|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2011 - 2.del
19.1.2011 7:55:23   
*Ninočka*
Dobro jutro,

še dva dni v službi.user posted image  Danes imamo kar poslovilno kosilo, ker potem se ne moremo vsi zbrat, tako da bomo kar danes nazdravili.

Lun1ca hvala za informacije. Kar zanimivo. Upam, da bomo mi tudi v ZD zvedeli še kaj pametnega - imamo še tri predavanja. Aja, pa še ena informacija, ki jo je z mano delila farmacevtka v mb lekarnah. Če prideš tri mesece po rojstvu otroka (potrebuješ MK) v njihovo lekarno, dobiš za darilo eno njihovo kremico. Pač ena informacija, če boste MB-čanke uporabljale njihove (Bebival) kremice.

Sem pa danes spala super. Šla sem na wc samo enkrat, tam okrog polnoči, potem pa koma do jutrauser posted image  Sem zjutraj prav težko vstala. Upam, da se bo danes otrdevanje trebuha malo umirilo. Včeraj je bilo tega kar veliko. Mogoče pa ga je luna k sebi vlekla.user posted image  

Nič, lepo bodite babe moje...

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
19.1.2011 8:30:05   
naja17
Hellou...

Ooo Lun1ca user posted image user posted image user posted image pridna z napisanim... Si mela čas naštudirat user posted image ... Tole napisano si bom jest kar lepo copy-paste naredila, ker mi je ful všeč... Tole s temperaturo sploh, moj bo že pri 22 crknil user posted image , pa tisto s hrano iyd... Fajn, da si to delila z nami (sploh zame, k ne hodim v MŠ)... Hvala!

IZVIRNO SPOROČILO: SaMaa

IZVIRNO SPOROČILO: naja17
Moj pa tko pravi, da sem lepa nosečka user posted image ... Aja, sem pa na +12kg v rit in trebuh...

Mene pa moj kar pozabi pohvalit kako sem lepa, potem se pa sama malo pohvalim user posted image user posted image user posted image se mi zdi, da sem v nosečnosti še več samozavesti pridobila in da mi tudi odvečni kg ne pridejo do živegauser posted image samozavest serijsko user posted image user posted image user posted image

Katero kozmetiko (trdo milo, šampon) boste uporabile za dojenčka? Jaz sem mislila nabavit trdo milo od Mustele (ali mi katera lahko pove kako približno diši) in pa hladilno mazilo. Kaj boste uporabljale za gube? Nam je v MŠ priporočala ribjo mast, sam meni ful smrdi. Katero olje priporočate?

No, ko vas tkole berem, moram svojega pohvalit, mal se zadržujem, da se nau kej pokvaril slučajno user posted image , ampak drgač pa ja, čudovit možek je, zdej v nosečnosti je pa sploh pozoren... Vedno mi reče, da sem lepa nosečka, skos me crklja, pomaga pri opravilih oz. se še clo jeza, če jest kej preveč naredim, noben problem mu ni masirat, predvsem moja stopala, ponoči se kr z mano zbuja, če naj se pogovarja z mano, al pa če čem se kartat (bučk, dej spi zdej dokler še lahko user posted image )....

Jaz bom imela hladilno od gorenjskih lekarn, trdo milo pa od Mustele, kao priporočen s strani pediatra pri nas... Bom pa v štartu to čim manj oz. skoraj nič uporabljala.

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
19.1.2011 9:17:51   
5ra8
jutro...

zalimana user posted image prekleta luna....nikol me ni 'motila' ko je bla okrogla, ne vem kaj je to ta mesec, kot da bi vedla da lahko, ker sem itak doma in se kao lahko naspim...pa tako spanje user posted image

To kar je Lun1ca napisala smo tud mi vse zvedl v MŠ, no nam je rekla temperatura med 20 in 22.

Danes mava še zadnjo MŠ, mamo hendling otroka...bo predaval fizioterapevt...zna biti zanimivo, tko da komej čakam.

