Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 19.1.2011 15:55:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A a sem jaz kaj spustila? morš prit večkrat naokoli PODPIS!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 19.1.2011 16:12:47
|
|
|
|
FLASK_A
|
a večerja je že padla?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 19.1.2011 16:20:16
|
|
|
|
Dudica1
|
hello sem čutila da me pogrešate ,smo čist zaposleni popoldne tako,da grem na fb na kakšen klepet in zmanjka časa... Smo vredu,mulčka v vrtcu,čez vikend smo nekaj bruhali ampak smo jo dobro in hitro odnesli
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 19.1.2011 19:06:11
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A a večerja je že padla? kolegicaaaaaaaaaa pa kje si ti?! zihr nisi vidla da sem tebe pa dudi pogrešala! večerje še ni bilo, po moje drug mesec vsaj glede na to, kako se menimo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 19.1.2011 19:27:47
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A a večerja je že padla? kolegicaaaaaaaaaa pa kje si ti?! zihr nisi vidla da sem tebe pa dudi pogrešala! večerje še ni bilo, po moje drug mesec vsaj glede na to, kako se menimo ja kako se pa to menite to pa zdej ni več za nikamor. ja neki sem zapazila da si me omenjala. tuki sem, evo me a pr vaši bajti ste zdej že okrevali?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 19.1.2011 19:45:27
|
|
|
|
majana79
|
pa tko, moj je še vedno na AB, J. je danes dobil zadnjo dozo, tako da je mir zaenkrat ampak gre v ponedeljek v vrtec pa bo spet čez 2 dni doma
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 19.1.2011 21:12:55
|
|
|
|
tubby
|
dober večer... Živa sej bo! ti sm dej pa čimvečrat na obe strani pa bo....mleka na izvoz. Glede bradavic pa iz izkušenj večih mamic priporočam ta najbolj mastni Bepanten. Menij pomagal, pa seveda pravilno pristavljanje. leela Hvala je kar umetnsot danes s službo pa še bit zadovoljen Flaska pa kje si ti? Papua mi še vedno sedimo zravn M, ko gre spat... se ne obremenjujem da bi mogu sam zaspat.... ponoči pa različno... smo meli obdobje zbujanja. probaj čimbolj mirno odregirat, da čuti da si tam, morda bo kar začel spati, ker se bo počutil varno
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.1.2011 6:53:17
|
|
|
|
nikolet
|
jutro že pokonci, čakave z N. da T. ustane potem pa se zrihtat pa v vrtec... nas je pobelilo tak da je vse belo zunaj... pri nas smo spet zdravi... za koliko časa pa ne vem naročena na očesno zarad očesa, spet bom skešerala cel premoženje no ampak gre zame... drugače je pa noro, dnevi mi letijo kot minute ali sekunde.. morem vsak dan pogledat na koledar k mi tojk hiter leti vsak dan... jutri je že petek, pa nisem nč naredila razen v službo hodim no grem tavelzga zbudit da gremo v vrtec.. papa
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.1.2011 7:52:21
|
|
|
|
koala.cek
|
jutro, spali smo. aleluja. sicer pa imava z gospodom možem danes 14 let poznanstva in 5 let nazaj sva se zaročila . otroke bova poslala na počitnice, midva pa se bova šla zabavat v gledališče. pa na večerjo in kej zaplesat. no, če je to trpljenje naj kar traja. belo pa je tudi v naših krajih, je prav lepo. ceste so pa super, tako da ni bilo nobene panike.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.1.2011 8:30:54
|
|
|
|
maja1488
|
Jutro! Kaolka...kongrđlejšn
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.1.2011 9:02:51
|
|
|
|
koala.cek
|
a ste vidle razprodajo croscic ? na fashion days....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.1.2011 9:06:30
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek a ste vidle razprodajo croscic ? na fashion days.... Vidla, nč kupla. Že čakam na škornje in balerinke zase in veliko punco. Tamala bo crocsala šele poleti.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.1.2011 9:07:57
|
|
|
|
majana79
|
Jutro! Muvam iz enga sestanka na druzga... ledenkaaaaaaaaaaa, dej me povab na sestanek, bova šle na limonce.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.1.2011 9:14:07
|
|
|
|
koala.cek
