|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki in februarčice 2006-II del
10.12.2010 10:18:04   
jer.za.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....Jerca ima spet anginouser posted image user posted image user posted image . Tokrat sva na fromilidu, ker drugega antibiotika ni na razpolagouser posted image user posted image user posted image . Po enem tednu spet. Je bila ene tri dni že malo slaba, no današnja noč pa je bila katastrofalna, in mi je zjutraj obe mož pripeljal na pregled...no, vsaj Zala ima na srečo le virozo(Zala je tudi že od srede doma). Sedaj smo se doma odločili, da decembra ne gre več v vrtec, bo lepo doma, malo pri meni, malo pri tašči in malo pri možu, 10.1. ko jaz končam z dopustom bo šla pa mala spet v vrtec. Glede na frekvenco obolelih otrok, glede na stanje otrok, kakršne vozijo v vrtec se mi zdi to še najbolj primerno. sem pa tudi jaz predčasno danes prišla iz službe, sploh iz razloga, ker imam popoldan še vaje na faksu in si ne bi dopustila, da me ne bi bilo cel dan ob mali.

Tako, sem se malo izkašljala, sedaj grem pa mali crkljat.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
10.12.2010 10:53:38   
sazi
Ajoj, boga Jerca. To je pa res hudo, da se takole ponavlja.

Se vam nisem nič oglašala, ker me je čas prehiteval, zdaj se lahko pa spet lepo ustavim - na žalost. Smo imeli danes namen iti v MB in potem jutri v Moravce (imamo plačan hotel), pa je Lev ponoči zakuhaluser posted image . Kaj mu je, ne vem. Kmalu pride soseda malo ušesa pogledat, sicer ga pa popoldne peljem k P ali pa vsaj pokličem, da uredim bolniško. Mah, bomo videli - ostajamo pa domauser posted image . Za hotel imam pa problem, ker smo skombinirali s sestro in če odajvim tudi oni ne morejo it, če ne odjavim pa nam propade... AH. POvrh vsega pa grejo tja še prijatelji, s katerimi smo se komaj zmenili, da gremo skupaj - najprej so bili oni prepozni za hotel, potem so si ga zrihtali, no zdaj pa oni grejo, mi pa ne.

No, napišem kaj, ko bom boljše volje.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
13.12.2010 8:21:58   
jer.za.
Heej!

Kako ste kaj na to mrzlo jutro? Pri nas smo vsi skupaj bolj slabo, Jerca še vedno zelo močno kašlja, ta kašelj vsak večer spremlja bruhanje sluzi(ne vem od kje vse to pridela, ampak pediatrinja pravi da je vse to še v mejah normaleuser posted image user posted image ), pa potem še pol noči kašelj...skratka od noči imamo zelo malo. Zala pa ponovno spet kašlja, smrka,....user posted image  Očitno bo tale zima kar se bolezni tiče ena hujših.
Jaz sem tudi že precej utrujena od vsega tega, potem me je pa še v petek iz tira vrglo, sem šla v Lj popoldan, ker sem imela razpisane vaje. Še v sredo sem kontaktirala referat če to velja(mi je zagotovila da ja), plačala za vaje 327,50€, ko sem prišla v petek 10 min. pred začetkom tja pa mi je bilo čudno ker je bila tema, nikjer nikogar. Sem šla na informacije vprašat, mi gospa po pregledu urnika zagotovi, da to velja, naj le malo še počakam. No, ker po 15 min. še vedno ni bilo nikogar, sem šla še enkrat vprašat, in je rekla da je predavateljica ravno odšlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...meni se je skoraj odpeljalo nekam. Doma sem takoj potem napisala en mail predavateljici, skupaj s priponko, v kateri je razpisan urnik, sedaj čakam njej odgovor. V primeru, da se ne bo dalo nič odgovorit bo pa romal en dopis še v referat, prodekanji, sem pa na temu da mogoče še naprej v javnost. Ker toliko kolikor se pa norca na tem faksu delajo, pa ne vem če se še kjeuser posted image user posted image . Tolk sem besna, da ne morem povedat. A slučajno katera kaj ve, kam se lahko obrnem, kakšne so tukaj moje pravice? No, skratka vam poročam o nadaljnem razpletu vsega tega.