Potrdilo za prisotnost očeta pri porodu sva pa tud že dobila. user posted image

Hm...kaj bi za zajtrk? Čokolino ali sendvič? user posted image sendviiiiiiiiiiiiiiččččččččččččččččččč user posted image

Evo še za vas je ostalo user posted image dober tek

user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
19.1.2011 9:49:07   
tinkapobalinka
Ojla punce!

Ajde vse na kavico in zajtrk

user posted image

user posted image

tanjusi, tudi moja G pravi, da lahko šumečke pijem do konca... PA super, da je vse ok...

akilene, a poročni prstan?? Ej, superca. Tudi nama je bila ta ideja všeč, vse od takrat, ko sem to vidla pri Koširju in njegovi ženiuser posted image , ampak se nekako potem nisva odločila za to. VSekakor pa si bom eno omislil, ampak si želim, da ima nek globlji pomen. Tako da iščem ideje...

naja17, ej, glede tatooja, večkrat spremljam na Discovery travel and living reality show La Ink in pa Miami ink in sem vidla par res res lepih tatoojev od obrazov otrok. In mi je res bilo všeč. Ampak sem potem nekako razmišljala enako kot ti; madona enkrat bom tašča in bom na telesu imela obraz otroka. MA ne vem, če je to cool... Ampak trenutno pa mi je fenomenalnouser posted image  Si pa ZELo pridna s čiščenjemuser posted image  In priden tvoj; tudi mojemu sem zelo lepa nosečkicauser posted image

SaMaa, jaz perem samo s praškom, Persil Sensitive. Od kozmetike sem vzela tudi trdo milo Mustela, mazilo za ritko pa Bebival od mariborskih lekarn. Olje pa mandljevo, tudi od Bebival, za mazanje pregibov. Od kozmetike čimmanj.
Lun1ca, zelo koristni nasvetiuser posted image

Drugače pa nekako zdaj delam dokončni seznam stvari, ki mi še manjkajo za bebija, pa da nakupim vse... Na koncu ne verjamem, da se mi bo dalo letat okoli...

LP

(odgovor članu *Ninočka*)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
19.1.2011 10:05:36   
tanjusi
Predno nardim kako paniko , vas prosim tiste ,ki ste že dobile odločbo za porodniško ...Jaz sem dobila včeraj, zdaj mi pa ni nekaj jasno user posted image ...Porodniško nastopim 3.2. 2011 in traja do 18.5.2011, to mi je pa kar precej čudno , kaj pa potem a 19.5.2011 pa v službo user posted image ... saj po moje kaj narobe zastopim, ampak naj mi katera pomaga ...

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu tinkapobalinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
19.1.2011 10:09:09   
emilija2008
Tanjuši, ni panike, jaz sem  tudi dobila odločbo od 04.02.do 19.05., to je vedno tak, najprej za porodniško nadomestilo za te tri mesece, potem pa dobiš za naprej.

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
19.1.2011 10:15:36   
tanjusi
anjuši, ni panike, jaz sem  tudi dobila odločbo od 04.02.do 19.05., to je vedno tak, najprej za porodniško nadomestilo za te tri mesece, potem pa dobiš za naprej.

Aha hvala, saj se mi je zdelo , da je nekaj takega, samo nisem bila prepričanauser posted image ... pa je treba potem spet kake papirje na socialno dostavljat?

(a camus)

(odgovor članu emilija2008)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
19.1.2011 10:21:11   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi

Predno nardim kako paniko , vas prosim tiste ,ki ste že dobile odločbo za porodniško ...Jaz sem dobila včeraj, zdaj mi pa ni nekaj jasno user posted image ...Porodniško nastopim 3.2. 2011 in traja do 18.5.2011, to mi je pa kar precej čudno , kaj pa potem a 19.5.2011 pa v službo user posted image ... saj po moje kaj narobe zastopim, ampak naj mi katera pomaga ...

si mi misli prebrala...glih sem hotla isto prašanje zastavit jst. Verjetno je to obvezna porodniška po zakonu, 3 mesece, potem pa je nega in varstvo za otroka?

