|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 III.del
24.1.2011 11:07:50   
tamy82

IZVIRNO SPOROČILO: meta21

IZVIRNO SPOROČILO: tamy82

Danes sem prav tečna sama sebi ... se mi zdi, da cele dneve sploh ničesar ne delam, samo še čakam kdaj bo treba it rodit ... user posted image

Znano zveni ... Dobro, da me Lovro malo zamoti.

V prvi nosečnosti je bil takle čas konec avgusta, začetek septembra. Torej toplo. Pa še prijateljica je imela rok par dni za mano in rodila 3 dni pred mano, tako, da sva cele dneve sedeli pred hišo, hodili na kavo ali pa na sprehod ali shopping. Je blo čisto drugače ... Ma veš kaj, letos bo, sigurno!user posted image

Uf, ja upam, da bo še letos user posted image Potem bom pa pogrešala mir in dolgčas ne user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
24.1.2011 11:09:37   
meta21
Tole sem ravnokar dobila po mejlu ... Se mi zdi, da je fajn širit take stvari, čeprav upam, da jih ne bomo nikoli rabile.

Pismo Mance Košir vsem ženskam! 

Drage krasne ženske!
Danes popoldne sem bila z Ladejo na pregledu dojk z metodo BreastScan, ki zaznava s pomočjo temperaturne razlike v zdravem in ogroženem tkivu že majhne spremembe, za razliko od mamografije, ki vidi kaj šele, ko se tumor zgodi in je že trd. Ladeji so namreč po mamografiji pisali, naj pride na ultrazvok, ker je niso mogli z mamografijo ustrezno pregledati. Pa sva šli raje sem. Sem najprej mati pomolila svoje dojke v obravnavo. In zato vam pišem. Pregled neboleč, radiologinja Andreja prijazna im strokovno vrhunsko podkovana (sama je imela bolezen dojke) ... Naj sklenem. Menim, da bi se morala preventiva začeti s tovrstno metodo, ki zazna že najzgodnejše procese v tkivu dojk, če je kaj zaznano, iti na mamografijo in potem po res nujni potrebi na ultrazvok. Preglede opravljajo na SLOVENSKEM IZUMU, ki je na mednarodnem sejmu v Ženevi leta 2005 dobil posebno priznanje za najbolj obetajočo novost s pod ročja medicine. Delajo na Dunajski 433, pregled stane 60 Eur, naročite se lahko na 01 561 -25 21. Parking zagotovljen pred ordinacijo! Ej, zdaj pa le še lep sestrski pozdrav od Mance, ki čutim za dolžnost, da veselo vest o prijazni metodi zgodnjega odkrivanja spremembe v dojkah širim po naši deželici lepi. Pošljite še ve po svoji mreži naprej, kajti vredno je!

Manca Košir

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
24.1.2011 11:10:47   
tamy82

Viarsori, maj es! user posted image  CTRL+C je zakon!

Bom danes vse nadoknadla za čimprejšnji 4. del ... BTW, kdaj bomo pa odprle temo na DOJENČEK? Boste tiste, ki ste že mamice malo počakale, da se še naberemo al bomo kar do marca počakale, ker drugače nas bo pol tukaj pol pa tam.

Jaz pa kuham govejo juho, pražen krompir in zeljnato solato. Včeraj nas ni blo pa bo danes bolj nedeljsko obarvano. Joj, pa tako čudno me duši. Kot da pljuča nimajo več prostora. Kar naenkrat mi zraka zmanjka, v glavi mi rata vroče in pritisk mi nastane v zgornjem delu glave, kot da mi bo glavo odprlo.user posted image

Po moje bo "treba" z začetkom februarja odpret tudi novo temo na Dojenček forumu ... user posted image Sej se bomo hitro vse preselile tja ... upam user posted image

Prej sem si hotla speči tiste zamrznjene rogljičke, ker sem jih zadnjič slučajno kupila, pa sem potem videla na navodilih za pripravo, da se morajo 3-4 ure lepo tajat preden jih daš v pečico user posted image No, bodo pa za popoldne user posted image
Za kosilo pa še ne vem kaj naj naredim ... od dolgčasa se mi še kuhat ne da user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
24.1.2011 11:11:14   
kiara24
Mi smo imeli D3 kapljice k jih moraš jemat Oleovit, za krče smo imeli pa lekaniške, pa ni bilo ne vem kake krize tako da nam so tudi te pomagale takrta.

