|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
14.1.2011 21:52:08   
Jessy
Danes jaz častim!

Spet sem eno leto mlajša! user posted image  Včeraj sem bila ista kot danes! user posted image

Pri nas je novega samo toliko, da Tobija že vredu mašira. Prehodi iz dnevne do kuhinje, kar je cca 8 metrov, tako da bi si upala reči, da hodi. user posted image

Zadnjič, ko smo govorile, kaj vse že počnejo naši navihančki, sem ob branju vaših ugotovila, da sem še na veliko stvari pozabila. No, pa nič zato. Zdaj možgančki delajo 100/h in vse memorirajo! Full so srčkani!

nič...lepo se imejte!

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
14.1.2011 21:53:34   
Jessy
Na, smola pa taka! Sem vam tako lepe kose tortic prilepila zraven, pa jih kar nikjer ni. Zgleda, da se ne da več kopirat sličic. Probam še enkrat v tem postu.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
14.1.2011 21:54:27   
Jessy
Vidim, da ne bo nič s sladkim. user posted image  No, boste pa še naprej na dieti! user posted image  

< Sporočilo je popravil Jessy -- 14.1.2011 21:55:04 >

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
14.1.2011 23:14:25   
girl79
Jessy- vse najboljše!!!!user posted image Pa čestitke Tobiji za hojo!! user posted image user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
16.1.2011 18:59:29   
NM
Jessy - čestitke tudi  od mene.

user posted image user posted image user posted image za vse malčke in njihove podvige.

Mi smo se vrnili z dopusta, bilo je fino in nabrali smo novih moči in dosti znanja.

Lp

Sončni žarek je pravo ime za katerega koli otroka. Naš žarek je Nika.

(odgovor članu girl79)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
16.1.2011 23:26:24   
Jessy
Hvala!!! user posted image

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
17.1.2011 19:59:08   
strumf
čav punce. nimam volje da bi pisala. že 14 dni smo bolani.

najprej nas je takoj po novem letu doletel bronhitis+vnetje ušesa. potem ko sem mislila da smo se zmazali, pa je dobil v petek zvečer vročino-diagnoza gripa. tako da še kar kuhamo. meni se pa že obrača od sitnobe user posted image user posted image .

ker mi je zakuhal v petek zvečer sem šla v soboto k dežurnemu, ta pa nas je poslal v bolnico na pedijatrijo, kjer smo tri mamice z uboščki čakale 3 ure na izvide. katastora, deca so nam jokali bili sitni, vroči. oni pa lepo langsam.user posted image user posted image user posted image user posted image . v glavnem diagnoza gripa, dobila sirup in voltaren svečke. soboto potem in nedeljo nekako preživeli. v nedeljo ponoči pa mi je spet zakukal na 40°C, pa mu dam voltren svečko. zaspimo nazaj, zjutraj se mi pa je začel tresti in je dobil modre ustnice. letima k svojemu pediatru, ki nama je rekel da so te prehude svečke in da jih on predpiše šele po 1 letu starosti. v bolnišnici pa so nama jih daliuser posted image user posted image user posted image . jojojoj. tako da smo sedaj na paracentomolu in na ohlajevalnih kopelih. upam da ste vi ostali zdravi. kajti danes je bila čakalnica polna dece z gripo. čuvajte se.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
17.1.2011 21:51:55   
NM
strumf - to pa je res katastrofa, kar praviš. Držim pesti, da se hitro pozdravite.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu strumf)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
17.1.2011 22:17:45   
branka81
Jessy tudi od mene vse naj najuser posted image
Malčkom pa da se hitro pozdravijo,da bojo mamice brez skrbi in dobre voljeuser posted image

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
18.1.2011 11:20:38   
vekybel
jessy vse najboljše pa čestitke za Tobijo.

strumf ubogo dete, upam da se čim prej pozdravite.

branka81 a si dobila službo in kdaj začneš?

No jaz moram povedati, da naš Marsel hodi!
Ni prav stabilen vedno ampak se skozi spušča in hodi po hiši pa se zna ustavit in pobrat igračo. Zdej se mora še naučit sam vstati in je to to. Sem dala posnetek na facebook pa si lahko ogledate pod Planec Vesna. 

(odgovor članu branka81)
Neposredna povezava do sporočila: 3360
18.1.2011 13:35:10   
branka81
Nč še ne vem za službo.Jih mam že skor poln kufer-nej povejo al sm dobila al ne,da vem iskat-bemtiš heheuser posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
19.1.2011 21:13:29   
NM
Ojla!

