|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/V.del
27.1.2011 20:35:59   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

čebel@... a te je obilno kosilo postavilo v vodoravni položaj? ... pogrešam tvoje večerno javljanje user posted image user posted image
ah kje pa....smo mogli it v trgovino.....evo moje večerno javljanjeuser posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
27.1.2011 20:42:30   
Čebel@
itak rata mrk ko jaz pridemuser posted image user posted image

user posted image  po lavor in pod kovter-upam,da bom  vsaj kaj spalauser posted image .......pa pauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
   [Brisano sporočilo]
27.1.2011 21:20:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 4178
27.1.2011 21:29:23   
sjmm
čer!

no, pa je mir pr hiši...dons že vsi omagal....tud ata kralj....zdej ma pa mama frej...sam dons se morm tud jz kmau pobrat u postlo...d si mau baterije nafilam...k res v rdeče polje sekajouser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
27.1.2011 22:15:42   
birdy
Hej hoj. Dva stroja cot speglana, nov naštiman, en obešen in že blizu suhosti. Dons sva kupla razvlažilec zraka k ma tud funkcijo sušenja perila. Vau, zakon, pomoje bom mela v ene štirih urah vse suho, drugač se mi je pa vsaj 24 ur pacal. Ne morem verjet.
Smo ok, punce sta kr pridne, Neli pogreša vrtec za znoret. Kristi je pa ratala prefrigana, ni več ovir zanjo, stvari tud višje ležeče niso več varne. Prenaša tist mali stolček kamor hoče pridt in tako mamo razne poplave (pipa v kuhinji), dons si je postregla z ene 20imi robci ki sem jih dala na pult da bi jih Neli dosegla, ampak s stolčkom jih seveda doseže tud Kristiuser posted image  Lumpa mala, pa še smeje se zraven. Lev je bil danes neverjetno dobre volje, sem ga dala v ležalnik mi smo pa zraven afne guncale in se igrale z mehkimi ropotuljicami. Sem take kvasila z enim levom ki ma na sred kuglo notri pa kuglice (in če kuglo zavrtiš fino ropota) da sta skor umrle od smehauser posted image  Okol šestih je Lev začel mal tulit (pomoje da krči) tko da sem ga ob sedmih ko sta male spale dala v banjo pa mal sem mu bušija zmasirala in je ob osmih zakomiru. Še kr spi, aleluja, moram še kdaj to sprobat. Butara, jst ga pa zarad krčev nisem prov pogost kopala ksem se bala da mi bo tulil. Evo, dons pa ugotovim da to pomagauser posted image  Zdele bo počas moj pršu dam, še jutr pol pa vikend.
Lepo sanjajte!

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
27.1.2011 22:46:40   
petrušk_
sam na hitr raport...hikoncil na 8 ur in v pondelk kontrola....tko da en big shituser posted image user posted image user posted image user posted image

jutr mam cukr test v lj, tko da zjutri pičim, upam, da že mal ab prime do zjutri, drgač se mi bo srce zlomu....kuha pa tko da ne vem a nej dam daleron al neuser posted image user posted image user posted image

no tolk od mene pa hvala za vse besede....

petrušk_

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
   [Brisano sporočilo]
27.1.2011 23:28:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu petrušk_)
  Neposredna povezava do sporočila: 4182
27.1.2011 23:29:03   
birdy
Petrušk, user posted image user posted image  za Evo in user posted image user posted image  zate. Pa vso srečo na testu, pripravi si kako čtivo, je kr dolgčasuser posted image

Jst pa čakam da se gospod zbudijo da se nahraniva. Ne bi se rada ulegla v pojstlo in slišala, vaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 4183
27.1.2011 23:30:55   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

PETRUŠK DEJ DALERON  zarad vročine in tut zarad bolečine, ker AB prime šele po 48h urah.....pa šit no tole je pa res že višek........jst bom pa znorela zarad unih glupih pik....zdej sm jih še jst fasala pa nej mi sam še en reče d je od hraneuser posted image  ....to je zihr en f.king virusni drekuser posted image  user posted image  

Kolumbo, a z mehčalcem je pa zih ok? Ga nisi kej menjala?
Če je pa virozno pa user posted image , te vsaj ne bo več matral od kje so pike, ker jih ne bo več...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4184
28.1.2011 1:02:26   
sunny24
Čer bejbe! Kako smo? Lih dobro uletela s šihta, pa sm pršla pošnofat malo! user posted image

