Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 23.1.2011 19:23:47
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Matcar kolko ima Maks nogo. Vsedi se-29 do 30,odvisno od modela. -sem se vsedla Tolko ma moj Mitja pri 6 letih-pa ni neki mali pišček-kak so si froci različni
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 23.1.2011 19:32:31
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Matcar kolko ima Maks nogo. Vsedi se-29 do 30,odvisno od modela. -sem se vsedla Tolko ma moj Mitja pri 6 letih-pa ni neki mali pišček-kak so si froci različni u madona to pa je res big foot nase dete,ki bo aprila staro 4leta ima nogo 25-26
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 23.1.2011 19:33:30
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Imam srečo glede tega,ker z mojim jema dobesedno vse-vsak ima samo par stvari,ki so mu -sedaj,ko sta otroka v vrtcu in šoli in imata kosilo tam,si dama ful duška in res kuhama veliko različnih stvari-pa še do družinskega proračuna je zelo prijazno-dostikrat imama kosilo za cca 2€ Ogromno idej za kuhanje jaz dobim na kulinarika.net,imaš tam res svega i svašta Daj deli z nami nekaj idej za kosila za 2eur
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 23.1.2011 19:37:20
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Matcar kolko ima Maks nogo. Vsedi se-29 do 30,odvisno od modela. -sem se vsedla Tolko ma moj Mitja pri 6 letih-pa ni neki mali pišček-kak so si froci različni u madona to pa je res big foot nase dete,ki bo aprila staro 4leta ima nogo 25-26 Tolko ima Saš-pa še 2 ni star!
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 23.1.2011 19:38:13
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Imam srečo glede tega,ker z mojim jema dobesedno vse-vsak ima samo par stvari,ki so mu -sedaj,ko sta otroka v vrtcu in šoli in imata kosilo tam,si dama ful duška in res kuhama veliko različnih stvari-pa še do družinskega proračuna je zelo prijazno-dostikrat imama kosilo za cca 2€ Ogromno idej za kuhanje jaz dobim na kulinarika.net,imaš tam res svega i svašta Daj deli z nami nekaj idej za kosila za 2eur Ja,bi res lahko kako idejo na "glas" povedala.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 23.1.2011 19:39:05
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Bambixxx kaj se gre ta igra s kockami? Meni tud ni vsak dan za kuhat jamb se imenuje. mečeš 6 kock, vsak 3x in vpisuješ v tabelo kaj si vrgel. lahko tudi kartata za kosilo, samo moraš svojega v to prepričat.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 23.1.2011 19:39:29
|
|
|
|
matcar
|
Aja,pa ČER! Jaz pa jem zaj večerjo in sicer sem naredla palačinke z skuto v pečici!Mmmmmmmmmmm............njami!
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 23.1.2011 19:46:21
|
|
|
|
Lenči_
|
večer, mi 2 z dragim pa bova domačo pico za večerjo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 23.1.2011 19:48:16
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Bambixxx kaj se gre ta igra s kockami? Meni tud ni vsak dan za kuhat jamb se imenuje. mečeš 6 kock, vsak 3x in vpisuješ v tabelo kaj si vrgel. lahko tudi kartata za kosilo, samo moraš svojega v to prepričat. aham, nimamo tolko kock doma. Bova mogla karte igrat , samo prepričat ga še morem ja!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 23.1.2011 19:49:00
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Aja,pa ČER! Jaz pa jem zaj večerjo in sicer sem naredla palačinke z skuto v pečici!Mmmmmmmmmmm............njami! to je pa tak dobro , da se mi sine cedijo tu po tipkovnici!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 23.1.2011 19:54:48
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 23.1.2011 19:58:35
|
|
|
|
ly117
|
Matcer, ta pa nič. Sem dobila ene zimske šulne št. 28. Sam če ima tako veliko nogo ti tak nebodo prišli prav. Mi jih pa bomo čez 10 let komaj rabli glede na to kak nam zdaj nogica raste. Smo še vedno pri 21.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 23.1.2011 20:05:04
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Matcer, ta pa nič. Sem dobila ene zimske šulne št. 28. Sam če ima tako veliko nogo ti tak nebodo prišli prav. Mi jih pa bomo čez 10 let komaj rabli glede na to kak nam zdaj nogica raste. Smo še vedno pri 21. Škoda,ja.Jah,pa zimske so tak že skoro za pospravit,glede na vreme,snega itak ni.Ja,teniske bo že rabo nove,ker so mu te,ki jih ima že premale,št.28.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 23.1.2011 20:08:38
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: matcar Aja,pa ČER! Jaz pa jem zaj večerjo in sicer sem naredla palačinke z skuto v pečici!Mmmmmmmmmmm............njami! to je pa tak dobro , da se mi sine cedijo tu po tipkovnici! Ja,ful dobro je to!
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 23.1.2011 20:10:01
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Matcer, ta pa nič. Sem dobila ene zimske šulne št. 28. Sam če ima tako veliko nogo ti tak nebodo prišli prav. Mi jih pa bomo čez 10 let komaj rabli glede na to kak nam zdaj nogica raste. Smo še vedno pri 21. Škoda,ja.Jah,pa zimske so tak že skoro za pospravit,glede na vreme,snega itak ni.Ja,teniske bo že rabo nove,ker so mu te,ki jih ima že premale,št.28. Kaj pa Saš drugo leto?
