|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar/februar 2011 IVF/ICSI
27.1.2011 12:37:31   
kimsy
po dolgem času se vam spet pridružujem. Danes sm dobila evidenčno številko za postopek s zamrznenčki. To M zihr še ne grem v postopek, pol pa počasi že.
drugače mam pa doma eno najlepšo IVF punčkico, ki je stara eno leto! Prvič mi je uspelo v prvo, upam, da bo tudi tokrat!  user posted image

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

(odgovor članu natke)
Neposredna povezava do sporočila: 326
27.1.2011 14:51:29   
punsha
O kimsy, dobrodošla med nami. Midve sva pa nekje skupaj, le da imam jaz doma IVF fantka, tudi uspelo v prvo. In močno upam, da bo sedaj tudi z zamrznjenčki. Kolko jih pa imaš ti? Jaz imam 2 v eni slamici.

27.12. 2009 sem postala mamica čudovitemu fantku

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 327
27.1.2011 15:09:52   
Little Star
Evo.. zdravila prevzeta. Moram reči, da sem prav prijetno presenečena nad prijaznostjo sester na GK. user posted image  No danes zvečer pade prva špika.. me je kar malo groza, no pa saj bo dragi pomagal.

Nekaj me zanima.. kam ste se oz. se ve špikate? V trebuh ali stegno ?

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 328
27.1.2011 16:02:21   
viid
Little Star   jaz sem se v trebuh, v stegno(mišico) pa sem si dala stopko.

(odgovor članu Little Star)
Neposredna povezava do sporočila: 329
27.1.2011 17:00:58   
a.jrad1
Kimsy pozdravljena!

Oh super, vidim, da tudi ti že greš po novo srečo user posted image . Jaz še moram prej dat skozi odvzem brisa, ker po porodu ni bil vredu, potem pa tudi spet k Rešu o še eno srečo. Moj sonček je tudi januarja dopolnik 1 leto - je pa bil zamrznjenček (ampak samo 2 meseca user posted image ). Sicer imam še enega zamrznjenčka, sam Reš itak da enega ne bo vstavljal, tako da se kar pripravljamo na 2 IVF.

lp

(odgovor članu viid)
Neposredna povezava do sporočila: 330
27.1.2011 17:52:25   
ammra
Se pridružujem klubu "pikic" user posted image . Danes vzamem tretjo pikico Puregona. Katero zdravilo pa imate ostale?

(odgovor članu a.jrad1)
Neposredna povezava do sporočila: 331
27.1.2011 18:54:32   
pokamoka
heeej
Vidim, da se naše število povečuje... hmmm... je to dobro, al ne??? Hmmm... mi daje misliti, da nisem sama na tem svetu s tem problemom, kako priti do otročka.
Tiste, ki že nosimo pikice... smo kr malo potihnile v zanjih dneh. Verjetno je vsaka v svojim mislih in itak upa na najboljše. Vse pa držimo pesti, da nam uspe. Jaz sem ... hmmm. kako???? Ne vem, se že celi dan sprašujem, kako sem, pa se nekako ne morem odločit. Mislim, da danes ni moj dan in čakam na jutri in upam, da bo jutri bolje. Nekako se mi po glavi podi en kup enih čudnih misli, ki ne spadajo zdaj v mojo glavo. Tudi svoje telo tolk dobro poznam in si grem že sama sebi na živce, ker se non stop opazujem, kaj se mi spreminja. In to ni ni všeč... in si grem sama sebi na živce. Včeraj sem nehala z bolniško po transferju... in bom poskušala normalno funkcionirat. Malo bolj umirjeno, kot ponavadi, ampak vseeno...
Kako ste ostale, ki že čuvate svoje pikice??? Upam, da bolje razpoložene, kot jaz...

Little Star... Jaz oz. mož me je špikal v trebuh. Je bil pravi strokovnjak in je vedno odlično opravil. Stopko pa mi je dal zdravstveni delavec... da ne bi kaj zamučkala midva.

pazite nase...

(odgovor članu ammra)
Neposredna povezava do sporočila: 332
27.1.2011 19:11:16   
lisi
no danes sem tud jst prevzela municijo in dobila že prve špike. Jst mam 2x menopur 1x diphereline. Čez en teden 3.2.2011 imam prvi UZ
Zanima me a imate kake stranske učinke (tečnoba, napihnjenost,... kr koli). je moj uprašal dohtarja če bom kej od tega mela pa je reku da ne :) Jst pa kr mislim da bom mal tečna :) :)

(odgovor članu pokamoka)
Neposredna povezava do sporočila: 333
27.1.2011 19:55:40   
Little Star
Jaz imam suprefact ..
1. UZ je 10. februarja

Evo, dobila 1. špiko.. re ni popolnoma nič groznega, mož je opravil prvovrstno.
Me pa full srbi user posted image

(odgovor članu lisi)
Neposredna povezava do sporočila: 334
27.1.2011 20:45:39   
loremi
En lep dober večer vsem skupaj!