Če vse to odmislimo, vse bolezni, utrujenost, pa se imamo prav lepo. V prostih trenutkih se ogromno crkljamo, zadnje čase igramo ogromno družabnih iger, Zala veliko bere, Jerca ne zaostaja za njo prav veliko, črke mala pozna vse, veliko tudi rešujemo uganke in miselne igre v cicibanu in drugih otroških revijah. Prejšnji teden smo pekle piškote, Jerca je v soboto skupaj z mamo delala rezance(mam je rekla da je sama zameila testo in 10-ih jajc), na koncu pa še zrezala rezance(mi smo bili ta čas na enem rd-ju, je pa zanimivo je Jerca sama rekla naj kar gremo, le en košček tortice naj ji prinesemouser posted image ). Aja, pa še nekaj novega...Jerca je dobila za Miklavža ene flumastre, s katerimi se riše na steklo...in ker doma nisem imela nobenega ne vem kakšnega stekla(po oknu nisem pustila da rišeta), sem se domislila da prinesemo noter eno staro okensko krilo(ker smo poleti spodaj okna menjali), in sedaj ni boljšega...cel dan rišeta po oknu, če kaj ni ok samo z mokro krpo pobrišeta, res super stvar teli flumastriuser posted image .
"Takle" mamo pri nas, seveda pa vsi skupaj čakamo prvi teden januarja, ko imava z možem dopust, da se bomo lahko max. razvajali v toplicah!

Sazi, kako je kaj z Levom? Je vročina minila? Pa res škoda za Moravceuser posted image user posted image , Mi gremo(upam, da nam ne bo kakšna bolezen prekrižala vsega skupaj, zato sem raje vplačala tudi rizik odpovedi) prvi teden januarja. Povej mi samo, zadnjičko ste bili tam, ste si še kaj posebnega ogledali v okolici? Mi bomo šli pogleda nasad orhidej, za ostalo še zbiram predloge.

Tinkatonka, Sarazan, Bonnie, Eviii, Ursa_P,...kako ste kaj? Kje se skrivate vse?

Sigurno sem še ogromno stvari pozabila napisati, komentirati, ampak me Jerca že preganja tamle iz dnevne, da se greva kiki-riki. Se tipkamo kaj!

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
14.12.2010 18:15:15   
jer.za.
Čer!

Kje se vse skrivateuser posted image

No, pri nas je danes spet vse na glavo...Jerca občutno boljša(trkam, da bo trajalooooooooo), Zala slabšauser posted image  No, popoldan je bila kar ok doma, je celo popoldne počivala, bom vidla kaj nam bo spet noč prinesla. Milsim, tole je pa letos katastrofa od katastrofe.

Imam pa eno veselo novičko: danes zjutraj se je pri igrah na srečo tudi meni nasmehnila sreča, na "znanem"user posted image  radiu sem bila izžrebana za odpiranje adventnega koledarja in sem dobila slikanje za celotno družino-izdelavo koledarja in fotoknjigeuser posted image user posted image user posted image . Res krasno darilo, sem bila ful ful veselauser posted image user posted image user posted image
Sedaj pa nestrpno čakam pošto, da se dokončno dogovorimo, jupiiiiiiiiiii.

Pozdravčke.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
14.12.2010 21:50:55   
sazi
Se opravičujem za tole nejavljanje, ampak komaj samo sebe lovim, zato bom tudi zdaj bolj kratka - mogoče mi uspe jutri.
Otroka sta zdrava - samo da bo trajalo...
Imam pa jaz težave s pritiskom in to hude. Me boli glava, dozo tablet sem povečala, pa je malo bolje. Uapm, da se umiri, ker bo treba drugače k zdravniku, pa spet vsa pota, ko itak nihče ne ve, kaj naj in se te potem kar malo podajajo, ti pa čaka ure tam in ure tu, rezultata pa nobenegauser posted image .
Me je bilo ponoči prav strah, ko sem si izmerila pritisk in sem si mislila, kaj pa, če me kar naenkrat kap? Npr, ko sem z maloma sama doma - a sem paranoik? malo zmešana? res se mi je fentlalo danes, no, pa sem zdaj bolje.

Moravce smo uspeli prestaviti na februar, prijatelji so pa šli.
Zadnjič smo šli na kratko eno Plečnikovo cerkev pogledat (moram pogledat, v kateri kraj) - je blizu, pa samo zunaj smo pogledali, ker Lev niti ni hotel iz avta, pa dežev alo je...
Najbolj zanimiv pa je bil mlin v Veržeju - je delal in odprto so imeli, da smo moko nabavili.

Jer.za - vam pa želim zdravja za vse, pa da tole na faksu urediš.

Se še javim kaj...

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
14.12.2010 21:53:51   
tinkatonka
Hej punce!

Kako ste kaj?

