![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 20.1.2011 11:17:05
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala Punce imam eno prošnjo, a bi bile prijazne in mi izpolnile eno anketko za diplomsko? Tista ki je za mi naj prosim pošlje mail na ZS pa pošljem HVALA!!!!! pošlji
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 20.1.2011 11:17:06
|
|
|
|
koala
|
majkla, hvala zdaj pa sem dobila, dobiš mail. katy tudi tebi hvala, že pošiljam.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 20.1.2011 11:18:27
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Kungota, Plač, Ciringa, Avstrija jaz peljem v drugo smer...
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 20.1.2011 11:19:42
|
|
|
|
sami0804
|
Koala,ne vem al sem čorava,ali pa nisi ankete poleg pripela v mail-u
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 20.1.2011 11:22:43
|
|
|
|
majakla
|
Še čakam mail. Pazi pri priimku je zaj. Ej, že doble Lino koledarje - mi ne. Kava - kdaj - na Nikolovo?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 20.1.2011 11:23:13
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Botrca je priseljena -ona še Kungote cele ne pozna... smešno ti je
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 20.1.2011 11:24:00
|
|
|
|
majakla
|
mamicaaaaa in da houseeeee
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 20.1.2011 11:24:29
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Še čakam mail. Pazi pri priimku je zaj. Ej, že doble Lino koledarje - mi ne. Kava - kdaj - na Nikolovo?
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 20.1.2011 11:27:02
|
|
|
|
koala
|
majkla pri priemku sem enkrat zaj... pa sem popravla. Lino koledarje še tudi pri nas ni sami, možno da sem kaj zbrčkala, bom poslala še enkrat. Tortica havala! botrca tvojega ZS pa nisem dobila.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 20.1.2011 11:29:16
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 dan. Majakla, hvala ker misliš name. Nisem spala, ampak sem bila že pri zdravniku, danes teden gredo šivi ven , pa h ginekologinji sem šla, pa na davčno, zdaj pa sem kapučino pila in vas brala...Kake čveke ste . Pa nasmejala sem se vam tudi. Rina, super da si se malo oglasla spet. Aja, še zdravilo za kašelj...jaz sem T zdaj že 2x to naredla, pa je pomagalo: čebulo narežeš na koščke, gor daš žlico medu ali pa sladkor, pustiš stat 12 ur in ji daš tisto tekočino, ki jo čebula spusti po žličkah, jaz sem T dala 2 žlički pred spanjem in je pomagalo...resnično. Koala, tudi meni lahko pošlješ anketo. Ti pošljem mail na zs. Jaz sem mu to naredila ,ko je bil star cca eno leto pa pol.....Ene trikrat je popil potem pa mu je slo na bruhanje,ko je smao zavohal to mesanco Potem sem pa redkev uporabljala... Koala poslala nazaj reseno anketo. Iscem si eno kratko frizuro,kak predlog dobrodosel http://www.google.si/images?um=1&hl=sl&client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Asl%3Aofficial&channel=s&biw=1440&bih=687&tbs=isch%3A1&sa=1&q=curly+short+hair&aq=7&aqi=g10&aql=&oq=curly
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 20.1.2011 11:41:10
|
|
|
|
sami0804
|
Ja,koala,zaj sem pa dobila-bom rešila kasneje
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 20.1.2011 11:43:17
|
|
|
|
majakla
|
Koala: vrnila, ej, kaj zaj je nova meja 7 mesecev, pri nas je bila še višja. Vsak mesec nekaj spremenijo!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 20.1.2011 11:44:10
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: majakla Še čakam mail. Pazi pri priimku je zaj. Ej, že doble Lino koledarje - mi ne. Kava - kdaj - na Nikolovo? Jaz to resno - ona se smeje.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 20.1.2011 11:50:02
|
|
|
|
koala
|
botrca hvala, sem poslala! sami ni panike ko boš mela čas. majkla, ja skozi se nekja spreminja, bom diplomirala poleg te teme
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 20.1.2011 11:50:56
|
|
|
|
sami0804
|
Lino koledarje še pošiljajo-mi smo enega že dobili,enega še čakamo...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 20.1.2011 11:59:30
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala botrca tvojega ZS pa nisem dobila. si si
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 20.1.2011 12:00:39
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: majakla Še čakam mail. Pazi pri priimku je zaj. Ej, že doble Lino koledarje - mi ne. Kava - kdaj - na Nikolovo? Jaz to resno - ona se smeje. če pa napišeš tak...
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 20.1.2011 12:01:09
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla mamicaaaaa in da houseeeee eh,mam lajtngoooo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 20.1.2011 12:03:45
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla mamicaaaaa in da houseeeee eh,mam lajtngoooo Že nova, gori. Pa nič ne reče.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 20.1.2011 12:08:01
|
|
|
|
bambixxx
|
mali se je napapal, zdaj pa šibama v trgovino po sestavine za pico,mmmm....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 20.1.2011 12:08:33
|
|
|
|
marta82
|
Tinej že 7 dni kuha čez 39 pa samo spi in jamra, da ga buba. Kri je pokazala, da je virus, tak da ne moremo drugega kot zbijat vročino. Bogec moj. Koala zs imaš.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 20.1.2011 12:13:40
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Tinej že 7 dni kuha čez 39 pa samo spi in jamra, da ga buba. Kri je pokazala, da je virus, tak da ne moremo drugega kot zbijat vročino. Bogec moj. Ojoj.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 20.1.2011 12:17:48
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Tinej že 7 dni kuha čez 39 pa samo spi in jamra, da ga buba. Kri je pokazala, da je virus, tak da ne moremo drugega kot zbijat vročino. Bogec moj. Ojoj. podpis
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 20.1.2011 12:18:18
|
|
|
|
botrca
|
Sacherca meni je to všeč:
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 20.1.2011 12:19:27
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Tinej že 7 dni kuha čez 39 pa samo spi in jamra, da ga buba. Kri je pokazala, da je virus, tak da ne moremo drugega kot zbijat vročino. Bogec moj. kdaj si pa bila pri P?
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.