|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo januarja 2011
20.1.2011 13:21:37   
Katte
sover, to, da nimaš nobenih znakov, pa sploh ni pomembno. Znaki so itak lahko povsem enaki pri PMS in user posted image  ali pa jih v obeh primerih ni. Tako da je res brezveze naše opazovanje telesa, ko itak ne pove nič user posted image . Upam, da čez vikend zagledaš user posted image .
Kaj pa ostale? Še kakšna nova user posted image ?

< Sporočilo je popravil Katte -- 20.1.2011 13:22:07 >

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu sover)
Neposredna povezava do sporočila: 751
20.1.2011 14:47:13   
candi
Tedi2, nikoli ne veš, mogoče si pa res nosečka in je bilo za test prehitro ali pa imaš nižjo vsebnost hormana kot običajno. Pusti se presenetit.user posted image

Sover držim pesti da test pokažeuser posted image user posted image

Novi nosečki pa iskrene čestitke.user posted image user posted image user posted image Uživaj v tem lepem stanju.user posted image

Do moje tečke je pa tudi še nekaj dni. Test imam namen delat v torek, če se prej ne ulije. Me nekaj špika tam doli, pa eno ful močno topo bolečino sem danes imela ene tri sekunde ( po mojem mnenju v desnem jajčniku). Drugače pa imam zdaj srečo ker imam en orng težek izpit v ponedeljek popoldan in nimam časa skoz milsit na tečko.user posted image user posted image Upam da jo ravno to, da ne mislim nanjo odžene.user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 752
20.1.2011 15:40:00   
kejt2
Super, končno spet dobre novice! Korinca  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tedi2 čisto lahko, da je psiha. ampak jest še vedno navijam za user posted image . Kateri dan izostanka si torej delala digitalni test, 3 (nedelja, ponedeljek, torek)? No, kar je je, samo počakat je še treba user posted image

(odgovor članu candi)
Neposredna povezava do sporočila: 753
20.1.2011 16:55:35   
Nusyka
Pozdravljene soborke user posted image

Se vam malo javljam, opažam pa, da v tem času ni kaj dosti sprememb. user posted image vsem dosedanjim user posted image in
držim pesti za vse ki v kratkem pričakujete user posted image .
Sporočam vam, da sva ta mesec izjemno pridna od 1.1. redno user posted image na 2 dni. Nisva izpustila niti 1 dne
(mojega user posted image , moram še nazaj držat, ker mu tu in tam zapaše, da bi vsak dan). Ko sem nazaj brala, da
nekatere na 2 dni, sem bila začudena kako jim ratuje, ampak sedaj vidim, da nama tudi uspeva in je prav lepo.
Za ta našin "fiskulture" sva se odločila, ker je moj cikel vsak mesec daljši in posledično ne vem kdaj pri meni pride
do O. Skratka, programček MenKol je meni preračunal dan ovulacije 21.1. in se ga bom kar držala. Redno user posted image
bova vse do 31.1. ko naj bi dobila user posted image . Bomo videli če pride, ali jo bova ta mesec pregnala ?!?

(odgovor članu kejt2)
Neposredna povezava do sporočila: 754
20.1.2011 21:06:44   
jasminčika
no tudi jaz nimam nobenih znakov in tudi že počasi odštevam dneve. ponavadi sem že en teden pred user posted image imela kakšne znake, zdaj pa še nobenih. je pa res da tudi pri prvi user posted image nisem imela nobenih znakov dokler nisem delala testa. joj ko bi nam le uspelo. sem že kar malo slabe volje in se zelo bojim da spet pride user posted image . počasi mi zmanjkuje volje, sem namreč kar hitro razočarana če mi ne uspe in hitro izgubim voljo in pogum če mi stvari ne grejo od rok pri ostalih stvareh seveda. ne mislim ravno pri načrtovanju nosečnosti. ampak tudi tukaj sem v podobni situacijiuser posted image user posted image .

(odgovor članu Nusyka)
Neposredna povezava do sporočila: 755
20.1.2011 21:59:23   
kejt2
Hmmm. Mene lahko pobarvate modro.
Čeprav naj bi tečka prišla šele čez 4 dni, imam izcedek že danes user posted image

Mogoče sem pa podzavestno že vedela, ker sem ravno danes šla pokukat na  II pričakujemo februarja 2011. Drugače pa izgleda, da se mi cikel krajša, saj je to že drugi 24 dnevni cikel zaporedoma...

