|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo januarja 2011
19.1.2011 8:00:35   
sover
Pr nas pa spet čakamo user posted image  oz. user posted image . Jutri je dan D in če se ne bo nič zgodilo, bova med vikendom delala test. Mal me edino skrbi, ker nimam nobenih znakov (niti za eno niti za drugo) in tako je blo že prejšnjo rundo, ko sem dobila user posted image  šele po 60! dneh. A se da to kako uredit? Tak ciklus je čist predolg ...user posted image

(odgovor članu sashy)
Neposredna povezava do sporočila: 726
19.1.2011 8:08:31   
Katte
sover - user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  za user posted image .

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu sover)
Neposredna povezava do sporočila: 727
19.1.2011 8:48:29   
Agnes27

Živjo,
jaz že čist neučakana ampak bo treba potrpet. user posted image Mal sem se pozanimala glede vgnezditvene krvavitve in vse sovpada. Sem si  rekla, da si ne bom lažnih upov delala predčasno ampak zdaj je kar je ker sem že čist noter padla. Torej…zadnjo M sem imela 21.12.10 in je prišla točno kot urca na 30 dan (ponavadi imam daljše cilke). Torej če je tudi ta mesec točna jo moram ne pričakovati nekje recimo v soboto 22.1. Včeraj, 18.1. sem se rjavo obrisala kar bi lahko bila vgnezditvena…torej 3-4 dni pred M in cca 9 dni po ovulaciji (kar je verjetno tudi bilo saj me je tam okol 9.1. špikalo v jajčnikih). Je bla pa ta »rjavkasta krvavitev« čist kratkotrajna. V bistvu sem na papirju opazila samo enkrat pol pa nič več. Punce držite pesti da je to to.

Sam vam lahko tarnam, fantu pa prjatlci ne upam preveč, vsaj fantu ne ker se že tko ful veseli pa nečem še nemu kšnega lažnega upanja dajat.

Navijam za vse ki te dni lulate, da malo polepšamo tale januar.user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 728
19.1.2011 10:37:42   
kejt2
Agnes27 držim pesti user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Agnes27)
Neposredna povezava do sporočila: 729
19.1.2011 13:12:33   
sover
Katte, hvala... Se javim, ko bom vedela, na čem sem. Upam, da se ne bom preselila med II čakamo februarja, ampak v drugo temo. A kaj, ko se nekako nič ne dogaja...user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 730
19.1.2011 15:35:01   
witch
tedi jaz sem pa bila prepričana da je uspelo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da M hirto pride in lahko greš v nove boje.

agnes user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem si pa danes privoščila malo razvajanja user posted image sem šla na nego obraza z eno fino masažo user posted image potem pa še s kolegico na kavo user posted image Sem rekla, da to pa moram nujno večkrat ponoviti user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu tedi2)
Neposredna povezava do sporočila: 731
19.1.2011 15:43:20   
Anonimen
Pozdravček tudi z moje strani,

po "dolgem" času se spet malo javim. user posted image vsem, ki vam je ta mesec uspelo in veeeliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tiste ki vam ni.

Jaz sem pa že čisto zmešana! user posted image   Se spomnite, da sem prejšnji teden pisala, da mi je ful čudno, da mi O testi kažejo II pa nimam nič O sluzi, ker ponavadi je imam obiiiilno,.... No, sem mislila, da je ta mesec pač drugačen in da O sluz ni nujna,.... ampak danes pa se mi pojavi točno takšna vlečljiva sluz, ki ponavadi napoveduje O. user posted image Nevem več kaj si naj mislim,.... O testov več nimam in si jih več nisem mela namena kupit. Aja je pa danes že 30 dan ciklusa.  (za vsak slučaj bo treba user posted image na dva dni ta teden, ker več sploh nevem pri čem sem).

(odgovor članu witch)
  Neposredna povezava do sporočila: 732
19.1.2011 15:43:47   
Anonimen
aja anonimna user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 733
19.1.2011 19:31:19   
kejt2
Anonimna, ne vem, kaj naj ti rečem... Mene so tile O testi samo zmedli.

