|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
4.1.2011 21:24:12   
Tjasa27
vekybel - men so podaljšali porodniško ker je nedonošen za 17 dni. tako da ne bom prva user posted image  se mi izteče šele 22.2.

lp

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
4.1.2011 21:26:18   
vekybel
tjaša ja super, uživajta na polno dokler še lahko.

(odgovor članu Tjasa27)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
4.1.2011 21:36:18   
Anonimen
Drage moje punce, jaz se poslavljam iz tega foruma iz enega razloga. Ni več zasebnosti tukaj gor. Danes sem izvedela, da je na tem forumu očitno nekdo ki je prišel gor z namenom da bere moje poste oz. da me sledi in ko izvem kdo je (kar slej ko prej bom) se mu ne piše dobro.
Vse poste ki sem jih kdajkoli napisala sploh v temo partnerski odnosi je ta oseba pokazala "tašči in tastu" tko da je zdaj spet ogenj v strehi...skratka brala vas bom še pisala pa ne več

(odgovor članu vekybel)
  Neposredna povezava do sporočila: 3328
4.1.2011 23:37:04   
branka81
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel

nosečka24 vi pa ste dobri že 7 zobkov, pa ima že polna usta zobkov...user posted image  

Mi imamo še vedno samo 2 zobeka in čakamo na nove, ker je tečen zadnje dva dni se samo neki dere in je občutljiv za vse. Drugače pa je frajer za novo leto šel spat ob 20 uri in se zbudil ob 23:30 lepo nam voščil vsem in ob 12:30 šel nazaj spat.user posted image  Tudi mi smo se imeli lepo in je večer mignil dokler si rekel keks.
Ja tako počasi bo treba it delat. Katera gre prva? Tjaša a ne? Ja sej prav, če ne bi se nam doma zmešalo, skozi doma in doma, je treba med ljudi ni kaj pa še dinarce dobimo.

branka81 kdaj pa ti začneš v Mercatorju?

Ojla,iz uprave so mi prejšnji mesec rekli,da me bodo tam na polovici januarja obvestili,če sem dobila službo ali ne,tko da še neč ne vem.Joj po eni strani mi je tko fajn doma,lepo brez ure,nikamor se mi ne mudi....sam po drugi strani bi mi pa prav pršl več eurčkov,da si lahk kej prvoščim,pa malo in mojga mal razvajam.user posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
5.1.2011 10:38:02   
Jassika
Najprej vsem voščim srečno novo leto, predvsem da bi bili naši user posted image in mi zdravi, pa zraven še kanček sreče, potem pa vse pride samo po sebi user posted image .
Saj vas kar berem, pisat se mi ne da, pa tudi zgodi se mi da pozabim copy-paste, pol pa vrže ven roman in me zamori, da se mi sploh ne da več nič napisat user posted image Sicer pa sem sama kriva, kaj pa sem tako pozabljiva sili mi user posted image
Ja, ja počasi se nam bodo porodniške iztekle, pišuka jaz jo mam do 14.2, ampak sem naslednji teden zmenjena s šefom da se mal poričava, ker mam namen še dopust koristit. Že tako sem državi šenkala 10 dni, osatnek mislim pa kar zdaj izkoristit, saj mam že novega, tako da sem si naračunala, da grem delat nekje 8-9 marec. No, ob predpostavki, da mi šef odobri dopust ofkors user posted image
Ne morem, da ne bi komentirala nosečka24 joj user posted image user posted image user posted image . Ja, takle mamo v današnjem času - vsi lahko vse vidijo, do vsega dostopajo, nobene zasebnosti ni!!! Zato pa mene ni na FB, ker me kar zmrazi, da lahko vsak ki ma mal znanja v par sekundah izve vse o tebi. Mislim, ampak da ma en tolk časa, da bere tvoje osebne probleme in z njimi obvešča tvoje... mislim trimač user posted image Pojma nimam kako so lahko eni ljudje tolk žleht in predvsem kaj imajo od tega user posted image . Škoda no, pa upam, da se le še kaj javiš, mogoče pod drugim nickom?
Pa še naš report... mali je naspidiran v nulo, nima 5 sekund obstanka, je kot en ratrag. Čeprav ga morem pohvalit, da je priden in ne neka jokica, ampak energije ima res neomejeno, v tem ko se vsede se že kotali vsatne in hodi hkrati user posted image Prejšnji mesec je bilo malo bolj hudo s spanjem, ker so ga 1 mesec matrali zobi, je dobil kr 4 v dobrem tednu, pa še zdaj mu dav ven lezeta, sta že precej dol spuščena, tako da jih pričakujemo vsak čas in potem bomo že na 8 (zdaj 6). Kot sem rekla, mali je po pridnosti prav za pohvalit, edino ponoči še zmeri ne spimo v kosu, čeprav opuščam nočno dojenje, čez dan se samo še zjutraj in včasih zvečer doji, tako da se počasi odstavljamo. Itak bo prišlo prav zdaj ko bom šla v šlužbo, da ne bo težav. Novo elto smo rpeživeli doma in ej bil tamau totalno navdušen nad ognjemetom, se je zbudil 23.45 in počakal ognjemet, potem ap ob 1ih nazaj zaspal, tako da smo lepo preživeli prvo novo leto user posted image
Ok, dost za dons, lepo bodite, vsem pošiljava user posted image za bolančke ter takpne in drugačne tegobe. Pa dobr da sem zdele copy-paste ker me je spet ven vrglo user posted image user posted image