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 23.1.2011 20:20:07
|
|
|
|
katy83
|
čer. Včeraj sem nameravala T peljat k dežurnemu, moj je ostal doma, ker je bil bogi, pa sem mamo prosila če gre z mano, ampak ko sem prišla k mami je bil T čisto ok, vesel, pa še jedel je nekaj, tak da smo rekli, da brezveze. No, ko bi pa mogla it domov, pa je meni spet tak slabo postalo, da groza...da skrajšam, ...kasneje je prišel še dragi in smo vsi prespali v Pesnici in se zjutraj zbudili kolikor toliko zdravi. No, razen mame. ki je fasala virus. Nismo še čisto ok, ampak sem vesela, da T že vsaj nekaj poje. Kuhal je danes ati, nam je naredil zelenjavno juhico. Večino dneva smo preležali, edino kar smo naredili je, da smo nosilec za TV namontirali na steno, ker je bila TV že v nevarnosti.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 23.1.2011 20:21:22
|
|
|
|
katy83
|
Vaše polnočno čvekanje sem prebrala že dopoldan, ampak sem že pozabla kaj sem hotla komentirat.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 23.1.2011 20:23:00
|
|
|
|
botrca
|
Čer, na hitro se javljam, ker gledam film na popu...pol pa moram mojemu likat ene službene majice . Večerjalo smo že, zdaj se pa kopata. In si najin 3 letni sin zmisli, da bi se igral z vodnimi račkami...ko se igral nekaj malega kot dojenček, zdaj pa bi... . Matcar kot tvoja dva v stajici . Lepo čvekajte...papa
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 23.1.2011 20:31:13
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Imam srečo glede tega,ker z mojim jema dobesedno vse-vsak ima samo par stvari,ki so mu -sedaj,ko sta otroka v vrtcu in šoli in imata kosilo tam,si dama ful duška in res kuhama veliko različnih stvari-pa še do družinskega proračuna je zelo prijazno-dostikrat imama kosilo za cca 2€ Ogromno idej za kuhanje jaz dobim na kulinarika.net,imaš tam res svega i svašta Daj deli z nami nekaj idej za kosila za 2eur Ja,bi res lahko kako idejo na "glas" povedala. Tak na brzino -krompirjev golaž s hrenovko -razno razne rižote-če seštejete sestavine,se vrti vse okoli 2€ -jota-malenkost več kot 2€,ampak se najejo komot 3-4 osebe -makaroni ali špageti z mletim mesom -čufte s pire krompirjem -krompir narezan na kocke,zabeljen z ocvirki , z jogurtom -mesno-gobova juha,palačinke z marmelado Pa še polno je tega-odkar sem doma in imamo bolj skromno finančno situacijo,mi je nekak prišlo v navado,da si usput,ko kuham,v glavi še seštevam cene sestavin,kar tak ,ker mei je zanimivo...nikoli si nisem mislila,koliko je tega-predvsem jedi na žlico pridejo precej poceni,sem že napisala,da imama srečo,da sploh nisma izbirčna Aja,raznih začimb pa energije ne štejem poleg,ampak glede nato,da kuham na plin,znese na vsak obrok par centov...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 23.1.2011 20:32:49
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Vaše polnočno čvekanje sem prebrala že dopoldan, ampak sem že pozabla kaj sem hotla komentirat. Boljše ja,ne vem če smo kaj pametnega skup spravile
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 23.1.2011 20:33:25
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Tak na brzino -krompirjev golaž s hrenovko -razno razne rižote-če seštejete sestavine,se vrti vse okoli 2€ -jota-malenkost več kot 2€,ampak se najejo komot 3-4 osebe -makaroni ali špageti z mletim mesom -čufte s pire krompirjem -krompir narezan na kocke,zabeljen z ocvirki , z jogurtom -mesno-gobova juha,palačinke z marmelado Pa še polno je tega-odkar sem doma in imamo bolj skromno finančno situacijo,mi je nekak prišlo v navado,da si usput,ko kuham,v glavi še seštevam cene sestavin,kar tak ,ker mei je zanimivo...nikoli si nisem mislila,koliko je tega-predvsem jedi na žlico pridejo precej poceni,sem že napisala,da imama srečo,da sploh nisma izbirčna Aja,raznih začimb pa energije ne štejem poleg,ampak glede nato,da kuham na plin,znese na vsak obrok par centov... evo, tu sva midva ista
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 23.1.2011 20:34:26
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Vaše polnočno čvekanje sem prebrala že dopoldan, ampak sem že pozabla kaj sem hotla komentirat. Boljše ja,ne vem če smo kaj pametnega skup spravile
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 23.1.2011 20:34:29
|
|
|
|
majakla
|
Dober večer
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 23.1.2011 20:34:49
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: matcar Aja,pa ČER! Jaz pa jem zaj večerjo in sicer sem naredla palačinke z skuto v pečici!Mmmmmmmmmmm............njami! to je pa tak dobro , da se mi sine cedijo tu po tipkovnici! Ja,ful dobro je to!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 23.1.2011 20:35:33
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Dober večer tudi tebi
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.