Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 27.1.2011 7:27:02
|
|
|
|
Urša
|
Til, dobrodošla! Zdaj se pa kaj javi še!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 27.1.2011 12:43:20
|
|
|
|
Urša
|
Jaz sem že ful boljše kar se kašlja tiče. Me je pa začela bolet ledvica. A mislite, da je to lahko od AB? Ker jemljem dvojno dozo, sicer zaključim danes ponoči, pa vseeno me skrbi. Sem klicala v ZD in so mi rekli naj pridem v ponedeljek, če ne bo boljše. Pijem brusnični sok in čaj, baje se tistega Ursi al kaj je že ne sme med .
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 27.1.2011 12:51:31
|
|
|
|
petarda
|
Joj, Urša tebe se pa res ena smola zdaj pred porodom drži ... Predvsem veliko pij, bi pa verjetno lahko bilo tudi od AB...sploh ker nisi dobila samo enega
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 27.1.2011 12:52:06
|
|
|
|
petarda
|
A trebušček si kaj slikala? Bomo videli kako slikico
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 27.1.2011 13:16:13
|
|
|
|
Urša
|
Ja, samo je gol in ne bi ravno po ineternetu, je bolj za domačo uporabo:))
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 27.1.2011 14:33:25
|
|
|
|
Teni_
|
Te pa še slikaj enega oblečenega, pa potem pokaži.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 27.1.2011 14:52:19
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR Te pa še slikaj enega oblečenega, pa potem pokaži. Ti imaš še čas
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 27.1.2011 15:10:48
|
|
|
|
Teni_
|
Poglej v album. Na zalogo, se že vseeno pozna. Se vidi, da je že 4 . Kg so sicer enake, trebuh pa je že malo zrastel, ampak se skrije za široke majice.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 27.1.2011 15:14:54
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Dobro jutro Ada čestitke Kaj pa delaš sedaj? Imaš tudi delavnik kaj ugodnejši? v bistvu delam sedaj kot pripravnik za zdr. tehnika (nekoč se je to rekla medicinska sestra). delavnik ni nič ugodnejši, isto so 3 smene. je pa večja odgovornost, pa plača bo tudi večja, ko bo 1x pripravništva konec, če mi seveda uspe ostati na tem mestu, ampak to bomo pa vidli potem, kake potrebe bodo. računam vsaj na kako krpanje porodniške
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 27.1.2011 15:15:38
|
|
|
|
ada2
|
bubi daj povej kam potujem.... pa s kom?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 27.1.2011 16:06:22
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 bubi daj povej kam potuješ.... pa s kom?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 27.1.2011 18:03:47
|
|
|
|
Urša
|
Nič ne bom kazala, boste že videle vsebino! Bliža se, bliža!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 27.1.2011 20:07:08
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 bubi daj povej kam potujem.... pa s kom? Kaj pa zdaj naenkrat tak firbec? Ne grem v dvoje, da ne bo katera mislila Pravzaprav nas gre cca 200 iz cele Slo, v treh odhodih. Destinacija:
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 27.1.2011 20:28:08
|
|
|
|
Urša
|
A je to nekaj arabskega?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 27.1.2011 20:29:02
|
|
|
|
Urša
|
MAROKO!!! Waw!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 27.1.2011 20:37:38
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša A je to nekaj arabskega? jap
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 28.1.2011 9:27:28
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro ... ampak se bo pa spet kaka prilegla, a ne? Bubi, super izlet te čaka
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 28.1.2011 9:30:47
|
|
|
|
NinaŠ
|
Anže je (končno) OK , tako da se bomo jutri lahko udeležili smučarske tekme . mu je obljubil nove smučke, če ga po času prehiti Jaz se z Anžetom kaj takega ne bi upala stavit, ker imam bolj malo šans proti njemu Tino je predvčerajšnja nočna smuka tako utrudila, da je včeraj v vrtcu prespala skoraj celo dopoldne . Sem že pomislila, da bo spet zbolela , pa zaenkrat nič (drugega) ne kaže na to