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
24.1.2011 11:12:28   
tamy82

Tole sem ravnokar dobila po mejlu ... Se mi zdi, da je fajn širit take stvari, čeprav upam, da jih ne bomo nikoli rabile.

Pismo Mance Košir vsem ženskam! 

Drage krasne ženske!
Danes popoldne sem bila z Ladejo na pregledu dojk z metodo BreastScan, ki zaznava s pomočjo temperaturne razlike v zdravem in ogroženem tkivu že majhne spremembe, za razliko od mamografije, ki vidi kaj šele, ko se tumor zgodi in je že trd. Ladeji so namreč po mamografiji pisali, naj pride na ultrazvok, ker je niso mogli z mamografijo ustrezno pregledati. Pa sva šli raje sem. Sem najprej mati pomolila svoje dojke v obravnavo. In zato vam pišem. Pregled neboleč, radiologinja Andreja prijazna im strokovno vrhunsko podkovana (sama je imela bolezen dojke) ... Naj sklenem. Menim, da bi se morala preventiva začeti s tovrstno metodo, ki zazna že najzgodnejše procese v tkivu dojk, če je kaj zaznano, iti na mamografijo in potem po res nujni potrebi na ultrazvok. Preglede opravljajo na SLOVENSKEM IZUMU, ki je na mednarodnem sejmu v Ženevi leta 2005 dobil posebno priznanje za najbolj obetajočo novost s pod ročja medicine. Delajo na Dunajski 433, pregled stane 60 Eur, naročite se lahko na 01 561 -25 21. Parking zagotovljen pred ordinacijo! Ej, zdaj pa le še lep sestrski pozdrav od Mance, ki čutim za dolžnost, da veselo vest o prijazni metodi zgodnjega odkrivanja spremembe v dojkah širim po naši deželici lepi. Pošljite še ve po svoji mreži naprej, kajti vredno je!

Manca Košir

Se strinjam, da je treba to delit ... user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
24.1.2011 11:15:15   
meta21

Uf, ja upam, da bo še letos user posted image Potem bom pa pogrešala mir in dolgčas ne user posted image

Včasih ... Čeprav, ko si vzamem čas zase, mi je že po eni uri nekaj manjka. Včasih komaj čakam, da gre spat pol bi ga šla pa kar zbudit, da bi ga mal pocrkljala. user posted image

Sem si pa obljubila, da greva z mojim, sama, čez kakšne pol leta na en vikend paket nekam in se prepustiva otrokoma (al pa bolj starejšima najstnikoma) v najuuser posted image . Babice in dedek so že ponudili varstvo za oba. Mislim, da je to ful dobro za odnos. Mam kolegico, ki z možem občasno v petek vzameta dopust, malo peljeta v varstvo in cel dopoldne preživita v postelji. Moramo to delat, ker je ves ostali čas za kakšni 2 desetletji posvečen otrokom pol pa grejo od doma p ljudje več ne vejo, kaj bi počeli drug z drugim.

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
24.1.2011 11:17:43   
meta21

Prej sem si hotla speči tiste zamrznjene rogljičke, ker sem jih zadnjič slučajno kupila, pa sem potem videla na navodilih za pripravo, da se morajo 3-4 ure lepo tajat preden jih daš v pečico user posted image No, bodo pa za popoldne user posted image
Za kosilo pa še ne vem kaj naj naredim ... od dolgčasa se mi še kuhat ne da user posted image

Jaz jih dam kar v mrzlo pečico na 60-70 stopinj za 15 minut pol pa obrnem na 180. Mogoče res niso idealno vzhajani ampak so pa dobri in predvsem hitrej. Moja mami jih da kar zmrznjene pečt.

