|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 5.del
27.1.2011 7:27:02   
Urša
Til, dobrodošla! user posted image user posted image user posted image  Zdaj se pa kaj javi še!

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
27.1.2011 12:43:20   
Urša
Jaz sem že ful boljše kar se kašlja tiče. user posted image user posted image user posted image   Me je pa začela bolet ledvica. user posted image  A mislite, da je to lahko od AB? Ker jemljem dvojno dozo, sicer zaključim danes ponoči, pa vseeno me skrbi. Sem klicala v ZD in so mi rekli naj pridem v ponedeljek, če ne bo boljše. Pijem brusnični sok in čaj, baje se tistega Ursi al kaj je že ne sme med user posted image .

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
27.1.2011 12:51:31   
petarda
Joj, Urša tebe se pa res ena smola zdaj pred porodom drži user posted image ... Predvsem veliko pij, bi pa verjetno lahko bilo tudi od AB...sploh ker nisi dobila samo enega user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
27.1.2011 12:52:06   
petarda
A trebušček si kaj slikala? Bomo videli kako slikico user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
27.1.2011 13:16:13   
Urša
Ja, samo je gol in ne bi ravno po ineternetu, je bolj za domačo uporabo:))

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
27.1.2011 14:33:25   
Teni_
Te pa še slikaj enega oblečenega, pa potem pokaži. user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
27.1.2011 14:52:19   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR

Te pa še slikaj enega oblečenega, pa potem pokaži. user posted image

user posted image

Ti imaš še čas user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
27.1.2011 15:10:48   
Teni_
user posted image user posted image user posted image Poglej v album. Na zalogo, se že vseeno pozna. Se vidi, da je že 4user posted image . Kg so sicer enake, trebuh pa je že malo zrastel, ampak se skrije za široke majice. 

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
27.1.2011 15:14:54   
ada2

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Dobro jutro user posted image

Ada čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image  Kaj pa delaš sedaj? Imaš tudi delavnik kaj ugodnejši?

v bistvu delam sedaj kot pripravnik za zdr. tehnika (nekoč se je to rekla medicinska sestra). delavnik ni nič ugodnejši, isto so 3 smene. je pa večja odgovornost, pa plača bo tudi večja, ko bo 1x pripravništva konec, če mi seveda uspe ostati na tem mestu, ampak to bomo pa vidli potem, kake potrebe bodo. računam vsaj na kako krpanje porodniškeuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
27.1.2011 15:15:38   
ada2
bubi daj povej kam potujem.... pa s kom?user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
27.1.2011 16:06:22   
ada2

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

bubi daj povej kam potuješ.... pa s kom?user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
27.1.2011 18:03:47   
Urša
Nič ne bom kazala, boste že videle vsebino! user posted image user posted image user posted image  Bliža se, bliža! user posted image  

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
27.1.2011 20:07:08   
*bubi*

Kaj pa zdaj naenkrat tak firbec? user posted image user posted image user posted image

Ne grem v dvoje, da ne bo katera mislila user posted image  Pravzaprav nas gre cca 200 iz cele Slo, v treh odhodih.

Destinacija:
user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
27.1.2011 20:28:08   
Urša
A je to nekaj arabskega?user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
27.1.2011 20:29:02   
Urša
MAROKO!!! Waw! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
27.1.2011 20:37:38   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

A je to nekaj arabskega?user posted image

jap user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
28.1.2011 9:27:28   
NinaŠ
Dobro jutro user posted image user posted image user posted image  
... ampak user posted image user posted image user posted image  se bo pa spet kaka prilegla, a ne? user posted image

Bubi, super user posted image  izlet te čaka user posted image  

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
28.1.2011 9:30:47   
NinaŠ
Anže je (končno) OK user posted image user posted image user posted image , tako da se bomo jutri lahko udeležili smučarske tekme user posted image . user posted image  mu je obljubil nove smučke, če ga po času prehiti user posted image user posted image  Jaz se z Anžetom kaj takega ne bi upala stavit, ker imam bolj malo šans proti njemu user posted image

Tino je predvčerajšnja nočna smuka tako utrudila, da je včeraj v vrtcu prespala skoraj celo dopoldne user posted image user posted image . Sem že pomislila, da bo spet zbolela user posted image , pa zaenkrat nič (drugega) ne kaže na to user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
28.1.2011 13:39:50   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Kaj pa zdaj naenkrat tak firbec? user posted image user posted image user posted image

Ne grem v dvoje, da ne bo katera mislila user posted image  Pravzaprav nas gre cca 200 iz cele Slo, v treh odhodih.

