Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 19.1.2011 8:00:35
|
|
|
|
sover
|
Pr nas pa spet čakamo oz. . Jutri je dan D in če se ne bo nič zgodilo, bova med vikendom delala test. Mal me edino skrbi, ker nimam nobenih znakov (niti za eno niti za drugo) in tako je blo že prejšnjo rundo, ko sem dobila šele po 60! dneh. A se da to kako uredit? Tak ciklus je čist predolg ...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 19.1.2011 8:08:31
|
|
|
|
Katte
|
sover - za .
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 19.1.2011 8:48:29
|
|
|
|
Agnes27
|
Živjo, jaz že čist neučakana ampak bo treba potrpet. Mal sem se pozanimala glede vgnezditvene krvavitve in vse sovpada. Sem si rekla, da si ne bom lažnih upov delala predčasno ampak zdaj je kar je ker sem že čist noter padla. Torej…zadnjo M sem imela 21.12.10 in je prišla točno kot urca na 30 dan (ponavadi imam daljše cilke). Torej če je tudi ta mesec točna jo moram ne pričakovati nekje recimo v soboto 22.1. Včeraj, 18.1. sem se rjavo obrisala kar bi lahko bila vgnezditvena…torej 3-4 dni pred M in cca 9 dni po ovulaciji (kar je verjetno tudi bilo saj me je tam okol 9.1. špikalo v jajčnikih). Je bla pa ta »rjavkasta krvavitev« čist kratkotrajna. V bistvu sem na papirju opazila samo enkrat pol pa nič več. Punce držite pesti da je to to. Sam vam lahko tarnam, fantu pa prjatlci ne upam preveč, vsaj fantu ne ker se že tko ful veseli pa nečem še nemu kšnega lažnega upanja dajat. Navijam za vse ki te dni lulate, da malo polepšamo tale januar.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 19.1.2011 10:37:42
|
|
|
|
kejt2
|
Agnes27 držim pesti
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 19.1.2011 13:12:33
|
|
|
|
sover
|
Katte, hvala... Se javim, ko bom vedela, na čem sem. Upam, da se ne bom preselila med II čakamo februarja, ampak v drugo temo. A kaj, ko se nekako nič ne dogaja...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 19.1.2011 15:35:01
|
|
|
|
witch
|
tedi jaz sem pa bila prepričana da je uspelo. da M hirto pride in lahko greš v nove boje. agnes Jaz sem si pa danes privoščila malo razvajanja sem šla na nego obraza z eno fino masažo potem pa še s kolegico na kavo Sem rekla, da to pa moram nujno večkrat ponoviti
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 19.1.2011 15:43:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravček tudi z moje strani, po "dolgem" času se spet malo javim. vsem, ki vam je ta mesec uspelo in veeeliko za tiste ki vam ni. Jaz sem pa že čisto zmešana! Se spomnite, da sem prejšnji teden pisala, da mi je ful čudno, da mi O testi kažejo II pa nimam nič O sluzi, ker ponavadi je imam obiiiilno,.... No, sem mislila, da je ta mesec pač drugačen in da O sluz ni nujna,.... ampak danes pa se mi pojavi točno takšna vlečljiva sluz, ki ponavadi napoveduje O. Nevem več kaj si naj mislim,.... O testov več nimam in si jih več nisem mela namena kupit. Aja je pa danes že 30 dan ciklusa. (za vsak slučaj bo treba na dva dni ta teden, ker več sploh nevem pri čem sem).
