|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar/februar 2011 IVF/ICSI
28.1.2011 20:29:06   
womanpolice

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

natke po moje bi ti že pokazalo, vsaj rahklo črticouser posted image

ni rečeno... glede na to, da je imela transfer že tretji dan...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 351
28.1.2011 20:31:14   
womanpolice

IZVIRNO SPOROČILO: Little Star

Evo.. zdravila prevzeta. Moram reči, da sem prav prijetno presenečena nad prijaznostjo sester na GK. user posted image  No danes zvečer pade prva špika.. me je kar malo groza, no pa saj bo dragi pomagal.

Nekaj me zanima.. kam ste se oz. se ve špikate? V trebuh ali stegno ?

NO, glede sester na GK LJ tudi sama nisem imela nikoli pripomb - so zelo prijazne, prijaznosti in človečnosti manjka nekomu drugemu...

Jst sem se špikala nekaj postopkov v stegno, v zadnjem pa sem se kr v trebuh. Mirno roko ti želim...

(odgovor članu Little Star)
Neposredna povezava do sporočila: 352
28.1.2011 21:00:51   
Lasago
Punce zdravo!

Po dolgih mesecih tudi jaz spet "upam"  prebirati forum. V četrtek 3.2. grem po zdravila in špike.
Za mano so 4x IVI in 1x IVF. Na nebu pa me gledajo 3 angelčki. Prva pikica je postala angelček oktobra 2009 v sedmem tednu po drugem postopku IVI, druga angelčka pa sta bila dvojčka - ena pikica je živela v trebuščku 9 tednov, druga pa 17 tednov. Neskončno ju pogrešam in hkrati komaj čakam, da začenemo na novo...........z velikim upanjem, da bo tokrat vsaj ena pikica ostala pri nas. Stara sem že 39 let in časa nimam več napretek. Doma imam že čudovito punčko, ki je bila stara 5 let in si močno želi sestrico ali bratca.

Držim pesti za vse nas!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 353
28.1.2011 21:16:10   
natke
womanpolice, saj verjetno mi testa ne bo potrebno delati, ker po izračunih prejšnjih postopkov bom že v nedeljo dobila user posted image če mi je usojena,...če je pa ne dobim...pa težko napovem, kdaj me bo premamilo naredit test...

Neposredna povezava do sporočila: 354
29.1.2011 10:03:18   
loremi
IZVIRNO SPOROČILO: natke
Kateri dan naj bi že CB pokazal 100% prav (ET tretji dan sem imela 19.1.)?

Jaz mislim, da bi moral prav pokazati nekje 12. dan po ET, se pravi če ne bo user posted image , lulaj na palčko v ponedeljek ali pa že kr v nedeljo user posted image .

Nutry dobrodošla in naj bo tokrat +, d ane bo treba na IVF.
V kolikor pa boš šla, moraš najprej dobiti napotnico za sam postopek, ob M pokličeš 01/231-82-45 (ali pa se greš osebno tja naročit) in 22. dan (če bo dolgi postopek) boš prišla tja prevzet zdravila.

Lasago dobrodošla med nami in vso srečo, da prideš do zakladka, naj bo tokrat več sreče!

Sensi pozdravljena, vidim, da si med tem časom že imela ET, srečno! user posted image

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu natke)
Neposredna povezava do sporočila: 355
29.1.2011 10:06:08   
loremi
    user posted image    

AKTUALNO

Sreda, 02.02.
Maja_V. - prevzem zdravil

Petek, 04.02.
frnikola982 - UZ + stopka

Torek, 08.02.
mish - prevzem zdravil

Četrtek, 10.02.
Little Star - UZ
ursi84 - posvet

Sreda, 16.02.
kejt2 - posvet

Torek, 08.03.
smartika - pregled

OBJEMČKI 

user posted image user posted image       viid    user posted image user posted image  