Mi smo OK. Anej je priden z redkimi izjemami, ko na plano pridejo nagajivi škratki. Jakob je malce bolj naporen postal, saj bi se že ful rad igral, pa še ne zna držat igračke v roki in ga je treba malo več animirat, do predkratkim je bil pa še čist zadovoljen v ležalniku in parimi igračami, ki so visele zraven, no zdaj moraš pa zraven sedet in mu igrače v roke dajat, pa pobirat ko mu pade iz rok in potem se greva to igrico v nedogled. Vglavnem dolgčas nam ni.

jer.za....čestitke za osvojeno nagrado! Pa pikapoke za zdravje tvojih punc. Kdaj se kaj vidimo, vas že pogrešamo!!!!>Aja a si dobila odgovor od profesorice?

sazi...joj škoda za Moravce. A zdaj sta pa že Ok in nazaj v vrtcu?

No zdaj pa šibam še mal likat.

Lahko noč,

Tina

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
16.12.2010 7:28:49   
jer.za.
Jutro!

Pijem kavico, Jerca pa zraven mene "bere" knjigice. Zala je že v šoli(upam da zdrži še danes in jutri, potem pa čez vikend strogi počitek-včeraj je bila sicer že ful boljša, danes zjutraj pa ji je spet malo bolj teklo iz nosuuser posted image  , čeprva počutje pa je ok).

Jaz sem danes popoldan v službi, zvečer pa pride mož pome in greva v Ljubljano v en lokal na koncert enega benda(igra prijatelj v njem, glasba 80user posted image ). Pa pred koncertom nama bo uspelo, da bova šla  še na en romantični sprehod in kuhančkauser posted image . Jutri bo sicer malo krize za vstat, ampak ker se nam obeta potem zasnežen vikend, bo že šlo.

Sazi, ne zameri, ampak jaz se konec koncev sploh ne čudim tvojim težavam s pritiskom-tak tempo, kot ga imaš ti enostavno ni za zdržati...nespanje, stres, to so vse odlični pogoji za nestabilen pristisk, sploh pa ker si s tem že imela težave. Tako da daj sedaj najprej tvoje zdravje na prvo mesto, uravnaj tale pritisk. Hmm, pa mislim da je bilo tvoje nočno vprašanje čisto na mestu, ker res nikoli ne veš...ne strašim te, ampak je v zadnjem času ogromno infarktov pri ljudeh, ki so stari 30-40 let, vse zaradi tempa življenja, stresa. Pazi naseuser posted image user posted image user posted image !!
Pa hvala za namig glede Moravcev, mlin si bomo zagotovo ogledali. Koliko je pa to vožnje od Moravcev?

Tinkatonka, na faksu sem "zrihtala" po domače povedano, in sicer sem dobila odgovor, da vaje potekajo le še jutri ob 12.30, in da če je ih ne udeležim nimam opravljenihuser posted image . Briga jih da sem v službi, da to ni moja napaka, če jih ne naredim letos jih lahko drugo leto, ampak haloooo eno leto čakanja za njihovo napakouser posted image user posted image user posted image user posted image . Na srečo, na veliko srečo imam tako šefico, da sem se zmenila da grem jutri prej iz službe(bi si sicer vzela dopust, ampak nam zaradi obilice dela in bolniških močno primanjkuje kadra), da bom pravočasno v ljubljani, in da opravim tole. Kapo dol za tak kolektiv, tako šefico da mi je vse to omogočeno...ko tole končam se jim bom mogla z eno veliko fešto zahvalit, da mi gredo tako na roko.
Vidimo se pa....hmmmm, upam da še letos, če nam bo zdravje držalo. Jaz namreč delam vse do zadnjega, le 31. če bo vse po sreči bom frej. Se bomo zmenili, ko bosta moji punci čisto zdravi(no Jerca je že, še Zalo zrihtamo pa bo).

Evo, Jerca je medtem ko jaz tole pišem povedala že obnovo tretje knjigice...neverjetno kakšen spomin imajo teli otroci, knjigo preberemo samo enkrat pa že zna natančno obnovo preko slikic povedatuser posted image . Sedajle se bova pa počasi uredile, namreč danes jih v vrtcu obišče Dedek Mraz in sem se zmenila, da pride Jerca tudi.

Pozdravčke!

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
17.12.2010 9:05:48   
tinkatonka
HEJ!

Sem šele danes opazila,da je zadnjič sazi objavila post tri minute pred mano, pa ga nisem videla in prebrala.

sazi...ampak res pazi nase. Pri takem tempu življenja res ni čudno, da imaš težave s pritiskom, pa še nagnjena si k temu. Upam, da se ti življenje v kratekm postavi v bolj mirne tirnice, da bo zdravje otrok zdržalo čimdlje in da končno spet malce lažje zadihaš. Pa seveda da bodo noči kaj lepše,ker tole nočno vstajanje, služba, skrb za hišo etc ja res si dobra, da zdržiš, ampak saj kaj ti pa drugega preostane, a ne.

jer.za...a da se ne bomo uspeli vidt še letos. Hmmmuser posted image user posted image To pa ni fajn, no če boste zdravi vi in seveda tudi mi, lahko naslednji vikend npr 26.12?