(odgovor članu branka81)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
5.1.2011 16:13:29   
branka28
Pozdravljene!

Po dologem času se spet za trenutek javljam.
Vsem želim srečno in zdravo leto 2011!user posted image

Ja počasi se približuje konec porodniške (20.2.), se mi zdi da je minilo kot šus. Lep čas je bil v  nosečnosti in v porodniški, zato mi je zdaj kar hudo, ko bo treba iti delati in ne boma z mojo bibiko več cele dneve skupaj.user posted image
Delo moram iskati na novo, saj mi bivši delodajalec ni hotel podaljšati pogodbe zaradi nosečnosti user posted image .
Pa nič zato, upam da bo kaj sreče in da se bo našlo delo zame.

Naša Žanet imam že 6 zobkov, na nogah je že od 7 m in čakamo kdaj bo zbrala pogum in sama naredila prve korake.
Govori pa zelo rada ata, mama pa samo ko je kriza.user posted image user posted image user posted image

Toliko zaenkrat, lepo se imejte, maximalno izkoristite še te zadnje dneve porodniške z vašimi otročki.user posted image

l.p.user posted image

Moji sončici Marisa in Žanet.

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
6.1.2011 10:44:06   
branka81
Danes je pa naša ALINA stara 10 mesecevuser posted image user posted image .Joj še malo pa konec porodniške,pa tko nam je lepo hehe.

(odgovor članu branka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
7.1.2011 15:49:36   
vekybel
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Drage moje punce, jaz se poslavljam iz tega foruma iz enega razloga. Ni več zasebnosti tukaj gor. Danes sem izvedela, da je na tem forumu očitno nekdo ki je prišel gor z namenom da bere moje poste oz. da me sledi in ko izvem kdo je (kar slej ko prej bom) se mu ne piše dobro.
Vse poste ki sem jih kdajkoli napisala sploh v temo partnerski odnosi je ta oseba pokazala "tašči in tastu" tko da je zdaj spet ogenj v strehi...skratka brala vas bom še pisala pa ne več

Te razumem, ker sem tudi jaz imela en prepir tukaj in od takrat se ne javljam kaj preveč rada.
Upam da zveš kdo je ta oseba in nam vsem poveš kdo je, da jo bo sram in da bo zapustila forum ta oseba a ne ti ok! In ne spuščaj se na raven takih domišljavcev, sej imaš svoj ponos, zakaj bi zapustila forum, da se ta oseba lahko smeji, NE.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
7.1.2011 15:52:57   
vekybel
branka81 ti držim pesti za službo pa javi nam ko ti javijo. Ja vsak € pride prav ni kaj.

branka28 lepo da si se nam javila, tebe pa res nismo dolgo brali. Tebi pa želim da najdeš službo čim prej. A že kaj iščeš ali ne še? Registriraj se na moje delo in moja zaposlitev, kjer ti pošiljajo email o novih prostih delovnih mestih!

