Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 18.1.2011 10:29:38
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: koala A ni Polančič tam polek Mb zavarovalnice????? majkla hvala za ZS sem odgovorila. tam ni nobene šole al ja? Polančič ziher ni, no tam je Cankar
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 18.1.2011 10:30:04
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Zaenkrat ne..Samo sem nekaj vlog poslala tudi na te agencije,ker so iskali s srednjesolsko izobrazbo...Pa sem malo po netu cekirala pa vidim,da ima folk nasplosno slabo mnenje o teh agencijah pa me je zanimalo,ce ima katera kake izkusnje ali info iz prve roke aja? me zanima zakaj.... obljubljajo oh in sploh-dobiš pa verjetno krneki ne ? ja kolk sem jaz slišala dobiš plačano, vendar določen znesek od tvoje plače pripada njim. ki si pa to slišala? ni res...preko njih si prijavljena, plačo dobivaš normalno ker ti tista firma določi oni pa plačujejo tem agencijam letno ne vem koliko...nimajo oni nič s tvojo plačo. hmm..si ziher? ker baje dajo tolk nižjo plačo, ravno zaradi tega 100%, ker sem delala preko njih
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 18.1.2011 10:30:27
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: koala A ni Polančič tam polek Mb zavarovalnice????? majkla hvala za ZS sem odgovorila. tam ni nobene šole al ja? Polančič ziher ni, no Seveda je, Ivan Cankar, mislim, da je zaprta. aja, ta je zaprta ja, zato pa je ni v moje seznamu šol ...vem za vse šole v Mb, ker sem laufala okoli zaradi anket za diplomsko zakaj je Cankar zaprt?
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 18.1.2011 10:30:34
|
|
|
|
katy83
|
Lenči kaj M. je pred spanjem in koliko?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 18.1.2011 10:31:10
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: koala A ni Polančič tam polek Mb zavarovalnice????? majkla hvala za ZS sem odgovorila. tam ni nobene šole al ja? Polančič ziher ni, no Seveda je, Ivan Cankar, mislim, da je zaprta. aja, ta je zaprta ja, zato pa je ni v moje seznamu šol ...vem za vse šole v Mb, ker sem laufala okoli zaradi anket za diplomsko zakaj je Cankar zaprt? premalo otrok Ga bi pa naj kmalu spet odprli
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 18.1.2011 10:31:53
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: koala A ni Polančič tam polek Mb zavarovalnice????? majkla hvala za ZS sem odgovorila. tam ni nobene šole al ja? Polančič ziher ni, no Seveda je, Ivan Cankar, mislim, da je zaprta. aja, ta je zaprta ja, zato pa je ni v moje seznamu šol ...vem za vse šole v Mb, ker sem laufala okoli zaradi anket za diplomsko zakaj je Cankar zaprt? premalo otrok Ga bi pa naj kmalu spet odprli aja... študiram tud varjante kam A vpisat, da bo najbližje...
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 18.1.2011 10:32:26
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 za znižano plačilo so meni rekli, da moram na občino nest mi tudi rihtamo na občini
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 18.1.2011 10:32:40
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 premalo otrok Ga bi pa naj kmalu spet odprli hmm kako pa to...pa sredi mesta ker so vsi verjetno na ilicha silili
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 18.1.2011 10:33:44
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: koala A ni Polančič tam polek Mb zavarovalnice????? majkla hvala za ZS sem odgovorila. tam ni nobene šole al ja? Polančič ziher ni, no Seveda je, Ivan Cankar, mislim, da je zaprta. aja, ta je zaprta ja, zato pa je ni v moje seznamu šol ...vem za vse šole v Mb, ker sem laufala okoli zaradi anket za diplomsko zakaj je Cankar zaprt? premalo otrok Ga bi pa naj kmalu spet odprli aja... študiram tud varjante kam A vpisat, da bo najbližje... ja, verjetno imaš tam najbljižje Franc Rozman Stane
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 18.1.2011 10:34:55
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 premalo otrok Ga bi pa naj kmalu spet odprli hmm kako pa to...pa sredi mesta ker so vsi verjetno na ilicha silili ja in na Polančiče in ti 2 šoli jaz odsvetujem... preveč high če mene vprašaš...na koncu pa bom glih tam šiht dobla
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 18.1.2011 10:36:11
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 premalo otrok Ga bi pa naj kmalu spet odprli hmm kako pa to...pa sredi mesta ker so vsi verjetno na ilicha silili ja in na Polančiče in ti 2 šoli jaz odsvetujem... preveč high če mene vprašaš...na koncu pa bom glih tam šiht dobla pol se pa ne boš več menila z nami...boš preveč hihg
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 18.1.2011 10:37:36
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 premalo otrok Ga bi pa naj kmalu spet odprli hmm kako pa to...pa sredi mesta ker so vsi verjetno na ilicha silili ja in na Polančiče in ti 2 šoli jaz odsvetujem... preveč high če mene vprašaš...na koncu pa bom glih tam šiht dobla pol se pa ne boš več menila z nami...boš preveč hihg eh, daj no jaz pa high, ja
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 18.1.2011 10:39:49
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: koala A ni Polančič tam polek Mb zavarovalnice????? majkla hvala za ZS sem odgovorila. tam ni nobene šole al ja? Polančič ziher ni, no Seveda je, Ivan Cankar, mislim, da je zaprta. aja, ta je zaprta ja, zato pa je ni v moje seznamu šol ...vem za vse šole v Mb, ker sem laufala okoli zaradi anket za diplomsko zakaj je Cankar zaprt? premalo otrok Ga bi pa naj kmalu spet odprli aja... študiram tud varjante kam A vpisat, da bo najbližje... ja, verjetno imaš tam najbljižje Franc Rozman Stane neee, pešaki je Cankar najbližje.....
