Patrisha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla meta21 ja takle mamo. Spomin je hujš od ementalerja. Sicer pa ementaler ni več primeren za primerjavo, kater sir ima več lukenj? Hm, "sindrom Teyla" se sliši zanimivo, hvala Nina33. cukica upam, da boš kmalu bolje oz da greš v Rim, pa se bolečine prenehajo. To čakanje res "ubija". Mišyka ne vem, če ga bodo "zbezali" ven. Upam, da mi ne bo tega rekla 24-ega ko pridem na pregled. tamy82 veš, da bom pazla nase. Moj ma itak naročilo od tasta in tašče, da me mora razvajat in skrbet zame. HoneybeeMaja no, pri tebi se je tudi začelo. Srečno. Aja, sej res, sem pozabla povedat, da sva se z lil_ srečale, ane? Je bla tolk prijazna pa me prišla dol pogledat tik pred mojim odhodom. Sva rekle par besed, pol sem pa mogla it. Patrisha zakaj je jutri tvoj D dan? Nisem vsega podrobno brala, pa sem to zgrešila, kot kaže. **Pa Delfinka je sporočila, da so na pediatriji, ker sta obe mali nehali dihat. Najprej Eva, naslednji dan pa še Neža. Dobile sta hujšo obliko RSVja in so jima pljučka počla. Hvalabogu je imela Apnejo in so ju pravočasno rešili. Pa Eva je na aparatih, in uspavana. Za Nežo pa ne vem. So pa to stari smsi ker mi je pisala, ko sem bila v P, pa vam nisem mogla sporočit. Vse vas lepo pozdravlja. o boze mili groza! kr kurjo kozo sem dobila!! upam, da se pupiki cimprej pozdravita!! pa delfinki en vlki in smo z mislimi pr njej! Teyla yo! je doma fajn spat a? ah ves kaj, ugotovili so ( no nvem kaj je sploh res al nasa zaba zaostaja za 4 t v rasti al pa je zastoj rasti ). Tako, mi je povedal g. Cerar pred 2 tednoma. In zdaj grem na UZ in ce se ni nic povecala mi bodo sprozli porod , tako, da grem kr redi stedi go. Seveda upam, da lepo raste in da so se res samo zmotli v PDPju, kot pa kaki zastoj.. ker ko sem zadnic ven stopla z ordinacije, bi se najrajs skup usedla od soka . Ampak pomagat kaj dosti tak ne morem, kot pa cakam in pocivam...
< Sporočilo je popravil Patrisha -- 16.1.2011 10:35:21 >
|