Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 20.1.2011 13:21:37
|
|
|
|
Katte
|
sover, to, da nimaš nobenih znakov, pa sploh ni pomembno. Znaki so itak lahko povsem enaki pri PMS in ali pa jih v obeh primerih ni. Tako da je res brezveze naše opazovanje telesa, ko itak ne pove nič . Upam, da čez vikend zagledaš . Kaj pa ostale? Še kakšna nova ?
< Sporočilo je popravil Katte -- 20.1.2011 13:22:07 >
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 20.1.2011 14:47:13
|
|
|
|
candi
|
Tedi2, nikoli ne veš, mogoče si pa res nosečka in je bilo za test prehitro ali pa imaš nižjo vsebnost hormana kot običajno. Pusti se presenetit. Sover držim pesti da test pokaže Novi nosečki pa iskrene čestitke. Uživaj v tem lepem stanju. Do moje tečke je pa tudi še nekaj dni. Test imam namen delat v torek, če se prej ne ulije. Me nekaj špika tam doli, pa eno ful močno topo bolečino sem danes imela ene tri sekunde ( po mojem mnenju v desnem jajčniku). Drugače pa imam zdaj srečo ker imam en orng težek izpit v ponedeljek popoldan in nimam časa skoz milsit na tečko. Upam da jo ravno to, da ne mislim nanjo odžene.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 20.1.2011 15:40:00
|
|
|
|
kejt2
|
Super, končno spet dobre novice! Korinca Tedi2 čisto lahko, da je psiha. ampak jest še vedno navijam za . Kateri dan izostanka si torej delala digitalni test, 3 (nedelja, ponedeljek, torek)? No, kar je je, samo počakat je še treba
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 20.1.2011 16:55:35
|
|
|
|
Nusyka
|
Pozdravljene soborke Se vam malo javljam, opažam pa, da v tem času ni kaj dosti sprememb. vsem dosedanjim in držim pesti za vse ki v kratkem pričakujete . Sporočam vam, da sva ta mesec izjemno pridna od 1.1. redno na 2 dni. Nisva izpustila niti 1 dne (mojega , moram še nazaj držat, ker mu tu in tam zapaše, da bi vsak dan). Ko sem nazaj brala, da nekatere na 2 dni, sem bila začudena kako jim ratuje, ampak sedaj vidim, da nama tudi uspeva in je prav lepo. Za ta našin "fiskulture" sva se odločila, ker je moj cikel vsak mesec daljši in posledično ne vem kdaj pri meni pride do O. Skratka, programček MenKol je meni preračunal dan ovulacije 21.1. in se ga bom kar držala. Redno bova vse do 31.1. ko naj bi dobila . Bomo videli če pride, ali jo bova ta mesec pregnala ?!?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 20.1.2011 21:06:44
|
|
|
|
jasminčika
|
no tudi jaz nimam nobenih znakov in tudi že počasi odštevam dneve. ponavadi sem že en teden pred imela kakšne znake, zdaj pa še nobenih. je pa res da tudi pri prvi nisem imela nobenih znakov dokler nisem delala testa. joj ko bi nam le uspelo. sem že kar malo slabe volje in se zelo bojim da spet pride . počasi mi zmanjkuje volje, sem namreč kar hitro razočarana če mi ne uspe in hitro izgubim voljo in pogum če mi stvari ne grejo od rok pri ostalih stvareh seveda. ne mislim ravno pri načrtovanju nosečnosti. ampak tudi tukaj sem v podobni situaciji .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 20.1.2011 21:59:23
|
|
|
|
kejt2
|
Hmmm. Mene lahko pobarvate modro. Čeprav naj bi tečka prišla šele čez 4 dni, imam izcedek že danes Mogoče sem pa podzavestno že vedela, ker sem ravno danes šla pokukat na II pričakujemo februarja 2011. Drugače pa izgleda, da se mi cikel krajša, saj je to že drugi 24 dnevni cikel zaporedoma...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 20.1.2011 22:34:43
|
|
|
|
candi
|