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
7.1.2011 17:09:17   
branka81
Oj,no meni so rekli na kadrovski,da izvem drug teden ali dobim službo v mercatorju ali neuser posted image user posted image bomo vidl hehe.
Moja mala je pa po moje na nekaj alergična,ker se že kr nekaj časa full praska po nogiah,tko da ima kr fajn popraskane nogice,zdej je pa še ene flekce dobila,tko k da bi bla suha koža.Morm u pon poklicat zdravnico,pa da se naročimo.user posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
7.1.2011 20:57:50   
Anonimen
Dober večer
Se na hitro javim ,da vidite ,da sem še med vami.
Ima bolj malo časa imam obe princeske bolane ,tak da je kar pestro.Tamala ima zelo zamašen nosek,pa vse skupaj samo prehlad ,tudi taveča.
Jaz sem tudi nekaj ne prava glava me boli ,apetit imam tak ,da bi vsake pol ure jedla,čisto povožena res...
Kkao pa kaj ve,sem vas na hitro prebrala ,se že za službe pogovarjata.Ja hitro boi porodniške konec.Boste dala svoje sončke v vrtec ali domače varstvo.
No pa vso srečo tistim ,ko iščet službe.
Nič grem sapt ,komaj gledam ..se še kaj javim ,ko bo čas!
Lahko noč.

(odgovor članu branka81)
  Neposredna povezava do sporočila: 3336
8.1.2011 0:08:31   
vekybel
levinjica ti pošiljam 10000000 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da se tvoji otročki čim prej pozdravijo.
Mi bomo dali Marsela v domače varstvo in to k tašči, tako da sva ga nameravala drugo leto vpisat septembra. Naj bo doma, ker je še mali pa tako.

branka81 tudi vam 10000000 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da se pozdravi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
8.1.2011 11:17:23   
branka81
Dobro jutro,tud mi bomo našo dal k tasšči in tašču v varstvo sta blizu doma,tko da nebo problem.Edino kar me skrbi je to,da se mala še dost doji in jo je težko uspavat brez joške,tko da jo bom počas mogla navadit da sama zaspančka in da jo nimam več tok na joški.user posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
8.1.2011 20:06:11   
strumf
čav punce.

dolgo nisem pisala smo vsi pokasirali bolezen. tamali je že od novega leta nekaj kašljal, sva bila pri zdravniku in mu je dal samo sirup proti kašlju. po novem letu pa nič boljše, samo še slabše ok greva spet in ugotovi da ima hud bronhitis in vnetje levega ušesa !!!! katastrofa. tako da smo pristali na antibiotiku hiconcilu in dveh pumpicah, ki jih moramo dajat na štiri ure. tako da imamo zelo pestro, sploh ker nismo nič spali. po dveh dneh se je stanje malo umirilo, pa fašem jaz, sem bila pri drežurnem in diagnoza, nekaj se kuha, ni še kritično . zato ker sem pojamrala da imam dojenčka, mi je dala antibiotik pa kapsule proti kašlju. mož imam tudi okoli 37 vročine. je glih na meji. pa ka češ vsi smo neki bolani.

nas mali je bil 26.12  star 9 mesecev pa se še nič ne plazi. malo mi je kriza, ker bi res rada da se kobaca. je pa res da je ta teden začel na veliko hoditi. prej je bil zelo "mehki" v nogah, sedaj pa samo šiba. samo bi stal in hodil. nič več na trebuhu. prej je bil zelo rad na trebuhu, celo na vseh štirih se je že zibal, sedaj pa kot da je to pozabil in konec trebuha. se iz sede vrže na trebuh in jok. kdaj so se vaši začeli  plazit?  ali je možno da bo prej skodil preden se bo plazil?

pike poke za vse bolančke.

jaz tudi grem drugi teden v službo-v šolo da vidim kdaj se vračam. mam še 15 dni starega dopusta, pa bi ga rada izkoristila preden grem delat-torej v marcu. pa dvomim da mi bo ravnateljica dovolila, ker moramo drugače dopust koristit samo med počitnicami.

drugače pa sem malega ta teden vpisala v vrtec, tako da bomo na čakalni listi. sicer pa bo doma do septembra pri tašči, ker skupaj živimo. če pa slučajno pridemo na vrsto bo pa poleti šel malo na uvajanje, da ne bo september tako stresen-kajti takrat mam tudi jaz največ dela v šoli.