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
19.1.2011 11:05:16   
Akilene
Oj nosečke,

evo mene iz pregleda. Nadvse sem dobre volje. da poročam:  user posted image  ima 2240 kar ustreza 34 tednu nosečnosti, srček 144. Maternični vrat je zaprt (tega menda več ne bova gledala, ker "nima smisla, ker se lahko to spremeni od danes na jutri"), plodovnice dovolj, je obrnjen z glavico navzdol, skratka vse je OK. Bolečine v medenici normalen pojav od 20.tedna dalje, pač bolj izražene "pri starejših", naj počivam, a hkrati se tudi gibam, da se ne bom zaležala in bom pripravljena za porod. In moj najljubši del - kilogrami..v petih tednih sem se zredila samo 1 kg, na kar je bil moj gin. izredno vesel, skupaj sem + 12 in je rekel, da tolerira do +14. Ok, še 2 kili imam v dobrem user posted image ... Naslednji pregled imam čez 14 dni 2.2., nič ni rekel, da bo CTG, pregleda tudi ne bo, tako, da po mojem samo kaj "rutinskega". Imam pa cel kup papirjev za laboratorij, kamor moram kar naslednji teden, ker traja en teden, da dobijo izvide. Skratka, sedaj se grem najest do sitegauser posted image

"Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls."

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
19.1.2011 11:07:40   
maja1985
Akilene user posted image

Jaz grem pa zdaj na CSD ... ma še me pa še tam ona tečna baba razjezi, pol bom pa znorela do konca. In zdej še napoved, da bo sneg ... a mi lahk gre še slabš?!user posted image

Aljaž 15. 12. 2004
PDP 2. 3. 2011

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
19.1.2011 11:07:50   
naja17
Oooo super Akilene user posted image user posted image user posted image ... Končno ena zadovoljna s pregleda user posted image ...

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
19.1.2011 11:17:32   
tanjusi
Akilene user posted image user posted image user posted image user posted image ....
Tam do 14 kg ...user posted image jaz bi jih poslušala, jaz že imam plus 15 kg, pa k sreči moja ni kaj komplicirala, je rekla ,da je šlo veliko tudi na malo user posted image

(a camus)

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
19.1.2011 11:40:05   
Akilene
Hvala, punceuser posted image  !!

"Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls."

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
19.1.2011 12:35:24   
inia

Hellou...

Ooo Lun1ca user posted image user posted image user posted image pridna z napisanim... Si mela čas naštudirat user posted image ... Tole napisano si bom jest kar lepo copy-paste naredila, ker mi je ful všeč... Tole s temperaturo sploh, moj bo že pri 22 crknil user posted image , pa tisto s hrano iyd... Fajn, da si to delila z nami (sploh zame, k ne hodim v MŠ)... Hvala!

IZVIRNO SPOROČILO: SaMaa

Moj pa tko pravi, da sem lepa nosečka user posted image ... Aja, sem pa na +12kg v rit in trebuh...

Mene pa moj kar pozabi pohvalit kako sem lepa, potem se pa sama malo pohvalim user posted image user posted image user posted image se mi zdi, da sem v nosečnosti še več samozavesti pridobila in da mi tudi odvečni kg ne pridejo do živegauser posted image samozavest serijsko user posted image user posted image user posted image

Katero kozmetiko (trdo milo, šampon) boste uporabile za dojenčka? Jaz sem mislila nabavit trdo milo od Mustele (ali mi katera lahko pove kako približno diši) in pa hladilno mazilo. Kaj boste uporabljale za gube? Nam je v MŠ priporočala ribjo mast, sam meni ful smrdi. Katero olje priporočate?

No, ko vas tkole berem, moram svojega pohvalit, mal se zadržujem, da se nau kej pokvaril slučajno user posted image , ampak drgač pa ja, čudovit možek je, zdej v nosečnosti je pa sploh pozoren... Vedno mi reče, da sem lepa nosečka, skos me crklja, pomaga pri opravilih oz. se še clo jeza, če jest kej preveč naredim, noben problem mu ni masirat, predvsem moja stopala, ponoči se kr z mano zbuja, če naj se pogovarja z mano, al pa če čem se kartat (bučk, dej spi zdej dokler še lahko user posted image )....

