|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrski malčki 2010
19.1.2011 11:21:45   
zori82
jutro

evo pa sva nazaj z UZ...oba kolka sta 1A jeeeeejuser posted image user posted image
prideva tja in ji dam pajacka dol pa neki oreng prismrdi user posted image user posted image user posted image ...se je fajn pokakala (ni od sobote) tako da user posted image user posted image še za to user posted image user posted image

drugač pa zdj spi (ob pomoči fena na youtube), ker je drugač skoz napanje in ne more, če pa izklopim se pa v sekundi zbudi (me že oreng ušesa bolijo)

sm pa opazla da odkar so krči full slabo je in manj pogosto (nekje na 4 ure), če ji pa ponudim prej pa ne sprejme. Predvčerjšnjem in včeri sm jo zbudla ob 22 al pa 23 (spat je šla ob 20, pojedla skoraj nič) in jo dala na zizo, ker drugač bi se ona zbudla šele ob 1. No in je lepo jedla in se kljub temu zbudla ob 1 (ma uro v riti) pa tud jedla. Uglavnem čez noč full lepo in velik poje, čez dan je pa kr neki in mi ni čist nič jasno (dans je jedla ob 8 in pojedla 120ml), zdj pa čakam kdaj bo rita lačna (sm ji zdj ponudla pa noče). Me je full strah da ne bojo gramčki šli dol namesto goruser posted image .

šibam polento narest da malo pojem preden se zbudi

hmmm  a se dež pripravlja al se men sam zdi...pa neee nooo hočem sončkaaauser posted image

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
19.1.2011 11:24:58   
zori82
IZVIRNO SPOROČILO: emma83

Jutro oz. že dan!

Ta noč je bila kr neki, začel se je že sinoči, ko je pred spanjem spil samo 60 ml in valda da to ne drži tako dolgo kot 120 ml, prvič se je zbudil ob 23h, pol ob 1h, pol ob 4h (sem ga previla takrat), pol bi se pa on kr igral ob 4h ponoči user posted image , sem ga prepričala, da je spanec Ok in sva pol potegnila do 8h. Sicer je pa Liam že odspal svoj dopoldanski spanec, trajal je sicer samo 1 uro ampak naj mu bo. Malo še počakam, da se dvignejo temperature pol pa pičiva na zrak.

Lep dan punce, jaz že pogrešam sonček.

kot da bi Nijo opisovala...ta se tud začne pogovarjat js pa koma zraven user posted image user posted image jo pustim da malo čeblja (nekje 10min) pol ji dam dudico (prej jo noče dokler ne pove svoje) in v sekundi zaspiuser posted image user posted image

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
19.1.2011 13:37:29   
škorpijonček_

IZVIRNO SPOROČILO: zori82

jutro

evo pa sva nazaj z UZ...oba kolka sta 1A jeeeeejuser posted image user posted image
prideva tja in ji dam pajacka dol pa neki oreng prismrdi user posted image user posted image user posted image ...se je fajn pokakala (ni od sobote) tako da user posted image user posted image še za to user posted image user posted image

drugač pa zdj spi (ob pomoči fena na youtube), ker je drugač skoz napanje in ne more, če pa izklopim se pa v sekundi zbudi (me že oreng ušesa bolijo)

sm pa opazla da odkar so krči full slabo je in manj pogosto (nekje na 4 ure), če ji pa ponudim prej pa ne sprejme. Predvčerjšnjem in včeri sm jo zbudla ob 22 al pa 23 (spat je šla ob 20, pojedla skoraj nič) in jo dala na zizo, ker drugač bi se ona zbudla šele ob 1. No in je lepo jedla in se kljub temu zbudla ob 1 (ma uro v riti) pa tud jedla. Uglavnem čez noč full lepo in velik poje, čez dan je pa kr neki in mi ni čist nič jasno (dans je jedla ob 8 in pojedla 120ml), zdj pa čakam kdaj bo rita lačna (sm ji zdj ponudla pa noče). Me je full strah da ne bojo gramčki šli dol namesto goruser posted image .