čav bav

p.s. me je vrglo ven dobro da sem kopirala user posted image

(odgovor članu branka81)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
8.1.2011 20:46:30   
3Sonček3
Ojla punce!!!
branka28 tvoj post me je pa takoj tako razkaču da bi šla js zdejle k tvojmu šefu pa ga prašala kje on živi idiot na kvadrat kaj naj rečm a je on nek amater al kaj a on neve da nosečnost NIKOLI ni razlog za ne-podaljšanje pogodbe??? Joj kok sm jezna.
Ja strumf je čist možno da bo najprej shodil user posted image user posted image user posted image
Vsem bolančkom največ pikapok da se hitr in čim lažje pocajtate.

Služba? Varstvo? Joj eno hujše od drugega!!! Js bom vrjetno kr doma najmanj do junija, ker junija šele začne obratovat firma v katero sm poslala prošnjo. Če ne dobim tukej v tej firmi pol sm pa čist brez ideje kam it. Tle pr nas je ful teško šiht najdt.
Z varstvom je pa tako ane, mi smo našo Sanjo že v začetku septembra vpisali v vrtec glih s tem namenom če bo po kakšnem čudežu kej frej da smo pr vrhu čakalne liste, drgač pa septembra 2011 tko da je en velik šit, kr je še tašča začela delat in Sanje nimam kam dat. Mal mi je smotano jo pa pustit v zasebnem varstvu. Prvič ne zaupam kr usakmu in drugič zasebno varstvo košta tut 400€ na mesec, madona a bom samo za varstvo delala. Res nevem kaj bo, če se bo dalo bom zdej k mi porodniška poteče šla popoudne delat tja kjer je moja tašča pa bo ona z tamalo če očika nebo doma, kr učasih more tut on ceu dan delat, pa bom delala makar od 15-19 pa 4 ure pa 4, še lažje bo in meni in Sanji kr se bove počasi navajale da se ne vidve.
Nč zdej pa spat počasi lepo se mejte pa-pa

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu branka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
8.1.2011 22:04:31   
zoey
Čer punce!
Najprej vam in vašim srčkom želim vse najlepše v novem letu.
Se mi ne da redno pisat, ker tale RR kar nekaj štrajka pa ven meče, pa malo sem lena, pa mulc je naporen No, trenutno je ful bošček, že 3 dni ima visoko vročino, čakamo pikice, če je 6. bolezen. Prej so ga na veliko zobki mučili, tudi zdaj je 6. na pohodu, samo trenutno ima druge večje težave, tako da slej kot prej pristane pri nama v postelji Se nama obema paše mal crkljat z njim, mene stiska zaradi bližajoče službe, oči ga pa itak pogreša, ko je v službi. Spi čez dan minimalno, je še vedno borec proti spanju, pa blazno se boji, da bo kaj zamudil, ponoči pa je bilo super do zgornjih enkic, od takrat pa je ful nemiren in se zbuja.
Naredi že kak korak, kjer se počuti varnega, ob opori je pa povsod po dveh, plazi se kot raketa, tako da je non stop v pogonu. Veliko stvari že razume, pa kako traparijo ga z lahkoto naučim, ful ponavlja. Res je pravi sonček.
Zdaj imava pa menjavo z očijem, zato šibam.

Uživajte z mladički

http://www.foto-as.com/wp/

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
10.1.2011 19:24:14   
Anonimen
Dober večer!
Kako ste kaj ,mi smo še vsi bolani ,vročina je prenehala ,jo je še tamala princeska dobila ni bila visoka ,je pa bila.Nosek ,ji še malo nagaja ,drugače je pa že kar bolj živa ,namreč smo imeli hudi prehlad.Taveča hči je tudi boljše ,gre jutri v šolo.
Mala princeska mi je večinoma na mleku ,ji ne tekne gh,saj malo poje sam to je premala.
Sedaj na hitro komenteram kar sem se spolnila.
Najprej vsem bolanim veliko user posted image user posted image user posted image user posted image ,da se čimprej pozdravite.
strumf moja se tudi ni plazila ,je preskočla to obdobje,šiba sto na uro ,kar na nogah bi bila ,kobaca se,hodi ,že za nekaj časa sama stoji...tak ,da ni nič narobe ,se pač ne bo!
vekybel hvala za pikapoke...
zoey a ga zelo zobeki matrajo ,kateri mu zdaj grejo ven...
nosečka 24 vse sorte se dogaja tu gor na formih,tisto je lahko sram ,da je šla to tastu in tašči razlagati ..a sumiš kera bi lahko bila?
Ja res štrajka ta rr raja nekaj.
Drugače bo pa kar hitro minala porodniška ,pa v službo.Tiste ko imaste službe ,a pri vas je tudi tako ,da vam 10 dni dopusta vzamejo ?
Naša gre v vrtec ,čeprav bi bilo varstvo doma,tak smo se odločili.
Nič gremo nekaj pojesti pol kopanje ,lahko noč!

