emma83
|
Drugače pa dober večer. novemberska . Še dobro, da so zgodaj ugotovili. IZVIRNO SPOROČILO: phelps Emma83, moja pupa ima tudi rahlo vdrto mečavo, ko je pokonci (ko leži ne) in zelo se ji premika z dihanjem. Jaz ji poskušam dajat čajček, pa ga ne mara (ne po žlički, ne po flaški)... Menda pri dojenju ne rabijo tekočine, samo, kaj jaz vem... Tvoj sprejme čajček? Čaj in vodo normalno pije, samo mleko mu dela težave. Kaj pa vem, možno, da se je že malo naveličal vedno eno in isto. Jutri moram poklicati patronažno, da se malo pogovoriva o uvajanju GH. Kar se pa avto tiče, srečno. Jaz sem imela Seat Ibizo (kao super nemška kakovost) in sem jo prodala ob izteku garancije, ker je bilo z njo čisto vse narobe... Nadomestni avto sem imela nesanjskih 62 dni (vedno kakšno staro kripo), moj avto pa so kao rihtali zastonj, ampak nikoli ugotovili, kaj je z avtom narobe. Ja saj to mi gre na živce, ker imava Opla in naj bi bil oh in sploh po kakovosti (Nemci pač). Je pa zdaj štos pri novih avtih, da imajo toliko elektronike, da se pri nama tudi za zamenjavo žarnice prižge lučka in pol gledat v navodila kaj katera koda pomeni , zadnjič je javljalo, da je treba odpreti in zapreti okno na sovoznikovi strani. Edino kar lahko sama narediva je, da natočiva tekočino za šipe in po potrebi dolijeva olje in je to to, za vse ostalo je pa treba na servis. L je že v posteljici, jaz sem zdaj povečerjala za kompom, še umijem se in spat. Upam, da se danes naspim, ker sem zjutraj imela budnico ob 6.45. Liam se je naspal in pol je zraven mene tečkal dokler nisem odprla oči in se začela z njim pogovarjat. Dojenje: po moje si vsaka predstavlja, da je pa to nekaj res tako naravnega in simpl, da res ni pa ni tko. No ko smo glih pri joškah, meni se na desni joški koža na kolobarju lupi. A je katera že imela kaj takega? Predvidevam, da se tako barva in oblika kolobarja vrača na prednosečniško stanje, a se slučajno motim? Lahko noč.
|