Ker sem kar pričakovala, da bo tam, kjer je bila vse moje življenje...Več kot leto se nisem mogla navaditi, da je ni več...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4388
29.1.2011 8:56:12   
tecka
Ja je pogledala, pa je rekla da fuuuuul redko zarad vnetij pride do slabšega sluha,...nama je takrat ornk nardila preiskave in je blo ok...ja že od 1. cepljenja dalje je mir...spet trkam

Naš Srečko je imel vnetje samo 1x, ampak takrat mu je krvav gnoj ponoči stekel iz ušesa. Na orl so nam rekli, da če se bo ponovilo, da naj pridemo preveriti sluh. Mogoče bi vendarle morali iti, ker naš Srečko sliši zelo "selektivno" - kar pač njemu paše. Pa ne vem ali ima to po fotru, ali je zaradi vnetjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4389
29.1.2011 8:59:31   
tecka
Naša dva spita - je imel spet Srečko zgodnje vstajanje.

Včeraj sem dobila reklamo od next, ko nek "morski stil", pa pogledam v njihovo trgovino, pa nič. Potem pa preverim še na angleški strani...in mi je žal, da ne dostavljajo v slo:
http://www.next.co.uk/shopping/boys/new-in/7/

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 4390
29.1.2011 9:47:23   
tadejluka
Tole je pa fulll lepo vidt,...sploh kavbojke so zakon...
No pri nas ma pa danes tasrednji mulček u planu it na rojstni dan k svoji ,,punci,, in že cel dan samo to poslušam...ampak je pa ura ravn taka, da bo malček spal...zdej morm pa skombinirat kako bomo spelal...aja moj pa dela do 14...ma bom že...zdej vlečem Blaža da gre spat šele ob 12.30

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 4391
29.1.2011 13:11:27   
10ka
mini86 - sožalje user posted image user posted image

tecka - nisem pozabila nate, ti pošljem fotke asap. oz. upam, da mi bo že danes uspelo fotke s fotkiča snet

bolezni - zaključujemo s prvim delom osmega prehlada v sezoni 2010/2011. Prvi del sem prevzela nase jaz samauser posted image . zdalj zgolj še poklašljujem, prehladno štafeto sem pa očitno predala naši najmlajši, ki se že od včeraj ponaša z ogromno svečo iz nosa. moj mož v strahu, da bo naslednji, žalostno hodi po stanovanju in zmajuje z glavo. dejansko ugotavljam, da sem najšibkejši člen družine ravno jaz... v dveh mesecih sem bila trikrat bolna

http://liliputi.blogspot.com/

Neposredna povezava do sporočila: 4392
29.1.2011 22:40:05   
lino
mini, iskrene sožalje...

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4393
30.1.2011 9:47:24   
Mala_princeska
10ka ja moški so čist nesrečni, ko je kdo od družinskih članov bolan - moj tud "skače" od veselja, ker sem včeraj še jaz cel popoldne prebruhala, pa ker ima od petka-ponedeljka dopust in pravi, da zmer zboli(-mo) ko so dopusti user posted image

tko da še nisem čist okuser posted image
ne noseča nisem, ker sem včeraj poleg bruhanja dobila še prvi dan m user posted image  

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 4394
30.1.2011 10:17:03   
bačko
Mala princeska upam da boš kmalu bolje.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4395
30.1.2011 12:29:14   
vitae
Mini - iskrene sožalje user posted image user posted image user posted image  Drži se!

Mala princeska - upam, da se kmalu počutiš bolje, zato so te user posted image user posted image user posted image  samo zate.

Tečka - sem ti poslala mail! Pa še nekaj - nehaj me dražiti z internetnimi stranmi...meni je GAP zakon user posted image . Ampak HVALA vseeno.

Naš mali spi. Mi2 sva bila včeraj na žurki in sem rekla, da se ga bom napila...No, pila sem (po ne vem kolikih letih in to viski+kolo...J bi rekel TI TI MAMA), ampak se me nič ni prijelo. Sem se pa naplesala in uživala max.
Sedaj odštevamo do petka, ko odhajamo na smučanje user posted image  Čeprav ta teden bo naporen - sestanki, GU, roditelj. sestanek...

Sem pa malo slabše volje, ker je Murray zgubil. Mah, s to igro mu je prav. Pa max dobre, ker sem danes prebrala super truper novico, da junija prihaja Sting v LJ. Komaj čakam!!! 

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4396
30.1.2011 15:59:10   
bačko
Vitae lepo da si se imela na zabavi fajn in da si se naplesalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vitae)
Neposredna povezava do sporočila: 4397
30.1.2011 17:58:45   
Tira
Moja dva pa spita... malega se očitno nekaj loteva. Malo pokašljuje, pa vročino ima. Pred pol ure sta pa oba zaspala in tako imam mir user posted image

Vitae super za žurko... meni bi tud že pasal kam it, samo bom mogla še kar neki časa počakat. Se mi pa tko lušta po enem "odklopljenem" večeru user posted image

Danes je tamau prvič prespal v novi posteljici v svoji sobi. Se je samo enkrat zbudil, pa je šel moj tja in ga potolažil in je spal naprej user posted image  Jz sem spala bolj slabo... kolk se navadiš, da ga imaš zraven... sem skoz poslušala, če je vse ok, namesto da bi spala user posted image  Bomo videli kakšna bo današnja noč, sploh glede na to, da je nekaj bolan user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4398
30.1.2011 18:00:05   
Tira
Še to: A je katera dala malega cepit proti klopnemu meningitisu? Malo razmišljam, da bi ga dala.

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 4399
30.1.2011 19:50:31   
mini86
IZVIRNO SPOROČILO: Tira

Še to: A je katera dala malega cepit proti klopnemu meningitisu? Malo razmišljam, da bi ga dala.

js ga bom dala

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?