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

natke greje user posted image  user posted image test 01.02.2010
pokamoka greje user posted image user posted image test 03.02.2010
Sensi greje user posted image  test 03.02.2010
*rebecca* greje user posted image user posted image  test 04.02.2010

user posted image   KANDIDATKE  V  POSTOPKU    user posted image     

• lučka 25 (4. IVF, dr. Reš)
  • Kimsy ( GKLJ, dr. D, zamrznjenčki)
  • smeška83 ( 1.ICSI, dr.Reš, PO)
  • *rebecca* ( 1.IVF)
  • punsha ( GKLJ, zamrznjenčki)
  • frnikola982 ( 1. ICSI, GKLJ)
  • Beatrice ( 1.IVF, dr.Reš)
  • pokamoka ( 2.IVF, PO)
  • Little Star
  • sensi
  • natke
  • Maja_V. ( 2.IVF, GKLJ)
  • smartika ( 2.IVF, dr.Reš)
  • mish ( 1.IVF, GKLJ)
  • kejt2 ( 1.IVF, GKLJ, dr.Tomaževič)
  • cokla ( 1.IVF)
  • viid ( 4.ICSI, PO, dr.Reš)
user posted image   KANDIDATKE  ZA  POSTOPEK   user posted image           

• pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • mateja_goljev (6. IVF/ICSI, dr. Tomaževič)
  • Kiwi (3. IVF/ICSI, MB, dr. Vlaisavljevič)  
  • Aljonka (GK LJ, dr. Požlep)
  • palcica_ (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • metuljci (1. ICSI, MB, dr. Reljič, november)
  • n74 (IVF, PO, dr. Reš)
  • matejka78 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Loremi (3. IVF, GKLJ)
  • Barbara31 (2. IVF, GKLJ)
  • nhaya (3. IVF, dr. Reš)
  • Selena78 (5. IVF, dr. Reš)
  • mausikaa (2. IVF, dr. Reš)
  • skuštrana suzi (5. ICSI, MB, dr.Gavrič-Lovrenc)
  • Buska (4. ICSI, PO, dr. Reš)
  • D0aisy (6. IVF, dr. Reš)
  • Krashi (2 IVF, GKLJ)
  • honey (2. IVF, GKLJ, dr. Ban)
  • Teja K (dr. Reš)
  • Mina83 (1. IVF, GKLJ)
  • Klavirka (4. ICSI, GKLJ)
  • Zarjaa (2. IVF, GKLJ, dr. Pintar)
  • JEŠA (IVF, GKLJ, dr. Drobnič)
  • HANYBANY (IVF, GKLJ)
  • Rielka (2. IVF, GKLJ)
  • golobica82 (2. IVF, PO, dr. Merlo)
  • upanje81 (mild protokol)
  • čebelica_Maja (1. IVF, GKLJ, dr. Drobnič)
  • elle7 (1. IVF, MB) 
  • titty (3. IVF, GKLJ)
  • nanika 1 (3. IVF, GKLJ)
  • Elysabeth (4. IVF, dr.Reš)
  • martin6 (zamrznjenček, GKLJ)
  • spominčica (4. ICSI, dr.Drobnič, GKLJ)
  • mausikaa (3. IVF, PO)
  • februar 202 (5. IVF, GKLJ, čaka operacijo mioma)
  • julija30 (2. IVF, MB)
  • nana7 (2. IVF, GKLJ, dr. Zorn)
  • sandra74 (1. IVF, MB)
  • energija80 (2. IVF, GKLJ)
  • majalina (2. IVF, GKLJ)
  • jael (2. IVF, dr.Reš)
  • ursi28 (1. IVF)
  • vrtnica.m (3. IMSI/ICSI, GKLJ, dr.Bokal)
  • latka (2. ICSI, MB)
  • Ksenya (2. IVF, MB)
  • Anonimen (Vita) (2. IVF, GKLJ)
  • Aljonka (5. ICSI)
  • športnica (3. IVF, MB)
  • drejčy (2.IVF, MB)
  • aja12 (4.IVF, GKLJ, dr. Drobnič)
  • ursi84 (2. IVF, GKLJ)
  • anabanana (2. IVF, GKLJ)
  • waiting (2. IVF)
  • lučkamučka (2. ICSI)
  • mucamica (2. IVF, MB)
  • šopka (4. IVF, GKLJ, dr.Ribič)
  • olana (2. IVF, dr.Reš)
  • spomladančica (IVF, GKLJ)
  • spelka12 (zamrznjenčki, dr. Reš)
  • misojka (4. IVF, dr. Reš)
  • Reby (3. IVF, dr.Reš)
  • miklarom (zamrznjenčki, MB)
  • tinas (2. IVF-PGD, GKLJ)
  • trolika (2. IVF, GKLJ)
  • nana7 (3. IVF, GKLJ, dr.Zorn)
  • lisi (1. IVF, PO)
  • beba75 (3. IVF, MB)
  • upam (1. IVF, PO, dr.Reš)

