|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrski malčki 2010
22.1.2011 12:14:50   
Najki
pajac Lien je imela tudi tako zabasan nosek, da se je AC alarm sprozil 6x v eni noci... Se je pa sam ugasnil, ker ze piskanje spodbudi dihanje nazaj. Drugi dan sem sla do P, pa razen noska ni nasla prav nobenega drugega razloga za to. Po tistem se ni vec oglasal alarm.

Pri nas je bilo tako, da sem ji zlivala ampulce FR v nosek, potem smo kupili baby vac in uporabili manj ampulc, pa baby vac pol manj spuca kot FR, zato je v manj kot tednu dni zakuhala in dobila vneto uho. Potem smo rekli dost tega in smo zaceli pucat nosek kot tavelikemu. Cez roko jo polozimo na trebuh in nad umivalnik, sprico v roke in spricamo 1 do 2dl FR v nos tako leze. Gre vse ven. Na koncu pa s pumpico samo se nosno votlino spucamo in podremo kupcek. Priporocam!

majchi AC lahko zapiska, ce je na vecji postli in se otrok zbase v kot ali ob ograjo in potem senzor ne zaznava dobro. Pri dojenckih je pa lahko problem v nadzoru dihanja, ce jim je vroce in seveda tudi poln nosek. Sicer pa je smrt v zibki bolj pricakovana pri nedonosenckih, ker imajo se motnje v dihanju in lahko pozabijo dihat. K tem motnjma pripomore tudi, ce jim je vroce. V glavnem njihovi mozgani nekako pozabijo javit, da je treba dihat in jih res lahko ze AC pisk prebudi.

renesme jaz tudi, ce posumim na uho laufam k P. Sicer me cudno gledajo, kaj delam tam, ce se nima 3 dni vrocine, pa lepo ignoriram opazke in ga dam pregledat. Se je vsakic obrestovalo.

Ko je imela mala vneto uho, me je P nakuril, zakaj imam velikega v vrtcu, da bi moral biti vsaj pol leta doma in da ti zgodnji prehladki pri dojenckih vodijo v astmo cez par let. Pa kaj cem, imela sem ga spet doma pol tedna, ker je imel cepljenje, pa sem spet padla v krizo z mlekom in moram spet popravljat situacijo... Sicer pa bratca, ko pride iz vrtca, preoblecemo in umijemo, da ne nosi virusov naprej, po javnih igralih mu pa roke razkuzim kar z antibakterijskim gelom. Prvic se je namrec okuzil prav na javnih igralih.

lottyka . Pa ti niso predlagali mrzlih obkladkov, da se neha mleko delat? Ce se ne motim, obstaja tudi zdravilo, ki pomaga mleko izsusit. Sicer je pa najbolj vazno, da ste vsi zadovoljni z dojenjem ali pa dodajanjem.

Moj prvi je bil na flaski in zdaj ko primerjam, se mi zdi dojenje psihicno bolj zahtevno, sploh ce se skos sekiras za mleko. Seveda je vredno truda, samo flaska bi bila res olajsanje.

D0aisy jaz sem stisnila zobe in jo ene dva dni poslala lacno spat, cez dan pa skos priklapljala, da je v prazno vlekla. Se je obrestovalo, ker tretji dan sem imela dosti mleka za cel dan in vsak dan vec. No zdej pa je spet upadlo, samo je ze bolje danes. Dodatek sem ji dala samo 100ml pred spanjem, cez dan pa ne. Se mi je pa zelo dvignilo zaupanje vase in sposobnost dojenja, ko sem uspela dodatek spet pospravit, je res ful v psihi in sproscenosti. Sam tezko bit sproscen, ce se ti mimogrede zaradi neumnosti spet podre sistem.

"Na svetu je samo en najlepši otrok in vsaka mama ga ima."

