Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 25.1.2011 8:42:22
|
|
|
|
mini86
|
Mini, res sem se morala nasmejat tvojemu postu, pa brez zamere. Konjem se ne menjujejo kopita, pač pa podkve. Kopita imajo že od rojstva, podkve pa naštima kovač. user posted image kaaaj sm napisala..no je še men smešno..
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 25.1.2011 8:50:03
|
|
|
|
bačko
|
No golaž se kuha. Ej a katera pozna koga ki oddaja mobilne hišice?
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 25.1.2011 8:56:06
|
|
|
|
mini86
|
no včeraj je enomesečno odsotnost lepo prenesel..zjutraj v vrtcu ni bilo nobenega problema..je rekla da je še boljše kot prej ker prej naj bi se vsake tok spomnu pa mogu met dudo, učeri naj pa bi bilo čist ok..mami zelo vesela... piđama-tud mi mamo že soraj leto in pol dvo delno pižamco..men je ok..njemu tud..oba vesela mamo pa danes datum za cepljenje-načeloma smo naročeni drug teden sam se bojim da nau zdržu in sem kr poklicala v zd pa sem dobila danes uro..upam samo da ne odpovejo ker včeraj je bila naša dr. na bolniški, drug te pa ne sme cepit.. je pa tko da smo zmer ful čakal do cepljenja ker sestra prav da more bit ene 10 dni po jemanju ab, no nakar mi kolegica-hrenovka, k ma isto dr kot mi pove da ji je rekla da se lahko cepi ene 2 dni po nehanju abja madona nj se zmenjo
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 25.1.2011 8:56:21
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko No golaž se kuha. Ej a katera pozna koga ki oddaja mobilne hišice? žal ne..a si pogledala na bolhi
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 25.1.2011 9:05:47
|
|
|
|
bačko
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 IZVIRNO SPOROČILO: bačko No golaž se kuha. Ej a katera pozna koga ki oddaja mobilne hišice? žal ne..a si pogledala na bolhi Sem pa imajo eni obup cene.1250 za 10 dni.Halo! Mi bi šli za 10 dni.Ena gospa ima ugodno samo daje samo za 7 ali 14 dni.Upam da mi jo bo uspelo prepričati za 10dni.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 25.1.2011 9:15:13
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko IZVIRNO SPOROČILO: mini86 IZVIRNO SPOROČILO: bačko No golaž se kuha. Ej a katera pozna koga ki oddaja mobilne hišice? žal ne..a si pogledala na bolhi Sem pa imajo eni obup cene.1250 za 10 dni.Halo! Mi bi šli za 10 dni.Ena gospa ima ugodno samo daje samo za 7 ali 14 dni.Upam da mi jo bo uspelo prepričati za 10dni. Bačko, še tukaj poglej: http://www.adria-holidays.net/si/ ali pa takole poišči: zamisli si v kateri kraj bi rada šla in direktno poišči prodajno hotelsko, avtocamp, avtorent agencijo, bo zihr ceneje; ker agencije še nabijejo ceno. cena MH je pa zato visoko v nebo, ker so res tik ob morju in si mislijo - ja če hočjo jit, bodo že plačali in dejansko so te mobilne hiške en dva tri razprodane (recimo če si večjo rentajo dve družini in delijo stroške, pol še ni tko hudo) če te pa kaj zanima pa praši strokovnjakinjo - mene
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 25.1.2011 9:21:48
|
|
|
|
dreamhorse
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 Mini, res sem se morala nasmejat tvojemu postu, pa brez zamere. Konjem se ne menjujejo kopita, pač pa podkve. Kopita imajo že od rojstva, podkve pa naštima kovač. user posted image kaaaj sm napisala..no je še men smešno.. Nič ne skrbi, tudi jaz sem to zamenjevala, zato se prav rada nasmejim...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 25.1.2011 9:34:30
|
|
|
|
vitae
|
Mi2 sva od P, sva imela posvetovalnico. J je velik 86,5cm in težek 11,7kg. Bil je tako priden, da je P kar za njim hodila in se pogovarjala. Sva se doma naučila oz. sem mu razlagala, kaj bo zdravnica počela in tako ji je kazal naj mu pregleda ušesa, posluša srček... Cepljenje je potekalo brez solzice, boli ga zaenkrat tudi nič ne. Skratka mami je ful vesela, da je zadnje cepljenje pred šolo tako junaško prestal! Nama je pa svetovala, da naj ostane doma do 3leta, če imamo to možnost, ker je toliko bolnih v vrtcih, da je res pestro. Napreduje pa tudi še pred ostalimi, tako da ga bomo sigurno imeli še eno leto doma. Mobilne hiške-ne vem za kakšne ugodne cene, vsaj kar sem jaz gledala je bilo svinjsko drago. Mi gremo letos tja kot lani in v obeh app zraven nas bomo imeli iste sosede, katere smo spoznali prvič tam in se tako ujeli, da smo sedaj prijatelji. Ravno v soboto so bili eni na večerjici, tako da se dopusta prav veselimo. No, še prej pa smučanje, pa prvomajski, pa kakšen vikend odklop. Wimbeldon bo pa osatl presenečenje za 20 obletnico . Edini podaljšan vikend, ko bi lahko šla ima J roj. dan (in to je seveda bolj pomembno), med tednom pa jaz ne morem vzeti prosto, za neplačani dopust pa raje ne prosim, saj sem v jan. delala zaenkrat le 3 dni Bom pa mojega presenetila in bova šla takrat, ko je obletnica nekam za vikend...razvajanje v dvoje...mogoče Kras.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 25.1.2011 9:42:21
|
|
|
|
dreamhorse
|
Vitae, super da sta uspešno uredila pri P. ZA Wimbledon bo tudi še čas, ne skrbi... ZDaj si privoščita nekaj v dvoje... Kaj pa boste dragim podarile za valentinovo?