Jaz bom imela hladilno od gorenjskih lekarn, trdo milo pa od Mustele, kao priporočen s strani pediatra pri nas... Bom pa v štartu to čim manj oz. skoraj nič uporabljala.

Moj je isti. On bi imel najraje, da kar počivam in nične migam. Mene šeponoči, ko se v spanju obračam sprašuje, če je vse ok user posted image .

Hladilno kremo bom pa tudi jaz imela kar to od lekarn.

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
19.1.2011 12:36:21   
inia
IZVIRNO SPOROČILO: maja1985

Akilene user posted image

Jaz grem pa zdaj na CSD ... ma še me pa še tam ona tečna baba razjezi, pol bom pa znorela do konca. In zdej še napoved, da bo sneg ... a mi lahk gre še slabš?!user posted image

Sporoči kaj si zrihtala. mene še tudi to čaka, ampak jaz tako odlašam ta CSD, ravno zaradi prijaznosti user posted image

(odgovor članu maja1985)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
19.1.2011 12:38:41   
maja1985
Sem ji dala tiste papirje pa vprašala, če moram javit, ko se otrok rodi ... pa je rekla, da oni spremljajo. In celo mi je rekla adijo ... kar zadnjič nisem doživela.

Sem pa šla še za otroške dodatke vprašat, tam je bila pa tok prijazna, da se še zdej sprašujem, če nisem slučajn sanjala user posted image

Hja, moj pa spi ko ubit ponoč ... če res ornk zakričim, ko me prime krč, se za tisto sekundo zbudi, pol pa spi naprej user posted image

Aljaž 15. 12. 2004
PDP 2. 3. 2011

(odgovor članu inia)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
19.1.2011 13:18:56   
SaMaa
Helo punce,
evo samo še 2x grem v službo user posted image

tanjusi: tako kot so ti že predhodnice vse razložile: najprej dobiš eno odložbo za porodniško, nato pa še eno za nego otroka.

Akilene: čestitke za dobro opravljen pregled user posted image  a samo do +14kg ti tolerira? A ni to malo premalo, če imaš še cca dober mesec do poroda? Meni na srečo s kg nič ne komlicira, samo vpraša me, če mi kaj noge zatekajo.

Nič jaz grem pa sedajle še eno rundo cunj v stroj naštimat, pa stanovanje posesat, potem pa že kuhat. Danes bo kar rižota in pa zelena solata.

maja1985 a si sploh presenečena nad takim ingnorantskim obnašanjem na CSD? Saj oni so pa ja javna uprava, ki imajo "zasigurane" službe in jim nihče nič ne more. In za nič dela vlečejo zelo dobre plače.user posted image  Ah to je itak never ending story....

(odgovor članu maja1985)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
19.1.2011 13:25:13   
Poli_H
Ojla punce,
user posted image user posted image user posted image  vreme katastrofa!!! Kr nek dež pa megla... te naj vsaj začne snežit, malo za romantiko user posted image
tanjusi in Akilene čestitke za lepo poravljene preglede.
Lun1ca res zanimive stvari... a ni dobra tista razlaga o dojenju (jaz sem oktobra hodila)? Naj si predstavljamo takole:
naše mleko na začetku in sredini dojenja ziher nima istih sestavin. Torej če primerjamo z našimi kosili: prvo priteče juhica, potem je glavna jed in na koncu sladica. In user posted image  mora priti do sladice. Če ostajamo samo pri juhici, jasno da ne bo sit. Zato je rekla, da en podoj lahko traja tudi 1 ali 2 uri. Dete vmes zaspi za 10, 15 min., ko se zbudi, pa nadaljevati na isti joški (ker sledi glavna jed) user posted image
No, to je teoretična razlaga, kak je v resnici vedo drugorodke, za mene pa je to bilo zelo zanimivo in se bom probala tega držat, ker mi je tudi nekako logično. In ja punce, dete se ne naje iz prsi po 5 minutah tako kot pri flaški. Tako da - vztrajat user posted image
Drugače pa sem bila te dni zelooooo pridna. Moj si je tudi vzel 2 tedna dopusta in dokončuje po hiši gradbena dela (stopnice, pa predprostor, pa potem pride še otroška sobica...), jaz pa sem pospravljala in čistila na vseh ekih (ko je bil tak lep sonček, pa sem še okna pomila in tako). Danes pa katastrofa! Za nič mi ni... In me moj pogleda in reče: veš kaj, tu dokončam, pa grema v mesto malo v šoping za user posted image , pa na lepinjo k Ranci, potem pa počivat domov user posted image  Zlati možek user posted image

