|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 III.del
24.1.2011 23:57:23   
little*miss
Vse, ki ste šle na user posted image uživajte (verjetno je že uživancije mimo user posted image ), pa upam da bo pomagalo kaj user posted image

Midva sma se samo božala user posted image , ker drugo nemorema - mi preveč trebuh otrdeva. Pa saj zdaj mi je tudi. user posted image Ah, saj bo.. Še par tednov..user posted image

HoneybeeMaja, super da ste že doma user posted image Fajn se privadite, potem pa kar piši kako ste. Si niti ne morem predstavljat, kako je če imaš dva novorojenčka in bo prav fajn vaše prigode brat user posted image

maurica, upam da bojo krčki hitro minili user posted image

Nina, fajn gled Poirota..Potem pa kar spat, nič več sem gor user posted image

Jaz tudi grem..zadnje dni lahko celo okrog polnoči zaspim..nemorem verjet user posted image

Lahko noč vam želim

< Sporočilo je popravil little*miss -- 24.1.2011 23:58:26 >

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
25.1.2011 0:37:11   
trsica
Samo, da vas pozdravim. Še vedno nisem zaspala. Mož pa nekaj prčka v kuhinji. Zeh...

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,
da nam ne bo treba čokoladnega keksa.

:D

(odgovor članu little*miss)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
25.1.2011 0:59:44   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: maurica

trsica; a nisi enkrat isala moškega imena na B?? al pol nista nič našla, ker ni nobena zadostilo "pogojem"?user posted image

Res je. Zato, ker ga nismo našli, je ta še najboljši približek vsem pogojem. Edino na B se ne začne. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: meta21

IZVIRNO SPOROČILO: trsica

A ste res vse šle na svoje možove? Nikjer nobene. user posted image

Pri nas je še zlata ribica bolj uporabna od mene. Ma kakšen cigumigu, saj ga še dosežem ne. user posted image

Moj gre šele iz službeuser posted image . Pri zlati ribici mi pa vsa domišljija ne pomaga, da bi dojela, kako bi bla lahko uporabna. Mogoče akvarij mrzle vode za kaj ohladituser posted image

Ravno zato. Potem si lahko misliš, kako zelo neuporabna sem šele jaz. user posted image user posted image user posted image

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,
da nam ne bo treba čokoladnega keksa.

:D

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
25.1.2011 1:02:06   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n

IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Srečno.  user posted image

Ja, a si še kar tukaj al si že nazaj iz akcijeuser posted image

Ne, ne nisem še šla. Tak hitro pa še nisva nikol bla konc. user posted image

Teyla, šššššššššššššššššššc nazaj na kavč!

Sva se kar v spalnico preselila. user posted image user posted image Zaenkrat se še nič ne dogaja. Jutri bo potrebna ponovitev vaje. Kaj je men hudo... user posted image

Nina33 ja bi mogla pred Poirotom. user posted image   Hvala za košaro pikapokic.
HoneybeeMaja super, da ste že doma. Veliko spanca in cartanja vam želim. user posted image

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
25.1.2011 6:54:00   
valek
Evo js sm že budna-kolikor vidim še ni nobene tukaj gori...sm očitno prva user posted image
no js se pripravljam za odhod na pregled....
me res firbec matra kako bo....user posted image

se vam spet javim ko bom nazaj......

pridne bodite in pridno pišite....user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
25.1.2011 7:20:38   
Mišyka
Jutro punce! Dons sem pa jst bl zgodna. Sta me fanta zbudila, se je mogu mali še k mamici pridet pocrkljat, pol smo ga pa komi v vrtec spravli, ker on bi se še crkljov (ampak če bi ostal doma bi to crklanje trajalo približno 2 minuti, nč več).

Pilotgirl ti pa si res ena bogica. Upam, da čim prej rodiš, že zato, da ti lahko tisto zadevo zadej poštimajo!

Eno vprašanje glede pranja cunjc za bebice:
Sicer mate vse verjetno že vse oprano in nabavljeno, ampak jst šele zdej razmišljam o tem, pa še komodo smo dobili... Skratka neki ste govorile o tem s kakšnim praškom naj bi se pralo... a je Frosch Aloe Vera vredu al mora bit res tist netekoči? Se lahko daje zraven volne (pri kakšnih dekicah) tudi kis za mehkobo?

Sam se vam res vsem neki mudi, jst pa tud če se ne počutim najboljš, bi še vedno rada da tko ostanem še ene 4 tedne. Hja, vem kaj približno me čaka... Sam včerej na telovadbi pa res nisem bla več taprava - mogoče samo tak dan.
Srečno vsem, ki se vam bo dons dogajalo!