Mi smo drugače oK. Ena fotka za neFB-jevkeuser posted image
user posted image

toliko za zdaj...se beremo kaj kasneje. grem izkoristit Jakobovo spanje za pospravljanje.

Lp Tina

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
20.12.2010 10:50:42   
jer.za.
Hej!

Kje ste vseuser posted image

Tinkatonka, evo se nama je uspelo vidt, upam da bo do nedelje tudi zdržalouser posted image . A Anej je užival na žakljih?

A imate že kaj sestavljen jedilnik za božično večerjo? Midva z možem sva že naredila plan:
Za predjed bova imela pečene žepke iz testa z tuninim nadevom, za glavno jed svinjski kare s pršutom in parmezanom, priloga bo najverjetneje riž, za sladico bo pa jogurtova strnjenka prelita z vročimi gozdnimi sadeži.

javite se kaj, jaz pa šibam naprej delat.

Neposredna povezava do sporočila: 2309
21.12.2010 9:38:46   
sazi
Kje ste vseuser posted image

Mah, a moram sploh razlagat?
Sem spet doma. Krivec je Lev. Je imel 2 dni nekaj čez 38 danes sicer nima skoraj nič vročine (še), ampak nekaj jamra čez grlo in nekaj čez uho. Bo treba it pokazat. Zarja je brez vročine, ampak ji zjutraj pol kile šmrklja iz noska potegnem...
No, se javim, ko/če bi kaj cajta.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
22.12.2010 7:49:56   
tinkatonka
Drage moje!

user posted image

Pa še extra extra veliko zdravja vsem članom vaše družine!!!!

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
23.12.2010 7:18:59   
jer.za.
Jutro!

Samo en čisto hiter pozdravček, ker me čas že preganja....moram še vse stvari danes doma poštimat preden grem v službo, ker jutri še delam in potem ne bo časa. Sem imela sicer drugačne plane, pa sem bila v torek cel dan v službi( od 6.00 zjutraj do 20.00 zvečer), sedaj so se mi pa načrti malo podrli...ne morem verjet kaj potegne za sabo eno delavno popoldne....no, podrli so se mi vsi plani, da ne govorim o tem, da tudi daril še nimam zavitihuser posted image . No z velikoooo sreče in Jerčino pomočjo mi bo danes vse uspelo, le zavijanje daril ne(ker je Jerčka doma).
Ima pa Zala danes zadnjič šolo letos, jutri se bosta punci pri mami crkljali, najbrž bodo kar celo dopoldne piškote pekle, se mi zdi da mama Jerco kar malo preveč razvaja odkar je doma.

Drugače smo pa po starem, nič kaj novega, delovno na polno.

Pozdravčke vsem, se še kaj čez vikend javim!

Neposredna povezava do sporočila: 2312
23.12.2010 11:18:08   
sazi
Bom tudi bolj kratka. Sem z otrokoma doma. Lev je imel/ima angino in je na AB - je će dober, ampak ni za v vrtec. Pa je še Zarja doma, ki je obupno prehlajena. Včeraj dopoldne so imeli pri Levu v vrtcu Dedka Mraza, pa ga ni hotel it pogledat, popoldne pa so ga imeli pri Zarji, pa sva šli - je bilo prav lušno. AMapk naju je kar kmalu "odvlekla" domov (Zarja namreč) - je rekla: "Lev, ma!" Kar pomeni, Lev doma in da morava k njemu. Ful ga ima rada in ga takoj pogreša.
No, pa je Že Zaraj v naročju in hoče na Youtubu dinozavre gledatuser posted image

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
26.12.2010 8:49:11   
tinkatonka
Hej punce!

kako ste kaj praznovale? Mi smo kr vredu, čeprav je naš Božič in ti prazniki bolj žalostne narave....v petek zjutraj sem namreč izvedela, da mi je umrl dedek.user posted image Še bolj kot to, da se sama soočam z veliko žalostjo, saj smo skupaj živeli 25 let, dokler se nisem odselila od doma, mi je to, da moram tolažiti Aneja, ki je bil nanj zelo navezan. No ampak bomo že preživeli, moramo, ko bo v torek pogreb za nami pa se bomo počasi vrnili v stare tirnice.

