Jo@n
|
Dan čveke čvekaste! Tudi jaz sem še vedno kinderjajček, vnetje ušesa se je že skoraj pozdravilo, bi me pa lahko dali v kakšen trobilni ansambel, tako trobim danes, ker so se mi sinusi odprli. Pa kakšnega sponzorja za papirne robčke si lahko najdem Tudi noč je bila po dobrem tednu prespana , samo še energijo si nafiam, pa grem lahko počasi v Rim. Ja, saj kar verjet ne morem, da so tole zadnji dnevi / kakšen teden pred dnevom D... Cunjice sem oprala, čaka me še pranje in likanje preostanka tetra plenic (pol kupa imamo tako ali tako non stop v uporabi pri malem princu za čiščenje nosa ipd... vsaj nekaj pa jih "moram" imeti polikanih za talepše. Čakam lepo vreme, da jih še vroče in napol suhe po vađem nasvetu obesim ven in upam, da jih ne bo treba preveč z likalnikom matrat... Ja, in potem jih bo MM za spiranje nosa zagotovo z napačnega kupa vzel, ker bodo polikane lih pri roki... Kompletek za iz P bom pripravila verjetno jutri, mam že zamišljeni ene 2 kombinaciji, ker pa mi že celo večnost niso delal UZ me vseeno zanimajo mere tegale februarčka-ice. Ker pri malem princu žabice 56 že v P niso šle več gor.... Jutri imam pregled v P, še prej moram oddat vodo, potem pa imam v planu skočit še v Millerja po še kakšen paket plenic, ostalo imamo pa že vse doma... Zaenkrat se še sama vozim naokrog, le malo bolj previdna sem. Pssst, se morm pohvalit, da imam prvič v življenju nov avto. Sva ga domov pripeljala na vrhu mojega obolevanja prejšnji teden, pa mi še ni čisto prišlo v male sive celice, zdaj sem pa vsakič vesela, ko pogledam na parkplac . Vzela sva pa punta evo, saj je to drugi mami-služba-babytaxi avto.... Izbiranje imena za , ime imava izbrano že dolgo, bilo je v ožjem izboru že v prvi , tako da v drugo nisva preveč komplicirala... V prvo sva namreč preštudirala leksikon, naredila vsak svoj spisek "the best of", ko pa sva ga primerjala, pa je na skupnem seznamu ostalo bolj malo.... Ampak sva že takrat uskladila želje, predebatirala vse in naredila ožji izbor. Presenečenj v smislu ali pa po amniocentezi nekak ne pričakujem. Foxy, cukica, kako je vajin sladkor po porodu, vse ok? Pa ostale s cukrom? Se mi zdi, da sva od sladkih ostali 2v1 le še s Hel? Jaz sem končno spet ujela pravo inzulinsko dozo, le ne morem se odločit, ali mi paše prehranjevanje sredi noči, da se izognem ketonom, ali ne. Tako ali tako moram vstat, pa je potem povsem vseeno če še tisti jogurt vase vržem... Saj res, pridružujem se klubu praskajočih se nosečk, zlasti proti večeru in ponoči me podplati, dlani in roke srbijo za znoret. Ampak se mi zdi, da vem kje je vzrok, mislim da je moje telo odreagiralo na Hiconcil, ki sem ga do sedaj čisto v redu prenašala. Ah, za pojest imam samo že 4 doze, potem pa (upam) da tudi ta srbeči mine.. Šibam kuhat kosilo, bo kar zrezek s skledo zelene solate s krompirjem... V tej mi je krompir v solati fuuul dober
|