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
25.1.2011 8:58:08   
suzy29
user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
25.1.2011 9:03:35   
hermy1
Jutro,
a kaj veste kaj dogaja z D'ori? Se nič ne javiuser posted image !

Kot sončni žarek nas vsak dan razveseljuješ!

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
25.1.2011 9:21:17   
little*miss
Dobro jutro!

Danes je mala doma ostala, ker je imela včeraj od 37,5-38 vročine, pa še zvečer je kašljala in gnojno sluz (po domače hrakleuser posted image ) ven bruhala..tako da ni bilo nekaj dosti s spanja pri nobeni. Zdaj je sicer boljše - vročine nima, zakašlja pa tu in tam. Sma pa sami doma tako da se boma lahko še cartale v miruuser posted image Danes pa bom za kosilo naredla čufte in pire.

grem jo previt, je prismrdela sem user posted image

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu little*miss)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
25.1.2011 9:22:49   
tamy82
Jutro punce!

Ja, kako je kaj z d'ori? Še nobene informacije? Upam, da je vse ok, da že veselo carta svojo štručko user posted image

Pri nas nič novega ... spala kar ok, z akcijo ni bilo nič včeraj, ker je moj gledal tv do ne vem kdaj (sem že spala) ... tako da upam, da bo danes kej user posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
25.1.2011 9:43:05   
hermy1
E, zdej pa vem user posted image !!

D'ori od 2.10 carta Marka user posted image , velikega 53 cm in težkega 3360!! Iskrene čestitke še tukaj, draga mamica!!

Kot sončni žarek nas vsak dan razveseljuješ!

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
25.1.2011 9:43:15   
Teyla
Dobro jutro vsem

Sem rekla, da se moram javit, da ne boste mislile, da sem šla v rim. user posted image

d'ori se po moje že res crklja s svojo štručko, pa je pozabila na nas. Kdo bi ji lahko zameril. user posted image

Pri nas pa je bila akcija včeraj, ampak je danes verjetno ne bo. Se pa še nič ne doagaja, tako da bom jaz srečna, če bom rodila prej kot v nedeljo. user posted image
Vprašanje za milijon dolarjev: al je bolje, da sem malo odprta, pa mi predrejo mehur in čakamo na popadke oz me potem našopajo z umetnimi ali je bolje upati na to, da nisme odprta, pa mi dajo tabletko? Pravi odgovor zame  je nič od naštetega, ampak sem mogla vprašat. user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
25.1.2011 9:44:04   
Teyla
d'ori čestitke za Marka  user posted image  user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
25.1.2011 9:47:23   
Tisia
user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
25.1.2011 9:48:17   
tamy82
d'ori čestitke za Marka!!! user posted image user posted image user posted image Zdej pa čim več cartanja in uživanja skupaj!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
25.1.2011 9:54:41   
hayabusa
jeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image še en pob!!!! Čestitam za Marka lepo se cartajte!

Vprašanje za milijon dolarjev: al je bolje, da sem malo odprta, pa mi predrejo mehur in čakamo na popadke oz me potem našopajo z umetnimi ali je bolje upati na to, da nisme odprta, pa mi dajo tabletko? Pravi odgovor zame  je nič od naštetega, ampak sem mogla vprašat. 

To sem zdaj morala 3x skoz prebrat da mi je potegnila kombinacija user posted image Če se mene vpraša, prva varianta, ker ne glede koliko si odprta, se potem moraš toliko manj odpirat in gre hitreje in verjetno tud manj boli, glede na to da boli itak odpiranje.
Mene vsak dan nekaj boli in pika in srčno upam, da se malo po malo odpiram, da bo prej mimo ko bo čas user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
25.1.2011 9:57:50   
kiara24
IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha

tamy82 bom zapisala, sploh se nisem sla gledat
PUNCE, PA KAJ BO SE SPLOH KAKA FEBRUARKA????? jaz ju3 sporocim :) sam vrjetno padem pod januar , sej ne vem kaj je bolse, da sprozijo al da cakamo. Mater, grem pico pect - brez soli! , da se zadnic dobro jem, ker tista hrana v P je NAGRAUZNA tak da joj!!!! aja sej ne vem ce sem povedala zadnic :)) punce nosece - itaq je fino da je lahka hrana ane??? jogurti itd??? MA KJE!!! za vecerejo GOLAZI, SARME, JOTE, KISLO ZELE, SAGADIN... non stop meso!! ce si vegetarijanka v LJ P shiras od lakote!! SAMO MESO IN SE ENKRAT MESO!!

V KR je pa tako da izbereš meni, imaš na razpolago za večerjo melčno ali pa mesno varianto. In meni je bilo to super. Za zajtrk je bilo pa isto ali marmelado ali pa mesno ,sirno...