(odgovor članu zoey)
  Neposredna povezava do sporočila: 3342
10.1.2011 23:13:35   
Jessy
Tudi jaz se javljam po dolgem času, saj sem postala lena. Včasih malce pokukam sem gor, napisat se mi nič ne da.
V novem letu prav vsem želim čim lepše dneve z vašimi otročki, čim manj bolezni in ogromno ljubezni!

Pri nas se je kar dosti spremenilo v tem času, odkar sem se zadnjič javila. Ima že 6 zob! Je kar naenkrat zgoraj vse ven prilezlo. Samostojno naredi do 6 korakov. Stalno je na dveh nogah, seveda ob opori, raziskuje v nedogled in vse tlači v usta. Oponaša račko, prašiča, leva in ribo, ko zagleda mačka pa vedno enako zacvili, čeprav mijav še ne reče. Pokliče vse tri: mama, ata, Neja (izpusti N). Seveda obvlada tudi MAM MAM user posted image  in PA PA! Neko jutro je rekel: "Mama, papa!"user posted image Sem mislila, da umrem od smeha! Znakovno že zelo dolgo da pa-pa, pred kratkim da roko za pozdrav "dober dan" ter udari petko. Drugega ga nisem učila.
Mulc je zelo prebrisan in zelo rad žgečka po podplatih, če se le prikobaca do njih. Obožuje knjige in kocke!
Ugotavljam, da sploh ni zahteven otrok, sploh, če ga primerjam s starejšo hčerko. V bistvu je stalno dobrovoljček, le svojo dozo spanja potrebuje. Vstajamo ob 7h, dopoldne gre spat med 10.00 in 10.30 za 1,5 ure, popoldne pa okrog 15h, tudi za 1,5 ure. Ko dobi ti dve "injekciji", je čisto zadovoljen. Zvečer gre spat največkrat že ob 20h, občasno pol ure pozneje.
Seveda se ponoči zbuja in ga 2x do 3x podojim tekom noči, čez dan pa nič več, niti pred spanjem ne več. Načrtujem tudi ukinitev nočnih dojenj.

Jaz začnem z delom že 9.2. Delam v šoli in ne morem koristiti nobenega dopusta, čeprav mi je lanski popolnoma cel ostal. Baje mi ga bodo nekaj dali za doprinos (za poletne počitnice, da mi ne bo treba preveč dodelovati), tistih 10 dni pa itak propade. Žal!

Bolančki, čim prej se pozdravite!!!!

