|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del
25.1.2011 8:42:22   
mini86
Mini, res sem se morala nasmejat tvojemu postu, pa brez zamere. Konjem se ne menjujejo kopita, pač pa podkve. Kopita imajo že od rojstva, podkve pa naštima kovač. user posted image

user posted image

kaaaj sm napisala..no je še men smešno..user posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
25.1.2011 8:50:03   
bačko
No golaž se kuha.user posted image Ej a katera pozna koga ki oddaja mobilne hišice?user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
25.1.2011 8:56:06   
mini86
no včeraj je enomesečno odsotnost lepo prenesel..zjutraj v vrtcu ni bilo nobenega problema..je rekla da je še boljše kot prej ker prej naj bi se vsake tok spomnu pa mogu met dudo, učeri naj pa bi bilo čist ok..mami zelo vesela...

piđama-tud mi mamo že soraj leto in pol dvo delno pižamco..men je ok..njemu tud..oba vesela

mamo pa danes datum za cepljenje-načeloma smo naročeni drug teden sam se bojim da nau zdržu in sem kr poklicala v zd pa sem dobila danes uro..upam samo da ne odpovejo ker včeraj je bila naša dr. na bolniški, drug te pa ne sme cepit..
je pa tko da smo zmer ful čakal do cepljenja ker sestra prav da more bit ene 10 dni po jemanju ab, no nakar mi kolegica-hrenovka, k ma isto dr kot mi pove da ji je rekla da se lahko cepi ene 2 dni po nehanju abja madona nj se zmenjo

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
25.1.2011 8:56:21   
mini86
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

No golaž se kuha.user posted image Ej a katera pozna koga ki oddaja mobilne hišice?user posted image

žal ne..a si pogledala na bolhi

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
25.1.2011 9:05:47   
bačko
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

Sem pa imajo eni obup cene.1250 za 10 dni.Halo! Mi bi šli za 10 dni.Ena gospa ima ugodno samo daje samo za 7 ali 14 dni.Upam da mi jo bo uspelo prepričati za 10dni.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
25.1.2011 9:15:13   
Mala_princeska

Sem pa imajo eni obup cene.1250 za 10 dni.Halo! Mi bi šli za 10 dni.Ena gospa ima ugodno samo daje samo za 7 ali 14 dni.Upam da mi jo bo uspelo prepričati za 10dni.

Bačko, še tukaj poglej:
http://www.adria-holidays.net/si/

ali pa takole poišči: zamisli si v kateri kraj bi rada šla in direktno poišči prodajno hotelsko, avtocamp, avtorent agencijo, bo zihr ceneje;
ker agencije še nabijejo ceno.

cena MH je pa zato visoko v nebo, ker so res tik ob morju in si mislijo - ja če hočjo jit, bodo že plačali in dejansko so te mobilne hiške en dva tri razprodane (recimo če si večjo rentajo dve družini in delijo stroške, pol še ni tko hudo)
če te pa kaj zanima pa praši strokovnjakinjo - mene user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
25.1.2011 9:21:48   
dreamhorse

Mini, res sem se morala nasmejat tvojemu postu, pa brez zamere. Konjem se ne menjujejo kopita, pač pa podkve. Kopita imajo že od rojstva, podkve pa naštima kovač. user posted image

user posted image

kaaaj sm napisala..no je še men smešno..user posted image

Nič ne skrbi, tudi jaz sem to zamenjevala, zato se prav rada nasmejim...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
25.1.2011 9:34:30   
vitae
Mi2 sva od P, sva imela posvetovalnico. J je velik 86,5cm in težek 11,7kg. Bil je tako priden, da je P kar za njim hodila in se pogovarjala. Sva se doma naučila oz. sem mu razlagala, kaj bo zdravnica počela in tako ji je kazal naj mu pregleda ušesa, posluša srček... Cepljenje je potekalo brez solzice, boli ga zaenkrat tudi nič ne. Skratka mami je ful vesela, da je zadnje cepljenje pred šolo tako junaško prestal!
Nama je pa svetovala, da naj ostane doma do 3leta, če imamo to možnost, ker je toliko bolnih v vrtcih, da je res pestro. Napreduje pa tudi še pred ostalimi, tako da ga bomo sigurno imeli še eno leto doma.

Mobilne hiške-ne vem za kakšne ugodne cene, vsaj kar sem jaz gledala je bilo svinjsko drago. Mi gremo letos tja kot lani in v obeh app zraven nas bomo imeli iste sosede, katere smo spoznali prvič tam in se tako ujeli, da smo sedaj prijatelji. Ravno v soboto so bili eni na večerjici, tako da se dopusta prav veselimo.

