|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del
16.1.2011 22:39:25   
Mala_princeska
evo mene….za nazaj vas nisem še uspela pokomentirat….
Bačko…sem vidla mail, sam še ni blo časa za odgovor, nisem pozabila nate
V sredo sem z Manco imela sistematski pregled pri 18mesecih, cepljena ni bila-prehlad, je pa rekla naša dr. da imamo čas do 2. Leta starosti, za to zadnje cepljenje, zato punce ne hitet…je rekla, da naj pokličem…Mere: 81 cm in 11,20 kg
Dr. je videla našo silvestersko poškodbo – ob norenju s sestrico se je  Manca 31.12. zaletela v rob vrat in priletela na ličnico. Še vedno ima oteklinico, bulico…..že takrat se mi je zdelo sumljivo glede zobkov in en košček zobka ji je najverjetneje odletel stran, opazila pa sem šele zdaj L sva pa marca naročeni na pregled in upam, da bo pustila zaliti L dr. je rekla da še dobro da je glava cela, da se ni kaj razbila…saj vem, da bomo rešili, samo me zobek vseeno skrbi….
Včeraj sem bila s puncama sama doma, je šel M smučat; sva s kolegico skupaj skuhali kosilo in smo šle vseh 5 punc, na popoldanski sprehod in je bilo lušno…danes pa smo bili na enem obisku in na kosilu zunaj
Služba – do petka se moram odločit ali bom sprejela redno delo-najprej za 3 mesece, v Mc Donald'su v Nm ali ne. Jutri grem sicer še ne en drug razgovor, oglasov za delo je trenutno ogromno, samo vprašanje časa je kaj dobim, od kje/kod me pokličejo in sprejmejo…..v sredo imam na zavodu pogovor s svetovalko za zaposlitev
Sedaj pa k vam vsem…..življenje nas preizkuša na raznih področjih…tudi mene….sem brez zaposlitve (brez večjega dohodka in kar malo odvisna od njegovega dohodka), želim imeti razumevanje v svoji družini s puncama in dragim….opažam pa da sem nervozna, napeta, tečna, včasih odveč sami sebi….določene stvari me hitro spravijo iz tira….še tašča me včasih spravi iz tira,….ker sem skoz doma, mi ni več samo do kuhanja in pospravljanja, opažam da se že nekaj časa nisem naspala….in namesto da bi se lotila kuhanja, pospravljanja,…vse opravljam v zadnjem hipu in posledično se mi še bolj mudi…..bolj ko hočem imeti zvečer red, rutino, težje je  kaj narediti…zdajle čakam da m trdno zaspi, da se stuširam, zjutraj pa zgodaj vstajam in jaz poštimam punci, da gresta v vrtec, šolo, tudi popoldne ju imam na skrbi. Moj partner je prevzel odgovornejše delo in je čedalje bolj obremenjen,….no na srečo si nama je prejšnjo soboto uspelo vzeti čas samo za naju, ko sva šla v toplice, pa danes smo šli ven na kosilo, tko da na določeni točki je razumevanje, so pa določene zadeve, ki se ponavljajo….aja na partnersko svetovanje o katerem sem pisala pred časom nama še ni zneslo zaradi njegove službe in obremenjenosti……v mislih imam mojo diplomo, pa odlašam, …..oprostite zmedenemu pisanju,…pa še tavelika hčerka – zelo je pridna v šoli, ponosna sem na njo, sem pa nestrpna ko mi odgovarja, ko ušes sploh nima, ne posluša, ne sliši,…tako da povzdigujem glas.....
Vitae – bolečine, ki jo doživljaš se opisati ne da; hudo mi je; sožalje ob izgubi, tvoj občutek da nočeš takoj nazaj biti n je normalen, ker se bojiš da se ti zgodi enako, izjokaj se, daj bolečino ven iz sebe, ….tukaj smo da ti stojimo ob strani… čas celi vse rane….objemček……drži se…..
tecka tudi tebi objemček, nisem vedela da si tudi ti doživela tovrstno izgubo, mk8 tudi tebi objemčke (pa ne skrbi glede veronike in dude in ne dvomi-si dobra mama)
[color=#000000 size=3] 

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
17.1.2011 8:58:36   
dreamhorse
Hojla punce...
Najprej čestite Janci za Evo..user posted image user posted image user posted image

Vitae user posted image user posted image user posted image  ne vem, kako se počutiš, ker tega nisem doživela, je pa moja sestra dala to skozi in ji je dr. rekla, da se to zgodi z razlogom, da narava poskrbi za to, saj bi verjetno bilo z otročkom kaj narobe. Lepo pridno v nov krog, ko bo čas za to, pa nič bat....

Razlika v letih je pri nama res 14 let, kot ste zračunale, vendar se dosti bolj ujameva kot sem se s katerim do sedaj... se pa včasih res sprašujem kako bo, ko bom jaz 40 on pa 54, ko bom jaz 50 on pa 64... ali celo še več...  pa se s tem raje ne obremenjujem...