šibam polento narest da malo pojem preden se zbudi

hmmm  a se dež pripravlja al se men sam zdi...pa neee nooo hočem sončkaaauser posted image

Tole je pa kot da bi zase pisala. HB za fen, kadar nič druzga ne pomaga. Pa tudi je full ponoči, čez dan pa se mi zdi, da ne dovolj, sam na pregledu so kontroliral, pa je rekla, da je OK, bomo videl na naslednjem. Tudi kaka zdaj bolj poredko, od prej ko je 5-8/dan, sedaj še 1-3/dan, pa ravno ponoči ko sem ga dojila, je naredil oreng kupček. 

Drgač pa v naših koncih že škropi, sva šla takoj s sprehoda proti domu.

(odgovor članu zori82)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
19.1.2011 14:00:54   
emma83
Midva sva tudi že nazaj s sprehoda, ker je začelo narahlo pršiti, sicer imam dežno prevleko ampak sem obsojena na očala dokler se mi herpes ne pocajta in mi ni glih po dežju z očali špancirat, ker imam šipce takoj mokre.

Mali spi v košari, jaz pa kuham kosilo (lazanja).

Prej sem pozabla napisat, da je pa danes moj sonček star že 3 mesece user posted image user posted image user posted image , madona kako gre tole hitro, čist prehitro za moje pojme.

(odgovor članu škorpijonček_)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
19.1.2011 14:02:04   
aleunam
Jaz sem prej hotela iti z vozičkom v trgovino, pa se je čudno delalo in sem raje naredila par krogov ob hiši. No, prideva noter, pa začne deževati. Zdaj mi pančka, jaz pa kuham juho, pečem ribe in krompir (na kocke narezanega prelijem z kislo smetano, jajcem in sirom). Nič kaj dietno. user posted image  Pa nasploh sem danes bolj po vremenu, sem spila že dve user posted image  in ravnokar pojedla vrstico čokolade. user posted image  user posted image

Alarm, še dobro, da imam vse v pečici. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1355
19.1.2011 14:08:21   
škorpijonček_

IZVIRNO SPOROČILO: aleunam

Jaz sem prej hotela iti z vozičkom v trgovino, pa se je čudno delalo in sem raje naredila par krogov ob hiši. No, prideva noter, pa začne deževati. Zdaj mi pančka, jaz pa kuham juho, pečem ribe in krompir (na kocke narezanega prelijem z kislo smetano, jajcem in sirom). Nič kaj dietno. user posted image  Pa nasploh sem danes bolj po vremenu, sem spila že dve user posted image  in ravnokar pojedla vrstico čokolade. user posted image  user posted image

Alarm, še dobro, da imam vse v pečici. user posted image

No, tud jst sem imela mir, ravn da prpravim in dam v pečico...delam musako. Tudi polijem s smetano in jajco. Sam čokolade pa nimam nobene doma user posted image , če ne je ziher ne bi blo več.

A kava kaj deluje na bebice? Da oni posledično ne morjo spat? Jst sem ene tri odkar dojim spila, pa še nisem povezala...morda pa

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
19.1.2011 14:21:43   
emma83

Zdaj mi pančka, jaz pa kuham juho, pečem ribe in krompir (na kocke narezanega prelijem z kislo smetano, jajcem in sirom). Nič kaj dietno. user posted image  Pa nasploh sem danes bolj po vremenu, sem spila že dve user posted image  in ravnokar pojedla vrstico čokolade. user posted image  user posted image

Jaz bi pa to zdaj jedla, se mi kar sline cedijo.

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
19.1.2011 15:58:29   
aleunam
IZVIRNO SPOROČILO: škorpijonček_
A kava kaj deluje na bebice? Da oni posledično ne morjo spat? Jst sem ene tri odkar dojim spila, pa še nisem povezala...morda pa

Tudi jaz ne. Prvi mesec je nisem pila, potem pa eno na dan, včasih (tako kot danes) pa dve. user posted image  Ampak, če jo želim v miru spiti in zraven pojesti zajtrk, je najboljše, da se dokončno prebudim ob pol 7h, ko se mali naje. Potem zaspi še do osmih, jaz pa lahko spijem user posted image  brez njefa v naročju. Se pa zgodi, da kak dan vase zmečem hrano kar stoje. user posted image

Emma, mi od poroda naprej jemo ribe vsaj enkrar na teden. V začetku namreč zaradi dojenja nisem vedela kj sploh bi, da ga ne bi šraufalo, pa smo potem nabavili ful rib. Ampak jemo povečini fileje, jaz pa bi še kakšno drugo. Ima katera kak "spešl" recept in za katero vrsto rib? Dobre so mi tudi škarpene in postrv, a bi še kakšno poskusla.