Včeraj sva šla gledat mal za avto, pa sem jaz ful crknjena domov prišla potem posledica je bila spet špikanje v trbuhu in to grzno tako da sem se šla pol na kavč ulešt je bilo pa veliko bolje se je potem umirlilo.

Urshy- čestitke za punčko.

patrisha- jaz imam celo nosečnost pritik tam nekje med 135 do 145 pa mi noben nič  ne teži.... ker sem jim lepo povedala da imam doma lep pritisk, celo malo nižji.

tamy82- a te ni nič pregledal na zadnjem pregeldu, do kje sedaj sega maternica in povedal če se je kaj spustil. pri meni je nižje ne pa še čisto dol takokot bi moralo biti, zato so polsedica tudi brcike zelo močne v rebra....

pilotgirl- joj jaz upam, da bo kamlu za teboj take poseg nanogi in da se začne kaj boljšati..... držim pesti da bo vse ok.

Meni naj da pa ena gorenjka telefonsko magar na ZS, da ji bom sporočila kako in kaj bo ko grem rodit.

D'ori- super za Marka, čim več se cartajte in čimveč spanja.....

Teyla- moje menej je enako nič od naštetega. Njabolj je da gre vse naravno, ker mene so umetni popadki zeloooo boleli. Imela sem jih pa zadnje pol ure.

Klofate ko nore da vas vasko jutro berem kar nekaj časa da vse prebere.

Pa vso srečo vsem ki imate danes pregled.

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
25.1.2011 9:57:56   
Tisia
jutrouser posted image
včeraj ste pa načvekaleuser posted image  pridne,sam ne vem kaj začet pisat k je toliko temuser posted image
no danes sem malo bolje,včeraj sem bila še sama jokasta proti koncu dneva,upam da bodo izvidi ok in mi ne bo treba kaj v P,ker se mi res ne ljubi tam ležat...mi pa skoz govori ginek. če ne bo boljše v P ležat...
vidim da ste včeraj imele akcijouser posted image user posted image user posted image jaz bi tudi ,pa so pupe v isti sobi pa ne morevauser posted image  prav pogrešam tisto crkljanje brez trebuha..še objet ga ne morem normalnouser posted image ..sva kot neka najstnika, ki se sam šlatata in gledatauser posted image  bom poslala danes pupe v kinouser posted image user posted image  če me ne bo bolel trebuh pa bo akcijauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: teyla

Vprašanje za milijon dolarjev: al je bolje, da sem malo odprta, pa mi predrejo mehur in čakamo na popadke oz me potem našopajo z umetnimi ali je bolje upati na to, da nisme odprta, pa mi dajo tabletko? Pravi odgovor zame  je nič od naštetega, ampak sem mogla vprašat. user posted image

prav imaš ....nič od naštetegauser posted image user posted image  ampak vseeno je boljše če imaš svoje popadke in potem umetne ,kot da ti dajo tablet...jaz sem že obe variante sprobala...no sicer je pa tudi,kakor na koga deluje tabletuser posted image

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
25.1.2011 9:59:03   
Teyla
Se tudi meni zdi prva opcija boljša. user posted image Pa tudi mene vsak dan nekaj špika tako da srčno upam, da sem že kaj več kot 1cm odprta.

Sem pa danes sanjala, da sem že šla v P in v sprejemno, potem pa nisem vedela kam naprej. Menda bo gospa v sprejemni vedela, kam me naprej poslat, al bo spet zmešnjava? user posted image Se prav vidi, da me skrbi ko hudič. user posted image

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
25.1.2011 10:02:05   
Tisia
IZVIRNO SPOROČILO: hayabusa

Vprašanje za milijon dolarjev: al je bolje, da sem malo odprta, pa mi predrejo mehur in čakamo na popadke oz me potem našopajo z umetnimi ali je bolje upati na to, da nisme odprta, pa mi dajo tabletko? Pravi odgovor zame  je nič od naštetega, ampak sem mogla vprašat. 

To sem zdaj morala 3x skoz prebrat da mi je potegnila kombinacija user posted image Če se mene vpraša, prva varianta, ker ne glede koliko si odprta, se potem moraš toliko manj odpirat in gre hitreje in verjetno tud manj boli, glede na to da boli itak odpiranje.
Mene vsak dan nekaj boli in pika in srčno upam, da se malo po malo odpiram, da bo prej mimo ko bo čas user posted image

jaz tudi upam da bom prišla že kaj odprta v P,saj me vsak dan boli in špika spodaj, kot da bi me z nožem v M.V....ker če ne bomuser posted image user posted image  bomuser posted image .....user posted image user posted image

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
25.1.2011 10:10:13   
hel32
Hojla

Mi tudi bolj slabo spimo, če že mali spi, pa mama ne moreuser posted image , no, skratka, ža ene 3 noči me ponoči lovijo rahhli popadki, v spodnjem delu trebuha in okoli po križu, in spet neha, sicer beba še veselo razgraja, ampak, jaz pa ne morem spat, tako, da če spim po 3-4 ure na noč, ja veliko.

jaz perem s katerimkoli tekočim praškom, brez mehčalca, zdaj sem oprala z Dash, pač s tistim, ki ga imam trenutno doma.

