Patrisha
|
ojla, da se se malo javim. No ko sem doma, sem precej ok - oz. super. Tamala lepo rogovili po trebuhu tak, da me vsaj to pomirja . SIcer pa res je, otrok vzame tolko koliko rabi nic vec nic manj. Moj pritisk je cist ok! zjutraj sem imela 122/85, zdaj 112/84.. sicer so me nasopali z tabletami in jih NE BOM JEMALA 3 X NA DAN, PA DA SE NA GLAVO POSTAVIJO!!! tablete za nizanje pritiska.. danes sem sicer eno zjutraj vzela, popoldne pa bom poklicala kolegico ki dela v P in se malo bolj pozanimala, ce je to smiselno.. upam, da lepo raste puza mala, v pondelk je blo 2100 zdaj upam, na kaki g vec :). Sicer mi ena zdravnica, pac ta, ko me je sprejela ni znala niti povedat kako je z to tezo.. al je nevarno in kriticno ali ne... joj tak sem bla jezna ko pes!! nvem al so nesposobni nekateri, al jim je tolk vseeno al kaj.. sicer morem rect, da v LJ P so pa babice, babicarji - za 2 vem - Teyla ce je se kaki me popravi in sestre so super!! edini ki te razumejo!! jaz ko sem tolko pretulila, so me jemali vn ko so sli na cik, da smo se malo pogovarjali itd. Ker hoces ali noces, prekleto tesko je biti v sobi z puncami, ki stokajo in nvem kaj se, cakajo na porod itd, ti pa si tam tak malo, da te gledajo.. se zavedam, da to se pride, ampak je prehud sok naenkrat! ampak smila nimajo, ti kr butnejo koga hocejo noter.. sicer na koncu so vidli kaka sem, pa so se izogibali..pa punce ko so tam, to se bi samo o porodu pogovarjale, tako, da sem tudi sama vec casa prezivela v sobi zaprta, da cim manj vidim in slisim. sicer pa hvala vsem za lepe misli in zelje tako, da zdaj sem prbita na postli, ceprav, sem rekla, da morem malo na sprehod ven - mislim, da mi nebi smel skodit? ali? sej na koncu vec ne ves kaj je ok in kaj ne.. joj tile zdravniki!! aja da se to omenim, vsakemu je skoraj jasno, da mas povisan pritisk ko samo vidis zdravnika! no vsaj jaz.. priznam, mi je zelo neprijetno ko vem, da mi bodo kaj sarli itd. in ne njih bas boli, namecejo ti zdravila in nvem kaj se, ko mas povisan pritisk, namesto, da bi te dali domov, ko vsi vemo, da doma si itaq najbolj kul. Nvem al oni to ne razumejo ali pa si jaz to drugace razlagam..
< Sporočilo je popravil Patrisha -- 20.1.2011 13:18:29 >
|