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
22.1.2011 14:07:20   
ječi12
ojla

pajaca upam da boste prišli kamlu čisto k sebi in da je to to za letos....držite se.

sicer pa usi dojenčki in mamice lušni....

mi je pa tale slikca od simonmojca svetovna. mali zgleda že ful starejši pa totalni đekson!mi mamo hlače iste,sm jih pa dobila prejšni teden v znižanju in sm dala 3€.... so ble samo do 62 št. ampak nam je 62 če zelo zelo na komot,68 pa še mal visi od nas.

sm pa tut učeri nakupila par zadev. malemu morm mal zaloge za 68 narest,ker se mi zdi da mamo zlo malo. da ko bo rabil ne bomo rabli na vrat na nos v šoping,je dobu 3 bodije pa ene pajkice,bojo kot žabice. mala je dobila brezrokavnik sm dala 6€ pa je ful šponski....pa mali je za darilo dobil še neki zadev večjih in mala tudi. tko da sm ful vesela k za obleke praktično nič ne zapravimo. mala ma pa marca rd in bo spet zaloga novih zadev :)

naša velika bi rada mela rolarje za 3rd. a jih keri malček že ima?

najki ne štekam tega pucanja nosa? js tut pucam s fiziološko na litre. ampak js ga dam čis v pokončni položaj in pol vlijem z brizgo not po 4ml na enkrat. dokler je treba. ponavadi je 2x dovolj ali pa 3x. pol pa še vn posrkam kar ostane v nosku in je super. ponoči pa kr v spanju nardim to in lepo spi. pa dvignjeno vzglavje ma. sm porabila pol litra fiziološke tolk hitro k še nikol ne. k sreči jo dobivam zastonj k če ne bi bankrotirali :)
a mali gre zdj v vrtec v ponedeljek? upam da bo ok. sicer pa držim pesti še za mleko...

mi smo drugače ok. mali je končno prilezel malo čez 5kg tko da je prou lepi dojenček.. :) mi je tok dober ker je brez lask :)
mala je tudi ok,zdj bo en teden doma ker mata oba noske zabasane pa da ju pozdravim oba.
sicer pa spimo super,trkam! danes ponoči se je zbudil samo ob 5h in potem spal do pol 9h.

a kteri že glavo drži? no naš še ne,je še daleč stran od držanja. je pa ful smešen k se matra.ampak če ga primem za rokice glava ostane na podlagi,tko da bomo še neki časa zelo pazili...

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
22.1.2011 15:49:10   
aleunam
Lottyka, res smo te pogrešale. A glavno, da si zdaj to ok in seveda tudi tvoja dva moška. user posted image

Nadinne, ravno zato, ker ti dojenje vpliva tudi na depresijo, bi te morala P razumeti. Saj ne rečem, je dojenje zdravo, ampak glej. Jaz mam Marka prehlajenega, pa se samo dojiva. Spet ni tak "antibiotik", kot vsi govorijo. Je še veliko drugih dejavnikov. Jaz rečem, da kljub vsemu moraš gledati tudi nase, ker ko boš ti mirna, bo tudi user posted image . Sem tudi jaz imela eno jokavo dopoldne, pa se mi je tudi mali drl in bil nemiren. Ko sem se pod tušem skulirala, se je potem tudi Mark začel obnašati normalno. Še kako čutijo ti naši malčki. user posted image  Kako opustiti dojenje, ti ne vem svetovati. Jaz bi najbrž poskusila tako, da bi mu dajala vse redkeje in bi manj jedla. Enkrat se mi je zdelo, da se je proizvodnja kar precej zmanjšala, ko sem malo jedla.

Majabar, lepo se cartajte v troje. Delaš pa lušte z vročino, da veš! user posted image

Punce in user posted image  s srečanja, kako ste lušne! user posted image

Simonmojca, user posted image . Na vprašanje, kje je majčka kupljena, pa si že odgovorila. Ful mi je všeč.

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
22.1.2011 15:50:03   
miya84
Ojla punce, sm pa rabla neki časa da sm vas najdla tle heheuser posted image .