Vem, da vas kar nekaj dela v šolstvu pa me zanima, koliko dopusta so vam priznali za preteklo leto (2010). Meni so danes naumili, da mi ne pripada nič, ker nisem delala več kot 6 mesecev.
Kokr jst vem, je to skregano z zakonom. Sem brala tudi SVIZ-ove članke in piše, da ti pripada cel dopust. Pač 10 dni je propadlo.

Če vam ni težko, mi prosim, zaupajte, kako so pri vas uredili.

Lp

(odgovor članu branka81)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
20.1.2011 6:52:24   
branka81
Dobro jutro,moram se pohvalit,da je naša Alina že četrto noč spančkala brez zbujanja in hranjenjauser posted image user posted image user posted image Prejšnji teden smo bili dol pri mojih se je še skoz zbujala,ko smo pa pršl domov,pa čudež-brez prebujanja,pa tud čez dan mi veliko spet spi,zadnjič je spala pop dve urci pa pol.user posted image user posted image

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
20.1.2011 8:30:10   
Jessy
NM, jaz delam že 10 let, zato z dopustom nimam težav. V začetku leta 2010, smo vsi dobili nov dopust v celoti, seveda pod pogojem, da si prejšnje leto delal več kot 6 mesecev, oz. bil zaposlen več kot 6 mesecev.
Tistih 10 dni res propade, ostalo ostane in če imaš dobre šefe, ti bodo tisto upoštevali pri doprinosu, saj drugače ga itak ne moremo koristiti.

(odgovor članu branka81)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
20.1.2011 8:31:23   
Jessy
NM, sem pozabila povedati še to, da se je meni porodniška začela že pred prvimi počitnicami, zato mi je ves dopust ostal. Mislim, da si ti imela na isti dan PDP, zato zate isto velja.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
20.1.2011 9:42:35   
NM
Jessy - tudi jaz sem tako razlagala in poznam nekaj primerov. Na isti šoli sem zaposlena zdaj 9. leto. Sem poslala vprašanje za pravno mnenje na SVIZ in še v dveh člankih zasledila razlago po letu 2003, ko se dopust nanaša na Zakon o delovnih razmerjih in ne več na kolektivno pogodbo.

Upam, da čimprej rešim. Sva imeli enak PDP.

lp

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
20.1.2011 10:18:41   
Jessy
Ko boš kaj izvedela, še meni sporoči, prosim.user posted image

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
20.1.2011 10:42:45   
NM
Jessy - sem ti poslala na mail. 

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
20.1.2011 20:03:57   
strumf
čav punce. tudi jaz delam v šolstvu. samo moram it še do ravnateljice, da se zmenima. kolikor vem nam pripada celoten dopust-10 dni je pač šlo (jaz sem jih pet ravno pokoristila med zimskimi počitnicami PDP 27.3.)- ostale dneve pa za letos. s tem da jih je treba pokoristiti pred 30.6. upam da mi bo takoj po porodniški dala ta dopust, tako so mi rekle tudi v tajnišvu. če mi ne bo dala dopusta, mi ga po spet nekaj propadlo, ker ga lahko koristim le 5 dni med prvomajskimi potem pa se zadeva konča. tako da je tle meni vse malo z logiko skregano. torej če boste kaj zvedle. prosim še meni javite, bi bila zelo vesela, da lahko potem grem obrožena z informacijami k šefici.

kar se tiče matevževega zdravja. se zadeve počasi umirajajo. ko je nehal kuhat vročino je zopet začel nazaj kašlat, tako da smo zopet na pumpicah, pa revež je dobil vnetje očiuser posted image , čeprav sva bila ves teden notri. ma res ne vem, vse se lepi na njega. kar nekako ne moremo splavat. poleg tega močno sumim tudi zobe, ker ko je buden je na momente tako siten, da groza. pa seveda nič ne jemo. vsega skupaj poje za 2 prejšnja obroka. reveža je kar pobralo. je imel 21.12 2010 11 kg, sedaj jih ima 10,5kg. upam da bo to čimprej minilo, pa da zaštartamo naprej. zaradi bolezni je čisto hin, tako da noče več hodit, pa se plazit, samo joka user posted image user posted image user posted image , mami bo pa od tega glavo razneslo.