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
17.1.2011 10:21:51   
manna
Pozdravljene
Koliko novic! ! !
Janci F user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITKE ZA EVO! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Crkljajte se in uživajte!
Mala princeska, verjamem ti da je hudo hudo biti doma brez službe! Težje kot bi kdo pomislil. Ne bodi tako kritična do sebe, vsaka je lahko kdaj tečna in nervozna. user posted image user posted image user posted image
vitae, prav mislila sem nate ker se nekaj časa nisi oglasila. Ne znam ti svetovati, verjamem pa, da je kruto in boli boli boli... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 4028
17.1.2011 15:09:06   
manna
Hej
Kaj pa je zdaj to? Nikjer nobene, mini je v toplicah ane...
Moram neki napisat, da ostanemo na prvi strani. Kje pa ste vse?

No pr nas drugač nič posebnega novega, razen da sem ugotovila da so mi hlače že pretesne in jih sploh ne morem zapret.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
17.1.2011 21:54:12   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: manna

Hej
Kaj pa je zdaj to? Nikjer nobene, mini je v toplicah ane...
Moram neki napisat, da ostanemo na prvi strani. Kje pa ste vse?

No pr nas drugač nič posebnega novega, razen da sem ugotovila da so mi hlače že pretesne in jih sploh ne morem zapret.

manna bod vesela, da so ti pretesne zaradi user posted image  in ne zaradi odvečnik kg kot pri meni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
imam en šlauf špeha viška, rabi katera user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 4030
17.1.2011 21:57:40   
Mala_princeska
ooooo mini pa:
uživa v bazenu z valovi.....
ali pa se igra v hiški v otroškem bazenčku...
ali se savna...
ali pa počiva v hiški.....
ali se pa sprehaja po parku....vozička....
ali uživa pri gusarski ladji v jami z zakladom in lučkami....
se driča po tobogančkih s  celijem
ali pa posluša zgodbo o škratu čatežu
ali sedi v slaščičarni in je kremšnite ali pa pije drago kavo v slaščičarni
ali se stiska k enemu M ali pa k tadrugemu večjemu M
no to so čatežke... user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 17.1.2011 22:00:20 >

Neposredna povezava do sporočila: 4031
18.1.2011 7:19:23   
dreamhorse
Dobro jutro drage moje. Vidim, da ste bile včeraj resnično zgovorne.. user posted image
Danes bom cel šiht visela tu gor, in le glejte, da bomo kaj načvekale... daneašnja tema pa bo?

Neposredna povezava do sporočila: 4032
18.1.2011 7:47:17   
dreamhorse
IN očitno bom čvekala sama s sabo. Torej, danes grem po dolgem času spet jahat, s trenerjem in tako kot se spodobi.... Od kar sem zanosila in še več časa nazaj... Imam kr malo treme. Še dobro, da me ima inštruktorica, ki me je trenirala pred leti.... JAz pa se tako veselim, da mi kr srce razbija že cel dan.
Seveda pa sem ponoči itak že jahala, v sanjah... Juhuhuuuuu...
Kaj pa je bil vaš hobi, pred otroci, pa zdaj ni več časa zanj?

Neposredna povezava do sporočila: 4033
18.1.2011 8:52:05   
bačko
Jutro!
No jaz imam zopet eno bolno.Tokrat Loro.Včeraj so klicali iz vrtca da ima vročino.Samo ne bom šla na bolniško.Malo sem si zrihtala varstva.
Danes jo bo možek čuval.
DH jaz nisem imela nobenega takega hobija.
Mala princeska ne bodi tako kritična do sebe.Slej kot prej boš dobila zaposlitev.Verjame pa je težko biti skoz doma.Meni je bilo že sedaj počasi dovolj ko sem bila toliko časa na bolniški.Zate veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4034
18.1.2011 9:29:47   
dreamhorse
Bačko, tako sem upala, da bova kakšno rekle, pa vidim, da sem spet ostala sama...
Kje ste punce... Meni je zelooooo dolgčas.....

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4035
18.1.2011 9:43:36   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse

Bačko, tako sem upala, da bova kakšno rekle, pa vidim, da sem spet ostala sama...
Kje ste punce... Meni je zelooooo dolgčas.....

tukaaaaaaj

Neposredna povezava do sporočila: 4036
18.1.2011 9:48:31   
bačko
Nisem nikamor šla.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4037
18.1.2011 9:48:56   
bačko
DH kako Žana?