No,moj Nik je kr velk fant že, 2.meseca je bil star 17.1, težek je že 6600 user posted image , res je bajsek hehe,ful rad je,konfekcija mu je prav 68 al p raj že eno večjo user posted image . Krčev nima res skor nič, do zdj če ga je 5x kej zvil da je joku 5min...ponoči se dojiva 1x al pa 2x,pa po dojenju prec zaspi,kar je ok,da se še jst lahk naspim tiste 3 urce vmes user posted image .

Ful se že smeji,pa proba govort z mano,ko mu kaj rečem,sploh k mu ponavlam besedo mama,zagrgra neki,se sliš k grugru user posted image ,pa če mu jezik pokažeš ga kaže pol skos nazaj,res je cartek.

Cepljenje, ne vem če ste o tem že kaj govorile,a boste dale za rotavirus cept? jst ne bom dala,bom pa dala vse ostalo,osnovno cepljenje,kar smo bli mi cepljeni ko smo bli mali (koze,norice itd.)

< Sporočilo je popravil miya84 -- 22.1.2011 15:53:34 >

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
22.1.2011 22:27:50   
emma83
Čer.

Komaj sem dočakala konec dneva. Liam je bil danes tako tečen, skoz bi bil v naročju in seveda je bil. Popoldne sva šla na en brzinski sprehid, ker je čez okno delovalo idealno vreme, ko sva pa ven prišla je meni skoraj glavo odpihnilo. Po dobre pol ure sva se pobrala domov. Upam, da jutri vsaj pihalo ne bo.

simonmojca mali je svetoven.

majchi jaz sem skor ziher, da se midve od nekje poznava. Ful si mi znana pa se ne morem spomniti od kje.

Cunjice smo zaenkrat še na 62, danes sem mu prvič oblekla bodi 68, bo pa treba kr zalogo 68 narediti, ker je mali že 65 cm velik.

Glavice pa tudi še ne drži, ima še dolgo do tja.

Cepljenje: prvo smo imeli v četrtek. Proti rota ne bomo cepili, ker jeseni skor ziher vrtca ne bomo dobili, malih otrok pa tudi ni okoli nas, da bi ga kje pobrali. Razmišljam pa, da bi dala cepiti proti pnevmokoku, bom še videla.

Tiste, ki že imate user posted image , a imate bolj obilno kot pred nosečnostjo? Jaz si moram dobesedno na eno uro menjati tampon in vložek, ker je oboje čist namočeno s krvjo. Ful me je strah, da ne bi slučajno slabokrvna ratala, danes se mi je že ene parkrat stemnilo pred očmi in zavrtelo, kar se mi že ful dolgo ni zgodilo.

Grem še pod tuš in spat, se utrujena in zmozgana do konca.

Lahko noč.

< Sporočilo je popravil emma83 -- 22.1.2011 22:31:53 >

(odgovor članu miya84)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
22.1.2011 23:53:34   
Majchi
IZVIRNO SPOROČILO: emma83
majchi jaz sem skor ziher, da se midve od nekje poznava. Ful si mi znana pa se ne morem spomniti od kje.

Mogoče iz Arene, ko smo se še noseče srečaleuser posted image ? Moram pa priznat, da si bila ti meni že takrat znana. Jaz sem iz Črnuškega konca. Si mogoče kje od tam?

Če imaš pa tako močno M, da se ti je kar stemnilo, pa verjetno res preveč krvaviš. Jaz bi počakala še kak dan, v ponedeljek pa bi G poklicala, če ne bi blo boljše oz. da vsaj vprašam, če je to normalno.

Mi smo imeli pa danes 3 tedne starega novorojenčka na obisku. Ja pikec mali! Madoniš je naš Luka že velikuser posted image . Pa to ne moreš verjet kako zrastejo v samo 2 mesecih!

Cepljenja: mi ne bomo dal nič dodatno cepit, samo kar je obvezno.

miya84, naš tud gruli, se oglaša, včasih celo zacviliuser posted image . Ma luškani so...