(odgovor članu jasminčika)
Neposredna povezava do sporočila: 756
20.1.2011 22:34:43   
candi
kejt2 pa ne no, midve sva skup na seznamčku, na isti dan, ti moraš lepo z mano počakat na  Jaz še vedno navijam zate, da izcedek izgine in boš zagledala en lep plusek.

Drugače pa punce pri meni se dogajajo čudne reči.Bolijo me bradavičke, me niso še nikoli. Mene vedno bolijo prsi od ovulacije naprej in potem pred menstruacijo prenehajo. Zdaj še pa ni nič prenehalo ampak me še bradavičke zraven bolijo. Pa špika me že cel dan v maternici in tu pa tam v jajčnikih in tudi to mi do zdaj ni poznano v takšnem obsegu in intenzivnosti. Seveda upam na naboljši možen razplet. Sem hotla že danes zvečer test delat in me je moj prepričal da je prehitro. Po njegovem bi ga naj delala drug petek šele, sem mu rekla da če je čisto znorel. No bomo vidli kako dolgo bom zdržala. Občutek imam pa res dober, upam da ne bom razočarana.

Nusyka midva sva bila tudi ta mesec tako pridna kot vidva, moram tudi jaz mojega nazaj držat, on bi kar 2x na dan, samo da bi se kaj prijelo. Držim pesti tudi zate!!!

(odgovor članu kejt2)
Neposredna povezava do sporočila: 757
21.1.2011 9:11:37   
Katte
Dobro jutro.
Jaz sem pa danes tako razdražljiva... Petek je, pa na morje grem čez vikend (sicer brez svojega user posted image ), jaz pa brez razloga tečna. Že dva dni me tudi bolijo prsi in v predelu maternice/jajčnikov. Po mojem sem imela prav in bo res spet bolj kratek cikel. Glede znakov pa ne bom špekulirala. Sta dve možnosti - PMS ali user posted image . Seveda si želim, da bi bil user posted image  user posted image .
No, samo da dan mine, domov bom šla malo prej, da bom še kako urico lahko preživela s svojim, potem pa na pot. Nasl. teden bom pa že prej kot ponavadi začela čekirati hlačke.
Mi bo danes katera polepšala dan s pluskom? Dajte, zame. Rabim nekaj takega user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .

Still hoping.

(odgovor članu candi)
Neposredna povezava do sporočila: 758
21.1.2011 9:28:00   
sover
Živjo,

sem dočakala prvi rjavi madež včeraj zvečer, tako da user posted image  pričakujem čez kak dan ali dva. Se bom zdaj počasi preselila v naslednji mesec...

Ostalim še vedno držim fige za user posted image .

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 759
21.1.2011 10:08:53   
jasminčika
evo tudi pri meni se že pojavlja špikanje v predelu maternice. Upam, da v pozitivnem smislu. Sem že kr nervozna. Čakam na najboljše.

(odgovor članu sover)
Neposredna povezava do sporočila: 760
21.1.2011 10:28:00   
Katte
kejt2, sover, vaju barvam v modro. Če je pri kateri slučajno samo vgnezditvena, vaju rade volje prebarvam v roza naknadno.
tedi2, barvam tudi tebe, da user posted image  čim prej pride.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ostale, ki čakate - user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Still hoping.

(odgovor članu jasminčika)
Neposredna povezava do sporočila: 761
21.1.2011 10:29:51   
kejt2
Dogovorjeno!