kejt2 pa ne no, midve sva skup na seznamčku, na isti dan, ti moraš lepo z mano počakat na Jaz še vedno navijam zate, da izcedek izgine in boš zagledala en lep plusek. Drugače pa punce pri meni se dogajajo čudne reči.Bolijo me bradavičke, me niso še nikoli. Mene vedno bolijo prsi od ovulacije naprej in potem pred menstruacijo prenehajo. Zdaj še pa ni nič prenehalo ampak me še bradavičke zraven bolijo. Pa špika me že cel dan v maternici in tu pa tam v jajčnikih in tudi to mi do zdaj ni poznano v takšnem obsegu in intenzivnosti. Seveda upam na naboljši možen razplet. Sem hotla že danes zvečer test delat in me je moj prepričal da je prehitro. Po njegovem bi ga naj delala drug petek šele, sem mu rekla da če je čisto znorel. No bomo vidli kako dolgo bom zdržala. Občutek imam pa res dober, upam da ne bom razočarana. Nusyka midva sva bila tudi ta mesec tako pridna kot vidva, moram tudi jaz mojega nazaj držat, on bi kar 2x na dan, samo da bi se kaj prijelo. Držim pesti tudi zate!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 21.1.2011 9:11:37
|
|
|
|
Katte
|
Dobro jutro. Jaz sem pa danes tako razdražljiva... Petek je, pa na morje grem čez vikend (sicer brez svojega ), jaz pa brez razloga tečna. Že dva dni me tudi bolijo prsi in v predelu maternice/jajčnikov. Po mojem sem imela prav in bo res spet bolj kratek cikel. Glede znakov pa ne bom špekulirala. Sta dve možnosti - PMS ali . Seveda si želim, da bi bil . No, samo da dan mine, domov bom šla malo prej, da bom še kako urico lahko preživela s svojim, potem pa na pot. Nasl. teden bom pa že prej kot ponavadi začela čekirati hlačke. Mi bo danes katera polepšala dan s pluskom? Dajte, zame. Rabim nekaj takega .
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 21.1.2011 9:28:00
|
|
|
|
sover
|
Živjo, sem dočakala prvi rjavi madež včeraj zvečer, tako da pričakujem čez kak dan ali dva. Se bom zdaj počasi preselila v naslednji mesec... Ostalim še vedno držim fige za .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 21.1.2011 10:08:53
|
|
|
|
jasminčika
|
evo tudi pri meni se že pojavlja špikanje v predelu maternice. Upam, da v pozitivnem smislu. Sem že kr nervozna. Čakam na najboljše.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 21.1.2011 10:28:00
|
|
|
|
Katte
|
kejt2, sover, vaju barvam v modro. Če je pri kateri slučajno samo vgnezditvena, vaju rade volje prebarvam v roza naknadno. tedi2, barvam tudi tebe, da čim prej pride. Ostale, ki čakate -
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 21.1.2011 10:29:51
|
|
|
|
kejt2
|
Dogovorjeno! Za vse, ki še čakate pa
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 21.1.2011 10:31:40
|
|
|
|
Katte
|
SKUPAJ NAS JE: 39 NOSEČK: 3 NAVIJAČICE: witch, xoxox, Katte, nadka30, tejchy*, sasek79, mladika, thanchyka, anonimna , twetka, lananai, aTri, Agnes27, mojamura
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 21.1.2011 11:08:42
|
|
|
|
jolika
|
Menda ne bo še v januarju vse modro... Na koncu bomo pa imele vse rok okrog novega leta...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 21.1.2011 12:15:39
|
|
|
|
Katte
|
No, jaz sem malo bolje. Čez dve uri bom že doma ! Punce, upam, da boste imele vse lep vikend, pa da se nobena več ne obarva modro.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 21.1.2011 12:34:04
|
|
|
|
Rina2
|
Oj! nekaj časa ne pokukam sem gor pa toliko napišete, da si moram sedaj prav rezervirati del dneva, da se prebije skozi vse vaše poste ;-). Pridne ste. Sicer pa, sem nekako upala, da bo tole vse roza pobarvano, pa sem kar malo žalostna , da je zaenkrat januar tako moder. Vsem, ki vas je obiskala tečka in seveda nosečkam. Zaenkrat ste v tem našem januarju redka vrsta, bi vas morale zaščititi :-). Malo heca. No jaz povprečja sigurno ne bom izboljšala; tega januarskega popravca ne bom naredila. Že dva tedna se spopadam z vnetji, pa ravno ko bi morala najbolj ! Najprej mehur, potem pa še vse ostalo...kar ni koca in že dva teda sem tečna in zoprna zardi tega... sama sebi grem na živce! Ko se itak tako matramo, potem še tole ravno v času ovulacije. Kako je življenje včasih nefer!