Na koliko časa imaš pa cikel? Kako je pa s sluzjo po zanositvi?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 734
20.1.2011 7:32:16   
tedi2
jutro punce, da se vam malce javim. Moje user posted image  še vedno ni... Groza, kadar jo nočeš pride točna kot urica, kadar pa hočeš da se čim prej pojavi pa je ni od nikoder. Višek vsega pa je, da so vsi znaki za prihod izginiliuser posted image . Samo jajčniki me špikajo kot tam ponavadi po user posted image  oz. nekje pred sredini ciklusa. Mogoče je reakcija ker sem 10 dni nazaj nehala pit čaj in sirup (sem malce preveč odklopila). No upam, da je z mano vse ok in da se ta hodič že enkrat pojavi, da grem v nove boje. Toliko časa mi še NIKOLI ni zamujala-danes je že 35 dan (ciklus pa imam reden na 30 ali pa 31 dan).
No, pa še eno vprašanje imam: ROZIKE KJE SE SKRIVATE?
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kejt2)
Neposredna povezava do sporočila: 735
20.1.2011 8:37:10   
sasek79
Dobro jutro!

Tukaj pa debata ni več tako živahna kot je bila. Ali ste se že vse preselile v februar? user posted image

Mislim, da je seznamček čisto preveč moder in ga bo treba malo roza obarvat. Katera bo prva? user posted image

Tedi2: Upam, da se pri tebi kmalu vse uredi. Jaz še vedno upam, da je ne boš dobila in boš ugotovila, da si noseča. user posted image

Agnes27: Držim pesti. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  tudi za ostale, ki še čakate na user posted image .

Nekatere ste pisale, da imate sluz ful čudno. Da se vam pojavlja tudi po ovulaciji. To sem jaz tudi opazila. Takoj po user posted image  je ni. Pojavi se nekje na sredini cikla in je prisotna vse do user posted image . Včasih jo je malo več, drugič malo manj. Se mi pa ne zdi nič kaj drugačna kot v času O. Se jo zadnjič prijela in se je potegnila med prsti. Mogoče je nekoliko bolj motna. Jaz mislim, da ni s tem nič narobe. Sicer pa je sluz težko opazovati sedaj, ko se trudimo zanosit in pridno user posted image .

Pri meni je danes 26. dan cikla. O znakih in počutju pa raje ne bi. user posted image

(odgovor članu tedi2)
Neposredna povezava do sporočila: 736
20.1.2011 9:09:37   
Katte
Jaz sem pa tako preokupirana, da mi čas vse prehitro mineva. V službi je res gužva, pa še v začetku feb. grem na dopust, tako da se še bolj vse mudi. Samo upam, da ne bo kaj neodložljivega prišlo vmes, da ne bom mogla iti. Letalske karte že imava, tako da ni pardona user posted image . Poleg tega sva tudi doma ful leteča in kar nekaj obveznosti imam.
To pa seveda ne pomeni, da ne razmišljam o user posted image  ves čas user posted image . Samo to, da mi čas prehitro mineva, namesto da bi komaj čakala na dan D. Drugače pa mislim, da je bila O spet bolj zgodaj, ampak lahko se motim. Res nisem v nič več ziher, kot sem bila včasih. Bomo videli še pravi čas.
Punce, namesto da bi delala, hodim čekirat sem gor, če je kakšna nova user posted image . Dajmo, pluske hočem.

Still hoping.

(odgovor članu sasek79)
Neposredna povezava do sporočila: 737
20.1.2011 9:18:34   
sasek79
Jaz imam pa trenutno kar preveč časa. Je moj škratek bolan in sva doma. Malo se crkljava, malo igrava. Mamica pa skoz po internetu brska in čaka vesele novičke. user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 738
20.1.2011 9:25:54   
sasek79
Sem šla še enkrat štet in ugotovila, da je danes moj 27. dan cikla. Na 27. dan popoldne sem prejšnji mesec dobila user posted image . Nameravam še nekaj dni počakati s testom. Najprej ga bom delala v nedeljo zjutraj.

(odgovor članu sasek79)
Neposredna povezava do sporočila: 739
20.1.2011 9:43:42   
kejt2
Jest sem tudi v fazi odštevanja- še štiri dni.
Počutim se čisto tako kot običajno, tako da... bomo videli.

Sem pa tudi sama opazila, da sta morala in navdušenje na forumu nekoliko upadla... Dejmo punce Naj bo končno že spet kakšna .

Tedi2 tudi jaz upam, da ugledaš plusek in ne . Še vedno pa ne vem: koliko časa ti zamuja? Ali si ponovila test?

(odgovor članu sasek79)
Neposredna povezava do sporočila: 740
20.1.2011 10:16:47   
amon
tedi2... dej naredi zavoljo nas še enkrat test. Še vedno upam, da si noseča.
Agnes..kako s tabo?