Glava: naš jo je že v P dvigoval. Ko kupček podirava, jo sploh noče več imet na moji rami, ampak ima ves čas dvignjeno. Ga moram pa vseen držat, ker mu potem lahko naenkrat omahne, tako da mu še kar manjka do tega, da bi jo samostojno držal.

ječi, nam tud že kar velikokrat tako ponoči spiuser posted image . Luksuz res!

Oblekce: jaz jih dobivam iz treh koncev in jih imam ful. Trenutno mu je prav enih 20 žabic in enih 20 hlač (kavbojke, žametne, trenerkice...) in sploh ne vem kaj naj mu oblačim. Mislim, da bomo nekaj časa še preskrbljeni, potem bom pa verjetno že kakšno novo rundo dobila. Upam, ker je super tole.

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
23.1.2011 6:57:41   
november2010
Dobro jutro!

Evo mene med tazgodnjim danes :)

emma83 - moja prva M po porodu je bila obupna.... krči, močna krvavitev.... upam, da se to sčasoma umiri. Zdaj čakam drugo, ampak nimam pojma kdaj jo bom dobila, ker imam jaz ful neredne cikluse.

št. cunjc - trenutno uporabljamo 62 in 68, imam pa tud jaz še zalogo od prvega pa še od ene kolegoce sem dobila. Tako da s cunjcami do konfekcijske 92 smo preskrbljeni - od 92 dalje pa je bolj bl žalost - se tokrat preperejo tisti puloverji in hlače da jaz cca 80% cunjc ko so Lovru premajhne lahko sam še stran vržem-

www.petjenaporoki.si

FB http://www.facebook.com/porocnaglasba

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
23.1.2011 7:57:30   
aleunam
user posted image  še nimam, sem pa ravno danes opazila nek izcedek, zelo podobno ovulaciji. Bomo videli. Se ne bi čudila, glede na to kako se mi sladkega lušta zadnje tri dni user posted image  (ali pa je samo utrujenost in stres).

IZVIRNO SPOROČILO: Majchi
Glava: naš jo je že v P dvigoval. Ko kupček podirava, jo sploh noče več imet na moji rami, ampak ima ves čas dvignjeno. Ga moram pa vseen držat, ker mu potem lahko naenkrat omahne, tako da mu še kar manjka do tega, da bi jo samostojno držal.

Pri nas je enako. Ko je v pokončnem položaju, skorajda noče imeti glave na moji rami. Ga pa tudi jaz držim, ker še ni to to.

Oblačila - jaz sem jih veliko dobila v št. 68, a ugotavljam, da same bolj za kam iti. Tako, da nabavim ene dvoje hlače (trenirkice), 3 bodije in žabice. Malenkost, proti temu, da bi morala vse. Nimam pa nič v naslednji številki.

Mark je včeraj proti večeru imel temperaturu 37,1. Vem, da to še ni ravno povišano, a je bil topel. Upam, da ne bo šlo navzgor. Moram pa trkati po lesu, da je kljub slabemu počutju (se mu prav na obrazu vidiuser posted image ) včeraj jedel kot pravi jedec, pa tudi čaja mi je spil malo več kot 2dcl. Koliko bi bilo lahko preveč? Spi pa tudi ok, čez dan večkrat po malo, ampak vseeno več, kot ponavadi. Mislim, da je spanec v takem primeru zelo dobrodošel. 

Grem spit kavo, preden se mi zbudi.

Lepo nedeljo vsem. user posted image

< Sporočilo je popravil aleunam -- 23.1.2011 7:58:28 >

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
23.1.2011 8:30:41   
bejo2010
Jutro, sem se kar razpisala, pa mi ni objavilo. Bom malo povzela.