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
24.1.2011 11:26:12   
kiara24

Jaz jih dam kar v mrzlo pečico na 60-70 stopinj za 15 minut pol pa obrnem na 180. Mogoče res niso idealno vzhajani ampak so pa dobri in predvsem hitrej. Moja mami jih da kar zmrznjene pečt.

Jaz jih nikoli ne tajam.... posebej jih dam kar pečt in to v mrzlo pečico pol pa malo vzahajajo takrat ko se pečica segreva.

Saj res a imate drugače imena že izbrana za vaše nove člane?!

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
24.1.2011 11:30:40   
valek
Meta ti pa še kr pridno vztrajaš 2v 1...user posted image user posted image dobra si...po mojem meni to nebo ratalo....js pričakujem da bi naj bil moj dan d kak tedn pred prednidenim rokom...
kr že res tud komaj čakam.....

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
24.1.2011 11:32:46   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: kiara24

Saj res a imate drugače imena že izbrana za vaše nove člane?!

Bine user posted image

Smo se ravno včeraj smejali prababici v Prlekiji. Midva imava namreč Lovra, svakinja in mož pa Vita. Prababica pa zdaj okoli razlaga, da ima že pravnuka Lovrenca in Viktorja, zdaj pa dobi še Albinauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
24.1.2011 11:34:36   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: valek

Meta ti pa še kr pridno vztrajaš 2v 1...user posted image user posted image dobra si...po mojem meni to nebo ratalo....js pričakujem da bi naj bil moj dan d kak tedn pred prednidenim rokom...

Ja, 8 dni mam še do roka. Če bo enako kot prvič, bo čez 11 dni.user posted image  Sem pa imela prvič zelo močan občutek, da bom prej rodila pa ni blo pol nič s tega.

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
24.1.2011 11:35:38   
tamy82
Imena ... ja, načeloma sva izbrala, čeprav še vedno nisem 100% user posted image Ker meni je najino moško ime ful všeč, mojemu malo manj (Val), žensko ime pa je mojemu ful všeč, meni pa malo manj (Zoja) ... user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
24.1.2011 11:37:04   
tamy82

IZVIRNO SPOROČILO: valek

Ja, 8 dni mam še do roka. Če bo enako kot prvič, bo čez 11 dni.user posted image  Sem pa imela prvič zelo močan občutek, da bom prej rodila pa ni blo pol nič s tega.

Jaz sem tudi imela začetek nosečnosti ful občutek, da bom gotovo prej rodila (celo sredi januarja user posted image ). Zdej ko se približuje PDP pa se mi vedno bolj zdi, da bo vsaj par dni čez PDP ... pustimo se presenetiti user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
24.1.2011 11:37:42   
tamy82

Včasih ... Čeprav, ko si vzamem čas zase, mi je že po eni uri nekaj manjka. Včasih komaj čakam, da gre spat pol bi ga šla pa kar zbudit, da bi ga mal pocrkljala. user posted image

Sem si pa obljubila, da greva z mojim, sama, čez kakšne pol leta na en vikend paket nekam in se prepustiva otrokoma (al pa bolj starejšima najstnikoma) v najuuser posted image . Babice in dedek so že ponudili varstvo za oba. Mislim, da je to ful dobro za odnos. Mam kolegico, ki z možem občasno v petek vzameta dopust, malo peljeta v varstvo in cel dopoldne preživita v postelji. Moramo to delat, ker je ves ostali čas za kakšni 2 desetletji posvečen otrokom pol pa grejo od doma p ljudje več ne vejo, kaj bi počeli drug z drugim.