Upam, da se je božiček kaj spomnil na vas. Pri nas so bila letos skromna darila, no razen za otroke malo več. ampak važni so itak ljudje s katerimi smo skupaj ob teh praznikih. Čeprav je bila letos res velikaaaaa praznina.

Upam, da vam zdravje dobro služi in da ste že opravili z vsemi virusi vsaj za letos! Jakob in Anej sta spet malo nahodna. sploh Anej, ki ima danes totalno zabasan nos. No zdaj ga filam s propolisom na sladkorni kocki. Upam, da se zmaže. Naslednji teden bo pa ves teden doma na počitnicah.

Pozdravček,

Tina

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
26.12.2010 10:57:23   
jer.za.
Jutro(zame je še jutro, ker smo se šele pred dobor urco skobacali iz posteljeuser posted image ).

Tinkatonka, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Prav paše tole poležavanje, smo si ga že včeraj privoščili...no danes sta celo mali spali do pol osmih, potem pa smo se vsi skupaj crkljali v veiki postelji še dve uri, midva sva pila kavo, mali mleko, gledali smo risanke...user posted image user posted image ...oh, ko bi si človek lahko vsak dan privoščil taka razvajanja...

Jutri pa mene čaka "kruta realnost"...služba, mož pa ima že dopust. Sicer pa sem se spravila zdele delat še nekaj za faks, urejam stvari glede enega seminarja, berem gradivo za izpite, mož se pa v mojo biofiziko poglablja, da mi bo lahko razložil kako se rešuje naloge.

Drugače pa smo v redu, nič kaj novega. Včeraj smo si privoščili en popoldanski sprehod po Ljublajni, mali sta bili čisto navdušeni nad vsemi lučkami, midva pa nad kuhančkomuser posted image . Pa malo je tudi nas Božiček obiskal, mene je mož(no Božičekuser posted image user posted image user posted image ), čisto presenetil, mi je prinesel eno ogromno dišečo svečko, tako malo drugačno. In sedaj celo stanovanje diši. Mali sta pa dobili malenkosti(kjigice, špangice, gobelin), pa sta bili zelo veseli in presenečeni, saj nista ničesar pričakovali, ker smo rekli da pri nas nosi samo Miklavž.

Sazi, kako ste vi kaj z zdravjem?
Tinkatonka, upam da Anej ne zboli in se nam bo uspelo dobiti drug teden.

Grem še mao za knjige.

Lepo bodite, papa!

Neposredna povezava do sporočila: 2315
29.12.2010 18:28:03   
sazi
Bom spet bolj kratka.
Smo v Bohinju in je uporaba interneta malo okrnjena. Danes smo bili v Boh. bistrici in se je Lev malo nasmučal (res malo, ga je mož vlekel malo gor, on pa sam odsmučal dol, paše to je potreboval kar nekaj pomoči). Je bilo pa veselo. Z Zarjo sva se sankali, potem se je pa Lev želel sankat, Zarja pa smučat. Je dobila skoraj živčni zlom, ko ni mogla dat smučk na skibucke in smučat.

Sazi, kako ste vi kaj z zdravjem?
Zdravje je kar OK. Lev ima še do jutri ABm Zarja nekaj kašlja, ampak se drži.

Pri sorodnikih smo že "odpraznikovali" in odprli nekaj daril. Lev si še kar kaj želi. No, sicer ga pa doma še nekaj čaka pod smrekico, tu v Bohinju pa tudi pridejo knjigice. Je Leva skrbelo, o je tu tako majhna smrekica, da kako bo Dedek Mraz lahko sploh kaj pustil spodaj.

No, se vam še kaj oglasim. Se res opravičujem za kratkost in za nekomentiranje vaših postov.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
30.12.2010 10:32:33   
Bonnie_RR
Pozdravček.

Za nazaj nisem nič brala, se pa že ful dolgo nisem nič tukaj "mudila", ker sem zavestno dala računalnik na stran (tudi RR, ki mi je zadnje čase vse preveč živcev spil z nedelovanjem) in se raje posvetila moji Viti, ki je že prava korenjakinja postala, pa Niku, ki je ratal ful ustvarjalen, pa faksu, pa dragemu tud malo...user posted image

Skratka, računalnika skorajda ne odprem, nisem pa mogla kar tako mimo, da vam ob prihajajočem letu ne bi zaželela vse dobro. Naj bo prijetno, uspešno, polno zdravja in smeha.

Se beremo kaj v letu 2011 in lepo praznujte. user posted image

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
30.12.2010 21:54:35   
jer.za.
Čer!

