Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 18.1.2011 8:39:55
|
|
|
|
sami0804
|
Morgen! Že navsezgodaj čvekata o službi-pridni Jaz sem še komaj pri prvi kavi...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 18.1.2011 8:42:06
|
|
|
|
elevitka
|
hehe sami joj jaz bi tud še eno sam pol me bo šraufalo- prej grem spat bolj sem zaspana
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 18.1.2011 8:46:24
|
|
|
|
arabela*
|
morning
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 18.1.2011 8:47:54
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Zaenkrat ne..Samo sem nekaj vlog poslala tudi na te agencije,ker so iskali s srednjesolsko izobrazbo...Pa sem malo po netu cekirala pa vidim,da ima folk nasplosno slabo mnenje o teh agencijah pa me je zanimalo,ce ima katera kake izkusnje ali info iz prve roke aja? me zanima zakaj.... obljubljajo oh in sploh-dobiš pa verjetno krneki ne ? ja kolk sem jaz slišala dobiš plačano, vendar določen znesek od tvoje plače pripada njim.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 18.1.2011 8:49:54
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Zaenkrat ne..Samo sem nekaj vlog poslala tudi na te agencije,ker so iskali s srednjesolsko izobrazbo...Pa sem malo po netu cekirala pa vidim,da ima folk nasplosno slabo mnenje o teh agencijah pa me je zanimalo,ce ima katera kake izkusnje ali info iz prve roke aja? me zanima zakaj.... obljubljajo oh in sploh-dobiš pa verjetno krneki ne ? ja kolk sem jaz slišala dobiš plačano, vendar določen znesek od tvoje plače pripada njim. zakaj pa je to dobro?
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 18.1.2011 8:50:51
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka joj jaz bi tud še eno sam pol me bo šraufalo- prej grem spat bolj sem zaspana sma že dve-sem včeraj poleg Sare mrknila-zaj sem pa ko cota
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 18.1.2011 8:55:45
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Zaenkrat ne..Samo sem nekaj vlog poslala tudi na te agencije,ker so iskali s srednjesolsko izobrazbo...Pa sem malo po netu cekirala pa vidim,da ima folk nasplosno slabo mnenje o teh agencijah pa me je zanimalo,ce ima katera kake izkusnje ali info iz prve roke aja? me zanima zakaj.... obljubljajo oh in sploh-dobiš pa verjetno krneki ne ? ja kolk sem jaz slišala dobiš plačano, vendar določen znesek od tvoje plače pripada njim. Je to nekaj podobnega kot delo preko podjemne pogodbe-tam si borza tudi odreže svoj del "kolača"
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 18.1.2011 8:55:45
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Zaenkrat ne..Samo sem nekaj vlog poslala tudi na te agencije,ker so iskali s srednjesolsko izobrazbo...Pa sem malo po netu cekirala pa vidim,da ima folk nasplosno slabo mnenje o teh agencijah pa me je zanimalo,ce ima katera kake izkusnje ali info iz prve roke aja? me zanima zakaj.... obljubljajo oh in sploh-dobiš pa verjetno krneki ne ? ja kolk sem jaz slišala dobiš plačano, vendar določen znesek od tvoje plače pripada njim. zakaj pa je to dobro? ja ne vem,...obojestranski zaslužek verjetno......oni delodajalcu najdejo delavce...na osnovi tega pa potem tud nekaj denarja potegnejo.Nisem pa ziher kdo je plačnik...ali oni ali deelodajalec v tem primeru
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 18.1.2011 8:57:35
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Zaenkrat ne..Samo sem nekaj vlog poslala tudi na te agencije,ker so iskali s srednjesolsko izobrazbo...Pa sem malo po netu cekirala pa vidim,da ima folk nasplosno slabo mnenje o teh agencijah pa me je zanimalo,ce ima katera kake izkusnje ali info iz prve roke aja? me zanima zakaj.... obljubljajo oh in sploh-dobiš pa verjetno krneki ne ? ja kolk sem jaz slišala dobiš plačano, vendar določen znesek od tvoje plače pripada njim. Je to nekaj podobnega kot delo preko podjemne pogodbe-tam si borza tudi odreže svoj del "kolača" ja nekaj takega...zdaj pa je na tržišču nov zakon, da če delodajalec vzame nekoga iz zavoda za zaposlovanje(ki je predhodno na zavodu bil 6 mesecev iskalec zaposlitve), mu pripada 40 % delavčeve bruto plače dve leti...Res fajn stvar za delodajalca
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 18.1.2011 8:59:19
|
|
|
|
arabela*
|
A je šla daens z mukami v vrtec, jamrala da ni čist vredu, da je utrujena......ampak sem jo vseeno poslala, mogoče ji bo boljše... Sedaj M bruha....revica že cel dopoldan hodi na wc.......zgleda nek virus plazi okoli nas
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 18.1.2011 9:01:13
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya A je šla daens z mukami v vrtec, jamrala da ni čist vredu, da je utrujena......ampak sem jo vseeno poslala, mogoče ji bo boljše... Sedaj M bruha....revica že cel dopoldan hodi na wc.......zgleda nek virus plazi okoli nas
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 18.1.2011 9:02:56