Vidim da je en kup bolančkov...user posted image user posted image user posted image za vse!!! Mi2 z Gajo smo tudi pokasirale neki...Jst en fajn prehlad, ki pa je že šel mimo, Gaja pa očitno spet kak bronhitis in sinuse zravn...Pa Hiconcil...Itak je mogla lih po meni ta blesav bronhitis pobrat...user posted image

Drugače pa pri nas nič novega...Moj buš vztrajno raste, vsake tolko se mi zdi da mal čutim premike...Čakam kej bolj konkretnega, k naslednji pregled mam šele 25.2. Kje je še to...user posted image

user posted image A ima katera Angel sounds za posodit oz prodat???

Nč, si šibam še kak toust nardit k sem neki lačna, pol pa spat...Lepo se mejte! Pridem še kej mimo, če mi bo predpotopni prenosnik to dovolil...user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4185
28.1.2011 8:12:33   
Čebel@
jutro

user posted image

spala sem presetljivo velikouser posted image user posted image user posted image .....mala spala celo nočkouser posted image user posted image user posted image ....klicala me je ob 6.40 in je ustala....sva pa dediju že čestitali za RD-se je Hani full fino zdel,k mu je dala ene čokoladkeuser posted image user posted image user posted image ......jutr ima pa svakinja RD ji bo pa mala dala eno tako čist mejčkeno rožicouser posted image

kosilo:zelje in pečenice

aja:včeraj sem Hano spredaj postrigla-ji vsaj laski ne bojo več tok nagajaluser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4186
28.1.2011 8:17:38   
Čebel@
kolumbo.....itak da moram malo robantit,če se te pa nič ne primeuser posted image

sjmm.....si se uspela naspati?

birdy....super,da si pogruntala,kaj mu paše proti krčkomuser posted image user posted image user posted image

petrušk.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Evo...dober opravi na cuker testuuser posted image user posted image user posted image

sunny.......jaz sem Hano začutila v 16t,tega user posted image  pa v 15t,tko da je možno da ga že čutišuser posted image user posted image user posted image .......AS pa jaz nimam

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
28.1.2011 8:24:37   
sunny24
Jutro!
Madam se je že zbudila, pol sm se mogla pa še jst...Ni blo druge! user posted image user posted image user posted image Zdej me že za Nodija prosi, ampak ne še...Nisem še ready za "Prihaja Nodi, Nodi...Vpijemo hura..." Mater, vse že znam na pamet! user posted image user posted image user posted image

čebela, jst sem tudi Gajo že v 16 tednu začutla,tko da zdej čakam na konkretne muve! user posted image Ti kako si? Kir teden si zdej?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4188
28.1.2011 8:27:53   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Jutro!
Madam se je že zbudila, pol sm se mogla pa še jst...Ni blo druge! user posted image user posted image user posted image Zdej me že za Nodija prosi, ampak ne še...Nisem še ready za "Prihaja Nodi, Nodi...Vpijemo hura..." Mater, vse že znam na pamet! user posted image user posted image user posted image

čebela, jst sem tudi Gajo že v 16 tednu začutla,tko da zdej čakam na konkretne muve! user posted image Ti kako si? Kir teden si zdej?

upam,da si se vsaj naspala.....jaz sem že tudi čist alergična na Nodijauser posted image user posted image .....samo bo zgleda letos tudi na user posted image ......jaz sem ok,malo že naveličana,ker me vsak premik konkretno zaboli....danes sem začela filat 33tuser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
28.1.2011 8:32:15   
sunny24
čebela, tudi pri nas bo Nodi na torti...Sm si jo že ogledala pri "Jagode in dinozavri", tako da morem sam to punco še kontaktirat, če ma cajt jo nardit! Ja, pa Medika more bit obvezno gor...user posted image user posted image user posted image   Mislim, babe!!! user posted image user posted image user posted image

O mater, tvoja nosečnost pa kar šiba...Se mi zdi da si prejšni mesec povedala novičko! user posted image   A ime sta že zbrala? Sej neki sem mislim da zasledila, sam mi je ušlo iz buče...user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4190
28.1.2011 8:36:18   
Čebel@
naša tortica bo taka:
user posted image
pri nas more bit kar Nodi osebno goruser posted image user posted image user posted image user posted image
sej si ti tudi komaj test naredila pa je že 16t mimouser posted image user posted image ....ime je že izbrano:za user posted image  je Gal,za user posted image  pa Brina(če nam slučajno lulček odpadeuser posted image )