Da se še malo oglasim. No, zame se to leto končuje precej kalvrno...z anginouser posted image user posted image user posted image user posted image . Sicer se je ravno začela, sem kar takoj začela AB jemati da se ne razvije, ampak ni pa prijeten občutek. Sedajle namesto da bi že spala, čakam da bo ura 23.00 da vzamem še ospen, čas pa si krajšam malo z učenjem, malo pa brskam po internetu...zraven televizije bi jaz itak že zaspala, moža pa ni doma, si je izboril še zadnji prost večer v tem letu brez ženeuser posted image . No pa še za jutri ni več nobene dileme, kam naj gremo...bomo lepo v 4 doma, na kavču, pod dekco, s čajem v roki, in časom, ki bo samo naš. To pa je tudi nekajuser posted image .

No in ker imam preveč časa, sem prejle malo razmišljala o tem letu, in prišla do zaključka, da so se mi od treh velikih želja, ki sem jih imela lani ob koncu leta-ena je popolno izpeljana, ena na pol, za eno smo pa dokončno "vrgli puško v koruzo", oz. sem se sprijaznila z danimi dejstvi.
Malo pa sem razmišljala o željah, načrtih, za drugo leto...velika želja(poleg zdravja seveda) je le ena, je pa v večini čisto od mene odvisno a bom dosegla zadani cilj ali ne.
Pa ve? Kakšno je bilo preteklo leto za vas?

No, in ker na našo temo najverjetneje pišem zadnjič:

Življenje je veliko lepše, če smo polni optimizma.
Naredimo lahko vse kar hočemo-vendar le, če si to res želimo!
Naj vas, moje drage februarčice v letu 2011 spremljajo
sreča, zdravje, moč pogum in vztrajnost!

To vam želim Urška z družino

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
4.1.2011 13:46:45   
sazi
Naj najprej vsem zaželim SREČNO in ZDRAVO leto 2011. Ostalega pa naj čimveč pride zraven.

Je pa res kar malo zatišja na naši temi - sicer sem pa delno tudi sama kriva za to. Se skoraj en teden nisem niti priklopila na net. Se nam je v Bohinju toliko dogajalo, da nisem računalnika potem sploh več vzela iz torbe, pa tudi TV smo imeli bolj samo za Ledeno dobo gledat.

V Bohinju smo preživeli zelo lepih 5 dni. 3 dni nam je delala družbo še ena družina, pa za Novo leto še moja starša. Dopoldne smo se vsak dan zapeljali do Boh. Bistrice in tam dobri 2 uri uživali na snegu - malo na sankah, ta starejša 2 pa na smučkah - se oba še učita smučanja. Otroci so se lepo razumeli med samo, tastari pa tudi. Zarjino spanje se je precej izboljšalo, pa še zdravi smo vsi. Zdaj pa samo upam, da tole vse skupaj traaaaja in da gre samo še na bolje - eno, to je tudi moja novoletna želja. Kakih hudih drugih planov ne delam.

Jer.za - upam, da si že blizu ozdravitve in da se ti želje uresničijo.

Bonnie_, uživaj s svojima škratkoma, če utegneš kdaj, pa le pridi pozdravit.

Smo pa mi šli šele včeraj pogledat novoletno razsvetlitev Ljubljane - nismo šli Decembra nič v mesto. Sta bila maladva kar navdušena, potem smo si pa še privoščili kratki razprodajni šoping v centru mesta - pravi balzam - v trgovinah nič ljudi. Sem bila namreč dopoldne v MC Šiška in v BTC-ju - da se ti zrola. Itak nisem dobila, kar sem iskala, popoldne pa smo zavili v Intersport na Šubičevi in v Maxi in sem v pol ure dobila vse tri artikle, ki jih celo dopoldne nisme našla na omenjenih lokacijah (smučarske hlače za Leva, podložene hlače za Leva in plašč/bundo zase) - dopoldne sem nakupila le dve nepotrebni stvari za Zarjo, ki pa bosta prišli prav (zanjo res redko nakupujem, ker veliko dobim od sestre, zato toliko bolj z veseljem kaj nabavim).

No, toliko zaenkrat od mene. upam, da se kmalu spet kaj beremo.

No, in ker na našo temo najverjetneje pišem zadnjič:

No, upam, da si tole mislila zadnjič laniuser posted image

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
7.1.2011 20:27:39   
jer.za.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Napisala sem cel roman, pa me je vrglo venuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
7.1.2011 20:31:28   
sazi
IZVIRNO SPOROČILO: jer.za.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Napisala sem cel roman, pa me je vrglo venuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Moje sožalje. Se tudi meni zgodi kdaj pa kdaj, ampak me je že izučilo in vedno shranim, preden pošljem. Upam, da se te prime do naslednjič - pa sorry za pametovanje.