< Sporočilo je popravil aleunam -- 19.1.2011 16:02:12 >

Neposredna povezava do sporočila: 1358
19.1.2011 16:40:41   
pikizenc
IZVIRNO SPOROČILO: zori82

ojla

aaaaaaaaa pa to ni res...že cel teden ma Nija krče in to full user posted image user posted image ...nič mi ni jasno več, kr naenkrat so se začeli...al je možno, ker sem začela nazaj mleko pit (naj neham)user posted image user posted image Me tako user posted image boli da vam povedat ne morem, se delam močno navzven, v sebi pa user posted image user posted image

majabar res je pravi sonček....pa srečno pot vama želim

UZ kolkov v Lj a ste že meli...mi lahko katera napiše kako to poteka, da se psihično pripravimuser posted image

Res je to en dva tri, sam pri nas so v ZD ga dal v eno tako plastično zadevo, da je ležal na boku. To je edin mal čudn zgledal ...

(odgovor članu zori82)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
19.1.2011 18:18:35   
Majchi
Jaz sem pa dons vse zlikala (ene 3 žehte), potem hitro kosilo skuhala in potem glih napokam Lano in Lukata, da gremo ven in vidim, da dežujeuser posted image . Bemtiš, sem tok časa motovilila doma z drugimi stvarmi, da sem se zafrknilauser posted image . No, pa sem tamauga dala v sleepyja, Lani palerino gor, pa smo šli kar po dežju. Sprehod je bil, ampak par kilometrov vozičkanja pa žal ne.

Drugač sem pa ful vesela, ker sem ta ponedeljek spet z Montijem začela (vmes sem namreč že oreng bluzila), pa je šlo takoj dol 2 kile in pol dol. Od poroda do zdaj sem vse skupaj zgubila 16 kg, še 15 pa jih hočem, ker imam nekaj grehov še od prej. In zdaj imam natančen načrtuser posted image . ...in trenutno še voljo. Aja, pa trebušnjakce že tud delamuser posted image . Se mi je glih včer moj režal, ko sem jih delala. No vidte, in pol naj zumbo plešem pred njimuser posted image . Đizususer posted image !

(odgovor članu pikizenc)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
19.1.2011 19:13:52   
november2010
Hej!

jaz sem danes tudi do konca izkoristila vreme dokler še ni deževalo. sva šli še z eno kolegico skupaj vozičkat in ravno ko sva prišli do avtomobilov je začelo rositi :)

majchi - pridna, pridna.... čeprav se bojim da če 15 kg shujšaš te pol sploh vidt več ne bo :)) jaz sem pa tudi danes eno sorodnico klicala, k sem ji že dolgo nazaj orbitrek posodila, pa ga grem v petek iskat. Ker za tečt se v tem trenutku mi ne uspe zorganizirat, enostavno je prej dneva konec ;)

naš Adam je imel očitno danes bolj slab dan, ker se je celo popoldne jokal, pa skoz ga je bilo treba po rokah nosit..... zdaj je končno zaspal...

Zdaj pa letim mal stvari po stanovanju skup zmetat...
lp

www.petjenaporoki.si

FB http://www.facebook.com/porocnaglasba

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
19.1.2011 19:37:08   
naša beba
Meni se pa zdi, da naše malčke te dni daje luna user posted image user posted image user posted image

Naša je tudi od včeraj prav resna tečka. Bi se rada priklopila na zizo, pa ko pride blizu, začne kričat in ne zapre ust... dere se pa tako, da ji zraka zmanjkuje... pol jo je pa treba dvignit na ramo, kot za kupček, pa seveda vsaj stat, če ne hodit z njo. Včasih mi jo uspe pretentat z dudo ali pa sladkimi kapljicami, največ pa se preda ko je že dost utrujena.
Tako da smo danes po dolgem času spet prakticirali napo... je bila bolj pri roki kot fen...

Sem pa prej popoldne tudi jaz imela delodiš z likalnikom... pa sem ugotovila, da sem en kupček pozabila.. nič usodnega...