Valek, srečno na pregledu.

Trsica, upam, da tudi ti počasi greš rodit.
HoneybeeMaja, super, da ste že doma, vi se kr najprej navadite en na drugega, potem, pa počasi, bomo že počakale, saj, nobena ne bo imela pretirano časa, ko rodi.

Hayabusa, mah, tudi mene skrbi, kako in kaj bo ko grem rodit, no, upam samo, da me zgrabi zvečer, čez dan moram moža poklicat, da pride iz službe, in it z rešilcem, ker nimam koga, da pazi na malega, no soseda pa tudi dela dopoldan, ker bi mi vseeno pasalo, da bi bil moj zraven, če bo zvečer, pa lahko pride mama v cca pol ure, ma, ne jeziva se, bo že nekako, ane?
Tudi moje zdravje šepa, in komaj diham, zamašen nos, grlo me boli, ma pijem čaj,....in sem tečna sama sebi.

Maurica, upam, in želim ti, da bojo kapljice kaj nucale, sicer pa so zelo hvaljene, in smo jih tudi mi uporabljali, vetrovne kapljice od Koroških lekarn.

Ptrisha, Naj se dobro izteče danes.

Uboga Pilotgirl, upam, da ne trpi prehudih bolečin.

Kako je kaj z D¸¨ori????

Sara, čestitke za sinka, veliko cartanja, prespanih noči in enako tui atijuuser posted image user posted image user posted image

Urshy, tudi tebi čestitke, in lepo se certajte.user posted image user posted image user posted image

No, glede na to, kako se vsem mudi, jaz mislim, da bom ostala kr med februarkami, tako, da ve kr veselo rojevajte, jaz bom že na februar počakala, no, vsaj upam, nikoli pa ne veš, kajti 15 dni prej je lahko takoj, pa mislim, da ne bo.

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
25.1.2011 10:13:56   
Tisia
a katera nosi tako nizko,da ji otrok sploh ne doseže reberuser posted image  jaz sem zadnjič dobila brce v rebra ,samo zato ker sem bila v ležečem položaju...user posted image user posted image  prve dve sem nosila zelo visokouser posted image
valek vidim po trebuhu da tudi ti nosiš visoko..kako je z dihanjem..pa lep buši imašuser posted image ,tak je bil pri meni pri 2 pupi

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
25.1.2011 10:14:31   
aktak
Jutro,

Ok recimo, da sem prebrala vse in da sem si več ali manj zapomnila kar sem hotela pokomentirat user posted image
PilotGirl ti pa res nimaš sreče, upam da boš vse čim hitreje in čim manj boleče rešila. Pošiljam ti en koš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
HoneyBeeMaja super da ste že doma user posted image user posted image user posted image
Urshy čestitke za vašo punčko user posted image
Tršica želim ti, da bi se ti čim prej izpolnila želja in greš rodit
Maurica upam da bodo krčki čim hitreje minili
Teyla tebi srečno za petek oz. soboto, februarka boš pa še vseeno, tudi če prehitiš za kakšen dan user posted image
Petrap lepo da še kar vztrajate v enem user posted image

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
25.1.2011 10:14:53   
petrap
jutro..

no pa sem se še jaz zvalila iz postelje. saj morm itak ponoči ustajat, tako da potem, ko vsi odidejo lahko malo poležim user posted image . počasi se morm odpravit po kruh, pa peč zakurit, ker ni nč kaj toplo. sam se mi ne da ven rinit.

to noč je pa mene tako bolelo tam spodaj, predvidevam da zaradi pregleda mv. upam, da se še širi in bo počasi akcija na obzorju. pa tud trenutno me križ boli, pa kar nism taprava no. tko da bo treba it lepo ležat, pa mir.

akcija z možekom - midva sva ene 2 dni nazaj prakticirala, pa sem tud rekla, da bova včeraj, sam me je pol vse minilo, ker me je bolelo. mogoče pa danes user posted image

se še kaj javim...

pa čestitke novopečeni mamici in marku user posted image user posted image user posted image

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
25.1.2011 10:15:46   
hel32
Dori, čestitke za sinka Markauser posted image user posted image user posted image user posted image

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?