user posted image user posted image user posted image

sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Gigi1, Nokes, Sonček33, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Špelka12, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09, miška73, cari, jona3, julia1, Metulj, Andreja07, Miklarom, Kimsy, a.jard, Punsha, Lana08, Gapiii27, Loremi, Protina, Lana70, n74, cukica, Tinkamiška, Bozza, Kajsica, BarbiG, Tanja_Jes,  Rojena77, Pikovit, Bit, hektorina, coala

Statiska uspešnost  (borke ki sodelujejo na RR):

Mesec    Št. bork v pos. do testa      Št. Nosečk             Uspešnost

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01/ 23 23 048
Naročanje v MB: 02/ 321 24 62 (za posvet)

user posted image   NOVE NOSEČKE JANUAR   user posted image

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/.

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 356
30.1.2011 16:36:09   
bibk
Pozdravljene punce ...

... po dolgem času se tudi jaz spet javljam na "raport" user posted image . Jutri me čaka punkcija, in je še nikoli do sedaj nisem tako težko pričakovala... malo bolj napeta sem in me tišči kot me je v prejšnjih postopkih, tako da jutri komaj čakam da se spraznim user posted image . Pol pa da vidimo kaj in kako nam bo usojeno... Upam da bom preživela jutri, vprašala sem po dr. Drobniču ki je baje dokaj "nežen" če o nežnosti sploh pri punkciji lahko govorimo user posted image . Tako da se vam priporočam za pestke da bo rezultat čim boljši ... Si bom pa vzela kar lepo cel teden fraj (bolniško), čerprav sem ponavadi naslednji dan po punkciji šla zmeraj delat... ampak tokrat bom doma počakala transfer in bom uživala v brezdelju user posted image user posted image user posted image

Lep pozdrav in srečno vsem trepetalkam in ostalim ...

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 357
30.1.2011 16:43:06   
natke
bibk, želim ti čimmanj bolečo in čimbolj uspešno punkcijo. Javi se nam kaj, ko boš odpravila. Držimo pesti zateuser posted image user posted image .

Pri meni je 11 dan po ET. Vsakič ko grem na wc, se tresem, da ne zagledam kaj na vložku...Glava me boli že dva dni in ne vem če od živcev ali od zdravil. Pa tudi v trebuhu se dogaja kot pred user posted image !

