hel32
|
Hojla Mi tudi bolj slabo spimo, če že mali spi, pa mama ne more , no, skratka, ža ene 3 noči me ponoči lovijo rahhli popadki, v spodnjem delu trebuha in okoli po križu, in spet neha, sicer beba še veselo razgraja, ampak, jaz pa ne morem spat, tako, da če spim po 3-4 ure na noč, ja veliko. jaz perem s katerimkoli tekočim praškom, brez mehčalca, zdaj sem oprala z Dash, pač s tistim, ki ga imam trenutno doma. Valek, srečno na pregledu. Trsica, upam, da tudi ti počasi greš rodit. HoneybeeMaja, super, da ste že doma, vi se kr najprej navadite en na drugega, potem, pa počasi, bomo že počakale, saj, nobena ne bo imela pretirano časa, ko rodi. Hayabusa, mah, tudi mene skrbi, kako in kaj bo ko grem rodit, no, upam samo, da me zgrabi zvečer, čez dan moram moža poklicat, da pride iz službe, in it z rešilcem, ker nimam koga, da pazi na malega, no soseda pa tudi dela dopoldan, ker bi mi vseeno pasalo, da bi bil moj zraven, če bo zvečer, pa lahko pride mama v cca pol ure, ma, ne jeziva se, bo že nekako, ane? Tudi moje zdravje šepa, in komaj diham, zamašen nos, grlo me boli, ma pijem čaj,....in sem tečna sama sebi. Maurica, upam, in želim ti, da bojo kapljice kaj nucale, sicer pa so zelo hvaljene, in smo jih tudi mi uporabljali, vetrovne kapljice od Koroških lekarn. Ptrisha, Naj se dobro izteče danes. Uboga Pilotgirl, upam, da ne trpi prehudih bolečin. Kako je kaj z D¸¨ori???? Sara, čestitke za sinka, veliko cartanja, prespanih noči in enako tui atiju Urshy, tudi tebi čestitke, in lepo se certajte. No, glede na to, kako se vsem mudi, jaz mislim, da bom ostala kr med februarkami, tako, da ve kr veselo rojevajte, jaz bom že na februar počakala, no, vsaj upam, nikoli pa ne veš, kajti 15 dni prej je lahko takoj, pa mislim, da ne bo.