Pod to se pa takoj podpišem!!! user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
24.1.2011 11:38:38   
tamy82
Nič, s temi rogljički bom še kar malo počakala, ker itak ne smem zdej pred kosilom jest user posted image Tako da bo ravno prav tiste 3 urce za počakat user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
24.1.2011 11:41:02   
Tisia

meta danes si pa dobre voljeuser posted image ...no jaz bolj spadam v klub utrujenih z tamy user posted image ...se pa strinjam s tem da se posvečamo partnerjem,saj poznam več primerov ,ki ne vedo kaj bodo počeli ko ostanejo samiuser posted image  tvoja kolegica ima super idejo občasni dopusti samo za njiju dva...zakonuser posted image ..sama tudi razmišljam kaj bo potem ,ko se hočeš malo odmakniti od otrok in preživeti z partnerjem en dan po vaši želji...sicer večje pupe gredo bivšemu na vikend in sva  sama vsak 2. vikend,no približno... če se bivši drži dogovora...babic pa nimava blizuuser posted image ..pa se včasih pohecam da bom dala bivšemu še tega za pričuvatuser posted image user posted image user posted image ...bomo pa teto ponucal za par ur ko bo dete večjeuser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
24.1.2011 11:59:59   
Tigrica86
no, meta se je "vrnila", tak da js rabim spet kr neki cajta da vse preberem user posted image

mene je dans možek peljal v laboratorij že navsezgodaj, je bla ful gužva, pol pa nazaj domov in sm šla pod odejo ter drnjohala do prihoda poštarja user posted image sm vsa vesela letela dol, k je zvonil pa sm misla, da sm js dobla odločbo od ZZZS, pa nč od tega, ampak za moža neki user posted image že 14 dni čakam tist papir pa nč! nevem kolk bom pol lahk za nazaj rihtala papirje, če že zdj zamujajo z odločbo!

drugače pa moje zdravje ni nič kaj zavidanja vredno... grlo me tak boli, da komi slino požiram, dihat skoz nos skor da ne morm, pa kr naprej smrkam,...user posted image pa vse me boli, sam ne vem al od user posted image al od bolezni user posted image pijem čajčeka, pa čakam da mine, druga tk ne morm...

dori, upam da že cartaš user posted image !

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
24.1.2011 12:17:13   
kiara24
Tigrica- ja lahko namežeš se z materino dušico od justa, če jo imaš ali pa s smrkovim mazilom. Za glro poliži kak granobil ali pa halls bonbon meni ful pomagajo samo mora biti pekoč. Za nos in kašelj pa si naredi inhalacije, jaz si jih naredim ponavadi z Justovim kapljicam 31. Lahko pa si jih narediš tako, da zavreš vodo daš notri malo žajbla, mete in timjana pa dve žlici soli pa inhaliraj, pomaga meni verejmi in ta druga varianta je dobra tudi za otročke......

Urejam slike, ker ima mami čez en mesec 50 let in bi ji rada naredila sklop slik oz album nenega življenja, če mi rata še prej preden grem rodit. Pa še nekaj for moram naštimat.

Tamy- midva sva tudi imela za punčko ime Zoja, pa sva se premislila, oz. sedaj ne veva kaj bo če bo punčka imava zelo malo časa še da se spomniva kaj bo. Za fanta imava izbrano pa že od prve nosečnosti.....user posted image user posted image user posted image tako da tu ni problem.

Prva nosečnost- sem jaz zamudila en dan PDP. Tako da sedaj pričakujem da bom kar tam okrog roka, ne vrjamem da bom kaj prej.