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 21.1.2011 12:41:04
|
|
|
|
Rina2
|
Evo prejšnji post je bil, da si olajšam dušo. Sedaj pa: dajmo babe! Toliko volje, žeklje in ljubezni, kot imamo me, nima nihče! In zato bomo sigurno kmalu nagrajene! Napovedujem, da bomo do poletja že vse srečke nosečke nasmejane do ušes! Na morju bo taaaaka gužva ker bomo s trebuhi zasedale prostor na plažh... Boste videle!
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 21.1.2011 12:43:04
|
|
|
|
witch
|
Hej hoj punce Da se še malo jaz oglasim. Vsem, ki vas je obiskala nezaželjena tetka in da bo februar za vas bolj lep. Jaz sem danes 7 dni po O. Bt je še visoka. Zdaj pa čakamo naslednji teden kaj bo prinesel Včasih me boli v spodnjem delu trebuha, tu in tam me v jajčnikih špikne. Drugače pa še itak čakava izvide spermiograma sem že pošteno jezna. V enem tedni bi naj bil izvid. Danes pa je že 9 dni pa ga še kar ni. Vse sestre pri G me že poznajo ko kličem. No in sem danes klicala v bolnico še, in mi rečejo, da izvid še ni bil pregledan. AH pa čakajmo do ponedeljka. Lep vikend vam želim
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 21.1.2011 13:47:08
|
|
|
|
kejt2
|
Dobra si, da ti sploh kaj povedo. Meni nazadnje niti tega niso hotele- da ne smejo, da pa lahko pridem v svetovalnico vprašat, če je že
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 21.1.2011 13:47:32
|
|
|
|
Anonimen
|
witch, želim vama, da bi imela čim prej rezultate. Vem, kako je to, ko čakaš. Ko enkrat veš diagnozo, se ti vse odpre, veš kam vodi naprej tvoja pot. Punce, vikend je pred nami! Jst ga konkretno potrebujem, da se (predvsem psihično) spočijem. Še eno urco, potem pa že domov šibam. Nosečnost poleti - ja, bomo lahko poleti svoje prisrčne in ne prevelike bušije po plaži kazale. a
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 21.1.2011 15:20:37
|
|
|
|
kejt2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen witch, želim vama, da bi imela čim prej rezultate. Vem, kako je to, ko čakaš. Ko enkrat veš diagnozo, se ti vse odpre, veš kam vodi naprej tvoja pot. Super si povedala! Se pridružujem.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 21.1.2011 15:46:36
|
|
|
|
Agnes27
|
Punce hvala vam za vse Vsem, ki odhajate v februar in veliko uspehov tam. Za anonimno pa še dodatnih . Februar je mesec za zaljubljene tak da ni da ni da se takrat ne prime. Jaz še vedno čist neučakana. Odločitev je bila, da naredim jutri test ampak itak sem ga že včeraj in je bil seveda -, ampaaak to še vedno nič ne pomeni. Tudi o še ni nobenega duha ne sluha tak da moram še malo potrpeti. Še vedno me v predelu maternice boli in moram rečt da je malo drugače kot pred . Upam, da ni to sam psiha in da je dejansko kaj na tem Drugih znakov ni. Ali je tudi vas januarske nosečke bolelo? Oz. ali so bili kakšni drugačni znaki? Tale januar je res precej moder tak da navijam še za kakšen .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 21.1.2011 18:23:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Februarja je moj RD in okrog mojega RD bom imela O. Vsaj če računam, da sem imela te dni prvi dan M, ko se je začelo čistiti. Moj 30. RD! To bomo praznovali! Jst nisem imela nobenih znakov za . Isto so se začeli izcedki ene 5 dni pred pričakovano M, potem namesto M vse belo. In test je špkazal . a
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 21.1.2011 18:30:09
|
|
|
|
tedi2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katte tedi2, barvam tudi tebe, da čim prej pride. Ostale, ki čakate - obvezno, zaenkrat je še ni. me pa že drugi dan bolijo joški, pred urco pa me je začelo zvivat, tako da upam da se kmalu prikaži. Potem pa v nove boje. GREMO PUNCE NAVIVAM ZA VSE VAS, NE MI DELAT GUŽVE DRUGI MESEC
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 21.1.2011 19:26:23
|
|
|
|
latka
|
Jaz bom tudi letos praznovala 30.RD! Upam, dam bom končno zagledala in bom drugič postala !
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?