Pridne mi bodite, aja, tiste ki zaključujete s službo pa - še malo user posted image

(odgovor članu maja1985)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
19.1.2011 13:41:42   
nina42
Joj ti CSD-ji user posted image jaz na odločbo o otroškem dodatku za hčerko čakam že tretji mesec... S kilami tudi bolj slabo kaže +17 user posted image ampak upam, da je tudi user posted image kaj maščobe pobral, da mi ni šlo vse v rituser posted image
Drugače sem nabaila v Ikeji previjalno, ki se našraufa na steno, ima še žepke za plenice in podobno, po uporabi se pa zapre... se mi je zdela full praktična za v kopalnico, da imam zraven umivalnik... ampak glej ga zlomka, moji "mojstri" ugotovijo, da ne bo šla na steno, ker je samo gibs plošča...user posted image user posted image user posted image
Zdaj sploh ne vem kaj naj, ker bi res rada imela v kopalnici previjalno, ker se mi je tudi 1. to izkazalo za najbolj praktično, prostora pa nimam nekaj full za samostoječo.... verjetno bom poskusila nekaj za na banjo dobit... kakšna ideja?

Če katera rabi previjalno ali ve za koga... ker moram žal svojo prodatuser posted image

http://www.bolha.com/previjalne-mize/previjalna-mizica-nova-oglas1272973282

(odgovor članu Poli_H)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
19.1.2011 14:02:16   
Lun1ca
Poli_H super, da si še tole dodala ja. Meni se zjutraj več ni dalo tipkat user posted image Joooooooooooooj lepinja pri Ranci.. mater si mi lušte naredla user posted image Bo treba it kaj tja pred porodom še user posted image

Najin ♥ prišel 25.3.2011

(odgovor članu nina42)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
19.1.2011 14:38:24   
nelikaa
Ojla

Danes dopoldne sem bila na pregledu. Naslednjega imam 9.2.

Nekoliko sem slabe volje. Namreč, sem v 31 6/7 tednu, moja user posted image  pa se še vedno ni obrnila na glavico!!! A je katera od vas z istim problemom???Ginekologinja mi je rekla, da v kolikor se ne obrne do 37. tedna (spremljala me bo ves čas), naj razmislim o tem, da bi mi jo ročno obrnili. Vendar pa ta način ne zagotavlja da bo ostala obrnjena, kajti običajno se spet postavijo na noge...Pa jo nekoliko z upanjem vprašam, pa kaj to pomeni, da bom sedaj imela carski rez??? Pa se mi nasmeje, ne ne, gospodična, upajte le da boste imeli drobno dete. user posted image

No ja...Dete je res drobno. Tako da me sedaj še za to skrbi. Težka je 1559g. Pa sem jo vprašala ali bi morala več jesti ali kaj. Pa pravi da ne, naj jem normalno. Upam da je res vse OK....

To ja zaenkrat vse od mene.

Lepo bodite!

Ali ima katere dete še postavljeno na noge?

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
19.1.2011 14:49:19   
Klemy82
IZVIRNO SPOROČILO: nelikaa

Ojla

Danes dopoldne sem bila na pregledu. Naslednjega imam 9.2.

