Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrap PilotGirl7 "dobro" jutro Tudi moje spanje je očitno končano. dr. Stritar sem jaz imela na nuhalni in mi je bla fajn. Vse razložila kar sem vprašala. To je vse kar ti lahko pomagam. Glede CTGja pa pri nas je imel spodnji ves čas utrip okrog 130, zgornji otroček pa okrog 140. Pol pa malo gor, malo dol. To je blo nazadnje in je rekla, da sta otročka bp. Upam, da ti to kaj pomaga. Mi je pa res hudo zate, da si staknila tole z nogo. Meni se je po nosečnosti enako na nogi pojavil neke vrste tur oziroma izpuščaj, sam sem šla kar hitro pokazat in sem dobila antibiotike, ki so hvala bogu takoj prijele in se je pozdravilo vse skupaj. Joj punce, ko bi se začelo že kaj dogajat. Mislim, da moje telo ne bo prou več dolgo zdržalo . Pa saj so samo še 2 noči, pa bo vsega skupaj konec. Tako da moram bit kar lepo pridna pa še malo potrpet, pa ta dva dni maksimalno uživat z mojo punčko Ja sem videla, da so tako tako mnenja o njej. No jaz sem z unimi, k sem bol tko Mene je prvo nadrla, potem pa vprašala. Pa sej ni blo dretje, bol un ton tečnarjenja in sitnarjenja, sem bila pa res zadnja. Mel so tudi pripravljeno pižamco zame pa haljo. Pa je potem ona strokovno odločila drugače. Sej mogoče pa ima prav, otročka poroditi čim kasneje. Da se ma čas lepo razviti dokonca, poredit, ker smo prelahki,... Je bla kar jezna, na mnenje prejšnjega pregleda, ker so se pod nujno odločili za porod. Nisem pa vedela, če si v 8 mesecu neglede na konc začetu, da tako neradi porodijo. Baje imajo dostikrat več težav kot drugače. Sej pravim nisem iz foha, nebom učila, me pa malo skrbi tale CTG. Sicer jaz nevem a ga je pozabila pogledati al kako. Namreč sestra je je rekla, da ni ok ona pa pol ni pogledala, je rekla sej mate na dva dni ctg pa 14 pregled pri nas. Utrip moji žabi skače med 100-180 (a je normalno, da tako niha?), sem ravno pogeldala na list, popadke imam pa od 25-30 kPa. Dva mi je mašinca zaznala nad 50kPa, jaz sem čutla, kot fajn zatrden buši, pa krč. Ni me bolel, nekaj čutiš pa nisi čisto šur kaj. Mi je pa ona povedala, kako je s temi turi oz. to kar koli je že, ker pri meni ji je vse skup vizualno čudno, ona pravi da niso turi, ker so med seboj povezani v tunelčke... cela filozofija. Je pa rekla, da sem tok zrezana, da je to pa že nehuman, da bi pustila teden dni, da malo k sebi pridem. Pa resno o tem razmišljam. Je rekla sej to kar režejo pa režejo, da je prov grdi vidt. Baje se to rado dogaja nosečkam, predvsem smo to izpostavljene prvorodke, se pa pojavi pred ali pa pol, zaradi hormonov. Baje se tako koža listi in se pojavijo al tur ali pa takole. Sicer pri meni, je bil dobesedno nedolžen tur. Samo se je vse to zainficiralo, da je ratala sepsa pod kožo. Tako, da je tudi ona rekla, da sem prepozno dobila antibiotike, ča bi pravočasno, bi to jemala tisto kuro pa bi bilo. sem pa tudi to izvedela, da antibiotike določene lahko jemo samo od 30 tedna naprej. Prej pa vsi škodujejo pri razvoju, tudi penicelinski. No pa sej bo, moram rečt, da je že v tednu dni veliko boljše kot je bilo. Bolijo sicer zareze kirurške sedaj samo, prej me je pa tud ta reč. Pa pomoje se mi je še prag bolečine povišal, ker je konstanten. Se moram pa res moji mami zahvalt, ki me kljub prevezam, tudi sama pomaga pri čiščenju, jaz bi si stem bušijem težko. V teh 14 dneh se mi je tako povečal, da sama sebi nevrjamem. Tudi v okolici so rekli, da sem zdele pa res na hitro dobila. Tako, da sem fasal strije, kljub mazanju.
|