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 19.1.2011 15:43:47
|
|
|
|
Anonimen
|
aja anonimna
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 19.1.2011 19:31:19
|
|
|
|
kejt2
|
Anonimna, ne vem, kaj naj ti rečem... Mene so tile O testi samo zmedli. Na koliko časa imaš pa cikel? Kako je pa s sluzjo po zanositvi?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 20.1.2011 7:32:16
|
|
|
|
tedi2
|
jutro punce, da se vam malce javim. Moje še vedno ni... Groza, kadar jo nočeš pride točna kot urica, kadar pa hočeš da se čim prej pojavi pa je ni od nikoder. Višek vsega pa je, da so vsi znaki za prihod izginili . Samo jajčniki me špikajo kot tam ponavadi po oz. nekje pred sredini ciklusa. Mogoče je reakcija ker sem 10 dni nazaj nehala pit čaj in sirup (sem malce preveč odklopila). No upam, da je z mano vse ok in da se ta hodič že enkrat pojavi, da grem v nove boje. Toliko časa mi še NIKOLI ni zamujala-danes je že 35 dan (ciklus pa imam reden na 30 ali pa 31 dan). No, pa še eno vprašanje imam: ROZIKE KJE SE SKRIVATE?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 20.1.2011 8:37:10
|
|
|
|
sasek79
|
Dobro jutro! Tukaj pa debata ni več tako živahna kot je bila. Ali ste se že vse preselile v februar? Mislim, da je seznamček čisto preveč moder in ga bo treba malo roza obarvat. Katera bo prva? Tedi2: Upam, da se pri tebi kmalu vse uredi. Jaz še vedno upam, da je ne boš dobila in boš ugotovila, da si noseča. Agnes27: Držim pesti. tudi za ostale, ki še čakate na . Nekatere ste pisale, da imate sluz ful čudno. Da se vam pojavlja tudi po ovulaciji. To sem jaz tudi opazila. Takoj po je ni. Pojavi se nekje na sredini cikla in je prisotna vse do . Včasih jo je malo več, drugič malo manj. Se mi pa ne zdi nič kaj drugačna kot v času O. Se jo zadnjič prijela in se je potegnila med prsti. Mogoče je nekoliko bolj motna. Jaz mislim, da ni s tem nič narobe. Sicer pa je sluz težko opazovati sedaj, ko se trudimo zanosit in pridno . Pri meni je danes 26. dan cikla. O znakih in počutju pa raje ne bi.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 20.1.2011 9:09:37
|
|
|
|
Katte
|
Jaz sem pa tako preokupirana, da mi čas vse prehitro mineva. V službi je res gužva, pa še v začetku feb. grem na dopust, tako da se še bolj vse mudi. Samo upam, da ne bo kaj neodložljivega prišlo vmes, da ne bom mogla iti. Letalske karte že imava, tako da ni pardona . Poleg tega sva tudi doma ful leteča in kar nekaj obveznosti imam. To pa seveda ne pomeni, da ne razmišljam o ves čas . Samo to, da mi čas prehitro mineva, namesto da bi komaj čakala na dan D. Drugače pa mislim, da je bila O spet bolj zgodaj, ampak lahko se motim. Res nisem v nič več ziher, kot sem bila včasih. Bomo videli še pravi čas. Punce, namesto da bi delala, hodim čekirat sem gor, če je kakšna nova . Dajmo, pluske hočem.