Sprehod je pa pri nama odpadel, ker sva zjutraj do devetih spali... je bilo ponoči bolj tako-tako. Snežit je pa začelo okoli pol enajstih.

Ajajaj, telovadba, ne vem kdaj se bol tega lotila. Že to, da se moram diete držat mi je preveč. Sem mislila, da bom kak kg zgubila zdaj, pa nič ne kaže na to. user posted image Me je pa kr groza ko pogledam kak trebuh mi je ostal... fulll mam strij in ohlapne kože... saj kakega sikspeka tud prej nisem imela, ampak to bo pa potrebna disciplina (pa ni to moja prijateljica)user posted image

Jaz sem danes tudi dve skodelici user posted image , mi je še popoldne zadišala. Upam, da Eme ne zadrogiram in bo pol celo noč ko čukec pokonci...

Za kosilo sem pa hotela palačinke spečt. In ker ne smem ne jajc in ne mleka je bil to cel projekt!!!! Nabavila sem mleko brez laktoze in jajčni nadomestek in že masa ni bila ničemur podobna. Peklo se pa sploh ni, kar nekaj sem pacala po ponviuser posted image user posted image tako da sem ene tri vrgla v smeti, ker so se mi na teflon prismodile!!!! Pol mi je ena ratala, končno. Za user posted image sem pa pol še eno normalno maso pripravila.
O okusu a ne bom kaj ekstra razpravljala... ni vredno... jajce so zakon!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu november2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
19.1.2011 19:50:23   
zori82
hitro eno user posted image temenca....sm opazla da se počasi neki dela pa sm ji zdj namzala z mandljevim oljem...je to OKuser posted image Kdaj pa morm počesat, pred, med al po kopanjuuser posted image

(odgovor članu naša beba)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
19.1.2011 21:11:46   
Majchi
Zori, mi smo jih tud imel, pa nam jih je kar ratal iztrebit. Jaz sem uporabila Mustelin šampon v peni. Med kopanjem sem ga dala gor za minutko in potem sprala. Potem sem vseen še z mandljevim oljem glavico namazala, pa mal razčesala z mehko krtačo, pa še s tetra plenico zdrgnila. In tako enih 5 večerov in je mir. Mislim, da sem danes zadnjič.
Če boš samo z oljem probala, ga nanesi pred kopanjem, da se že mal odmoči, potem pa nežno zdrgni.

(odgovor članu zori82)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
20.1.2011 8:04:49   
aleunam
Jutro!

Danes pa potrebujem dvojno user posted image . Kakšna noč, je ne pomnim od porodnišnice... Mark se mi je zbujal na uro in pol, komaj dihal z polnim noskom, bog ne daj, da bi mu ga pucala, ker se je drl kot user posted image , jedel ni skoraj nič... Z noskom imava probleme že tri tedne, pa se res ne moreva znebiti tega. Vsako noč je huje, kljub čiščenju, vlaženju zraka... Na srečo do danes ni bilo vročine, ušesa so "čista", upam, da vsaj tako ostane. Sem se pa že morala opravičiti, da me ne bo na čvek danes. Pa tako sem se veselila, da se bomo pogovarjale o user posted image , brez da bi komu šlo na živce in komentarjev, da so nekoč "otroci preživeli tudi brez fiziološke". user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: naša beba
Za kosilo sem pa hotela palačinke spečt. In ker ne smem ne jajc in ne mleka je bil to cel projekt!!!! Nabavila sem mleko brez laktoze in jajčni nadomestek in že masa ni bila ničemur podobna. Peklo se pa sploh ni, kar nekaj sem pacala po ponviuser posted image user posted image tako da sem ene tri vrgla v smeti, ker so se mi na teflon prismodile!!!! Pol mi je ena ratala, končno. Za user posted image sem pa pol še eno normalno maso pripravila.
O okusu a ne bom kaj ekstra razpravljala... ni vredno... jajce so zakon!!! user posted image user posted image user posted image

Ko sem bila pridna in se jedla po montignacovi metodi, sem si palačinke delala iz polnozrnate moke, tudi brez jajc in mleka. Dodala sem samo sol, malo fruktoze in radensko (narejene z vodo se niso zapekle). Najprej mi ni uspevalo, z malo vaje pa jo je šlo celo obrniti, še boljše pa mi je bilo kot šmorn. user posted image