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 18.1.2011 10:40:04
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 premalo otrok Ga bi pa naj kmalu spet odprli hmm kako pa to...pa sredi mesta ker so vsi verjetno na ilicha silili ja in na Polančiče in ti 2 šoli jaz odsvetujem... preveč high če mene vprašaš...na koncu pa bom glih tam šiht dobla pol se pa ne boš več menila z nami...boš preveč hihg eh, daj no jaz pa high, ja saj vem...tudi ko boš high...boš vredi.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 18.1.2011 10:40:32
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 premalo otrok Ga bi pa naj kmalu spet odprli hmm kako pa to...pa sredi mesta ker so vsi verjetno na ilicha silili ja in na Polančiče in ti 2 šoli jaz odsvetujem... preveč high če mene vprašaš...na koncu pa bom glih tam šiht dobla high? Za katere zdaj to misliš?
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 18.1.2011 10:41:19
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: koala A ni Polančič tam polek Mb zavarovalnice????? majkla hvala za ZS sem odgovorila. tam ni nobene šole al ja? Polančič ziher ni, no Seveda je, Ivan Cankar, mislim, da je zaprta. aja, ta je zaprta ja, zato pa je ni v moje seznamu šol ...vem za vse šole v Mb, ker sem laufala okoli zaradi anket za diplomsko zakaj je Cankar zaprt? premalo otrok Ga bi pa naj kmalu spet odprli aja... študiram tud varjante kam A vpisat, da bo najbližje... Polančiči naj bi bili naj, naj v MB.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 18.1.2011 10:41:55
|
|
|
|
koala
|
Ilich pa je že vredi, sem osem let tam prebila pa mi nič ne manjka
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 18.1.2011 10:43:09
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 za znižano plačilo so meni rekli, da moram na občino nest mi tudi rihtamo na občini Mi na upravi vrtca, očitno ima mesto drugače.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 18.1.2011 10:44:20
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala Ilich pa je že vredi, sem osem let tam prebila pa mi nič ne manjka ja baje sama elita tja sili.....od A kolegica hodi tja in baje ima same take high za sošolce...( kandidat za župana...hčerka...) pa take varjante.-....in baje se otroci ne počutijo dobro,,,,če me katera razume kja želim povedat s tem...je preveč high...
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 18.1.2011 10:45:07
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: koala A ni Polančič tam polek Mb zavarovalnice????? majkla hvala za ZS sem odgovorila. tam ni nobene šole al ja? Polančič ziher ni, no Seveda je, Ivan Cankar, mislim, da je zaprta. aja, ta je zaprta ja, zato pa je ni v moje seznamu šol ...vem za vse šole v Mb, ker sem laufala okoli zaradi anket za diplomsko zakaj je Cankar zaprt? premalo otrok Ga bi pa naj kmalu spet odprli aja... študiram tud varjante kam A vpisat, da bo najbližje... ja, verjetno imaš tam najbljižje Franc Rozman Stane neee, pešaki je Cankar najbližje..... ja, ampak je zaprt
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 18.1.2011 10:46:10
|
|
|
|
majakla
|
Saj smo mi tudi lahko high, so naši otroci itak vse naj, naj, ne?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 18.1.2011 10:47:09
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: koala Ilich pa je že vredi, sem osem let tam prebila pa mi nič ne manjka ja baje sama elita tja sili.....od A kolegica hodi tja in baje ima same take high za sošolce...( kandidat za župana...hčerka...) pa take varjante.-....in baje se otroci ne počutijo dobro,,,,če me katera razume kja želim povedat s tem...je preveč high... jaz sem se tam počutla full slabo..res da sem dobiča mentorco za nastop eno,ki je neka mestna svetnica al kaj in je bla grozna...dela pa kolega tam in so odnosi med učitelji bolj tak tak, pa pač elita hodi tja tak da Koala, te si ti elita
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 18.1.2011 10:47:44
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 premalo otrok Ga bi pa naj kmalu spet odprli hmm kako pa to...pa sredi mesta ker so vsi verjetno na ilicha silili ja in na Polančiče in ti 2 šoli jaz odsvetujem... preveč high če mene vprašaš...na koncu pa bom glih tam šiht dobla high? Za katere zdaj to misliš? Ilich in polančič
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 18.1.2011 10:48:06
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Saj smo mi tudi lahko high, so naši otroci itak vse naj, naj, ne?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 18.1.2011 10:49:00
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: koala A ni Polančič tam polek Mb zavarovalnice????? majkla hvala za ZS sem odgovorila. tam ni nobene šole al ja? Polančič ziher ni, no Seveda je, Ivan Cankar, mislim, da je zaprta. aja, ta je zaprta ja, zato pa je ni v moje seznamu šol ...vem za vse šole v Mb, ker sem laufala okoli zaradi anket za diplomsko zakaj je Cankar zaprt? premalo otrok Ga bi pa naj kmalu spet odprli aja... študiram tud varjante kam A vpisat, da bo najbližje... Polančiči naj bi bili naj, naj v MB. saj če gledam s stališča poučevanja, tudi so zelo, zelo dobri
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.