Za vse, ki še čakate pa user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 762
21.1.2011 10:31:40   
Katte

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.1.
sashy (x. krog)user posted image

lakaya (1. krog)user posted image

5.1.
Pepa (12. krog)user posted image

6.1.
Natka23 (3. krog)user posted image

8.1.
anonimna user posted image (3. krog) user posted image  user posted image
Nutry (30. krog)user posted image

9.1.
tejchy*(10. krog)
*žurerka* (2. krog)user posted image user posted image
Martinya (3. krog)
krisv (12. krog)user posted image

10.1.
Lineta (x. krog)

14.1.
Barcula (1. krog)

16.1.
tedi2 (9. krog)user posted image
anonimna26 (2. krog) user posted image  user posted image

17.1.
ribica81 (x. krog)user posted image
benji (8. krog)user posted image
Sa.Ka (4. krog)user posted image

18.1.
jolika (7. krog)user posted image

20.1.
sover (7. krog)user posted image

20.1. - 25.1.
amon (5. krog)

23.1.
thanchyka (25. krog)user posted image
lollypop (x. krog)
sasek79 (3. krog)

24.1.
candi (2. krog)
kejt2 (x. krog)user posted image

26.1.
jasminčika (x. krog)

27.1.
LeJo (2. krog)
anonimna user posted image  (x. krog)
bey86(1. krog)
anonimna user posted image (5. krog)
anity_1 (4. krog)

30.1.
Katte (8. krog)

31.1.
Nusyka (x. krog)

x.1.
Arual (40. krog)user posted image

witch (14. krog)
Agnes27 (2. krog)
bubulina (x. krog)
dory (1. krog)user posted image user posted image
smeška83 (x. krog)user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 39

NOSEČK: 3
user posted image user posted image  

NAVIJAČICE:
witch, xoxox, Katte,
nadka30, tejchy*,
sasek79, mladika,
thanchyka, anonimna user posted image ,
twetka, lananai, aTri,
Agnes27, mojamura

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 763
21.1.2011 11:08:42   
jolika
Menda ne bo še v januarju vse modro... Na koncu bomo pa imele vse rok okrog novega leta... user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 764
21.1.2011 12:15:39   
Katte
No, jaz sem malo bolje. Čez dve uri bom že doma user posted image ! Punce, upam, da boste imele vse lep vikend, pa da se nobena več ne obarva modro.

user posted image

Still hoping.

(odgovor članu jolika)
Neposredna povezava do sporočila: 765
21.1.2011 12:34:04   
Rina2
Oj! nekaj časa ne pokukam sem gor pa toliko napišete, da si moram sedaj prav rezervirati del dneva, da se prebije skozi vse vaše poste ;-). Pridne ste. Sicer pa, sem nekako upala, da bo tole vse roza pobarvano, pa sem kar malo žalostna , da je zaenkrat januar tako moder. Vsem, ki vas je obiskala tečka user posted image user posted image user posted image in seveda user posted image nosečkam. Zaenkrat ste v tem našem januarju redka vrsta, bi vas morale zaščititi :-).
Malo heca.
No jaz povprečja sigurno ne bom izboljšala; tega januarskega popravca ne bom naredila. Že dva tedna se spopadam z vnetji, pa ravno ko bi morala najbolj user posted image ! Najprej mehur, potem pa še vse ostalo...kar ni koca in že dva teda sem  tečna in zoprna zardi tega... sama sebi grem na živce! Ko se itak tako matramo, potem še tole ravno v času ovulacije. Kako je življenje včasih nefer!

Junij 2012, Marec 2014, .... Maj 2016?

Dum spiro, spero!

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 766
21.1.2011 12:41:04   
Rina2
Evo prejšnji post je bil, da si olajšam dušo.
Sedaj pa: dajmo babe! Toliko volje, žeklje in ljubezni, kot imamo me, nima nihče! In zato bomo sigurno kmalu nagrajene! Napovedujem, da bomo do poletja že vse srečke nosečke nasmejane do ušes! Na morju bo taaaaka gužva ker bomo s trebuhi zasedale prostor na plažh...user posted image  user posted image user posted image user posted image Boste videle!

Junij 2012, Marec 2014, .... Maj 2016?

Dum spiro, spero!