Z oblačili smo mi tudi na 68, vmes kako majčko še nosi 62. Sem ji pa prejšnji teden kupila kar nekaj stvari v Zari št. 74, pa sem doma ugotovila, da so manjše številke in že nosiuser posted image

Na UZ kolkov smo dobro opravili, se več ne povijamo široko. Se pa tudi rada gor nosi.

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
23.1.2011 8:34:00   
aleunam
IZVIRNO SPOROČILO: bejo2010
Jutro, sem se kar razpisala, pa mi ni objavilo. Bom malo povzela.

Jaz si obvezno skopiram v word, se mi je že prevečkrat to zgodilo. user posted image

(odgovor članu bejo2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
23.1.2011 8:44:58   
bejo2010
še to sem mislila vprašat, sem že enkrat napisala, pa nisem zasledila, da bi mi katera odgovorila. Imam lupinico maxi cosi pebble, pa neven, kdaj lahko odstranim blazinico. Nogice ji že malo prek gledajo, ko pa vzamem ven to blazinico, se mi zdi pregloboka.

Ajša me tako gleda ko jem z žlico in brca in nori, kot bi prosila. Se vam to tudi dogaja? Komaj čakam še kak mesec, da ji bom lahko kaj dala. Prejšnjič ko me je gledala, sem ji na žločko dala čaj in se je kar oblizovala in odpirala usteca.

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
23.1.2011 8:49:14   
Valentina85
Dobro jutro!

Bejo, tudi moja Hana kar nori ko vidi, da midva jeva. Zadnjič jo pestva moja sestra in vzame piškot, mala pa se začne slinit, oblizovat, usta odpirat.... Komaj čakam,da ji bom lahko že kaj dala. Sem pa razmišljala, da ne bom čakala pol leta, da začnemo z gosto hrano, ampak bom začela sigurno pri 4 mesecih. Tako smo tudi s patronažno dogovorjene, saj nam pripada še en njen obisk takrat.

(odgovor članu bejo2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
23.1.2011 9:46:32   
miya84
Dobro jutro punce  user posted image .

Danes bo zelo lepo vreme,sonček cel dan,boste kam šl s svojimi malčki? Mi gremo najbrž na bled mal pogledat, že dolgo nismo bliuser posted image .

user posted image , vidm da že kr mate,najbrž ne dojite več ane..imam pa zdj par dni en čudn izcedek,tak gost pa vleče se hehe,a ma kera tud to,a je to ovulacija mogoče?

(odgovor članu Valentina85)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
23.1.2011 10:37:10   
Najki
jeci direkt z 10ml brizgo ji naspricam, da tece ven kot slap iz druge nosnice in ust. pa manj ji je zoprno kot babyvac pa fizioloska leze. kupim pa litrske FR in 3l porabimo v kakem tednu ali manj. Sej bi morla sama skuhat, pa se ne spravim user posted image .

mali je sel v cet. v vrtec, mleko je pa ze skoraj nazaj, samo zvecer je se treba dodat.

Lien drzi glavo, jo je dvigala ze dan po rojstvu, ima kar mocne te misice. Skoraj je nismo rabili podpirat, mogoce par tednov. Bratec pa dolgo ni natreniral. Jaz jo komot drzim pod pazduho in dviguje s podlage brez podporanja glavice, previdno seveda.

Moja user posted image je bila zelo obilna ja. miya84 jaz se dojim.

Zadnjic so me v merkatorju nahecali, da sem velikemu kupila huggies plenicke. Da je not sam bombaz, pa ekstra filanje gor pri robu, da se ne more polulat. Ko sva mu dala za probat cez noc, je bil zjutraj polulan ne samo pri popku ampak je slo tudi SKOZI material user posted image . Zdej jih bova ponucala cez dan, pol pa nikoli vec. Pa sem rekla, ce bi se obnesle, bi jih se za Lien sprobala.

november, ce ima pri 4l 92 konfekcijo, kolko je imel pri 2l?