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
10.1.2011 23:24:08   
branka81
Oj evo še mene,da mal napišem pred spanjem.Danes sem bila na masaži več kot eno uroooooo,user posted image user posted image norooo kok je dobr masiral,bi ga kr domov odpeljala hehe,mal se hecam.Dobila sm za darilo od kolegice bon za enourno masažo in sem danes končno koristila.Sm se odločla,da za valentinovo bova šla pa oba z dragim na masažo,da bo še on užival.Drugače pa nič kaj novega.Grem spančkat.nočkooouser posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
11.1.2011 11:06:27   
3Sonček3
Da še js kej napišem zdej ko mam čas pa voljo. Torej Sanja se je učerej igrala pri vozičku medtem ko sm js kuhala in si je uzela svojo dekco, si jo položila na tla in se ulegla (biu je čas za spanje) sm ni doug zdržala vrjetno ji je blo pretdo, potem je pa ustala, prpuzala k men z dekco v roki in mi jo dala (kao mami spat) in sm jo lepo položila v voziček in je zaspala! user posted image user posted image user posted image .
Pa tut lulamo in kakamo na kahlico 1x na dan, ponavadi jo dam takoj po zajtrku na kahlico in kolikor dougu si pač želi sedet sedi pa če kej rata al pa ne in nam zdej že od nedelje lepo uspeva, v nedeljo je kakala, drgač pa samo lula.
Danes je pa nekej tečka, mogla bi že ob 9-ih spat pa se je še kr igrala do 9.30 pol sm jo dala spat in je mal pred deseto zaspala in čez 15 minut že v luftu, sej bi rekla da se je naspala pa naj se gre igrat, ampak je tko sitna in kr neki rita pa joka sploh nč noče in sm jo kr popokala v voziček in šla vn enga pokadit z njo in zdej spi.
Spat hodmo še 2x na dan, ponoči min. 2x bujenje HB ji dam samo dudo in je mir učasih si želi čaja in nimamo več problemou s premočenimi oblekami čez noč, zdej nam pleničke zdržijo :) prej k je pa po liter na noč spila je bla pa res katastrofa.
Oponašat zna tigra, avto in konjička, zna dat pa-pa in učasih tut reče pa-pa, zna pospravt igrače preden gremo spat, zelo rada pleza čez ovire in se zmuzne čez usako luknco k jo vidi (če nap. sediš ob kavču in da se njej mal lukna med tabo in kavčem zasveti se že rine da bo pršla na drugo stran. Zna dat moja-moja (se tko lepo z glavo k tebi nasloni), lupčka tut že da, sicer z odprtimi usti ampak namen je dober. Boža in lupčka igrače, dojenčke na plenicah ipd. Zelo zelo rada ma bejbije, če kam gremo in ko vidi kakšnega bejbija kr otrpne in ne premakne oči z njega. Kadar je kruh, smoki al pa kej podobnega, če jo prosiš naj ti da malo za jest prime en košček in ti ga porine v usta.Kadar gremo na cigaret, da svoj prstek v usta in piha :).Če slučajno pozabmo šalco na mizi in še malenkost not ostane jo takoj pograbi in pije (se ne polije, nrdi do 5 lepih požirkov). Zelo rada "lima" magnetke na hladilnik. Najrajši pa ima teto, ona ji lahko samo prst pokaže pa se tko reži kot da bo glihkar dušo spustila, to ne morš vrjet, mi delamo iste fore pa nas samo debelo gleda. Nora je na reklame in odprto kopalnico. Začele so jo pa tut risanke zanimat, ji rata tut pou ure gledat risanko trenutno ji je Heidi najbl ušeč.
Besedni zaklad se ji zaenkrat še ni dost povečou še vedno ostajamo na am-am, ma-ma, da-da(čeprou bl redko), pa-pa, ajde, dej, bla bla, te-te, ta-ta, učasih celo teta, ba-ba
Ob opori že zelo lepo hodi, kadar je sigurna se v stoječem položaju spusti in kr stoji ji rata že doug časa, koraka brez opore pa še ni naredila, a je ne silm ko bo pripravljena bo že, zelo rada pa ima dajo držimo za rokice in ona frajerka hodi, čeprou vem da to zanjo ni dobr, a po napornem dnevu in neprestanem jokanju v želji da bi nekej dosegla nam ne preostane druzga kot da jo za rokice popeljemo po stanovanju.

Po naših meritvah mamo danes 70 cm user posted image user posted image user posted image . Juhu res nč ne zaostajamo.
Kmal bo treba naročit tortico in že razmišlamo kakšen motiv naj ima trenutno je na vrhu Gummy bear, ker ga ima tako zelo rada da kr vriska ko ga vidi, tut twity nebi biu slab, bomo vidli kaj se bomo dokončno odločili čez mesec.
Naj vas še opomnm, da bo treba spet vložit vlogo za otroške doklade, ker več ne pošiljajo opozoril o preteku in da nebi kera pozabila, sicer imate še dober mesec časa a vseeno, bolš prej ko prepozn bit. Mi bomo do septembra dobivali večje doklade ker nismo sprejeti v vrtec, septembra pa se spet vrnemo na star znesek ko bo Sanja začela v vrtec hodt. Do takrat pa bo vrjetno pri ženi od lubijevga sodelavca, ker je ženska do 17 ure doma in ma čas, pa še poznamo se in ji bl zaupam kot komu drugemu, pa še dinarčki ji bojo prou pršli.