Little Star ja tam, kjer se injecira zdravilo, na tem mestu rado srbi, Če imaš zdravilo v hladilniku, ga vzami ven kakšne pol ure, predno se pikneš. Ne si pa praskat mesta, kjer srbi. Ne traja tko zlo dolgo srbečica. Super za prvo špiko, srečno! user posted image

Pokamoka misli ob tem seved adelajo sto na uro, premišljuješ kdaj tudi kaj, kar sicer nebi in to je zavestno in tudi podzavestno. Smo konec koncev le v nečem, česar drugi ne poznajo in vemo, kaj damo skozi, da bi prišli do velike želje in misli tedaj zelo delajo. Koliko časa si sedaj po ET?? Srečno!

ammra dobrodišla med drogerašicami user posted image  in srečno!

Kimsy in a.jrad dobrodošli spet tu!

*rebecca* uf, super za krasno oceno na izpitu, naj bo tako uspešno še naprej!

viid zate pa en velik objemček! user posted image  user posted image user posted image user posted image

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

Neposredna povezava do sporočila: 335
27.1.2011 20:50:20   
loremi
    user posted image    

AKTUALNO

Četrtek, 27.01.
Little Star - prevzem zdravil
lisi- prevzem zdravil

Petek, 28.01.
aja12 - posvet

Sreda, 02.02.
Maja_V. - prevzem zdravil

Petek, 04.02.
frnikola982 - UZ + stopka

Torek, 08.02.
mish - prevzem zdravil

Četrtek, 10.02.
Little Star - UZ
ursi84 - posvet

Sreda, 16.02.
kejt2 - posvet

Torek, 08.03.
smartika - pregled

OBJEMČKI 

user posted image user posted image       viid    user posted image user posted image  

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

natke greje user posted image  user posted image  test 01.02.2010
pokamoka greje user posted image  user posted image  test 03.02.2010
*rebecca* greje user posted image  user posted image  test 04.02.2010

user posted image   KANDIDATKE  V  POSTOPKU    user posted image     

• lučka 25 (4. IVF, dr. Reš)
  • Kimsy ( GKLJ, dr. D, zamrznjenčki)
  • smeška83 ( 1.ICSI, dr.Reš, PO)
  • *rebecca* ( 1.IVF)
  • punsha ( GKLJ, zamrznjenčki)
  • frnikola982 ( 1. ICSI, GKLJ)
  • Beatrice ( 1.IVF, dr.Reš)
  • pokamoka ( 2.IVF, PO)
  • Little Star
  • sensi
  • natke
  • Maja_V. ( 2.IVF, GKLJ)
  • smartika ( 2.IVF, dr.Reš)
  • mish ( 1.IVF, GKLJ)
  • kejt2 ( 1.IVF, GKLJ, dr.Tomaževič)
  • cokla ( 1.IVF)
  • viid ( 4.ICSI, PO, dr.Reš)
user posted image   KANDIDATKE  ZA  POSTOPEK   user posted image           

• pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • mateja_goljev (6. IVF/ICSI, dr. Tomaževič)
  • Kiwi (3. IVF/ICSI, MB, dr. Vlaisavljevič)  
  • Aljonka (GK LJ, dr. Požlep)
  • palcica_ (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • metuljci (1. ICSI, MB, dr. Reljič, november)
  • n74 (IVF, PO, dr. Reš)
  • matejka78 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Loremi (3. IVF, GKLJ)
  • Barbara31 (2. IVF, GKLJ)
  • nhaya (3. IVF, dr. Reš)
  • Selena78 (5. IVF, dr. Reš)
  • mausikaa (2. IVF, dr. Reš)
  • skuštrana suzi (5. ICSI, MB, dr.Gavrič-Lovrenc)
  • Buska (4. ICSI, PO, dr. Reš)
  • D0aisy (6. IVF, dr. Reš)
  • Krashi (2 IVF, GKLJ)
  • honey (2. IVF, GKLJ, dr. Ban)
  • Teja K (dr. Reš)
  • Mina83 (1. IVF, GKLJ)
  • Klavirka (4. ICSI, GKLJ)
  • Zarjaa (2. IVF, GKLJ, dr. Pintar)
  • JEŠA (IVF, GKLJ, dr. Drobnič)
  • HANYBANY (IVF, GKLJ)
  • Rielka (2. IVF, GKLJ)
  • golobica82 (2. IVF, PO, dr. Merlo)
  • upanje81 (mild protokol)
  • čebelica_Maja (1. IVF, GKLJ, dr. Drobnič)
  • elle7 (1. IVF, MB) 
  • titty (3. IVF, GKLJ)
  • nanika 1 (3. IVF, GKLJ)
  • Elysabeth (4. IVF, dr.Reš)
  • martin6 (zamrznjenček, GKLJ)
  • spominčica (4. ICSI, dr.Drobnič, GKLJ)
  • mausikaa (3. IVF, PO)
  • februar 202 (5. IVF, GKLJ, čaka operacijo mioma)
  • julija30 (2. IVF, MB)
  • nana7 (2. IVF, GKLJ, dr. Zorn)
  • sandra74 (1. IVF, MB)
  • energija80 (2. IVF, GKLJ)
  • majalina (2. IVF, GKLJ)
  • jael (2. IVF, dr.Reš)
  • ursi28 (1. IVF)
  • vrtnica.m (3. IMSI/ICSI, GKLJ, dr.Bokal)
  • latka (2. ICSI, MB)
  • Ksenya (2. IVF, MB)
  • Anonimen (Vita) (2. IVF, GKLJ)
  • Aljonka (5. ICSI)
  • športnica (3. IVF, MB)
  • drejčy (2.IVF, MB)
  • aja12 (4.IVF, GKLJ, dr. Drobnič)
  • ursi84 (2. IVF, GKLJ)
  • anabanana (2. IVF, GKLJ)
  • waiting (2. IVF)
  • lučkamučka (2. ICSI)
  • mucamica (2. IVF, MB)
  • šopka (4. IVF, GKLJ, dr.Ribič)
  • olana (2. IVF, dr.Reš)
  • spomladančica (IVF, GKLJ)
  • spelka12 (zamrznjenčki, dr. Reš)
  • misojka (4. IVF, dr. Reš)
  • Reby (3. IVF, dr.Reš)
  • miklarom (zamrznjenčki, MB)
  • tinas (2. IVF-PGD, GKLJ)
  • trolika (2. IVF, GKLJ)
  • nana7 (3. IVF, GKLJ, dr.Zorn)
  • lisi (1. IVF, PO)
  • beba75 (3. IVF, MB)
  • upam (1. IVF, PO, dr.Reš)

user posted image user posted image user posted image

sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Gigi1, Nokes, Sonček33, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Špelka12, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09, miška73, cari, jona3, julia1, Metulj, Andreja07, Miklarom, Kimsy, a.jard, Punsha, Lana08, Gapiii27, Loremi, Protina, Lana70, n74, cukica, Tinkamiška, Bozza, Kajsica, BarbiG, Tanja_Jes,  Rojena77, Pikovit, Bit, hektorina, coala

Statiska uspešnost  (borke ki sodelujejo na RR):

Mesec    Št. bork v pos. do testa      Št. Nosečk             Uspešnost

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01/ 23 23 048
Naročanje v MB: 02/ 321 24 62 (za posvet)

user posted image   NOVE NOSEČKE JANUAR   user posted image

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/.

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu lisi)
Neposredna povezava do sporočila: 336
27.1.2011 20:55:03   
viid
Veliko sreče vam želim, in se vam pridružim  v klepetu ko bom šla po najine "eskimčke", do takrat pa vas bom spremljala ob branju vaših postov.user posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 337
28.1.2011 9:25:54   
natke
Trepetalke, kdaj boste delale teste? Jaz še ve vem, verjetno šele v sredo.

Kateri dan naj bi že CB pokazal 100% prav (ET tretji dan sem imela 19.1.)?