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
23.1.2011 11:45:31   
Renesme**
user posted image - ja je ful močnejša kot pred user posted image , pa še ovulacijo čutim, pa boli me med user posted image kar me nikoli niuser posted image user posted image

Tinkara 9.10.2006
Bastian 5.11.2010

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
23.1.2011 11:59:35   
Renesme**

IZVIRNO SPOROČILO: Majchi

Cepljenja: mi ne bomo dal nič dodatno cepit, samo kar je obvezno.

Bom tudi za rota cepila

miya84, naš tud gruli, se oglaša, včasih celo zacviliuser posted image . Ma luškani so...

Mi imamo eno veliko čveko, se tako trudi, da bi kaj povedal, spušča vse možne glasove, se smeji (sicer ne še tisto zelo glasno krohotanje..)

enako, ful dolgo lahko drži, ampak včasih še fajn omahne...

ječi, nam tud že kar velikokrat tako ponoči spiuser posted image . Luksuz res!

Jaz sem bila pripravljena na nespanje in je res luksuz, da se zjutraj naspan zbudiš že pri 2 mesa staremu user posted image

Oblekce: jaz jih dobivam iz treh koncev in jih imam ful. Trenutno mu je prav enih 20 žabic in enih 20 hlač (kavbojke, žametne, trenerkice...) in sploh ne vem kaj naj mu oblačim. Mislim, da bomo nekaj časa še preskrbljeni, potem bom pa verjetno že kakšno novo rundo dobila. Upam, ker je super tole.

Jaz edino za poletje nimam, trenirkic v št.68 in majčk je toliko, da ne vem kdaj jih bo ponosil, v št 80 za jesen pa tudi že imam več ali manj...bo pa dobil tudi kakšno umazano roza barvico vmes še od sestrice- takrat so taki pujsi (jejo sami, se plazijo...) da je vse za ponucat!

Glede številk je pa najbolje, da recimo povemo v št. od H&M pa vse potem približno vemo kje smo....naš od H&M nosi 62, pa ima še kar nekaj fore...druge IANA, OBAIBI...pa tudi že kaj 62/68 in mu je tesnouser posted image

Tinkara 9.10.2006
Bastian 5.11.2010

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
23.1.2011 12:02:11   
Renesme**

IZVIRNO SPOROČILO: Najki

Zadnjic so me v merkatorju nahecali, da sem velikemu kupila huggies plenicke. Da je not sam bombaz, pa ekstra filanje gor pri robu, da se ne more polulat. Ko sva mu dala za probat cez noc, je bil zjutraj polulan ne samo pri popku ampak je slo tudi SKOZI material user posted image . Zdej jih bova ponucala cez dan, pol pa nikoli vec. Pa sem rekla, ce bi se obnesle, bi jih se za Lien sprobala.

Jaz sem pri Tinkari 1x kupila Huggies in nikoli več....baje imajo ful različnih modelov (kot Pamperske in moraš pogruntat katere otroku ustrezajo)

Jaz imam pamperske zdaj te bele, kmalu pa bom prešaltala na ActiveFit- vijolične- so mi bile v prvo 1A! Za čez dan pa imam vseeno zmeraj še kakšne cenejše plenice na zalogiuser posted image

Tinkara 9.10.2006
Bastian 5.11.2010

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
23.1.2011 13:02:39   
ječi12
oj

najki a je Lien kej kašljala? a ti je b. kej predpisu?

mi bi tut loh mel pampers sam za ponoč,pa hoferjeve k so mi kul za čez dan....

naš je prehlajen,mi pol ko mu sluz pride gor in mokro kašlja...use ostalo je ok,tko da bomo s domačimi ukrepi probali čimprej spravit sluz ven....

od hmja nosimo 62 in nam je še čist komot.

naš je pa počasi začel rokice odkrivat.dons žžijih je gledu in mahu,pol pa v usta pa igračko zamajat pa spet v usta.je ful smešen.
druli tudi pa smejko je,samo se še ne reži na glas,.

