kiara24
|
IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7 Pozdravček! Sem rabila, da sem k sebi prisla. Zjutraj sem imela izpit. PO koncu sem takoj letela k G. Tu se je pa začele komplikacije. Delala mi je CTG, srček bije premalo komaj 130. Začela se je panika, potem me je pregledala tisti na nogi, se je povečal na velikost 14x10cm, da ne rečem, da je vijolično plav. Seveda, ugotovljena zastrupitev. Obup kaj zdej, pod nujno na kirurgijo (polikliniko). Baje, zaradi zastrupljene krvi, je zelo nevarno za mojo žabo, da se zastruplja in da je nižje bitje srčka (zastruplanje bebice). Mene je groza, notri me je držala uro pa pol, merli sva popadke, vse živo, cela panika. Mojo mami zunaj je že od skrbi pobiralo!!! Me odpelje na kirurgijo, tam pa prva stvar, ki je izjavi zdravnik in primari, pa saj to vas mučijo, kaj je delala G?! No hoteli so mi naredili poseg z narkozo, nakar se je začelo zapletati vse zaradi nosečnosti. Tako, da so mi naredili z lokalno poseg (nosečk ne uspavajo), nočem vedt, kako veliko je vse skupaj, vem samo to, da je rekel, kirurg, da bo potrebno zdraviti etapno in da ponedeljek nazaj drugič na poseg. O ko bi vedele, kake bolečine!!!! Tako mi je tisto lokalno vbrizgaval jaz pa še kar čutla, tako bolelo, da sem se tresla, da je kirurgu bilo hodo, ko je rezal meso in čistil (se opravičujem občutljivejšim). Predpisali so mi hudo dozo antibiotikov za jest, ponedeljek nasledn poseg, če ne bo bolje, bo potreben CR, zaradi zastrupitve krvi in posledično mojega škratka. Moram pa obvezno čutiti vsaj 10 brcik drugače takoj pod nujno v P LJ. Tako, da me je tako strah, jaz bi najraje, da naredijo CR, da bi moja žabica bila na varnem, da jo nebi zastruplala pa še matrala in zastrupljala z antibiotiki Kirurga pa zelo skrbi, da mu nebi na mizi rodila, baje lahko zaradi bolečin dobim še popadke. Obup, pol me pa še plašijo, že tako sem čisto konc. Nemorem no hoditi nič nič, ne wc ne sedet, ne ležat.... obup Tako me je strah vsega skupaj Upam, da ni kaj narobe z mojo pikico, ker se je res preveč umiril, pa govorim že lep čas ji, da se je preveč umiril. Zaznala mi je tudi popadka, med merjenjem CTGja, res me skrbi Jaz bom že zdržala, bolečine sam skrbi me moja zastrupljena kri in žabica Jaz upam, da bo vse ok in držim pesti da se tako izteče... pa da se prav odločijo in čimprej ukrepajo tako kot morajo.... Ti se pa drži in probaj misliti čimbolj pozitivno. Prvičmama- saj lego kocke niso samo za fante..... naša se zelo rada igra z njimi in to že kar nekaj časa. Super so ker včasih še mene ali pa mojega zamika da se usedeva zraven in igrava z njo.... peti2- dobrodošla med nami Čukica- luštkan je ful. Nikoli si nisem stiskala prsi, bolje je če vzameš eno kremico pa si jih preden začneš dojit malo pomasiraš in pol lepo teče mleko. Nastavki- no jaz sem imela aventove, pa ne me vprašat za velikost, naprej sem jih dobila v P pol jih je pa moj kupoval na začetku. Mavrica- wiii kolk je corti. Pri meni je tudi v prvo odtekla voda rodila sem pa šele čez dva dni, ker so hoteli da vse poteka naarvno..... Sara- super za sinčka in upam, da je šlo vse hitro. Lepo se crtajte in uživajte z malim pikcem.... Foxylady- lepa izkušnja, samo res si se kar fajn strgala, sicer pa šivi se zaceljio in to je to. Mala je luštkan cukerček. d`ori- držim pesti da bo čimprej za teboj in da boste kamlu cartali. No evo pa sem napisla spet dolg post... zdej grem pa nekaj stvari narest pol se pa še javim.
|