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 338
28.1.2011 10:12:05   
Anonimen
natke po moje bi ti že pokazalo, vsaj rahklo črticouser posted image

(odgovor članu natke)
  Neposredna povezava do sporočila: 339
28.1.2011 10:19:18   
Anonimen
Počakaj do nedelje. Takrat bi že moral bit realni rezultat.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 340
28.1.2011 10:21:08   
Little Star
Natke bojda po 10 dnevu, nisem pa ziher user posted image

Punce mene je pa začelo mučiti čisto nekaj drugega.. namreč koliko zarodkov mi bodo vstavili. Namreč nisem najmlajša, enega otroka že imava... in razmišljam kako naprej. Sicer se itak ne ve koliko celic in če sploh se bo oplodilo, pa vendar..
pisala sem tudi dr. Pušenjaku, njegov odgovor pa je v spodnjem linku. Ne vem no, res si nikakor ne želim tvegati ampak po drugi strani pa ne želim zmanjšati možnosti za uspeh.. kaj pravite ve? Kako ste se ve odločile in kaj je prevagalo pri odločitvi?

http://med.over.net/forum5/read.php?19,6676514,6676514#msg-6676514

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 341
28.1.2011 10:56:57   
kimsy
punsha - jst imam 5 eskimčkov. 2x2 in 1x1. Ja pa jst tud upam, da nama spet v prvo rata. Mal mi je zoprno, ker grem na spontan ciklus, ampak bo že...
a.jard.1 - oooooo, ja, ti tud kar v akcijo? user posted image  Meni je vzel bris takoj po porodu oz mesec kasneje in je bil na srečo ok! Ko si bila v postopku s zamrznenčki si imela kakšno terapijo? Mene kar mal begajo tile eskimčki in kar nisem nek optimist!
Little Star - mene na transferju sploh niso vprašali koliko naj mi  jih  vstavijo.(takrat sm mela 28 let) Dr mi je samo rekla, da mi bo ustavila 2, 5 se jih bo zamrznjilo. Prijel se je samo eden. Jst ti svetujem, da se s tem ne obremenjuješ, mislim da običajno vstavijo kar dva na gklj. Pa sej poznam kar veliko bork, ki so jima vstavili dva, pa se je prijel samo eden! Ti se samo sprosti in upaj na čim več celic, kasneje zarodkov. Oni bojo pa že naredili kar se jim bo zdelo najbolj pametno. In ja... sestre so super!

Vsem trepetalkam pa želim veliko user posted image  user posted image  user posted image .

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

Neposredna povezava do sporočila: 342
28.1.2011 14:27:19   
Nutry
Pozdravljene!

Nisem članica vašega foruma in tudi upam, da ne bom :)
Trenutno sem aktivna na forumu IUI in trenutno čakam rezultat 3. postopka IUI, v kolikor čez 10 dni ne bo + se vam bom morala pridružiti. Moja zgodovina nosečnosti je takšna, da sem 1x naravno zanosila in splavila v 11 tednu, drugič zanosila v 1. postopku IUI in splavila v 7 tednu. Upam, da gre v tretje rado.

Zanima me nekaj. Včerja sem prejela pošto iz GK Ljubljana, da mi je konzilij potrdil postopek IVF. Poslala sem mail in čakam evidenčno številko.
Zanima me kaj ta evidenčna številka pomeni?
Kako hitro se stvari odvijajo. V kolikor dobim menstruacijo v februarju to pomeni, da grem že v postopek?
Kam pokličem, da sem dobila menstruacijo oz. kje dobim zdravila?

Punce hvala vam za vaše odgovore in želim vam, da bi čim prej zapustile ta forum in se pridružile forumom pričakujem .....2011

Srečno,

Nutry

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 343
28.1.2011 15:44:10   
sensi
Živijo,
trepetalke evo mene spet malo med vas.Pri meni sicer še vse postarem razen tega, da sem manj napeta.Drugače pa že vidimuser posted image , da bojo dolgi dnevi do testa.Test mam 3.2. in bomo videli, če se je tale moj junak prijel upam, da ima moč za vse tiste pikice prej in,da se je zasidra za 9 mesecev pri meni.Za vse druge trepetalke pa držim pesti.
lp 

Upanje umre zadnje.

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 344
28.1.2011 19:42:58   
Anonimen
ojla,

ekola, še sem tu. saj vas redno berem, ma nimam časa pisat. sem se "zakopala" v knjige, ker mam v torek spet izpit, pa še za nekaj časa odmislim na to čakanje, čeprav me že od trasnferja non stop špika-špoka tam spodaj. upam da je to dober znak. user posted image  danes je 8 dan po ET, še vse belo, nič posebnega, no ok, razen krčkov.

kdaj bom pa test delala? če verjamete ali ne, sem, ko sva se  vračala iz ET, rekla da ga sploh ne bom prej delala, ampak bom šla kar 4.2. dat kri (kot sem naročena) in bom tam zvedela veselo novičko. user posted image  No ja, do tam je še ceeeel teden, bomo vidli če bom še tako korajžna in vztrajna.

punce, vsem vse dobro in uspešno.

