![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 29.1.2011 22:39:54
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jaz bi pa tega imela. Ni švoh! kaki te je to? Se znak ne vidi dobro! Kia Sorento. Ja,tudi mela,enkrat ko bom vlka pa samska! ............in bogata. Ja,to sem pozabla napisat cuj!
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 29.1.2011 22:39:54
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Ampak vam povem,kolker placa mas na voljo vse do zadnjega nafilas Mi smo se lani smai trije peljali pa smo bli ko Čehi Joj, to meni moj vedno trobi, ko Čehi pa se ne bomo vozli, sem 1x noge na nesiseru držala, samo, da nismo Čehi.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 29.1.2011 22:41:15
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Ampak vam povem,kolker placa mas na voljo vse do zadnjega nafilas Mi smo se lani smai trije peljali pa smo bli ko Čehi Joj, to meni moj vedno trobi, ko Čehi pa se ne bomo vozli, sem 1x noge na nesiseru držala, samo, da nismo Čehi.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 29.1.2011 22:41:26
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj pa to,ko Maks v svoji postli spi v sobi! Opa.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 29.1.2011 22:41:38
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj pa to,ko Maks v svoji postli spi v sobi! Priden maks.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 29.1.2011 22:41:40
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj pa to,ko Maks v svoji postli spi v sobi! naš tudi dans... se je eno uro drl preden je zaspal... se do zdaj ni zbudo...sam mislim da se bo vsak čas ker debili nad nami konjarijo.... zaj jim bom glih šla gor je*at vse po spisku
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 29.1.2011 22:42:39
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj pa to,ko Maks v svoji postli spi v sobi! Opa. Ja,če pa odkar jima je nadstropno postlo naredo,ga ne dobim iz sobe. Je reko,da bo on v svoji postli spal danes.Upam,da bo trajalo celo noč.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 29.1.2011 22:43:39
|
|
|
|
sami0804
|
Večer!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 29.1.2011 22:44:05
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj pa to,ko Maks v svoji postli spi v sobi! naš tudi dans... se je eno uro drl preden je zaspal... se do zdaj ni zbudo...sam mislim da se bo vsak čas ker debili nad nami konjarijo.... zaj jim bom glih šla gor je*at vse po spisku Maks je do včeraj ni imel,postle mislim.Zaj pa je celi nori,da jo ima.policijo rufni,glede na uro bi mogo mir bit al ne? pa še blok je!
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 29.1.2011 22:44:05
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Večer! Samiii!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 29.1.2011 22:44:21
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,res,no Majakla pa Saraya nista! ne ne vidim razloga zakaj naj bi bila
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 29.1.2011 22:44:40
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Večer! Čer! kak je? Si upala prit gor?
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 29.1.2011 22:45:32
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj pa to,ko Maks v svoji postli spi v sobi! naš tudi dans... se je eno uro drl preden je zaspal... se do zdaj ni zbudo...sam mislim da se bo vsak čas ker debili nad nami konjarijo.... zaj jim bom glih šla gor je*at vse po spisku Maks je do včeraj ni imel,postle mislim.Zaj pa je celi nori,da jo ima.policijo rufni,glede na uro bi mogo mir bit al ne? pa še blok je! ej če so debili... vsaki dan isto... so prišli ob 4 vjutro domu.... buka da te kap nevem al je keri pado al kaj ružlo v eno pa se režali pa z štekli letali po stanovanju- pa so stari konji ne mladina....
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 29.1.2011 22:45:36
|
|
|
|
matcar
|
Saraya-en post sem ti napisala prej.Si ga spregledala? Mislim,da je 2 strani nazaj bil.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 29.1.2011 22:46:01
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: elevitka bemu mast... vse bi mele neke vlke avte ... če pa moramo na morje vse coj vzet. ja ne ... umetnost ... sem mogla za vsak slučaj lani it marela voz kupit če si bi mulc premislo in se vozo... ker jane nebi cuj spakirali polek vseh punklov v kuferam... pa ni glih mali tu pa sem jaz izjema.... bi lahko z motorjem šla...ko nič robe ne jemljem na morje
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 29.1.2011 22:46:28
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj pa to,ko Maks v svoji postli spi v sobi! naš tudi dans... se je eno uro drl preden je zaspal... se do zdaj ni zbudo...sam mislim da se bo vsak čas ker debili nad nami konjarijo.... zaj jim bom glih šla gor je*at vse po spisku Maks je do včeraj ni imel,postle mislim.Zaj pa je celi nori,da jo ima.policijo rufni,glede na uro bi mogo mir bit al ne? pa še blok je! ej če so debili... vsaki dan isto... so prišli ob 4 vjutro domu.... buka da te kap nevem al je keri pado al kaj ružlo v eno pa se režali pa z štekli letali po stanovanju- pa so stari konji ne mladina.... Še hujše! jaz bi urgirala na tvojem mestu!
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 29.1.2011 22:46:30
|
|
|
|
elevitka
|
Čer sami... dragega spat spravla da bo mir pri bajti
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 29.1.2011 22:46:38
|
|
|
|
Sacherca
|
Bolj stari bolj nori
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 29.1.2011 22:47:35
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya tu pa sem jaz izjema.... bi lahko z motorjem šla...ko nič robe ne jemljem na morje .. jaz tudi + prikolica zadi.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 29.1.2011 22:47:36
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj pa to,ko Maks v svoji postli spi v sobi! M pa prvič danes v nadstropni...(no spodaj)....sem ji pri steni obložila laminatne deske, da če butne ....ne bo glih v golo steno
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 29.1.2011 22:47:37
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Večer! Nazaj.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 29.1.2011 22:47:43
|
|
|
|
matcar
|
Aelail-kaj zaj? Bo kaki glas ali črka od tebe al samo radovednost paseš?
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 29.1.2011 22:48:14
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj pa to,ko Maks v svoji postli spi v sobi! naš tudi dans... se je eno uro drl preden je zaspal... se do zdaj ni zbudo...sam mislim da se bo vsak čas ker debili nad nami konjarijo.... zaj jim bom glih šla gor je*at vse po spisku Maks je do včeraj ni imel,postle mislim.Zaj pa je celi nori,da jo ima.policijo rufni,glede na uro bi mogo mir bit al ne? pa še blok je! ej če so debili... vsaki dan isto... so prišli ob 4 vjutro domu.... buka da te kap nevem al je keri pado al kaj ružlo v eno pa se režali pa z štekli letali po stanovanju- pa so stari konji ne mladina.... Še hujše! jaz bi urgirala na tvojem mestu! ma saj so že bli škifi gor... ne hasne.. odidejo pa je isti drek.... malo še pa jim bom vrala z sekundkleberom dol zalepla pa v ključavnico celo tubo stisnila
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 29.1.2011 22:48:14
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Saraya tu pa sem jaz izjema.... bi lahko z motorjem šla...ko nič robe ne jemljem na morje .. jaz tudi + prikolica zadi.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 29.1.2011 22:48:31
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj pa to,ko Maks v svoji postli spi v sobi! M pa prvič danes v nadstropni...(no spodaj)....sem ji pri steni obložila laminatne deske, da če butne ....ne bo glih v golo steno Maks tudi v nadstropni,samo zgoraj.
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiMaterinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.