No, se zadnjič le nisi oglasila zadnjičuser posted image .

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
10.1.2011 8:26:13   
tinkatonka
Hej punce!

Kako so kaj vaši februarčki? Mi počasi odštevamo dneve do operacije, ki jo ima zadnji dan januarja. Me kr mal stiska, ampak bomo že. V bistvu komaj čakam, če se bo govor res izboljsal. A veste da grejo naši malo škratki naslednjo leto septembra že v šolo. Ojej, kako prehitro je minilo. Zdaj pri Jakobu vse vsrkavam še enkrat bolj, ko pri Aneju ko vem, da gre prehitro ta cas mimo.

Drugače smo OK. Jakob pridno malo dete, Anej pridno veliko deteuser posted image . Samo ta najstarejši fant naše familije, ga sem ter tja kaj poserje, ampak recimo, da je tud on priden. Ga pa neki zdravje izdaja, in samo upam, da ni kaj resnejšega. Mi se počasi po žalostnem dogodku v decembru sestavljamo skupaj. Jaz še nisem dojela, ampak mi vse večkrat hodi v misel, sploh zvečer,ko se uležem v posteljo. Je res težko dojeti in sprejeti da tako pomembne osebe mojega življenja odhajajo. Drugače že malo delamo načrte s čim bomo aneja razveselili za RD. Tokrat je prepoved vseh igrač, ki se uporabljajo v notranjosti hišeuser posted image , ker kmalu ne bom imela več kam stopit (no kakšno sestavljanko že). Kupiti mu nameravamo nogometne gole, ker non stop teče za žogo zadaj na vrtu in za gole imamo drevesa. Pa babi mu je obljubila novo kolo, čeprav ne vem zakaj, ker eno kolo že imauser posted image . Tak da dolgčas nam ob dveh otrocih itak ni.

Pa ve? Zdravje zdaj OK?

Lp tina

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
12.1.2011 12:33:46   
sazi
Tinkatonka, lepo je brati, da so tvoji trije fan
tje fajn. Upam, da vam zdaj tudi zdravje kaj bolje služi.
Mi smo spet doma. Lev ima vročino (a ne hudo), ampak kašlja pa kar precej, pa nos je tudi iz običajnega smrkanja čisto podivjal. SMo nameravali ta vikend v Bohinj, ker bo lepo vreme, pa še apartma je samo tokrat frej, pa nam ne bo uspelo.user posted image

Drugače smo pa OK. Lev tudi že razmišlja o rojstnem dnevu in torti. Lani je imel morskega psa, letos si je zaželel pa tuno - bomo zrihtali.

Za darilo bo dobil še nekaj knjig o dinozavrih (zdaj imamo 2, ki sta neki zgodni in obstajata še 2 - jih s takim navdušenjem posluša, da jih že 5. beremo, pa ju ima šele 2 tedna). Pa nov like-a-bike bo dobil - kolesarit noče. Upam, da bo pokazal interes tudi za kolo, da se ga nauči vozit. Kere drugo leto pa vem, da imajo tud v vrtcu neke kolesarske zadeve, pa si res ne želim, da bi bil v skupini edini, ki ne zna kolesa vozituser posted image  - ampak siliti ga pa nočem.
Zdajčnji like-a-bike mu je že premajhen in ga dobi Zarja, čeprav on bi se še kar vozil - ne vem, če misli po tleh s koleni poganjatuser posted image .

No, me že priganjata maladva - sta kar oba doma.
Upam, da ste fajn.

Neposredna povezava do sporočila: 2323
14.1.2011 22:01:16   
jer.za.
Čer!

Pijem user posted image  in čakam da Jerca zaspi, da ji preštejem še vdihe in izdihe....jah kot vam da brati je Jerca spet v neki čudni fazi z njenim zdravjem. Mislim, meni se bo en dan zrolalo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (sazi, prosim te za recept kako zdržiš tale tempo bolezni in vsega drugega še zraven), sploh ne vem več kaj je vzrok temu ampak Jerca se od konca novembra, ko je prebolela tisto hudo angine sploh ne postavi več na noge kot je treba. Pa smo jo imeli več kot mesec dni doma, pa je konstatno na en teden nekaj...od vročine, do kašlja(tisti, ki bo izumil tabletko proti kašlju mu pomojem nikoli več v življenju ne bo treba delati), včeraj popoldan je bila čisto sestuta, kašljala non stop, vsako minutko enih parkrat(user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ), raje ne bom o tem kaj vse sem naredila da je bilo potem boljše, noč je bila misrna, dan tudi, no prejle mi je pa spet bruhala(sicer upam da je bilo to od kašlja, ampak me ni bilo zraven in ne vem kako se je začelo). No sem jo kar v dnevno dala, pa jaz bom šla potem tudi kar k njej spat. No, vsaj temperature nima, pa počuti se tudi ok. Če ima katera kakršenkoli nasvet, kaj naj še storim, naj mi pomagaaaaa. Ker jaz nimam več pameti(ja pa sem iz foha, tudi pediatri mi ne zjano več svetovat, pravijo viroza na virozo, ali pa adenoviroza, mogoče kombinacija česa....mah, komajjjjj čakammmm pomladdddd).
Imamo pa plan, da gremo v nedeljo na obalo, se malo nadihat morskega zraka, ker mislim da bo za malo to en velik plus(seveda če bo mala v redu).