(odgovor članu Tigrica86)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
24.1.2011 12:17:18   
Nina33
Hoj!
Tigrica - Apisirup naj ti dragi kupi. user posted image  Pa še v Muellerju ga majo zdej mal cenejš user posted image .
Meta, Suzy - ni lepo, de dve, ki sta "na vrsti" tkole "klizneta" user posted image
Peti, dobrodošla!
D´ori, naj bo vse tko kot mora bit - če je vse OK z user posted image  pa če je tebi OK, poj počaki na naravne popadke, a? Eh, pametujem - naj bo tako, de bo najbolš user posted image .
Tršica, naj bo še kri bp., poj pa ti jutri kr "sama" pejt rodit - brez kakšne njihove "stimulacije". Aja, pa srečko kup user posted image .
Šimen (si si prav zapomnila, Meta, a ti nisi nč noseča? user posted image ) je danes oz. to noč spal sploh enkratno: od ene 15 čez seden do 20 čez sedem (pa ne sam 5 minut, de nau pomote user posted image ). Nalepke in dodatne zvezdice na nočnem nebu delajo čudeže zgleda user posted image .
Imena: 99,9% zbrano, samo pr men se nkol ne ve user posted image . No, razen, če bo naš pobč v resnici pupa - poj mam pa samo eno ime, itak user posted image .
Ma, spet me spomin izdaja user posted image .
Teyla, PilotGirl - vso srečo danes user posted image user posted image user posted image , pa če sem kero pozabla - tut vso srečo!!!
FoxyLady, lepa zgodba, lepo de si jo delila z nami user posted image . Škoda za raztrganino - baje Cicatridina gel/sprej pomaga, de se s čim manj brazgotinjenja zaceli. Pa tolk je cort Tanaja user posted image user posted image user posted image
Ena je pravla, kako ji je fajn zdej prot koncu user posted image  - a greva met klub, tak ekskluziven, smo mal redke takele pomoje user posted image . Men je tut tko fajn, de vsi mislijo, de nimam nobenih user posted image  čarov (ja, sevede user posted image ) - kri mi teče z nosa, križ me štiha in občasen napad išiasa mi tut ne uide, dviguje se mi tko, de skor ves cajt "na trdo požiram", mobilna (kar se hitrosti tiče) sem ko en polž, diham na škrge... Samo...Men je tko fajn...Pa tale naš ta drugi se skoz (ampak res skor ves čas) neki muva, ko hobotnica, pa Šimen me hodi božat po trebuhu pa lupčkat in roke gor držat (in čaka tut po pol minute in več, de ga mali bratec "brcne" user posted image ).
Še jaz napišem eno anekdoto:
če vprašaš našga pobča: "Šimen, kako je tebi ime?", on reče : "LUBI!" user posted image  Pa jaz rečem: "Sem mislila - kako te jaz kličem?" In odgovori: "Pridi sem, lubi!" user posted image  No, drgač si pravi "ti" ali pa "Šimi" user posted image .
Entram, previjem dete in šibava na sprehod (pr nas je pa sonček user posted image ).
Lep dan vsem!

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu Tigrica86)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
24.1.2011 12:23:51   
prvičmami
Sem pred dobro uro vzela lekadol (2 dni glavobola je pa že preveč), pa sicer je mal popustilo ampak mal še pa kr boli in je zoprno ker traja že tolk časa user posted image user posted image user posted image
Pa vidim da nisem edina ki ima probleme z glavobolom zadnje čase, a je to kj z user posted image povezano?
Meta bo pa dans vse nadoknadlauser posted image Če boš šla čez rok boš pa vsekakor prva, drugač ne more bit, ker mamo za tabo rokuser posted image
Glede foruma je men vseen al se prestavimo na drug forum na začetku al na koncu februarja, sem pa zato da se prestavimo vse naenkrat ne glede na to al je kera še noseča al že carta...
Foxy hvala ker si z nami delalila izkušnjouser posted image prijetno cartanje želim!
Js mam pa dans nekam velik energije, kljub user posted image user posted image glavobolu, sem že spucala dnevno in kuhinjo pa nameravam še nadaljevat po stanovanju, verjetno je to posledica tega da sem včeri cel dan preležala.

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
24.1.2011 12:43:04   
kiara24
Jaz grem pa zdej mal na kavč, k mi tak sede, pa se pol še tipkamo, če mi ostane kaj časa.

Za kosilo bodo pa danes kar ajdovi žganci, mam že narjene.....

(odgovor članu prvičmami)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
24.1.2011 12:59:40   
Jo@n
Dan čveke čvekaste!