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4191
28.1.2011 8:42:41   
sunny24
Pri nas bo ali neki tazga :
http://www.facebook.com/photos.php?id=253807731169#!/photo.php?fbid=384569211169&set=a.253837436169.141880.253807731169

Al pa tazga: http://www.facebook.com/photos.php?id=253807731169#!/photo.php?fbid=411939236169&set=a.253837436169.141880.253807731169

Test, ja...Če si taka zguba kot jst, pol test nardiš ko ti M že skori cel mesec zaostaja, ker sem enostavno pozabla, da bi mogla M dobit...user posted image   Mislim, to se lahko samo meni zgodi...oz tistim, k user posted image sploh ne delajo, pa ga vseeno tko za usput nardijouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4192
28.1.2011 8:49:23   
Čebel@
sunny.....tadruga je full hudauser posted image user posted image user posted image ....samo pri nas nismo ljubitelji marcipana in tične,tko da kaj takega odpade...nima veze,če je user posted image  kar usput narejen,važno da je zaželjenuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4193
28.1.2011 8:49:59   
Čebel@
sjmm......jutrouser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4194
28.1.2011 8:57:22   
sunny24
Sej mi tudi nismo lani tičine nič pojedli, ampak so mi torte fenomenalne kako so oblikovane, pe še full dobro torto nardi ta punca...Tako da tudi če gre vsa tičina proč, ni važno! 

Nč, moj mali mali politikant je izprosu Nodija z lupčki, besedicami prosim, objemčki...Ja ni kej, morem popustit!

Se tipkamo kej bol pole, morem šibat še najemnino dat, na firmo nest v računovodstvo za dohodnino, pa po novo obleko za šiht it iskat...Mater enih opravkov. Pol pa ta malo spokat spat, še jst kako urco odspat in pol ob 17h šiht...Uf, dolg dan! PA še burja piha na fullll in se mi ne da ven...Da me ne odpihne!

Lep dan!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4195
28.1.2011 9:14:13   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

sjmm......jutrouser posted image

dan!

sm se glih s kavico in misliji usedla pa je Majki prteku....pa je pojedu 3/4 mislijevuser posted image

zdej pa še čajček pa en piškotek malica, zravn pa ledena doba 2...itak...se tko od srca nasmejiuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4196
28.1.2011 9:14:54   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Pri nas bo ali neki tazga :
http://www.facebook.com/photos.php?id=253807731169#!/photo.php?fbid=384569211169&set=a.253837436169.141880.253807731169

Al pa tazga: http://www.facebook.com/photos.php?id=253807731169#!/photo.php?fbid=411939236169&set=a.253837436169.141880.253807731169

Test, ja...Če si taka zguba kot jst, pol test nardiš ko ti M že skori cel mesec zaostaja, ker sem enostavno pozabla, da bi mogla M dobit...user posted image   Mislim, to se lahko samo meni zgodi...oz tistim, k user posted image sploh ne delajo, pa ga vseeno tko za usput nardijouser posted image user posted image user posted image

fulllll hude torte...jz bi tud rada znala tole vkup spravtuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4197
28.1.2011 9:16:52   
sjmm
pri nas je bla noč kr mirna, sam jz zvečer sploh nism mogla zaspat, sm ful na uršo mislila...srčno upam, da jih zapustijo tele bolezniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pol je pa moj tako smrčau d so kr okna odskakvala in sem ga obračala k na žaru,pa ni pomagal...no pol se je sam sebe 1x zbudu...pol se je pa le mau drgač naštimau...d je blo mau miruuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4198
28.1.2011 9:17:39   
Čebel@
sunny....mala pa oblada mamo obračatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....lep dan ti želim in naj te ne odpihneuser posted image ......pri nas tudi piha ko pri norcihuser posted image

sjmm.....no pol pa lahko rečeš,da skos ješ,če ti pa mali 3/4 zajterka pojeuser posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
28.1.2011 9:20:54   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

sunny....mala pa oblada mamo obračatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....lep dan ti želim in naj te ne odpihneuser posted image ......pri nas tudi piha ko pri norcihuser posted image

sjmm.....no pol pa lahko rečeš,da skos ješ,če ti pa mali 3/4 zajterka pojeuser posted image user posted image

ja, no, pa to je sam včasihuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?