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 25.1.2011 9:43:48
|
|
|
|
mini86
|
Kaj pa boste dragim podarile za valentinovo? uf..verjetno nič..šla pa bova mogoče v kino in na večerjo.. čeprav so men teli prazniki kr neki..
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 25.1.2011 9:48:47
|
|
|
|
dreamhorse
|
Ja mini, meni tudi... mi je pa zdaj, ko nikoli ne grema nikamor sama prilika, da to pokoristiva... Sem razumišljala o kakšni kopeli v dvoje in potem večerji....
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 25.1.2011 10:12:11
|
|
|
|
bačko
|
Hvala vsem za pomoč glede mobilne hišice.Sem jo našla in samo še popoldne se zmenimo glede pačila. Za Valentivo si nič ne podarjava ker imava itak 6.2 obletnico ko se je začela najiva veza.Letos imava 13 let.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 25.1.2011 10:29:39
|
|
|
|
mini86
|
kje si jo pa našla..
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 25.1.2011 10:33:32
|
|
|
|
bačko
|
Mi je tudi slike poslala na email in je full lepo.Prav vesela sem da sem jo našla.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 25.1.2011 10:35:32
|
|
|
|
mini86
|
ej dj mi pošl na mail slikce plis k me zanima..mejbi gremo pa drug del dopusta sem..če je cca ista cena kot jo plačamo tam seveda
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 25.1.2011 10:37:34
|
|
|
|
dreamhorse
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko Hvala vsem za pomoč glede mobilne hišice.Sem jo našla in samo še popoldne se zmenimo glede pačila. Za Valentivo si nič ne podarjava ker imava itak 6.2 obletnico ko se je začela najiva veza.Letos imava 13 let. Saj midva tudi ne, samo jaz bi ga rada presenetila z nečim....
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 25.1.2011 10:42:24
|
|
|
|
bačko
|
Mini daj pošlji mi email na ZS. DH jaz sem mu enkrat poslala v službo balon preko magic balonov.Je bil full vesel in presenečen.Poslala sem mu ga za 5 let poroke.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 25.1.2011 10:42:57
|
|
|
|
tecka
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitae Bom pa mojega presenetila in bova šla takrat, ko je obletnica nekam za vikend...razvajanje v dvoje...mogoče Kras. Vitae, pojma nimam koliko stane (vsekakor manj kot wimbeldon), ampak zveni pa dobro. Povabi ga v NEBESA http://www.nebesa.si/
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 25.1.2011 10:44:36
|
|
|
|
tecka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko Mi je tudi slike poslala na email in je full lepo.Prav vesela sem da sem jo našla. Kje je pa cenik? Ker jaz sem gledala preko linka, ki ga je pripopala tudi MP in je kar drago, 100 eur+.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 25.1.2011 10:44:54
|
|
|
|
bačko
|
IZVIRNO SPOROČILO: tecka IZVIRNO SPOROČILO: vitae Bom pa mojega presenetila in bova šla takrat, ko je obletnica nekam za vikend...razvajanje v dvoje...mogoče Kras. Vitae, pojma nimam koliko stane (vsekakor manj kot wimbeldon), ampak zveni pa dobro. Povabi ga v NEBESA http://www.nebesa.si/ Huda so ta nebesa.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 25.1.2011 10:45:53
|
|
|
|
bačko
|
IZVIRNO SPOROČILO: tecka IZVIRNO SPOROČILO: bačko Mi je tudi slike poslala na email in je full lepo.Prav vesela sem da sem jo našla. Kje je pa cenik? Ker jaz sem gledala preko linka, ki ga je pripopala tudi MP in je kar drago, 100 eur+. Cene mi je naknadno napisala na email.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 25.1.2011 10:48:29
|
|
|
|
mini86
|
bačko sem ti poslala
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 25.1.2011 10:50:25
|
|
|
|
bačko
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 bačko sem ti poslala Nisem nič dobila.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 25.1.2011 10:51:26
|
|
|
|
mini86
|
a zdj
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To otroci MORAJO slišati od svojih staršev!Preverite, katera so tista pozitivna sporočila, ki bi jih vsak otrok moral slišati od svojih staršev. Zbrali smo jih kar...
BLOG: Spomini na božič nekočOblečeni smo bili v topla volnena oblačila, saj kakšnih modernih kombinezonov, kot jih imajo današnji otroci, nismo pozn...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?