Tudi jaz sem še vedno kinderjajček, vnetje ušesa se je že skoraj pozdravilo, bi me pa lahko dali v kakšen trobilni ansambel, tako trobim danes, ker so se mi sinusi odprli. Pa kakšnega sponzorja za papirne robčke si lahko najdem user posted image Tudi noč je bila po dobrem tednu prespana user posted image , samo še energijo si nafiam, pa grem lahko počasi v Rim. Ja, saj kar verjet ne morem, da so tole zadnji dnevi / kakšen teden pred dnevom D...

Cunjice sem oprala, čaka me še pranje in likanje preostanka tetra plenic (pol kupa imamo tako ali tako non stop v uporabi pri malem princu za čiščenje nosa ipd... vsaj nekaj pa jih "moram" imeti polikanih za talepše. Čakam lepo vreme, da jih še vroče in napol suhe po vađem nasvetu obesim ven in upam, da jih ne bo treba preveč z likalnikom matrat... Ja, in potem jih bo MM za spiranje nosa zagotovo z napačnega kupa vzel, ker bodo polikane lih pri roki... user posted image user posted image

Kompletek za iz P bom pripravila verjetno jutri, mam že zamišljeni ene 2 kombinaciji, ker pa mi že celo večnost niso delal UZ me vseeno zanimajo mere tegale februarčka-ice. Ker pri malem princu žabice 56 že v P niso šle več gor....

Jutri imam pregled v P, še prej moram oddat vodo, potem pa imam v planu skočit še v Millerja po še kakšen paket plenic, ostalo imamo pa že vse doma... Zaenkrat se še sama vozim naokrog, le malo bolj previdna sem. Pssst, se morm pohvalit, da imam prvič v življenju nov avto. Sva ga domov pripeljala na vrhu mojega obolevanja prejšnji teden, pa mi še ni čisto prišlo v male sive celice, zdaj sem pa vsakič vesela, ko pogledam na parkplac user posted image . Vzela sva pa punta evo, saj je to drugi mami-služba-babytaxi avto....

Izbiranje imena za user posted image , ime imava izbrano že dolgo, bilo je v ožjem izboru že v prvi user posted image , tako da v drugo nisva preveč komplicirala... V prvo sva namreč preštudirala leksikon, naredila vsak svoj spisek "the best of", ko pa sva ga primerjala, pa je na skupnem seznamu ostalo bolj malo.... Ampak sva že takrat uskladila želje, predebatirala vse in naredila ožji izbor. Presenečenj v smislu user posted image ali user posted image pa po amniocentezi nekak ne pričakujem. user posted image

Foxy, cukica, kako je vajin sladkor po porodu, vse ok? Pa ostale s cukrom? Se mi zdi, da sva od sladkih user posted image ostali 2v1 le še s Hel? Jaz sem končno spet ujela pravo inzulinsko dozo, le ne morem se odločit, ali mi paše prehranjevanje sredi noči, da se izognem ketonom, ali ne. Tako ali tako moram vstat, pa je potem povsem vseeno če še tisti jogurt vase vržem...

Saj res, pridružujem se klubu praskajočih se nosečk, zlasti proti večeru in ponoči me podplati, dlani in roke srbijo za znoret. Ampak se mi zdi, da vem kje je vzrok, mislim da je moje telo odreagiralo na Hiconcil, ki sem ga do sedaj čisto v redu prenašala. Ah, za pojest imam samo že 4 doze, potem pa (upam) da tudi ta srbeči user posted image mine..

Šibam kuhat kosilo, bo kar zrezek s skledo zelene solate s krompirjem... V tej user posted image mi je krompir v solati fuuul dober user posted image

(odgovor članu prvičmami)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
24.1.2011 13:11:41   
valek
Moje čistilna akcija je uspešno zaključena,....sem imela neke odvečne energije.....
sedaj pa še grem napisat en dopis , ....
potem pa v kopalnico za kako urco, da se poštimam....in malo razvajam...potem pa tako moj pride in gremo jest....

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
   [Brisano sporočilo]
24.1.2011 13:12:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Jo@n)
  Neposredna povezava do sporočila: 1274
   [Brisano sporočilo]
24.1.2011 13:13:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tamy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?