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 20.1.2011 9:18:34
|
|
|
|
sasek79
|
Jaz imam pa trenutno kar preveč časa. Je moj škratek bolan in sva doma. Malo se crkljava, malo igrava. Mamica pa skoz po internetu brska in čaka vesele novičke.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 20.1.2011 9:25:54
|
|
|
|
sasek79
|
Sem šla še enkrat štet in ugotovila, da je danes moj 27. dan cikla. Na 27. dan popoldne sem prejšnji mesec dobila . Nameravam še nekaj dni počakati s testom. Najprej ga bom delala v nedeljo zjutraj.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 20.1.2011 9:43:42
|
|
|
|
kejt2
|
Jest sem tudi v fazi odštevanja- še štiri dni. Počutim se čisto tako kot običajno, tako da... bomo videli. Sem pa tudi sama opazila, da sta morala in navdušenje na forumu nekoliko upadla... Dejmo punce Naj bo končno že spet kakšna . Tedi2 tudi jaz upam, da ugledaš plusek in ne . Še vedno pa ne vem: koliko časa ti zamuja? Ali si ponovila test?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 20.1.2011 10:16:47
|
|
|
|
amon
|
tedi2... dej naredi zavoljo nas še enkrat test. Še vedno upam, da si noseča. Agnes..kako s tabo? No, jaz tudi odštevam dneve. Ampak nisem več tak optimist, ker se počutim čisto normalno, brez znakov. Sem kar malo žalostna. Res me najbrž psiha daje in nisem več sproščena. Je težko odmislit. Za drugi mesec pa tudi ne bova mogla , ker bom odstotna okrog O. Ah.. grem dol. Samo jamram :(.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 20.1.2011 11:00:32
|
|
|
|
Katte
|
amon, jaz imam sicer pred sabo nekaj več dni kot ti, ampak tudi pri meni je tako, da bo naslednji krog vprašljiv, če zdaj ne uspe. Sicer bova z mojim vsaj skupaj v tujini, ampak bo praktično nemogoče takrat, ko bi bilo treba, ker bo skozi nekdo zraven. Grrrr...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 20.1.2011 11:25:32
|
|
|
|
korinca
|
Pozdravljene. Dolgo me spet ni bilo na teh straneh, ker sem se malo umaknila, da ne razmišljam preveč. Danes zjutraj, na dan, ko bi morala priti m, naredim testek in zagledam drugo črtico tako čiiiisto bledo. Testek sem delala z baby checkom. Tele blede črtice so me sicer že medle, ampak na mini bc. Kako naj pripopam slikico, da ocenite?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 20.1.2011 11:38:47
|
|
|
|
korinca
|
sem jo uspela pripopati... Hm, torej je ali ni? Ker vem, da je bilo že veliko bledih črtic, se niti ne upam veseliti...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 20.1.2011 12:07:14
|
|
|
|
jolika
|
pomoje ti lahko kar čestitamo, ker črtica je podobno debela, samo pač malo svetlejša. Samo da je plus!!! Najbolje da kupiš CB pa boš sigurna...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 20.1.2011 12:16:06
|
|
|
|
korinca
|
joj Jolika, ko bi le bilo :) Sem pa ravno ta ponedeljek dobila novo napotnico za neplodnostno, ker mi je lanska potekla... ..Zjutraj naredim še enega Za čestitke vnaprej pa hvala :) Držim pesti tudi za vse vas!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 20.1.2011 12:51:02
|
|
|
|
tedi2
|
korinica tudi jaz drži pesti-samo po meni se zgledovati . Hvala punce ker še vedno navije zame, samo za ta mesec ne pride v poštev več. Samo očitno zamuja. Dobiti bi jo morala v soboto in ponavadi max zamuja 1 dan. Testev pa ne bom več delala ker sem prepričana da nisem , očitno mi že tako deluje na psihi, da še mi je začela zamujati. Digitalni CB je pokazal jasno sliko. Me pa špika vse okrog jajačnikov, ponavadi sem jo preklinjala, zdaj pa si želim, da me čim prej obišče..
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 20.1.2011 12:53:27
|
|
|
|
Katte
|
korinca, tudi jaz ti bom kar čestitala . Bo črtica že bolj vidna jutri zjutraj . Je uspelo naravno? Srečka . Želim ti čudovitih z ravno toliko znaki, da boš vedela, da si noseča .
< Sporočilo je popravil Katte -- 20.1.2011 13:04:39 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 20.1.2011 12:54:41
|
|
|
|
sover
|
tedi2, sva že dve, ki čakava Jaz bi jo morala dobiti te dneve, pa ni še nobenega znaka za to. pa tud nisem, ker tud za to ni nobenega znaka. Sicer bom najbrž naredila CB test med vikendom, ampak bolj zarad G, kot pa kaj drugega
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 20.1.2011 13:00:36
|
|
|
|
korinca
|
Po mesecih klomifena, vseh pregledih iui-jih nam je med pavzo ratalo tole... Enostavno še ne dojemam...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
časikozoKateri je boljši čas zimski ali poletni
zimski (
38%)
poletni (
62%)
Število vseh glasov: 143Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!