(odgovor članu sensi)
  Neposredna povezava do sporočila: 345
28.1.2011 20:14:18   
a.jrad1
Kimsy;

jaz sem šla 2 x po zamrznjenčke; 1 transfer februarja 2009 po Ivf ni bil uspešen, potem marca 2009 transfer 2 zamrnjenčkov spet ni bil uspešen in nato aprila 2009 transfer 2 zamrznjenčkov in rezultat: doma navihan fantič user posted image  .Sem pa pri Rešu in obakrat pri zamrznječkih podpora Estrofema 3 x na dan - do 12 tedna nosečnosti.
Sam milsim da na GKL je drugače.

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 346
28.1.2011 20:22:45   
womanpolice

IZVIRNO SPOROČILO: kimsy

po dolgem času se vam spet pridružujem. Danes sm dobila evidenčno številko za postopek s zamrznenčki. To M zihr še ne grem v postopek, pol pa počasi že.
drugače mam pa doma eno najlepšo IVF punčkico, ki je stara eno leto! Prvič mi je uspelo v prvo, upam, da bo tudi tokrat!  user posted image

ooo, super Kimsy... Seveda bo uspelo!!! Jst verjamem v to!!! Kak pa si kaj drugače?

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 347
28.1.2011 20:24:22   
womanpolice

IZVIRNO SPOROČILO: *rebecca*

ojla,

ekola, še sem tu. saj vas redno berem, ma nimam časa pisat. sem se "zakopala" v knjige, ker mam v torek spet izpit, pa še za nekaj časa odmislim na to čakanje, čeprav me že od trasnferja non stop špika-špoka tam spodaj. upam da je to dober znak. user posted image  danes je 8 dan po ET, še vse belo, nič posebnega, no ok, razen krčkov.

kdaj bom pa test delala? če verjamete ali ne, sem, ko sva se  vračala iz ET, rekla da ga sploh ne bom prej delala, ampak bom šla kar 4.2. dat kri (kot sem naročena) in bom tam zvedela veselo novičko. user posted image  No ja, do tam je še ceeeel teden, bomo vidli če bom še tako korajžna in vztrajna.

punce, vsem vse dobro in uspešno.

hahhahahahhaha.... no no.. bomo videli... počakajmo še nekaj dni in bomo videli kako te bodo zasrbeli prstki... Mateja_goljev je tudi rekla, da ne bo delala testa, in da bo šla kar na krvnega, pa ni zdržala.... :-D

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 348
28.1.2011 20:25:56   
womanpolice

IZVIRNO SPOROČILO: Nutry

Pozdravljene!

Nisem članica vašega foruma in tudi upam, da ne bom :)
Trenutno sem aktivna na forumu IUI in trenutno čakam rezultat 3. postopka IUI, v kolikor čez 10 dni ne bo + se vam bom morala pridružiti. Moja zgodovina nosečnosti je takšna, da sem 1x naravno zanosila in splavila v 11 tednu, drugič zanosila v 1. postopku IUI in splavila v 7 tednu. Upam, da gre v tretje rado.

Zanima me nekaj. Včerja sem prejela pošto iz GK Ljubljana, da mi je konzilij potrdil postopek IVF. Poslala sem mail in čakam evidenčno številko.
Zanima me kaj ta evidenčna številka pomeni?
Kako hitro se stvari odvijajo. V kolikor dobim menstruacijo v februarju to pomeni, da grem že v postopek?
Kam pokličem, da sem dobila menstruacijo oz. kje dobim zdravila?

Punce hvala vam za vaše odgovore in želim vam, da bi čim prej zapustile ta forum in se pridružile forumom pričakujem .....2011

Srečno
Nutry

Zelo mi je žal, da si morala vse to prestati in držim maksimalno pesti za plusek in da bi bilo vse v redu.

(odgovor članu Nutry)
Neposredna povezava do sporočila: 349
28.1.2011 20:28:25   
womanpolice

IZVIRNO SPOROČILO: natke

Trepetalke, kdaj boste delale teste? Jaz še ve vem, verjetno šele v sredo.

Kateri dan naj bi že CB pokazal 100% prav (ET tretji dan sem imela 19.1.)?

glede na to, da si imela ET že tretji dan, še rajši malo počakaj s testom - po mojem bi bil realni rezultat nekje v  ponedeljek, torek)

(odgovor članu natke)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?