(odgovor članu Rina2)
Neposredna povezava do sporočila: 767
21.1.2011 12:43:04   
witch
Hej hoj punce user posted image
Da se še malo jaz oglasim. Vsem, ki vas je obiskala nezaželjena tetka user posted image in user posted image user posted image user posted image user posted image da bo februar za vas bolj lep.
Jaz sem danes 7 dni po O. Bt je še visoka. Zdaj pa čakamo naslednji teden kaj bo prinesel user posted image Včasih me boli v spodnjem delu trebuha, tu in tam me v jajčnikih špikne.
Drugače pa še itak čakava izvide spermiograma user posted image sem že pošteno jezna. V enem tedni bi naj bil izvid. Danes pa je že 9 dni pa ga še kar  ni. Vse sestre pri G me že poznajo ko kličem. No in sem danes klicala v bolnico še, in mi rečejo, da izvid še ni bil pregledan. AH user posted image pa čakajmo do ponedeljka.

user posted image
Lep vikend vam želim user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Rina2)
Neposredna povezava do sporočila: 768
21.1.2011 13:47:08   
kejt2
Dobra si, da ti sploh kaj povedo.
Meni nazadnje niti tega niso hotele- da ne smejo, da pa lahko pridem v svetovalnico vprašat, če je že user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 769
21.1.2011 13:47:32   
Anonimen
witch, želim vama, da bi imela čim prej rezultate. Vem, kako je to, ko čakaš. Ko enkrat veš diagnozo, se ti vse odpre, veš kam vodi naprej tvoja pot.

Punce, vikend je pred nami! Jst ga konkretno potrebujem, da se (predvsem psihično) spočijem. Še eno urco, potem pa že domov šibam.

Nosečnost poleti - ja, bomo lahko poleti svoje prisrčne in ne prevelike bušije po plaži kazale. user posted image user posted image

auser posted image

(odgovor članu witch)
  Neposredna povezava do sporočila: 770
21.1.2011 15:20:37   
kejt2
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

witch, želim vama, da bi imela čim prej rezultate. Vem, kako je to, ko čakaš. Ko enkrat veš diagnozo, se ti vse odpre, veš kam vodi naprej tvoja pot.

Super si povedala! Se pridružujem. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 771
21.1.2011 15:46:36   
Agnes27
Punce hvala vam za vse user posted image user posted image user posted image  
Vsem, ki odhajate v februaruser posted image  in veliko uspehov tam. Za anonimnouser posted image  pa še dodatnih user posted image user posted image . Februar je mesec za zaljubljene tak da ni da ni da se takrat ne prime.user posted image

Jaz še vedno čist neučakana. Odločitev je bila, da naredim jutri test ampak itak sem ga že včeraj in je bil seveda -, ampaaak to še vedno nič ne pomeni.
Tudi o user posted image  še ni nobenega duha ne sluha tak da moram še malo potrpeti. Še vedno me v predelu maternice boli in moram rečt da je malo drugače kot pred user posted image .
Upam, da ni to sam psiha in da je dejansko kaj na tem user posted image  Drugih znakov ni.  Ali je tudi vas januarske nosečke bolelo? Oz. ali so bili kakšni drugačni znaki?

Tale januar je res precej moder tak da navijam še za kakšen user posted image .

(odgovor članu kejt2)
Neposredna povezava do sporočila: 772
21.1.2011 18:23:41   
Anonimen
Februarja je moj RD in okrog mojega RD bom imela O. Vsaj če računam, da sem imela te dni prvi dan M, ko se je začelo čistiti. user posted image Moj 30. RD! To bomo praznovali! user posted image user posted image user posted image  user posted image  user posted image

Jst nisem imela nobenih znakov za user posted image . Isto so se začeli izcedki ene 5 dni pred pričakovano M, potem namesto M vse belo. In test je špkazal user posted image .

auser posted image

(odgovor članu Agnes27)
  Neposredna povezava do sporočila: 773
21.1.2011 18:30:09   
tedi2
IZVIRNO SPOROČILO: Katte

tedi2, barvam tudi tebe, da user posted image  čim prej pride.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ostale, ki čakate - user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

obvezno, zaenkrat je še ni. me pa že drugi dan bolijo joški, pred urco pa me je začelo zvivat, tako da upam da se kmalu prikaži. Potem pa v nove boje.
GREMO PUNCEuser posted image user posted image user posted image user posted image NAVIVAM ZA VSE VAS, NE MI DELAT GUŽVE DRUGI MESECuser posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 774
21.1.2011 19:26:23   
latka
Jaz bom tudi letos praznovala 30.RD!user posted image Upam, dam bom končno zagledalauser posted image in bom drugič postalauser posted image !

(odgovor članu tedi2)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?