(odgovor članu bibk)
Neposredna povezava do sporočila: 358
30.1.2011 19:45:39   
Aleda
Pozdravljene,

sem nova članica na tem forumu. Konec februarja me čaka 1. ICSI postopek, tak da se sedaj že šesti dan špikam. Imam pa dolgi postopek zgleda, prej sploh nisem vedela da jih je več, dokler nisem tu prebrala. Po eni strani sem zelo pozitivna, po drugi pa me vsake toliko časa obšinejo kakšne čudne misli.  Še dobro, da mam veliko dela z diplomsko, da ne mislim preveč na to.
Drugače delava z možem na otročku že kakšno leto in pol. Ker nisem zanosila, sem se kar hitro naročila pri ginekologinji ta pa mi je takoj dala napotnico. Lani aprila sva bila prvič naročena in sedaj sem v postopku. Zdi se mi, da gre vse skupaj kar počasi.Niti nisva imela veliko preiskav, ker so hitro ugotovili vzrok,mož je delal dvakrat spermiogram in ima slabe rezultate, jaz pa sem bla na  uz in dvakrat sem dala kri za hormone. Mogoče bi bla lahko kakšen mesec, dva prej na vrsti, če bi se tut sama malo bolj pozanimala, kako to gre. Sam prvič je vse tak čudno.
Me pa zanima kako je na UZ, a dela pregled tisti zdravnik, ki je napisan na urniku za tisti dan? Potem vzamejo še kri. A kaj povejo, če je vse vredu, kako bi moglo bit? Sploh ne vem kaj naj jih prašam.

Srečno vsem!

(odgovor članu natke)
Neposredna povezava do sporočila: 359
30.1.2011 21:30:12   
frnikola982
Aleda, zgleda sva na podobni poti. Ker je partnerjevo seme slabo, mene niti niso posebej pregledovali. Pikat sem se začela 12.1. in ko sem prišla po 14 dneh Suprefacta na UZ, so me samo na hitro pogledali, niti krvi nisem dala. Sem še vprašala, če moram, pa je rekla sestra, da nikjer ni napisano. Sedaj se pikam še s Puregonom, po 9 dneh le-tega imam spet UZ in po tem že stop injekcijo, če bo vse ok. Vse gre kot po tekočem traku :) Sedaj sem že malo napihnjena, in na trenutke imam občutek, kot da sem noseča. Prav fajn filing user posted image
Ta kri me sedaj malo bega, ali so ostalim vzeli kri na prvem UZ? Aja pa še to: kdo dela punkcijo? A tisti zdravnik, ki je tisti dan dežuren? Ker zdravnik, ki mi je dal napotnico, je dr. Zorn, pa me zanima če ga bom še kdaj videla :)

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 360
30.1.2011 22:05:19   
punsha
UZ ali punkcijo, oz karkoli je potrebno, dela tisti zdravnik, ki je tisti dan napisan. Tako imaš stike s svojim G le če pač takrat dela. Kaj pa vem, mene to ni motilo, važno da gre naprej. Z vsemi sem imela dobre izkušnje, vsi izredno prijazni... Splo pa čudovite se mi zdijo sestre.

27.12. 2009 sem postala mamica čudovitemu fantku

(odgovor članu frnikola982)
Neposredna povezava do sporočila: 361
31.1.2011 8:14:11   
frnikola982
Punsha, se absolutno strinjam s teboj. Moje vprašanje je bilo le zaradi radovednosti, ker drugače je tudi meni vseeno kateri zdravnik je, ker se mi glede ne prvi vtis zdijo prav vsi ok. Sestre so pa itak čudovite. In želim vam vsaj tako čudovit teden, kot so sestre na GK. *

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 362
31.1.2011 9:00:33   
pokamoka
hej
Da še jaz malo napišem... jaz sem 11 dan po transferju... hmm... ne vem, mal čudne občutke imam. Mislim, da preveč primerjam prvi postopek s tem, tak da precej vem, kaj se dogaja. Mislim, da nič dobrega. Imam neke čudne znake, ki so se mi pojavljali že v prvem postopku v septembru. Nisem pa še obupala... vztrajam in mislim in upam na najboljše. Čakam, kaj bodo prinesli naslednji trije dnevi...