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
23.1.2011 13:21:16   
Najki
jeci, zelo je kasljala. na sreco je bilo to samo od sluzi, ki ji je iz noska v grlo tekla, nic ni bilo iz pljuc. so pa rekli, da se ne da nicesar za to. najbolje je res dobro in pogosto spucat sluz ven s FR, potem bo tudi kaslja manj. ce je imela veliko za skasljat, sem jo dala na trebuh cez noge, skoraj malo z glavico navzdol in jo trepljala od kriza proti glavici, pa je lepo skasljala ven. to se pac mora spucat, ni druge. je pa problem, ce kaslja iz pljuc. pri ciscenju s FR je pomembno, da se FR prebije do grla, da mu pritece skozi usta ven ali pa ga slisis goltat. Takrat je sele prepucano in evstahijeva cevka prosta. Samo nosno votlino pucat ni dovolj.

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
23.1.2011 14:44:47   
Valentina85
Kdaj lahko rečeš, da ima dojenček vročino? Berem, pa povsod drugače pišejo.

Prej sem ji v ritki zmerila 37,9. Čeprav je bila zjutraj kar živahna je sedaj čist umirjena, tudi pojedla je dvakrat bolj malo. Nosek ima sicer malo zamašen, vendar ji ga čistim s fiziološko.

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
23.1.2011 14:48:16   
miya84
H&M bodiji so našemu prav 68,da ga res nič ne tišči,če dam pa od Kika al pa Spar (Sparkyja) al pa kero drugo znamko so pa vse premale, zdj sm kupla še v Pikapolonci 2bodija številke 74 (3,5€ majo znižanja,se ful splača it kupt) pa se mi zdi kr realna številki,kot od H&M.

Plenice Pampers so se pri našem malčku obnesle kot zelo vpojne proti drugim pleničkam,smo mel od Dm Babylove in pa Hoferjeve pa so čez noč premočile pr strani,pr nogicah,ker niso tok raztegljive v pasu pa pr nogicah,medtem ko pri pamperskah (Sleep&Play,Premium care in pa Mulerjeve v oranžni pakungi) so pa res super,ker so stegljive dovolj in ne pride nič čez.

Vrtec-mene pa zanima a jih boste za letos dal vpisat v vrtec (do marca so vpisi) ali jih boste dali za drugo leto?

< Sporočilo je popravil miya84 -- 23.1.2011 14:50:25 >

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
23.1.2011 14:50:07   
Valentina85
Vrtec, midva jo bova vpisala letos in upam, da dobimo saj drugega varstva nimava. 

(odgovor članu miya84)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
23.1.2011 15:38:05   
birdy

IZVIRNO SPOROČILO: phelps

DOisy, ti si iz pravega testa! user posted image Ramones... user posted image

Še ena ljubiteljica Ramonesov se javlja...
Phelps, kje so/boste pa kupil krilce, majce, bodije od Ramonesov? 

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
23.1.2011 15:41:33   
birdy

IZVIRNO SPOROČILO: Valentina85

Kdaj lahko rečeš, da ima dojenček vročino? Berem, pa povsod drugače pišejo.

Prej sem ji v ritki zmerila 37,9. Čeprav je bila zjutraj kar živahna je sedaj čist umirjena, tudi pojedla je dvakrat bolj malo. Nosek ima sicer malo zamašen, vendar ji ga čistim s fiziološko.

Če meriš v ritki moraš mislim da 0,8 stopinje odbit. Al pa 0,9user posted image  Skratka, tvoja ma čist mejčken vročine, ampak lahko je to od joka (a je slučajno jokala mal pred merjenjem ali celo med merjenjem), lahko ji je tudi prevroče. Držim pesti da bo vse ok.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Valentina85)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
23.1.2011 15:50:04   
Valentina85
Birdy, nič ni jokala. Vroče ji pa tud po moje ni, saj ima že od jutra ful mrzle rokice, čeprav je oblečena v bodiju in majčki pri 21 stopinjah v stanovanju. Bomo videli kaj bo. 

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?