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ja nekaj takega...zdaj pa je na tržišču nov zakon, da če delodajalec vzame nekoga iz zavoda za zaposlovanje(ki je predhodno na zavodu bil 6 mesecev iskalec zaposlitve), mu pripada 40 % delavčeve bruto plače dve leti...Res fajn stvar za delodajalca za delodajalca super,za delavca pa...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 18.1.2011 9:04:40
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ja nekaj takega...zdaj pa je na tržišču nov zakon, da če delodajalec vzame nekoga iz zavoda za zaposlovanje(ki je predhodno na zavodu bil 6 mesecev iskalec zaposlitve), mu pripada 40 % delavčeve bruto plače dve leti...Res fajn stvar za delodajalca za delodajalca super,za delavca pa... ne vzamejo od delavčeve plače.....ampak krije zavod oz. država.Mora pa delodajalec delavca takoj zaposliti za nedoločen čas
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 18.1.2011 9:05:54
|
|
|
|
bambixxx
|
dobro jutro
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 18.1.2011 9:08:43
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Zaenkrat ne..Samo sem nekaj vlog poslala tudi na te agencije,ker so iskali s srednjesolsko izobrazbo...Pa sem malo po netu cekirala pa vidim,da ima folk nasplosno slabo mnenje o teh agencijah pa me je zanimalo,ce ima katera kake izkusnje ali info iz prve roke aja? me zanima zakaj.... obljubljajo oh in sploh-dobiš pa verjetno krneki ne ? ja kolk sem jaz slišala dobiš plačano, vendar določen znesek od tvoje plače pripada njim. zakaj pa je to dobro? ja ne vem,...obojestranski zaslužek verjetno......oni delodajalcu najdejo delavce...na osnovi tega pa potem tud nekaj denarja potegnejo.Nisem pa ziher kdo je plačnik...ali oni ali delodajalec v tem primeru delodajalec. delavcu pripada plača po pogodbi, vse ostale stroške povezane z zaposlitvijo plača delodajalec. zato se ponavadi firmam ne splača jemat preko teh agencij, ker te več pride strošek delavca, kot če bi ga sam zaposlil. edino praktično je, da ne rabiš sam iskat, če recimo nimaš kadrovske službe oz. časa.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 18.1.2011 9:09:37
|
|
|
|
majakla
|
DOBRO JUTRO.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 18.1.2011 9:09:45
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ja nekaj takega...zdaj pa je na tržišču nov zakon, da če delodajalec vzame nekoga iz zavoda za zaposlovanje(ki je predhodno na zavodu bil 6 mesecev iskalec zaposlitve), mu pripada 40 % delavčeve bruto plače dve leti...Res fajn stvar za delodajalca za delodajalca super,za delavca pa... ne vzamejo od delavčeve plače.....ampak krije zavod oz. država.Mora pa delodajalec delavca takoj zaposliti za nedoločen čas Aja,to se že lepše sliši Čeprav si ne morem kaj,da ne bi dvomila...je že toliko sijajnih projektov glede zmanjševanja brezposelnosti propadlo pri nas-najboljše da počakamo na rezultate
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 18.1.2011 9:09:50
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ja nekaj takega...zdaj pa je na tržišču nov zakon, da če delodajalec vzame nekoga iz zavoda za zaposlovanje(ki je predhodno na zavodu bil 6 mesecev iskalec zaposlitve), mu pripada 40 % delavčeve bruto plače dve leti...Res fajn stvar za delodajalca za delodajalca super,za delavca pa... ne vzamejo od delavčeve plače.....ampak krije zavod oz. država.Mora pa delodajalec delavca takoj zaposliti za nedoločen čas ja v obliki subvencij
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 18.1.2011 9:10:34
|
|
|
|
sami0804
|
Jutro bambi in majakla
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 18.1.2011 9:12:09
|
|
|
|
bambixxx
|
pa adijo. morama se porihtat, najest, pa ven na sončeka dokler še je. konec tedna baje misli snežit
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 18.1.2011 9:15:12
|
|
|
|
arabela*
|
jaz pa se spravljam seminarsko pisat o zavarovanju terjatev...
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 18.1.2011 9:22:21
|
|
|
|
koala
|
Jutro! tortica jaz poznam nekoga ki dela preko addecota (al kak že?), lahko vprašam kaj če hočeš. Saraya pikapoka za M, revica... matcar seveda si se zahvalila za darilo, me veseli da ti ustreza.
< Sporočilo je popravil koala -- 18.1.2011 9:23:32 >
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 18.1.2011 9:26:28
|
|
|
|
arabela*
|
ve kera kje je šola Bratov polančičev...vem da je na prešernova 19...samo pojma nimam kje bi naj to bilo
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 18.1.2011 9:34:21
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ve kera kje je šola Bratov polančičev...vem da je na prešernova 19...samo pojma nimam kje bi naj to bilo veš kje je Ilich al pa Andragoški zavod Maribor? od Andragoškega naslednja ulica levo (če greš proti Kolodvoru), proti parku, pa si tam
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 18.1.2011 9:34:43
|
|
|
|
katy83
|
aja, pa jutro
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezenMorda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.