Pozdraljene vse nove borke... res nas je v tem januarju ratalo kar precej:)

Neposredna povezava do sporočila: 363
31.1.2011 9:03:49   
punsha
Hej ,
natke, pokamoka, sensi, rebecca, kako se držite? Kolikor berem imam zelo dober občutek in čakam dobre novičke user posted image . A ni še nobena delala testa? Joj, kak ste pridne, jaz že ne bi zdržala. Držim pesti za vse in navijam za pluske user posted image . Ma sem že jaz malo nestrpna, dejmo prosim kako lepo novičko user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 364
31.1.2011 9:11:03   
punsha
A dej no pokamoka, občutke pa kar hitro obrni na dobro. V postopku res noben drug znak prav ničesar ne pomeni, kot le če se res ulije prava user posted image . Dokler je pa ni in je le kako špikanje, občutek menstruacije, razni občutki v prsih in ostalo, je pa vse še SUPER in le pozitivne misli. Misli naj bodo pri pikici, ki se bo obdržala pri tebi vseh 9 mesecev in pridno rasla. Držim pesti

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 365
31.1.2011 9:43:55   
natke
Kot v zadnjih treh poskusih (z razliko od prvega uspešnega in nato SS), sem včeraj 11 dan dobila rjav izcedek, tako da pričakujem jutri, pojutrišnjem user posted image . Test bom delala vseeno jutri ali v sredo. Lažje prenesem minus če imam že obarvan vložek, ker sem počasi pripravljena. Če pa delam test prezgodaj, na belini je minus večji šok.

Ostale, ki grejete, potrudite se, da ne bomo ostale brez nosečk v januarju.

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 366
31.1.2011 9:54:36   
Anonimen
ojla punce,

dajmo, dajmo, čakamo. user posted image  pri meni je danes 11 dan, vse ok, čisto. res da me je vseskozi špikalo in zbadalo, zadnje tri dni sem mela ene močne krče podobne kot pred M (ampak je 2X v dnevu, in če sem malo poležala je bilo ok), ampak mene vedno tisti dan ko že mam M boli kot hudič, nikoli prej, tako da pojma nimam kako naj si to razlagam. danes še nič, vse oki. bradavičke me še vedno bolijo, drugače klasika. in kot sem že rekla. nimam nemena delat testa dokler ne grem v Lj, oz. če se pokaže gospa nezaželjena. Joj, sem korajžna, kr neki, priznam pa, da me po malem firbec in srbijo prstki da bi testek delala - še dobro da ga ni doma.

drugače pa mam ju3 spet izpit in nisem nič kaj pridno študirala, ker se nisem mogla zbrat. tole špikanje me je skoz spominjalo da se nekaj dogaja in misli so prekrenile. user posted image  ampak upanje mre zadnje, jst grem u boj, skupaj z najinima user posted image  user posted image , k vem da mi bosta spet v pomoč. user posted image

drugače pa mam zdaj doma še mojga dragega, k je gripco fasu, tako da se ga na veliiiiiko izogibam. user posted image

natke, držim pesti da ni to to, kar praviš! ne sme bit!!!

punce, želim vam veliko uspeha, dejmo pluske nalulat, da se preselimo na otkobrke 2011.

(odgovor članu natke)
  Neposredna povezava do sporočila: 367
31.1.2011 10:44:37   
sensi
Oj dekleta,
tudi pri meni je danes 11 dan od ET.Občutki so.....saj ne znam povedat, res je, da mi tisti začetni pogum in optimizem kr malo upadata sam se še vse eno ne dam.Ti znaki so pa itak tako različni, da nikoli ne veš kaj pri kateri napoveduje.Pri meni je trebuh manj napet je pa še vedno trd,pa prsi-bradavice me bolijo, če se jih dotaknem.No bomo videli.Skratka navijam za vse nas, da bomo čez 9 mesecev nekje skupaj dihale.
Natke, vem, da ti takoj,ko vidiš sam pikico na wc papirju, vse dol pade,sam ne še čist obupat, dokler se ne vlije in dokler ne narediš testa ni še nič dorečenega.Tu smo že svašta brale in punce so že z marsikaterimi znaki nazadnje presenetile.
Pa lep pozdrav vsem skupaj
lp

Upanje umre zadnje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 368
31.1.2011 11:08:57   
natke
Sensi in rebecca, moj trebuh je za razliko od vaju že čisto uplahnil, kot tudi joške. Vseeno pa malček upanja še ostajauser posted image .