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek a ste vidle razprodajo croscic ? na fashion days.... Vidla, nč kupla. Že čakam na škornje in balerinke zase in veliko punco. Tamala bo crocsala šele poleti. jest pa sem nabavla... zdajle jih bosta imela za copate, potem pa za na morje....a ti si škornje privoščila ? mene je tudi mož žical, naj si jih kupim, pa nisem hotla....mater sem čorova...bom pa šla danes si kej lepega kupit, ko imam prosto popoldne. ne vem če bom hotla še otroke nazaj dobit.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.1.2011 9:17:29
|
|
|
|
maja1488
|
Sem vzela une iz semiša. Decembra sem si pa une za sneg vzela. Pa balerinke so ble 70%off in sm še za M vzela. Zdej ko si me spomnila, me pa matrajo tile gležnarji. Pomojem so fini za dež.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.1.2011 9:21:28
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Jutro! Kaolka...kongrđlejšn se pridružujem
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.1.2011 9:25:56
|
|
|
|
petrazg
|
Jutro... Spet ste pri zapravljanju... Jaz sem jih tudi gledala, samo ni barve za moja dva mladiča. One z muco pa ne vem , če bi jih sploh gor dobila... Maja bo pa itak spet po tazadnji modi... Koalka... vidva si pa danes le privoščita. Pa čestitke za obletnico seveda Drugače sem pa danes tavelikega v vrtec dala, je zdravnik rekel, da alhko gre, če ga nič ne boli. Jaz bi ga imela še doma, ampak je cel dan čisto naspidiran in sva se zmenila, da lahko gre v vrtec namesto na telovadbo... Zdej me pa zanima kako bo...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.1.2011 9:30:04
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Jutro! Muvam iz enga sestanka na druzga... ledenkaaaaaaaaaaa, dej me povab na sestanek, bova šle na limonce. če najini šefi sestankujejo, pol lahko to tud na delovno raven prenesemo limonce pa so posebnega pomena za razvoj odnosov med inštitucijama
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.1.2011 9:33:11
|
|
|
|
ledenka
|
sem gledala crocse, ampak za M nimam pojma, kako cifro bo mel. zaj ma 23, poleti pa je vprašanje, če bo mel 24 ali 25. tako da bomo počakali... pa rada bi vidla, kak hodi v njih, ker ma zlo visoko nogo in mora vse čevlje prej sprobat. nikolet, dobro opravi petra, super, da je A ok koalka, čestitke
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.1.2011 9:36:23
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Jutro! Muvam iz enga sestanka na druzga... ledenkaaaaaaaaaaa, dej me povab na sestanek, bova šle na limonce. če najini šefi sestankujejo, pol lahko to tud na delovno raven prenesemo limonce pa so posebnega pomena za razvoj odnosov med inštitucijama no točno to! če ne prej, ko se letni vrt odpre, obvezno
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.1.2011 9:36:27
|
|
|
|
maja1488
|
Koalka...si me prepričala Sm vzela gležnarje zame in za M. Reva Z pa nč ne dobi.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.1.2011 9:49:30
|
|
|
|
petrazg
|
Ledenka a res ima M tako majhno nogico? Bi rekla, glede da je takšen velik dečko kot naš, da ima večjo nogico... Mi smo zadnjič mogli kupit nove copatke za v vrtec in edino kar mu je šlo gor so crocsi... zdej pa z njimi po vrtcu divja... Smo že na 24-25 številki, škorenjčke smo mogli kupit še večje zaradi visoke nogice... Koalka ... meni so ti full všeč, pa oni z modro kombinacijo tudi... samo jima ne spravim gor... Maja... zapravljivka
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.1.2011 9:50:27
|
|
|
|
petrazg
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Jutro! Muvam iz enga sestanka na druzga... ledenkaaaaaaaaaaa, dej me povab na sestanek, bova šle na limonce. če najini šefi sestankujejo, pol lahko to tud na delovno raven prenesemo limonce pa so posebnega pomena za razvoj odnosov med inštitucijama no točno to! če ne prej, ko se letni vrt odpre, obvezno Pa mene bosta še zraven vzele, a ne
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.1.2011 9:57:41
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Jutro! Muvam iz enga sestanka na druzga... ledenkaaaaaaaaaaa, dej me povab na sestanek, bova šle na limonce. če najini šefi sestankujejo, pol lahko to tud na delovno raven prenesemo limonce pa so posebnega pomena za razvoj odnosov med inštitucijama no točno to! če ne prej, ko se letni vrt odpre, obvezno Pa mene bosta še zraven vzele, a ne a jaz sem pa luft
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Odlog vpisa v prvi razredStarši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......