Grem pit user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1365
20.1.2011 9:37:30   
kapesanta

IZVIRNO SPOROČILO: Majchi

Zori, mi smo jih tud imel, pa nam jih je kar ratal iztrebit. Jaz sem uporabila Mustelin šampon v peni. Med kopanjem sem ga dala gor za minutko in potem sprala. Potem sem vseen še z mandljevim oljem glavico namazala, pa mal razčesala z mehko krtačo, pa še s tetra plenico zdrgnila. In tako enih 5 večerov in je mir. Mislim, da sem danes zadnjič.
Če boš samo z oljem probala, ga nanesi pred kopanjem, da se že mal odmoči, potem pa nežno zdrgni.

mi smo tud vceri prvic mazali - no Sari ne morem nc pustit na laseh, tko da zna dali trajat da se jih znebimo... Je bla grozna za vidit, vse mastno, ljak

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
20.1.2011 9:50:46   
naša beba

Ko sem bila pridna in se jedla po montignacovi metodi, sem si palačinke delala iz polnozrnate moke, tudi brez jajc in mleka. Dodala sem samo sol, malo fruktoze in radensko (narejene z vodo se niso zapekle). Najprej mi ni uspevalo, z malo vaje pa jo je šlo celo obrniti, še boljše pa mi je bilo kot šmorn. user posted image

Grem pit user posted image .

Ok, ko se mi jih bo spet zaluštalo, grem nabavit še to dvoje. Saj res ni blo variante, da jih obrnem!!!!!!!

Jaz grem pa kuhat user posted image . Očke se nočejo do konca odpret...

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
20.1.2011 9:58:21   
ljubljana
Za temenico je najboljša Mustela. Sem pri prejšnjem otroku Mustelino kremo gor namazala Pustila gor čez noč ( je imel kapico na glavi) zjutraj umila in je ni bilo več, čez 3 tedne ponovila pa smo se je za vedno znebili. Olje pa baje pomaga samo za razčesavanje, drugače pa zamaši pore in se potem še bolj temenica dela.
Šampon: http://www.moja-lekarna.com/p-931-mustela-peneci-sampon.aspx
Krema: http://www.moja-lekarna.com/p-2903-mustela-stelaker-krema-proti-temenici-40-ml.aspx

< Sporočilo je popravil ljubljana -- 20.1.2011 10:07:53 >

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
20.1.2011 10:17:18   
aleunam
Ok, ko se mi jih bo spet zaluštalo, grem nabavit še to dvoje. Saj res ni blo variante, da jih obrnem!!!!!!!

Jaz grem pa kuhat user posted image . Očke se nočejo do konca odpret...

Saj če lahko ješ navaden sladkor, daj kar tega v zmes. Če maš rada pz moko, ti bodo dobre, sicer pa sem jaz naredila malenkost gostejšo zmes kot pri navadnih palačinkah, pa tudi tankih mi ni uspelo narediti. user posted image  

Uf, jaz bom zgleda morala še eno kavo spiti. Danes je en tistih dni, ko mam vse v razsulu, hiša kot bi šel tornado čez, pa bo tako kar ostalo oz pospravim samo najvidnejše user posted image , Mark pa tudi ni čist ok. Mi je nazadnje jedel ob pol 7h, ob 9h pa ni hotel, čeprav je to ponavadi njegova ura. Sem ga morala kar po rokah nositi, da se je umiril in zaspal. Bošček moj mali, vidim, da se ne počuti najboljše. user posted image  Vsaj čebljal je malo med jutranjim umivanjem. Danes bo res dan za cartanje.

Neposredna povezava do sporočila: 1369
20.1.2011 11:43:44   
Renesme**
temenca- naš jih ima tudi, se spravljam, da ga s kremo od Mustele namažem, ker drugo tako ne pomaga- Tinkaro sem 1x in nikoli več, ker je šlo vse dol in jih ni več imela (je pa imela tudi ful čupco)

plenice- jaz imam trenutno od Pampers št.3 bele, pa od Mullerja pa od Leclerca, najboljše so Pamperske, pri Mullerjevih gre vedno nekaj mimo, od Leclerca so pa velike- ampak vzorec gor je pa lepuser posted image (pri tamali sem imela Leclercove za na morje, da je po plaži v njih španciralauser posted image )

vit. D3- našga tud zvija ko mu ga dam, ampak bom zdaj kar vztrajala, kaj pa čmo, sej še ene par tednov pa ne bo več krčkov....