No tko mal sm se razpisala in pohvalla našo bejbiko, zdej pa še "copy" da nebo slabe volje user posted image user posted image user posted image , lepo se mejte (sm vedla da bom mogla še "paste" uporabt hehe)

< Sporočilo je popravil 3Sonček3 -- 11.1.2011 11:13:14 >

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu branka81)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
11.1.2011 12:31:08   
NM
Ojla,
jaz pa se javljam kar  z dopusta(zdaj mam čas), iz Čatežkih. Nas je peljal tata, preden grem v službo (9. 2.). Da mi je malo lažje se tolažim, da je po 8 delovnih dneh en teden oddiha (zimske počitnice - še lanski dopust). PET DNI GA BO ŠE ZA PRVOMAJSKE, PET PA UPAM NA DOPRINOS ZA POLETNE. Po dopustu grem na razgovor.

Nika na dopustu uživa, vodaj je itak zakon. Je zelo živahna, radovedna, vse posnema, vse očara, veliko klepeta (ata, tata, mama (ko je kriza), am-am, papm, ala (hvala), pa še en kup zlogov, abeceda pa s ponavljanjem za mamo user posted image .

Pokaže lučko, nos, kako je močna, velika, papa, bravo, ušesa, daje lubčke pa še kaj. Najraje pa pleše - se ziblje, zvija, miga z rito, glavouser posted image .
Ko plazi vklopi turbo, rada je pred ogledali, stoji in hodi ob vseh oporah.
Zdaj so na vrsti 6., 7., 8. zobek.
Skratka z našo dobrovoljčico (beri, če je naspana in sita) je zelo zelo lepo, saj se sama hitro zaigra.
Bolni še na srečo nismo bili. Bomo kasirali, ko bom v službiuser posted image .

Še bi lahk pisala, a se mi ne da.

Gremo zdej na bazen.

lp in bodite zdravi

Sončni žarek je pravo ime za katerega koli otroka. Naš žarek je Nika.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
11.1.2011 12:50:50   
3Sonček3
ajoj NM že 6,7 in 8 zobek, bravo, mi še kr pri dveh vstrajamo samo se bojim da je to zatišje pred nevihto :/

Sej dobr da sm prebrala tvoj post da sm se spomnla kaj še naša počne :)
tut zna pokazat lučko in cin cin (to so tiste prazne cevke k jih ponavad nad vrata obesjo da zacinglja ko kdo odpre vrata), kako je velika tudi in tut naša zelo zelo rada pleše, kukr sliši kakšn (zanjo) dobr komad se že rita trese. Ogledala so pa itak zakon, smo skos nasmejani pred špeglom.

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
11.1.2011 17:59:33   
Jassika
Sonček, to si mislila otroški dodatek,a ne? Vprašam zato, ker sem jaz to oddajala šele maja, da se mi je upoštevalo leto 2009 in ne 2008, ko sem mela višji OD. Tako, da meni poteče šele začetek maja. Če seveda govoriva o isti stvari. Če pa ne, bom pa hvaležna za popravek in kak nov info. Lep pozdrav vsem mamicam in otročkom (posebej lepo pohvaljene jessy, veky in zoey, da ste po dolgem času kakšno rekle). Joj upam, da nisem kere pozabila, bodite zdravi! 

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
11.1.2011 21:10:54   
vekybel
jassika ja vedno manj časa imamo in še posebej zdej ko začnemo delat.

No jaz moram reč, da sem vesela ker smo se družile prek foruma, še posebej za nas ki smo postale prvič mamice in je bilo dosti teh vprašanj in vsega. Mislim da sem se prav navezala na ta forum pa čeprav ne pišem vsak dan več. No upam da se pišemo še kaj, da glih ne zamre ta naša tema "marčevke 2010". 

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
11.1.2011 21:51:34   
3Sonček3
Ja Jassika o isti stvari govoriva. Ja kdor odda vlogo v januarju, februarju ali marcu se mu upoštevajo zneski izpred dveh let v mojem primeru sm mogla pisat zneske iz leta 2009.
vekybel tvoj post zgleda pa kot poslavljanje, upam da ni tako.

Tut js sm se čustveno navezala na vas, ko komu kej razlagam kr rečm kolegice, usak dan mislm na vas ampak HB razumete da ni časa z našimi navihanimi škrati, še takrat ko je pa kej koristnega doma nrdim da me lubi ne špota kaj ceu dan delam :) (hec)

Lepo pančkejte

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?