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
20.1.2011 20:29:11   
branka81
IZVIRNO SPOROČILO: strumf

čav punce. tudi jaz delam v šolstvu. samo moram it še do ravnateljice, da se zmenima. kolikor vem nam pripada celoten dopust-10 dni je pač šlo (jaz sem jih pet ravno pokoristila med zimskimi počitnicami PDP 27.3.)- ostale dneve pa za letos. s tem da jih je treba pokoristiti pred 30.6. upam da mi bo takoj po porodniški dala ta dopust, tako so mi rekle tudi v tajnišvu. če mi ne bo dala dopusta, mi ga po spet nekaj propadlo, ker ga lahko koristim le 5 dni med prvomajskimi potem pa se zadeva konča. tako da je tle meni vse malo z logiko skregano. torej če boste kaj zvedle. prosim še meni javite, bi bila zelo vesela, da lahko potem grem obrožena z informacijami k šefici.

kar se tiče matevževega zdravja. se zadeve počasi umirajajo. ko je nehal kuhat vročino je zopet začel nazaj kašlat, tako da smo zopet na pumpicah, pa revež je dobil vnetje očiuser posted image , čeprav sva bila ves teden notri. ma res ne vem, vse se lepi na njega. kar nekako ne moremo splavat. poleg tega močno sumim tudi zobe, ker ko je buden je na momente tako siten, da groza. pa seveda nič ne jemo. vsega skupaj poje za 2 prejšnja obroka. reveža je kar pobralo. je imel 21.12 2010 11 kg, sedaj jih ima 10,5kg. upam da bo to čimprej minilo, pa da zaštartamo naprej. zaradi bolezni je čisto hin, tako da noče več hodit, pa se plazit, samo joka user posted image user posted image user posted image , mami bo pa od tega glavo razneslo.

Upam,da se mali čimprej pozdraviuser posted image

(odgovor članu strumf)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
20.1.2011 20:38:38   
NM
strumf - bodi pozorna na tale del. Danes sem dobila pravno mnenje. Stari dopust lahko kot strokovna delavka v javni šoli koristiš do 31. 8.

Preostanek letnega dopusta za leto 2010 (torej letni dopsut za leto 2010 nad 10 dni, ki so vam propadli) ) lahko v skladu s 125. členom ZOFVI  http://predpisi.sviz.si/vzgoja%20in%20izobrazevanje/splosno/3.html ter (2. odstavkom 163. člena ZDR) izkoristite najkasneje do 31.8.2011 - ZOFVI kot specialni zakon (ki v tem primeru prevlada nad ZDR kot splošnejšim zakonom) namreč določa daljši rok v katerem lahko strokovni delavec v javni šoli izkoristi stari letni dopust, in sicer iz razloga, ker je v času šolskega leta v času pouka ta možnost zelo omejena.

Pa čimprej se pozdravite, da boš nabrala novih moči.

< Sporočilo je popravil NM -- 20.1.2011 20:40:43 >

(odgovor članu branka81)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
21.1.2011 10:18:43   
strumf
NM HVALA NA ODGOVORU.

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 3372
21.1.2011 10:22:55   
strumf
sem prehitro stisnila enter ;)

v glavnem naš čmrlj je že boljši. ponoči smo dokaj solidno spali. sem v ob 10 zvečer poturila v spanju flašo mleka ker bi ob sedmih ni hotel nič jesti,prej je nazadnje ob petih. pa je lepo spil deci pa pol. zjutraj pa je na moje veliko presečenje brez večjih problemov pojedel celoten zajtrk. bravo user posted image user posted image user posted image user posted image .

tudi potem je bil boljše volje, ni preveč sitnaril, se je plazil, smejal, pogovarjal, tako da upam da smo iz hudega ven. je pa danes tako klaverno vreme-pa sem upala da bomo šli končno ven na sprehod, pa ne bo nič-piha in po malem naletava sneg.

greva pa čez vikend k mojim. pride sestra s fantom, dragiuser posted image gre pa sestri v gradnjo. tako da ga bodo še moji malo cartali.

čav bav

(odgovor članu strumf)
Neposredna povezava do sporočila: 3373
22.1.2011 8:59:26   
Jessy
NM, hvala za posredovane info!!!

Naš mali je ponoči tudi fajn zakuhal, je imel čez 39°C, zato je dobil paracetamol in to 2x. Do zdaj je bil lepo hladen, ampak se mi zdi, da mu spet narašča. ne vem, kaj se bo iz tega izcimilo. Po moje od zobkov ni tako visoka T.

Danes sem ga videla, kako je v lonček od Fisher Price lepo vstavljal krog in to vsakič. user posted image  Vidim, da sta s taščo pridno vadila! user posted image

(odgovor članu strumf)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
22.1.2011 9:16:59   
lunka1
punce, dobila sem službo na SŠ (svetovalna delavka in profesorica psihologije, oboje polovičko...), začnem že v ponedeljek, grem na Ministrsvo na seminar, zares zares pa začnem nas. ponedeljek... porodniško bo zaključil moj možek, potem gre pa Julia v vrtec - dobili smo waldorfskega

user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?