Jaz bi tudi mogla na dieto, pa trenutno ravno obratno počnemuser posted image , ker sem na ATB in tamali ne pije mojega mleka, se jaz bašem s čokolado, še dobr, da je danes zadnji danuser posted image

Danes je imel spet čudovito noč, je spal od 21-6-9:30...zmeraj bolj pa rabi tišino in temo, da lahko zaspi in spi...

Tinkara 9.10.2006
Bastian 5.11.2010

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
20.1.2011 11:49:16   
Renesme**
ritem- čez dan nimava ritma, je na ca.2-3ure, ponoči pa je med 4-5uro ponavadi, odvisno kdaj je zvečer nazadnje jedel, če se zbudi ob 3:30, mu dam dudo....tako da se edino ponoči držim tega, da ne je prej, ker me je pri Tinkari izučilo. Najprej je jedla ob 5ih, potem ob 4:30, pa ob 4:00, pa je to uro kar nazaj pomikala in se zmeraj bolj zgodaj zbujala...če je danes zdržal 9 ur brez hrane, jih lahko tudi drugič 5...
Pa ne jemljem ga več k sebi v posteljo zjutraj, čeprav bi se jaz mal crkljala... ker se je tudi takoj navadil in je hotel potem 2 dni samo pri meni spat, pa jok ko je šel v svojo posteljo...

Zdej pa v košku deko prežvekujeuser posted image

Tinkara 9.10.2006
Bastian 5.11.2010

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
20.1.2011 14:08:20   
pajac
Samo da vas na hiter pozdravim!

Zadnjič ko sem se oglasila smo imeli namen iti k zdravniku z obema, ampak nam žal ni uspelo. Kmalu zatem mi je Ana na rokah nehala dihat in smo se po kratkem postopku z rešilcem odpeljali na pediatrično kliniko, ker so ugotovili, da gre za RSV bronhiolitis. Za nami je peklenski teden in smo od včeraj končno vsi doma... Imam malo težav z mlekom, ker Ana ni smela jest nekaj dni, nato pa še stres naredi svoje, ampak se trudimo po najboljših močeh. Edina pozitivna reč je to da sem zdaj že skoraj 3 tedne na dieti brez mleka, jajc in pšenice in končno imamo rumeno blato. Kaj od tega ji pa škodi ne vem, upam, da bom več izvedela naslednji teden pri gastroenterologu...

Se tipkamo, ko se nekoliko bolj umirimo in ustalimo v tem ritmu, ker Petra ne bom dala več v vrtec do pomladi..

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
20.1.2011 14:19:58   
philadelphia
Me je že skrbelo zate pajac!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Držim pesti za vas!!!

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
20.1.2011 14:45:16   
simonmojca
Živjo

pajac upam, da bo vse ok in da se čimprej pocajtate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

naša beba  moja mami je kupila v leclerku že pripravljeno maso za palačinke (samo vodo doda ali pa riževo mleko) je pa masa brez mleka, jajc in soje, pa je kar uredu. Smo zdaj ugotovili, da je moja mlajša nečakinja alergična na mleko, sojo, oreščke in citronke user posted image , tako da smo mogl skoraj vse skenslat iz menija. Skoraj vse vsebuje sojo (še manj stvari lahko ješ kot pa če si samo na mleko) nobene salame, hrenovk, mleka (samo riževo - bljak), kupljenega kruha, kosmičev, piškotov, kakava...... nič kar je dobro user posted image

<3 Matija 16.11.2010 <3
<3 Martin 05.06.2012 <3

(odgovor članu philadelphia)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
20.1.2011 16:35:54   
škorpijonček_
Pajac...drži se user posted image user posted image

Jst mam pa eno vprašanje, no dva:

- pri obrveh ima tamau tako suho kožo, so to tudi temenca?

- rekli so mi, da moram glede olajšav prijavit otroka na Min. za družino in socialne zadeve. Mi lahko katera pove kam se to pokliče, koga zahteva in kaj se jim reče.

Hvala!

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?