Destinacija:
user posted image

Ah...ta naša bubi, nebi bila bubi, če nebi bila vedno tako skrivnostna user posted image user posted image user posted image ... ne da bi lepo napisala destinacijo...
a-a....ona prilima zastavo, pol pa googlajte user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala, Urša, da si pobrskala user posted image

Jaz bi šla tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuud user posted image ..... ampak trenutno dlje, kot za 3 urce ne morem nikamor user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
28.1.2011 13:41:47   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Anže je (končno) OK user posted image user posted image user posted image , tako da se bomo jutri lahko udeležili smučarske tekme user posted image . user posted image  mu je obljubil nove smučke, če ga po času prehiti user posted image user posted image  Jaz se z Anžetom kaj takega ne bi upala stavit, ker imam bolj malo šans proti njemu user posted image

Tino je predvčerajšnja nočna smuka tako utrudila, da je včeraj v vrtcu prespala skoraj celo dopoldne user posted image user posted image . Sem že pomislila, da bo spet zbolela user posted image , pa zaenkrat nič (drugega) ne kaže na to user posted image

Mogoče je pa to še vpliv tistega večera, ko so v vrtcu prespali user posted image

Kdaj pa štartajo jutri? Da bomo navijali, da bo Anže dobil nove smučke user posted image ....

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
28.1.2011 13:43:01   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Nič ne bom kazala, boste že videle vsebino! user posted image user posted image user posted image  Bliža se, bliža! user posted image  

Ajde, ajde...kmalu boš en teden pred rokom...jaz sem že čisto nestrpna user posted image ...in žejna...kak deci refoška ali piva bi se prav prilegel user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
28.1.2011 15:06:57   
Urša
Hehe, še par dni moram zdržat, pol pa naj se zgodi gospodova volja! user posted image  Se ni pa mali nič umirili, skoz nabija. Ne vem kakšen bo ritem spanja pri nas. user posted image
Celo klet sem preiskala, pa nikjer ne najdem deske za na previjalno mizo! user posted image  Zdaj imamo samo kot komodo, tisto, ko pride čez, pa smo nekam spravili, pa ne vem kam! Je že zadnjič moj iskal pa se vrnil po hitrem postopku gor, da ni, danes pa sem res dobro vse pregledala. user posted image  Pa to ne morš kar izgubit tako velike stvari! Sem že pisala v tovarno, če se da kaj nardit...

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
28.1.2011 17:03:39   
NinaŠ
Joj Urša, še dobro, da sta pogledala preden si v porodnišnico letela user posted image . Sicer mi je pa znano - nekaj spraviš, pol pa ne veš kam user posted image .

Mogoče je pa to še vpliv tistega večera, ko so v vrtcu prespali

ja tudi mene je to prešinilo, vendar se mi zdi čudno, saj je šla spat prva user posted image , vstala je pa zadnja user posted image . Zaspanka, nimaš kaj user posted image

Kdaj pa štartajo jutri? Da bomo navijali, da bo Anže dobil nove smučke ....

Štart je ob 10. Upam, da zdaj user posted image ne podleže, saj ima danes on malo vročine user posted image , ker potem bom morala jaz namesto njega dirkati user posted image ...

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
28.1.2011 19:10:53   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

ker potem bom morala jaz namesto njega dirkati user posted image ...

user posted image  to bi bilo še boljše user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
28.1.2011 19:16:50   
*bubi*
Vaši otroci so že povedali, kaj bodo za pusta hrusta? user posted image

Bubi je rekel, da bi rad bil gusar... in smo mu hitro kostumček kupili, preden si 50x premisli in nazadnje v trgovini zapiči v najdražji in najbolj "pretepaški" kostum user posted image

Za bubiko pa ne vem.... najprej sem mislila kako princesko, pa se mi zdi, da bo za to še čas. Tako da bo verjetno kakšna živalca ali pa rožica. Lahko bi bila čebelica ali pa slonček (še od bubija), pikapolonica, leopard,... uh... ampak več kot 10€ ne dam za kostum user posted image  

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......