Drugače pa...pestro, naporno, jaz imam poleg vsega še ogromno učenja, v začetku februarja me čakajo 4 izpiti, en kup vaj in predavanj.

Grem k mali, pa mogoče še kasneje kaj napišem.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
17.1.2011 23:21:53   
sazi
Hoj,

pozna ura me bo malo omejevala pri pisanju...

Jer.za - resnično vam želim, da se izkopljete iz teh bolezni. Recepta nimam - ne za bolezni, ne za sistem. Čeprav gre zadnje čase pri nas kar lepo. Sicer je bil Lev spet bolan, ampak se je hitro pobral, Zarja ponoči žura, ampak kar gre. Velika zasluga gre temu, da v službi nimam gužve in da ima mož končno "normalno" službo. Začela sem spet laufat - malo čuden letni čas sem si izbrala za začete, samo saj je itak pomladuser posted image .
Naslednji teden bo malo bolj naporen - ima Lev logopeda (pa nama vaje ne grejo, pa še noče trenirat), pa isti dan imam popoldne moj famozni zagovor nalogeuser posted image , pa po enem letu imam spet dermatologauser posted image  - valjda bo vse OK. Počasi moram zorganizirat Levov RD, pa še neko delo se mi počasi obeta (bolj malo dela prinesem firmi zadnje čase, samo saj sem itak po bolniških...I).

Jer.za - jaz bi na tvojem mestu mogoče še kajh s kakšno alternativo probala. S kakšnim preverjenim homeopatom ali pa z bioresonanco. Vzame nekaj časa, energije in denarja, ampak včasih pa kar rata kaj. Zveš kaj, kar ne veš, uvedeš spremembe, pa se kje pozna. Mogoče bi se itak. Meni so vsi govorili, da je moje izboljšanje na bazi čistega placeboja - pa sem si rekla, tudi prav, samo da sem bolje.
Pa vso srečo in veliko uspeha v februarskih študijskih bojih želim.

Tinkatonka - Lev je bobil gol za novo leto. Ga še nismo postavili. Je pa napihljiv. Ker sme najprej gledala kovinske, pa prodajalec nad mojim vprašanjem, če gol ostane pokonci, če notri brcneš pravo nogometno žogo, ni bil ravno navdušen - je kar povedal, da se zagotovo prevrne (pač neki mali in lahki gol). Tale za napihnit pa še ni stestiran.

A se lahko še malo pohvalimuser posted image  - danes sem celo dopoldne porabila zato, da sem nekaj, kar sem prodajala na bolhi uspela spravit do kupca ( je bil problem s pošiljanjem, pa nisem dobila dovolj velike škatle, pa... - so se mi vsi smejali, da toliko časa zabijem za tako malo denarja - pa ni šlo samo za denar - je kupec izrazl željo, da res dobi takoj, ker rabi jutri...) Sem se potrudila in prejle dobila ak zadovoljujoč SMS. Veliko zahvalo, ker sem dala zraven še nekaj malenkosti za bejbija in njegovo ugotovitev, da sem zgled, da bi morali biti vsi Slovenci taki - mi je kar ego malo zrasel - no, v bistvu sem dobila malo solzne oči ob misli na tega atija, ki bo jutri odšel po svojega dojenčka v porodnišnico...

No, zdaj pa letim spat - Zarja bo čez 3-5 ure zagotovo imela preveč energije...

Zdravja želim pa vsem

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za otroško silvestrovanje
Silvestrovo je tisti poseben čas v letu, ki si ga otroci zapomnijo za vse življenje. Zato svojim otrokom pričarajte otro...
Novoletni prazniki – za skrb in za veselje
Nekoč so bila darilca predvsem praktična in smo jih hitro ter preprosto pripravili: za otroke, domače in prijatelje neka...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?