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 28.1.2011 13:39:50
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: ada2 bubi daj povej kam potujem.... pa s kom? Kaj pa zdaj naenkrat tak firbec? Ne grem v dvoje, da ne bo katera mislila Pravzaprav nas gre cca 200 iz cele Slo, v treh odhodih. Destinacija: Ah...ta naša bubi, nebi bila bubi, če nebi bila vedno tako skrivnostna ... ne da bi lepo napisala destinacijo... a-a....ona prilima zastavo, pol pa googlajte Hvala, Urša, da si pobrskala Jaz bi šla tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuud ..... ampak trenutno dlje, kot za 3 urce ne morem nikamor
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 28.1.2011 13:41:47
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Anže je (končno) OK , tako da se bomo jutri lahko udeležili smučarske tekme . mu je obljubil nove smučke, če ga po času prehiti Jaz se z Anžetom kaj takega ne bi upala stavit, ker imam bolj malo šans proti njemu Tino je predvčerajšnja nočna smuka tako utrudila, da je včeraj v vrtcu prespala skoraj celo dopoldne . Sem že pomislila, da bo spet zbolela , pa zaenkrat nič (drugega) ne kaže na to Mogoče je pa to še vpliv tistega večera, ko so v vrtcu prespali Kdaj pa štartajo jutri? Da bomo navijali, da bo Anže dobil nove smučke ....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 28.1.2011 13:43:01
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Nič ne bom kazala, boste že videle vsebino! Bliža se, bliža! Ajde, ajde...kmalu boš en teden pred rokom...jaz sem že čisto nestrpna ...in žejna...kak deci refoška ali piva bi se prav prilegel
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 28.1.2011 15:06:57
|
|
|
|
Urša
|
Hehe, še par dni moram zdržat, pol pa naj se zgodi gospodova volja! Se ni pa mali nič umirili, skoz nabija. Ne vem kakšen bo ritem spanja pri nas. Celo klet sem preiskala, pa nikjer ne najdem deske za na previjalno mizo! Zdaj imamo samo kot komodo, tisto, ko pride čez, pa smo nekam spravili, pa ne vem kam! Je že zadnjič moj iskal pa se vrnil po hitrem postopku gor, da ni, danes pa sem res dobro vse pregledala. Pa to ne morš kar izgubit tako velike stvari! Sem že pisala v tovarno, če se da kaj nardit...
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 28.1.2011 17:03:39
|
|
|
|
NinaŠ
|
Joj Urša, še dobro, da sta pogledala preden si v porodnišnico letela . Sicer mi je pa znano - nekaj spraviš, pol pa ne veš kam . Mogoče je pa to še vpliv tistega večera, ko so v vrtcu prespali ja tudi mene je to prešinilo, vendar se mi zdi čudno, saj je šla spat prva , vstala je pa zadnja . Zaspanka, nimaš kaj Kdaj pa štartajo jutri? Da bomo navijali, da bo Anže dobil nove smučke .... Štart je ob 10. Upam, da zdaj ne podleže, saj ima danes on malo vročine , ker potem bom morala jaz namesto njega dirkati ...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 28.1.2011 19:10:53
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ ker potem bom morala jaz namesto njega dirkati ... to bi bilo še boljše
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 28.1.2011 19:16:50
|
|
|
|
*bubi*
|
Vaši otroci so že povedali, kaj bodo za pusta hrusta? Bubi je rekel, da bi rad bil gusar... in smo mu hitro kostumček kupili, preden si 50x premisli in nazadnje v trgovini zapiči v najdražji in najbolj "pretepaški" kostum Za bubiko pa ne vem.... najprej sem mislila kako princesko, pa se mi zdi, da bo za to še čas. Tako da bo verjetno kakšna živalca ali pa rožica. Lahko bi bila čebelica ali pa slonček (še od bubija), pikapolonica, leopard,... uh... ampak več kot 10€ ne dam za kostum
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......