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4038
18.1.2011 9:50:57   
bačko
Mala princeska mi bi mogli imeti cepljenje jutri pa ga ne bomo imeli ker ima Lora vročino.Ima pa vaša Manca toliko kg kot Lora.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4039
18.1.2011 9:54:49   
Mala_princeska
bačko hvala za tolažbo....

ti sanjski konjiček kje pa jahaš - mislim kraj....pa user posted image  za tak hobi
moj dečko se je odpovedal hobiju, ko je prva user posted image  na svet prišla - je pa zbijal bokse za zvočnike v avtu user posted image  če kdo kaj rabi kako muzko not, rade volje kaj zmontira user posted image  mi je ravno potožil za NL da pogreša hobi.

nič grem pospravljat

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4040
18.1.2011 9:56:03   
Mala_princeska
ker sem bla včer na enem razgovoru, pol sem pa malo okoli po kavicah hodila, pa na eni tortici pri kolegici smo bli popoldne in večer je bil hitro tu...

bačko....naj Loro prekuha in naj hitro mine....

Neposredna povezava do sporočila: 4041
18.1.2011 9:57:44   
Mala_princeska
he he potem sta enako težki user posted image  

danes za kosilo tortelini s kislo smetano

popoldne pa en čvek s kolegico

pa po fasngo morva jit z mojim v trgovino

pa za službo  malo klicat

tko da moram v akcijo user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4042
18.1.2011 9:58:49   
Mala_princeska
bačko za cepljenje se pa ne sekiraj, ker najbolje da sedaj ne skačemo po ZD da še kaj extra ne staknemo.....gripa in to...

Neposredna povezava do sporočila: 4043
18.1.2011 10:00:52   
Mala_princeska
joj bjondi sem videla žigija kako cunje v stroj daje - user posted image
sam se je manca nekaj po njem zgledovala in gre v "toja" in mi pomaga iz pralnega v sušilca, ali pa iz sušilca - da celo glavo v stroj user posted image

izkoristite sončkaaaaaa

Neposredna povezava do sporočila: 4044
18.1.2011 10:01:31   
Mala_princeska
vitae user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4045
18.1.2011 10:03:37   
Mala_princeska
sem pa malo besna, ker je bivši delodajalec objavil oglas, DA IŠČE DELAVCE...sicer za drugo poslovno enoto in za eno novo....
sam khmmm khmmmm se pa znajde.....razpiše za višjo stopnjo izobrazbe user posted image user posted image user posted image  mene dal pa kot višek stran, bi lahko prerazporedil delavce, sam ne no - dejmo mamico na cesto

grem v boj za službo.....

Neposredna povezava do sporočila: 4046
18.1.2011 10:05:41   
Mala_princeska
in na pozn zajtrk....

urce bodo hitro mimo....

danes bom učinkovita....

aja pa še to.......včer sem mislila na vse vas, ko sem se okoli Koloseja vozila in se spominjala naših sendvičev in kavic....

Mk8 kdaj bo spet zajtrk? user posted image user posted image user posted image

Mini kdaj se vrneš??? Fajn se načofottttaaaaajjjjjj

Neposredna povezava do sporočila: 4047
18.1.2011 10:32:06   
dreamhorse
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

bačko hvala za tolažbo....

ti sanjski konjiček kje pa jahaš - mislim kraj....pa user posted image  za tak hobi
moj dečko se je odpovedal hobiju, ko je prva user posted image  na svet prišla - je pa zbijal bokse za zvočnike v avtu user posted image  če kdo kaj rabi kako muzko not, rade volje kaj zmontira user posted image  mi je ravno potožil za NL da pogreša hobi.

nič grem pospravljat

Zdajle bom začela na Lopati, pri Celju, drugače ima pa stric dva konjiča, ki sem ju jahala preden sem zanosila. Zdaj smo pa vsi 3 malo zaroštani pa grem malo osvežit spomin, da ga spomladi osvežim njima. Konji so moja obsedenost od malih nog.

< Sporočilo je popravil dreamhorse -- 18.1.2011 10:36:37 >

Neposredna povezava do sporočila: 4048
18.1.2011 10:34:16   
dreamhorse
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

DH kako Žana?

Žana je zaenkrat ok, trkam po lesu, ker ko sem vam nazadnje to napisala, so me v istem trenutku klicali iz vrtca. Tako da trkammmmmm....

Sem pa večraj končno dobila Baby Vac in morem rečt, da se ni kaj dosti bunila... najprej ja, dokler ni vedela, kaj jo čaka, potem pa med sesanjem ni bilo neke sile.

Vsaj dva tedna naj še zdrži, sicer pa v vrtcu razsaja rota virus, škrlatinka in norice (vodene koze) .. sem v pripravljenosti....

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4049
18.1.2011 10:36:04   
dreamhorse
Aja, MP, blagor tvojemu, moj se ni odpovedal svojemu hobiju. Jaz skušam krotit dva konja... ona pa nekaj čez 150 na cesti, na motorju.... Veš kak sem vesela..... user posted image

< Sporočilo je popravil dreamhorse -- 18.1.2011 10:37:12 >

Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ideje za družinsko silvestrsko noč
Nikar se ne mučite z dopovedovanjem, da je novoletna zabava šele zvečer, temveč nestrpno energijo otrok uporabite pri pr...
Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?