No, jaz tudi odštevam dneve. Ampak nisem več tak optimist, ker se počutim čisto normalno, brez znakov. Sem kar malo žalostna.
Res me najbrž psiha daje in nisem več sproščena. Je težko odmislit. Za drugi mesec pa tudi ne bova mogla user posted image , ker bom odstotna okrog O.
Ah.. grem dol. Samo jamram :(.

(odgovor članu kejt2)
Neposredna povezava do sporočila: 741
20.1.2011 11:00:32   
Katte
amon, jaz imam sicer pred sabo nekaj več dni kot ti, ampak tudi pri meni je tako, da bo naslednji krog vprašljiv, če zdaj ne uspe. Sicer bova z mojim vsaj skupaj v tujini, ampak bo praktično nemogoče user posted image  takrat, ko bi bilo treba, ker bo skozi nekdo zraven. Grrrr...

Still hoping.

(odgovor članu amon)
Neposredna povezava do sporočila: 742
20.1.2011 11:25:32   
korinca
Pozdravljene.
Dolgo me spet ni bilo na teh straneh, ker sem se malo umaknila, da ne razmišljam preveč.
Danes zjutraj, na dan, ko bi morala priti m, naredim testek in zagledam drugo črtico tako čiiiisto bledo. Testek sem delala z baby checkom. Tele blede črtice so me sicer že medle, ampak na mini bc.
Kako naj pripopam slikico, da ocenite?

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 743
20.1.2011 11:38:47   
korinca
user posted image

sem jo uspela pripopati...

Hm, torej je ali ni? Ker vem, da je bilo že veliko bledih črtic, se niti ne upam veseliti...

(odgovor članu korinca)
Neposredna povezava do sporočila: 744
20.1.2011 12:07:14   
jolika
pomoje ti lahko kar čestitamo, ker črtica je podobno debela, samo pač malo svetlejša. Samo da je plus!!!user posted image user posted image
Najbolje da kupiš CB pa boš sigurna...

(odgovor članu korinca)
Neposredna povezava do sporočila: 745
20.1.2011 12:16:06   
korinca
joj Jolika, ko bi le bilo :)

Sem pa ravno ta ponedeljek dobila novo napotnico za neplodnostno, ker mi je lanska potekla...
..Zjutraj naredim še enega user posted image

Za čestitke vnaprej pa hvala :)

Držim pesti tudi za vse vas!

(odgovor članu jolika)
Neposredna povezava do sporočila: 746
20.1.2011 12:51:02   
tedi2
korinica tudi jaz drži pesti-samo po meni se zgledovatiuser posted image .
Hvala punce ker še vedno navije zame, samo za ta mesec ne pride v poštev več. Samo user posted image  očitno zamuja. Dobiti bi jo morala v soboto in ponavadi max zamuja 1 dan. Testev pa ne bom več delala ker sem prepričana da nisem user posted image , očitno mi že tako deluje na psihi, da še user posted image  mi je začela zamujati. Digitalni CB je pokazal jasno sliko. Me pa špika vse okrog jajačnikov, ponavadi sem jo preklinjala, zdaj pa si želim, da me čim prej obišče..

(odgovor članu korinca)
Neposredna povezava do sporočila: 747
20.1.2011 12:53:27   
Katte
korinca, tudi jaz ti bom kar čestitala user posted image  user posted image  user posted image . Bo črtica že bolj vidna jutri zjutraj user posted image .
Je uspelo naravno? Srečka user posted image . Želim ti čudovitih user posted image  z ravno toliko znaki, da boš vedela, da si noseča user posted image .

< Sporočilo je popravil Katte -- 20.1.2011 13:04:39 >

Still hoping.

(odgovor članu korinca)
Neposredna povezava do sporočila: 748
20.1.2011 12:54:41   
sover
tedi2, sva že dve, ki čakava user posted image

Jaz bi jo morala dobiti te dneve, pa ni še nobenega znaka za to. user posted image  pa tud nisem, ker tud za to ni nobenega znaka. Sicer bom najbrž naredila CB test med vikendom, ampak bolj zarad G, kot pa kaj drugega

user posted image user posted image

(odgovor članu tedi2)
Neposredna povezava do sporočila: 749
20.1.2011 13:00:36   
korinca
Po mesecih klomifena, vseh pregledih iui-jih nam je med pavzo ratalo tole... Enostavno še ne dojemam...

(odgovor članu sover)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

časi
kozo

Kateri je boljši čas zimski ali poletni

zimski (38%)

poletni (62%)

Število vseh glasov: 143

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!