Nekoliko sem slabe volje. Namreč, sem v 31 6/7 tednu, moja user posted image  pa se še vedno ni obrnila na glavico!!! A je katera od vas z istim problemom???Ginekologinja mi je rekla, da v kolikor se ne obrne do 37. tedna (spremljala me bo ves čas), naj razmislim o tem, da bi mi jo ročno obrnili. Vendar pa ta način ne zagotavlja da bo ostala obrnjena, kajti običajno se spet postavijo na noge...Pa jo nekoliko z upanjem vprašam, pa kaj to pomeni, da bom sedaj imela carski rez??? Pa se mi nasmeje, ne ne, gospodična, upajte le da boste imeli drobno dete. user posted image

No ja...Dete je res drobno. Tako da me sedaj še za to skrbi. Težka je 1559g. Pa sem jo vprašala ali bi morala več jesti ali kaj. Pa pravi da ne, naj jem normalno. Upam da je res vse OK....

To ja zaenkrat vse od mene.

Lepo bodite!

Ali ima katere dete še postavljeno na noge?

Jah, naš poba je bil nazadnje že na glavi, ampak se še obrača, čutim po brcah, ampak tudi čedalje manj.
Drugače so pa nam v Postojni na predavanju rekli, da je čisto od porodničarja odvisno, ali se odloči za cr ali vaginalno, če je otrok z nogami naprej, da pa vsaj v Postojni fejst pretehtajo, kakšne so možnosti, da bo vaginalni porod šel skozi, ponavadi če je otrok droben, ženska ima pa široko medenico, se odločijo za naravni porod, če ne pa CR, ponekod pa ob medenični vstavi delajo kar rutinsko CR.
Jaz sem pol kar študirala, ma, jaz bi skor raj imela CR, kot da rojevam otroka z nogami naprej, pa naj pride do zastoja poroda, pa ima otrok potem kakšne posledice zaradi tega, ker ne dobi kisika... prej pa 100% zdrav bejbi... po moje bi me kr pobralo, no. user posted image

Jst.

(odgovor članu nelikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
19.1.2011 16:21:50   
Vanček*
pozdravljene,
tudi jaz sem danes iz pregleda....uh smo bili dolgi, naš ginekolog je zbolel in smo imeli nadomestno....
Vse je Ok, ampak ker sem bila zelo bleda me je poslala na odvzem krvi in vode...zaradi žile na nogi mi je zabičala oporne nogavice..hoteli smo naredit CTG pa je Nejc spal in sem mogla po stopnicah gor in dol...pa to mu ni v navadi, ker drugače je zelo živahen...
Uradno štejem 32 +1 dan, vendar ko je naredila UZ je videla da je velik, to so mi že na prejšnem povedali, da je fant velik za dva tena naprej....torej je napisala da je težak že 2,2kg in po velikosti bi lahko bila v 34 +1...obrnjen je na glavo, tak da ostalo poteka vse v redu...
Naslednji pregled imam čez 14 dni, pomeni 02.02.

Drugače pa spim bolj slabo ponoči...in zelo hitro se utrudim....ampak to je normalno...lepo se imejte in božajte lepo svoje bušije....

* če moreš ... pomagaj ...
če ne... pa pusti ljudi pri miru *

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
19.1.2011 20:51:08   
5ra8

user posted image

user posted image  

21.01 - 5ra8
24.01 - naja17, *Ninočka*
25.01 - Poli_H, maja1985
26.01 - 5ra8
27.01 - Lun1ca, rožica86 
31.01 - Klemy82, discoamela
01.02 - SaMaa
02.02 - Akilene , Vanček*
09.02 - nelikaa
16.02 - tanjusi

< Sporočilo je popravil 5ra8 -- 19.1.2011 20:53:02 >

(odgovor članu Vanček*)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
20.1.2011 3:26:08   
naja17
Helloouuu...

Kaaajjjj jeee.... A vse kr spite?? Cccc kere dolgočasne user posted image ....

Akhmmm... Ka mene še skrbi poleg šivov... Klistir user posted image ... In sicer, da ne bi prišlo do njega... Zna to bit grdo user posted image Jest upam, da bo čas user posted image

Pa drgač? Aja, spite... Eh dolgčas.... user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.