No, še prej pa smučanje, pa prvomajski, pa kakšen vikend odklop. Wimbeldon bo pa osatl presenečenje za 20 obletnico user posted image . Edini podaljšan vikend, ko bi lahko šla ima J roj. dan (in to je seveda bolj pomembno), med tednom pa jaz ne morem vzeti prosto, za neplačani dopust pa raje ne prosim, saj sem v jan. delala zaenkrat le 3 dni user posted image

Bom pa mojega presenetila in bova šla takrat, ko je obletnica nekam za vikend...razvajanje v dvoje...mogoče Kras.

Neposredna povezava do sporočila: 4208
25.1.2011 9:42:21   
dreamhorse
Vitae, super da sta uspešno uredila pri P. ZA Wimbledon bo tudi še čas, ne skrbi... ZDaj si privoščita nekaj v dvoje...

Kaj pa boste dragim podarile za valentinovo?

(odgovor članu vitae)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
25.1.2011 9:43:48   
mini86
Kaj pa boste dragim podarile za valentinovo?

uf..verjetno nič..šla pa bova mogoče v kino in na večerjo..

čeprav so men teli prazniki kr neki..

Neposredna povezava do sporočila: 4210
25.1.2011 9:48:47   
dreamhorse
Ja mini, meni tudi... mi je pa zdaj, ko nikoli ne grema nikamor sama prilika, da to pokoristiva... Sem razumišljala o kakšni kopeli v dvoje in potem večerji....

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
25.1.2011 10:12:11   
bačko
Hvala vsem za pomoč glede mobilne hišice.Sem jo našla in samo še popoldne se zmenimo glede pačila.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Za Valentivo si nič ne podarjava ker imava itak 6.2 obletnico ko se je začela najiva veza.Letos imava 13 let.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
25.1.2011 10:29:39   
mini86
kje si jo pa našla..

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
25.1.2011 10:31:52   
bačko
http://turisticnioglasi.si/index.php?option=com_adsmanager&page=show_ad&adid=4690&catid=8&Itemid=0
Tukaj!!!

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
25.1.2011 10:33:32   
bačko
Mi je tudi slike poslala na email in je full lepo.Prav vesela sem da sem jo našla.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
25.1.2011 10:35:32   
mini86
ej dj mi pošl na mail slikce plis k me zanima..mejbi gremo pa drug del dopusta sem..če je cca ista cena kot jo plačamo tam sevedauser posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
25.1.2011 10:37:34   
dreamhorse

Hvala vsem za pomoč glede mobilne hišice.Sem jo našla in samo še popoldne se zmenimo glede pačila.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Za Valentivo si nič ne podarjava ker imava itak 6.2 obletnico ko se je začela najiva veza.Letos imava 13 let.user posted image user posted image user posted image user posted image

Saj midva tudi ne, samo jaz bi ga rada presenetila z nečim....

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
25.1.2011 10:42:24   
bačko
Mini daj pošlji mi email na ZS.
DH jaz sem mu enkrat poslala v službo balon preko magic balonov.Je bil full vesel in presenečen.Poslala sem mu ga za 5 let poroke.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
25.1.2011 10:42:57   
tecka
IZVIRNO SPOROČILO: vitae
Bom pa mojega presenetila in bova šla takrat, ko je obletnica nekam za vikend...razvajanje v dvoje...mogoče Kras.

Vitae, pojma nimam koliko stane (vsekakor manj kot wimbeldon), ampak zveni pa dobro. Povabi ga v NEBESAuser posted image
http://www.nebesa.si/

(odgovor članu vitae)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
25.1.2011 10:44:36   
tecka

Mi je tudi slike poslala na email in je full lepo.Prav vesela sem da sem jo našla.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kje je pa cenik? Ker jaz sem gledala preko linka, ki ga je pripopala tudi MP in je kar drago, 100 eur+.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
25.1.2011 10:44:54   
bačko
IZVIRNO SPOROČILO: tecka

IZVIRNO SPOROČILO: vitae

Vitae, pojma nimam koliko stane (vsekakor manj kot wimbeldon), ampak zveni pa dobro. Povabi ga v NEBESAuser posted image
http://www.nebesa.si/

Huda so ta nebesa.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
25.1.2011 10:45:53   
bačko
IZVIRNO SPOROČILO: tecka

Kje je pa cenik? Ker jaz sem gledala preko linka, ki ga je pripopala tudi MP in je kar drago, 100 eur+.

Cene mi je naknadno napisala na email.

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
25.1.2011 10:48:29   
mini86
bačko sem ti poslala

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
25.1.2011 10:50:25   
bačko

bačko sem ti poslala

Nisem nič dobila.user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
25.1.2011 10:51:26   
mini86
a zdj

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To otroci MORAJO slišati od svojih staršev!
Preverite, katera so tista pozitivna sporočila, ki bi jih vsak otrok moral slišati od svojih staršev. Zbrali smo jih kar...
BLOG: Spomini na božič nekoč
Oblečeni smo bili v topla volnena oblačila, saj kakšnih modernih kombinezonov, kot jih imajo današnji otroci, nismo pozn...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?