(odgovor članu sensi)
Neposredna povezava do sporočila: 369
31.1.2011 11:45:46   
pokamoka
hej...
Mislim, da se mi isto dogaja, kot natke... joški ne bolijo, trebuh ni več napet, bolečine so take, kot pred menstruacijo... hmmm... sem v enajstem dnevu po transferju... ulilo se mi pa  še ni:):):) In ne glede na znake upam, da se mi ne bo. Sem borka do konca... Sej morm bit:)
Držim pesti za vse, ki nosite pikice... naj nam skupaj uspe:):):)

(odgovor članu natke)
Neposredna povezava do sporočila: 370
31.1.2011 15:15:41   
bibk
Evo mene po punkciji. Moram priznat da je bla tale punkcija mala malca v primerjavi z Reševo punkcijo, kjer bi najraje umrla user posted image . Tako da smo pridelali 6 celic in računamo na to da se bodo vse oplodile (po navadi so se, ne bojo valjda tokrat razočarale user posted image ) in naju lepo počakale do sobote ko je predviden ET.

Do takrat pa lep pozdrav vsem in grem malo ležat, čeprav priznam da sem ko rošca in bi lahko skoraj skoraj šla kar v službo user posted image ampak bom raje malo glumla in uživala doma user posted image

Punce dejte kej lulat, da bo kakšen + za stimulacijo na seznamčku user posted image

(odgovor članu pokamoka)
Neposredna povezava do sporočila: 371
31.1.2011 18:04:57   
Aleda
Hojla!

Frnikola982, ja  mava pa res podobno. Potem boš pa kmalu imela punkcijo, sporoči kako bo.
Upam samo, da potem ne bo še moje telo preveč kompliciralo user posted image in bo lepo sprejelouser posted image
Glede sester, sem bla pa tut jaz zelo presenečena, vse so tako prijazne.

Trepetalke za vas pa držim pesti, naj bodo sami + user posted image

(odgovor članu bibk)
Neposredna povezava do sporočila: 372
31.1.2011 18:52:07   
nhaya
Pozdravčke vsem skupaj!

Zanima me, če dela zdej Reš tud Torke popoldne? Ker do sedaj sem bila vedno ponedeljek ali četrtek..zdej pa me je sestra naročla na torek, 15.2. ob 15h..pa me zanima, če se je mrbit zmotla al je to to?

Držim pestke za vse user posted image user posted image user posted image .
Jaz pa grem po mojega zamrznjenčka..v tretje gre rado user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 373
1.2.2011 8:09:41   
frnikola982
Spet jaz.... sinoči sem dobila 6. dozo Puregona (150), UZ imam v petek 04.02.2011. Kar me muči pa je sledeče: danes je 10 dan po M, pa imam že od včeraj sluz kot pri O. A je to normalno, da pri teh zdravilih O nastopi prej, kot običajno? Kako je (bilo) pri vas? A mislite, da bi morala poklicati na GK? Skrbi me, da me bo moje telo prehitelo in bo že vse skupaj predaleč, ko bom prišla na kontrolo.

(odgovor članu nhaya)
Neposredna povezava do sporočila: 374
1.2.2011 8:28:30   
natke
 Jaz sem sluz dobila že kak šesti dan, mogoče že prej, tako da sem si mogla dat vložek, čez par dni pa je zginla.
Tako je bilo samo pri Puregonu.

Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?